![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
Juniorka nerwusie, szkoda złość piękności szkodzi, a tutaj po prostu ręce opadają i nic nie zdziałasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
W końcu to nic złego przecież ![]()
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Wtajemniczenie
|
JA tam bym pogadała,żeby sytuacja była czysta i klarowna
![]() Po co ma się bidula męczyć i wysilać główkę co jest nie tak ![]() Elve....Spadłam z krzesełka ze śmiechu ![]() Anemone...Od tego sie właśnie zaczyna....
#1565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
po drugiej stronie szafy
|
Wiesz...jestem pedagog i mam zakodowane, że to jeszcze małolata jest, trzeba łopatologicznie...
![]()
#1567 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, elve, ja już sama nie wiem... Przecież do niedawna chciałam się wszystkiego dowiedzieć, chciałam znać powód, dlaczego to wszystko potoczyło się tak, jak się potoczyło, ale teraz...? Już po ptokach chyba... Zaczęłam się godzić z tym, że nigdy nie będziemy razem i z jednej strony byłoby mi lepiej się z tym godzić znając prawdę, ale z drugiej... jak bym dowiedziała się o tym wszystkich rzeczach typu ' pokochałem inną bardziej niż Ciebie ' itd., to chyba pękłoby mi serce...
Jestem w kropce... |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zawsze będę młoda i piękna ![]() A taki miałam humor świetny 20 min.temu ![]() Rozwalają mnie po prostu takie osoby... Najpierw tw.że przeżyła nie wiem ile a teraz zachowuje się jak większość eksów tutaj... Matko boska...Moja przyjaciółka odbiła mi kiedyś faceta i co?? Nie odzywałyśmy się chyba z 2 lata a potem stw.że przez pajaca nie warto było się kłócić bo facet to tylko facet... Przyjaciół ma się nie wielu i to jeszcze takich na całe życie ![]()
![]() |
#1569 |
Rozeznanie
|
A jak On zapyta, czy będę chciała z Nim utrzymywać kontakt jeszcze kiedyś? Gdybym Mu wybaczyła, może moglibyśmy się jeszcze kiedyś przyjaźnić...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Wtajemniczenie
|
Jak by moje nie były małe to pewnie też by były gdzieś w tej okolicy
![]()
#1571 |
po drugiej stronie szafy
|
Yellowbird - może powiedz/napisz mu wprost, że wasze rozstanie bardzo Cię zabolało i że nie jesteś jeszcze gotowa na rozmowę z nim.
Albo, że musisz to przemyśleć. Albo, że nie jesteś gotowa na spotkanie i niech napisze maila. Albo, że przyjmujesz przeprosiny i nie chcesz nic więcej wiedzieć, bo zamknęłaś ten rozdział. Albo się spotkaj, a my Cię potem będziemy stawiać do pionu ![]() Możliwości jest mnóstwo - wybierz tą najmniej bolesną dla siebie. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- To wtedy odpowiedz "może kiedyś, jak już ci wybaczę..."
#1572 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1573 |
po drugiej stronie szafy
|
Dorosłość polega między innymi na tym, że musimy brać na klatę konsekwencje swoich czynów...
![]()
#1574 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ![]()
![]() |
#1575 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pamiętaj tylko, żeby wiedzieli to też faceci, bliżej obecni w Twoim życiu. Unikniesz dzięki temu wielu takich sytuacji jak obecna, a te nieuniknione nieco złagodzisz. Bardzo często wzbudzamy nadzieję nieświadomie...temu niestety trzeba mieć oczy i uszy szerooooko otwarte, nastawione na odbiór i zabezpieczać się z każdej możliwej strony. Popierdzielone to życie, ale co zrobić. Trza się nauczyć sobie z nim radzić ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Tak w ogóle, to miałam iść spać ![]() Ciąg dalszy mojej pisaniny rano ![]() Pa ![]()
![]() |
#1576 |
Wtajemniczenie
|
Lecę spać kochane
![]() Rano do pracy poza tym przymusowo wstaję wcześniej na poranny spacer z psem:P Jakoś trzeba sobie radzic samej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słodkich i dobranoc ![]() Dopóki znowu sie za chwilę nie zdenerwuję ![]()
#1577 |
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- I zostałam sama... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Wtajemniczenie
|
WTF IT IS??!!!!???!!
http://www.tekstowo.pl/piosenka,jasm...e__cover_.html Idę spać ale jeszcze oczywiście musiałam wleźć i znaleźć jakiś szajs.... Zapomniałam,ze to era Hanny Montany i pseudo gwiazd... MASAKRA.... Melduję sie rano w pracy ![]()
#1579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() ![]() Ja też mykam spać. Dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jaka tam sama ja jeszcze jestem :P ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- a ile jesteś po rozstaniu ? wiesz co... sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu... z jednej strony pewnie i bym miała ochotę się spotkać ale z drugiej str bym sie bała... znowu bym sobie "rozdrapała rany" ;] Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-17 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Rozeznanie
|
Boże, gadaliśmy na gg, pierwszy raz jakiś kontakt od 2 tygodni... Chce się spotkać i pogadać, wyjaśnić, przeprosić... Wie, że źle zrobił, źle mnie potraktował itd., itp.... Kurde, z jednej strony bym chciała, zrozumiałabym w końcu całą tę sytuację, ale z drugiej... boje się, że tak mnie to zaboli, że znowu się przy Nim rozpłaczę i tylko się upokorzę, nie chcę przy Nim płakać...
No i znowu płaczę... ![]() ![]() ![]() ![]() Jakby Go nigdy nie było... A On jest, i jest szczęśliwy z inną, nie ze mną, bo ja nie mogłam mu dać tego szczęścia, co ona... Ja pier... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też tak mam, ale należy mi się po 8 latach czekania jak na cud ![]() mimimka - gratulacje, trzymam kciuki! Cytat:
Szczerze? Spotkałabym się z nim. To może Cię dobić, ale może też uświadomić, że Wasz czas już minął. Cytat:
Cytat:
![]() Jestem zodiakalną Panną, więc zawsze będę panną ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-17 o 23:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Rozeznanie
|
Po prostu On poczuł się jak ch*j (którym rzeczywiście jest) i chce moim kosztem oczyścić swoje sumienie... Zastanawiam się, czy chcę wiedzieć, dlaczego On się tak zachował... Co to zmieni, co mi to da...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co jeśli spotka się po to żeby poopowiadać jak mu jest "bosko" i w ogóle ;> nie szkoda Ci tego co już osiągnęłaś ;> Edytowane przez gabrysia7777 Czas edycji: 2010-08-17 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Rozeznanie
|
Malla, przecież ja wiem, że nasz czas minął i wiem to od dawna...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- gabrysia, to o czym mówisz też biorę pod uwagę właśnie. Że jak znowu stanę tak blisko Niego i spojrzę mu w te Jego oczy, to wszystko wróci... I wrócę z tego spotkania z płaczem, a przeżywać przez następny tydzień będę to, że On powiedział: Wybacz, ale przestałem kochać Ciebie, bo pokochałem inną... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem... przemyśl sobie to dokładnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Rozeznanie
|
Boję się, że On chce po prostu tylko oczyścić swe sumienie... I mówić wszystkim znajomym, jakim to On nie jest dżentelmenem itd. i żeby to było zgodne z prawdą. A potem iść dalej. Ale ja nie chce, żeby to było dla Niego tak hop, siup!
![]() ![]() Jutro randka z Ciachem a ja nie potrafię się z niej cieszyć... Boże, dlaczego mnie to spotkało... ![]() ![]() A może Ciacho mnie do Niego podwiezie, poczeka aż tamten mnie przeprosi i na Jego oczach odjedziemy? ![]() Dziewczyny, tylko proszę, nie zostawiajcie mnie i piszcie przynajmniej jutro rano, bo dziś to już śpicie... ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Elve, mówiłam Ci, że On jest wszędzie... Wchodzę na stronę naszego miasta, a tu On... Nie, gazety już na pewno nie kupię... ![]() Ale mi źle, cholernie źle... Czuję się jak przed paroma tygodniami... Boże, moje leczenie zaraz legnie w gruzach... Idę spać, melduję się rano i czekam na coś od Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Nie depcze krokusów
|
yellowbird - pamiętaj, zę cierpię na bezsenność
![]()
![]() |
#1589 |
Rozeznanie
|
No na razie jestem na nie... Niby chciałabym wyciągnąć z tej sytuacji jakieś wnioski, chciałabym czegoś się nauczyć, ale od Niego? Nie, to chyba niemożliwe. Co On mi może powiedzieć? " Przestałem Cię kochać, bo dawałaś mi za mało ciepła " ? To już by było coś, tyle, że to by była nieprawda. I obawiam się, że nic z konkretniejszych rzeczy się nie dowiem.
Zastanawiam się, czy naprawdę nie poprosić kogoś zaufanego, żeby podwiózł mnie na miejsce spotkania z Nim i poczekał w samochodzie, raz, dwa usłyszałabym, co ten człowiek ma mi do powiedzenia i w razie czego - np. nagłego poczucia chęci płaczu - szybko uciekłabym do tej osoby, która potem by mnie pocieszyła... ![]() Edytowane przez yellowbird Czas edycji: 2010-08-18 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Nie depcze krokusów
|
Jeśli tylko myślisz o tym, że po spotkaniu z nim możesz mieć załamkę, to oznacza, że nie jesteś gotowa na to, byście pozostali przyjaciółmi.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.