|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sex z wykładowcą :/
Cytat:
z drugiej strony ja najpierw poszłabym do psychologa żeby opowiedzieć komus o calej sytuacji twarzą w twarz- juz wtedy poczujesz sie silniejsza..bedzie łatwiej |
|
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Troche powagi! te wasze obraźliwe komentarze to sobie w buty wsadzcie!
Czego wy sie tak podniecanie?! przeciez to dziewczyna ma problem nie wy! a tu rowno leca wyzwiska "zakuty łeb" ktos jej nawet życzył najgorzej jak sie tylko dało.. ludzie! opamietajcie sie. Dziewczyne spotkał wielki pech trzeba jej raczej wspołczuc chyba kazdy z nas znalazł sie w sytuacji ktorej mocno załowal. Alkohol jest dla ludzi owszem ale i ZDARZA sie tak ze mocniej sie upijemy po alkoholu jak wiadomo człowiekowi puszczają hamulce, inny człowiek na ktorego normalnie nie zwrociłybysmy uwagi staje sie atrakcyjniejszy to NORMALNE. Autorka popełniła błąd to oczywiste! ale nie ma ludzi idealnych nie ma!! wiele slyszy sie o sexie z ksiedzem, zonatym itp.. wyobraźcie sobie ze wykładowca, ksiadz czy zonaty facet tez jest człowiekiem! tez moze pociagac to chyba oczywiste??!! niestety Bog nas tak stworzył ze nie ma barier! bariere trzeba wytworzyc samemu - choc nie zawsze sobie z tym radzimy.. WIEC TROCHE ZROZUMIENIA. Dziewczyna tego załuje! nie jest z tego dumna -przyponinam jeden tu uzytkownik porownał ta sytuacje do zabicia człowieka - no az cycki opadaja sorry! Arystokratko potrzebujesz pomocy! zobacz ze na tym forum oprocz wielu jadowitych ludzi sa i zyczniwe Ci osoby! Nie mozesz dac soba manipulowac bo facet jest inteligentny na (swoj sposob) i zniszczy cie psychicznie! a moge ci zagwarantowac ze jak znudzi mu sie sex z Toba to i tak upubliczni to zdjecie
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2010-08-14 o 17:17 |
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Haha, naukowcy... szkoda, że nie 73 i pół i 6 setnych procenta, sorry, że się czepiam, nie mogłam się powstrzymać, nie lubię jak ktoś tak szafuje procentami w dyskusji, nie da się czegoś takiego wyliczyć.
Edytowane przez caroline87 Czas edycji: 2010-08-14 o 21:18 |
|
|
|
|
#904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-18 o 23:21 |
|
|
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Poza tym nigdzie nie bylo powiedziane, ze nie powiedziala chlopakowi co sie stalo i ze go nie przeprosila i moze on jej to wybaczyl. Bylo? Nie bylo ! A dlaczego nie bylo, bo zamiast dac autorce sie wypowiedziec to ja zaszczuliscie do nory, wywolaliscie wieksze poczucie winy niz miala i najlepiej jakby stala przed wami to byscie ja jak wsciekle psy zagryzli. Katolicy z zasadami,sex po ciemku pod pierzynka i tylko po slubie. Trzeba znac zycie, Bog kazal wybaczac.
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Katolicy z zasadami,sex po ciemku pod pierzynka i tylko po slubie.
Trzeba znac zycie, Bog kazal wybaczac.[/QUOTE] swiete słowa---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a ze ty nie masz takich reakcji to mysisz ze nie maja tez inni?? radze troche poczytac bo cos chyba w temacie nie jestes ;-)
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie, że nienormalne. Udowodniono naukowo, iż to nieprawda, że ktoś się nam wydaje atrakcyjniejszy jedynie przez wpływ alkoholu. Raczej chodzi o to, że po alkoholu jakaś głupia gadka wydaje nam się mega mądra i interesująca, a ludzie na imprezach są wiadomo - najczęściej lepiej ubrani, rozluźnieni, uśmiechnięci - stąd mit, że to alkohol sprawia, że ktoś się staje w naszych oczach atrakcyjniejszy. Poza tym ludzie się lubią tłumaczyć alkoholem z tego, co wyrabiali po upiciu się, a prawda jest taka, że w pewnych okolicznościach i na trzeźwo by to zrobili. Po alkoholu człowiek się staje po prostu bardziej otwarty na to, co na trzeźwo z góry od siebie odrzuca, częściej mówi sobie "a co mi zależy? zrobię to, raz się żyje". Alkohol wzmaga spontaniczność - po prostu.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-08-15 o 13:39 |
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
a to ze ktos staje sie "atrakcyjniejszy" musi odnosic sie do wygladu? przeciez atrakcyjnosc to cechy wywołujące zainteresowanie .. nie musi byc to wyglad,
chore jest dla mnie potepianie dziewczyny.. cos za duzo tu jadowitych ludzi
|
|
#909 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe, że nie jesteście już takie tolerancyjne, jak mężczyzna chce mieć kogoś na boku, albo zaprosić koleżanki do łóżka. Przecież to XXI wiek! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-18 o 16:31 |
|||||
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
to kim jest według ciebie wykładowca?? nie człowiekiem? to normalne chyba ze moze pociagac nie?:/
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Jak ją pociągał, to mogła zerwać ze swoim chłopakiem i poderwać wykładowcę na trzeźwo
.Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-18 o 16:32 |
|
|
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Ogarnij sie chlopie. Co jej to da, ze bedziesz przez 5 stron robil wyklady na temat jej moralnosci?
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie robię wykładów 'jej', tylko osobom, które piszą, że to, co zrobiła jest ok, lub powszechne. Nie jest. |
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę się dziwię.
Po pierwsze: kiedy facet popije i się całuje z jakąś laską to jest mega świnią. Jak kobitka wypije drina i wyląduje na seksie z wykładowcą to : "Ojej, alkohol" Alkohol to nie jest tłumaczenie braku kręgosłupa moralnego. Po drugie: niestety nie możesz się z tym kryć ani ulec szantażowi. Pewnie reputacja pójdzie w diabły no ale cóż...zawsze są konsekwencje czynów, które popełniamy. |
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
To zalezy kto co rozumie pod pojeciem zwiazek, ja zostalam zdradzona i wiem jak to jest,ale z gory nie przekreslam takich ludzi, ktorym sie zdarzylo, trzeba cos przezyc zeby kogos zrozumiec to raz,a dwa "To ja proponuję kieliszeczek na rozluźnienie." -to nie dziekuje nie pije jestem abstynentka z wyboru. Dla mnie wykladowca nie wykladowca to tez czlowiek i tez mozna z nim pojsc do lozka, a alkohol nie jest usprawiedliwieniem czynow, ktore sie popelnia. choc jest to srodek oduzajacy tak samo jak narkotyk i jak wiadomo czlowiek po jego spozyciu zachowuje sie czesto inaczej tzn. mysli mniej rozsadnie niz na trzezwo.
"Ciekawe, że nie jesteście już takie tolerancyjne, jak mężczyzna chce mieć kogoś na boku, albo zaprosić koleżanki do łóżka. Przecież to XXI wiek!" - z mila checia zaprosze kolezanke do lozka jesli tylko ja bede mogla zaprosic kolege. Teraz to sie ubawilam bo nigdy nie slyszalam, zeby to kobieta chciala zaprosic faceta innego do lozka. Dla nas to jest swiatynia, to wy robicie w tego chlew zapraszajac inne. No tak nowa dupa nowy dreszcz. "kiedy facet popije i się całuje z jakąś laską to jest mega świnią. Jak kobitka wypije drina i wyląduje na seksie z wykładowcą to : "Ojej, alkohol""- Chyba odwrotnie jak facet popije i sie caluje z laska to "o jej to tylko facet wiadomo bo faceci tacy sa" , jak laska " to dziwka jak mogla", bo powinnysmy, czekac do slubu, a po slubie grzecznie sie oddawac temu jednemu jedynemu. "...do kobiet, które uprawiają seks po alkoholu, z byle kim, byle gdzie, bez powodu" - skad ta pewnosc , ze bez powodu? Uwazaz , ze jesli kobieta(nie mowie o przypadku z watku) po alkoholu uprawia sex z facetem nowo poznanym tzw. przygodnym byle gdzie jest gorsza, niby w czym? Aha i tu sie klania kolejny stereotyp, ze jak facet wydyma stado lasek to jest okay jemu pasuje,ale kobieta nie moze bo juz jest gorsza, a moze nie lubi byc w zwiazku i czuje sie na tyle wyzwolona, ze moze uprawiac sex w taki sposob z byle kim i byle gdzie i po alkoholu. Nie mowie juz tu o zdradzie bo to jest zupelnie inny temat.
|
|
|
#917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczysz między innymi kwiatki, że facet jak wyzwie kobietę to jest mega-świnią a jak go ona np. spoliczkuje to jest nawet cacy, nieliczne dziewczyny uważają, że ona go spoliczkowała co jest niedopuszczalne. Cytat:
)się tak samo.Rzucasz stereotypami a tutaj jest przypadek laski, która zdradziła faceta z wykładowcą, więc nie rozumiem po co wylewasz swoje żale dotyczące robienia macho z facetów. No chyba, że ktoś napisał o wykładowcy, że niezły z niego kozak bo wyrwał studentkę. |
|||
|
|
|
|
#918 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc nie wiem gdzie Ty widzisz tych super macho, zawsze chwalonych za swoje podboje i puszczalskie laski, zawsze krytykowane. Nie jest tak. Seksu po alkoholu i z byle kim nikt nie uzna za racjonalną, świadomą decyzję, dlatego ludzie będą sobie to tłumaczyć tym, że 'ja jako kobieta mam prawo być wyzwolona, bo mężczyźni tak robią', albo 'ja jako mężczyzna mam prawo tak robić, bo taka jest natura mężczyzn'. Celem tego usprawiedliwiania jest próba uniknięcia konsekwencji społecznych i szukanie aprobaty u podobnych sobie osób, oraz utrzymanie opinii o swojej własnej racjonalności. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz ja zwyzywano od dziwek i szmat, po co jeszcze? Sprawia Ci przyjemnosc kopanie lezacego? Problemem dziewczyny jest molestowanie i szantaz. Ulzy ci jak wszyscy, kazdy kto wejdzie na ten watek, zamiast zajac sie problemem autorki, zacznie ja karcic, bo to zla kobieta byla?
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty rowniez poczytaj forum bo duzo jest watkow o tym jak to facet taki zly, a potem nagle swiety bo o jej to facet, on taki wcale nie byl zly, tylko no mu sie tak przytrafilo , byl w zlym miejscu o zlej porze. Piszac o tym zarozwno o facetach jak i kobietach uzywam troche ironii, podchodze calkiem do tego z dystansem bo tak naprawde to mi to wisi, kto kogo zdradzil(nade mna sie nikt nie uzalal gdy mnie zdradzono). Poprostu uwazam, ze sztuka jest byc cierpliwym i sluchac, aby wyciagnac ostateczne wnioski, a nie z gory od razu kogos zjechac Cytat:
Okay tak bronie autorke bo sama chce sie usprawiedliwic przed swiatem. No padlam ![]() Ja swoich wypowiedz nie opieram na forach i watkach tu powstalych lecz na prawdziwym realnym zyciu. Nie paplam jezorem na lewo i prawo co mi slina na jezyk przyniesie, nie upieram sie przy czyms bo tak byc musi bo takie sa zasady, bo kzada zasade mozna zlamac w taki czy inny sposob. Ja sie staram zawsze kogos zrozumiec. I mimo, ze jestem osoba taka, ze zdrady bym nie wybaczyla i nie wybaczylam i nie wybacze, to jednak staram zawsze sie zrozumiec co jak i dlaczego. Ale zeby kogos zrozumiec to trzeba z tym kims rozmawiac, a tym czasem autorka watku zwiala bo ja zaszczuto. Po co z kims rozmawiac lepiej rozdziawic buzie wyzyc sie "a niech ma ta taka nie taka". Rozumiem, ze kazdemu nerwy puszczaja, ale ludzie bez przesady.
|
|
|
|
#921 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem do czego te teksty o wpuszczaniu mężczyzn do łóżka. Ja nie zamierzałem być 'nowoczesny' w Twoim rozumieniu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-18 o 23:27 |
|||||
|
|
|
|
#922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zrozumialam, ze masz o to pretensje bo Ty masz taka fantazje, a my kobiety nie chcemy na to przystac, wiec odpisalam troszke uszczypliwie, ze zgodze sie pod warunkiem,ze..."[...]" Oczywiscie , ze nie zgodze sie na ta druga, trzecia czy piata i tak samo nie mam ochoty na drugiego czy piatego faeta w moim lozku. Mialam raczej na mysli jakis trojkacik czy czworokacik niz zdrade potajemna. Znam rozne zachowania ludzi i wiem, ze jesli jedno sie zgadza by uprawiac sex w trojkacie czy czworokacie to w ich pojeciu to nie jest zdrada lecz jak to mowia urozmaicenie. Cytat:
Opinia owszem, ale czy mieszanie kogos z blotem i skazywanie na potepienie jest zrozumieniem. Hmm... A no widzisz, jednak rozmowa spokojna lub bardziej burzliwa lecz kulturalna bez wyzwisk i malo konstruktywnych ocen mozna dojsc do czegos w zyciu ![]() Co innego gdy sie idzie z kims nie odpowiednim, ze sie tak wyraze do lozka i to po pijaku i to dopuszczajac sie zdrady, a co innego gdy nagle ten blad odbija sie na naszym zyciu, gdyz jestemy szantazowani. Mi chodzi o sam fakt szantazu i to dlaczego autorka dalej brnela w to bagno i co to spowodowalo,bo to uwazam za glowny problem. Nie bede jej calego zycia od dziecinstwa tego jak byla wychowana jakimi wartosciami sie kierowali jej rodzice przekazujac je jej i w jakim otoczeniu przebywala autorka skanowac. Uwazam to za temat odrebny,ale do tego brak mi informacji aby postawic jaka kolwiek ocene.
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2010-08-19 o 01:35 |
|||
|
|
|
|
#923 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzę związku między jednym i drugim. Cytat:
Uważam, że mam prawo o tym decydować i napisać o tym na forum.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie widzisz zwiazku
![]() Cytat:
Cytat:
Jedynie podalam przyklady w punktu naukowego, gdyz zazwyczaj nie kieruje sie emocjami i nie wypalam ze swoimi wlasnymi ocenami i do wiekszosci podchodze naukowo, szukam za i przeciw i dowodow winy lub niewinnosci. Zwyczajnie nie lubie jak ktos robi z siebie swietego bo nie znasz dnia ani godziny jak w Ciebie beda rzucac kamieniami i trzeba sie z tym liczyc.
|
|
|
|
#925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdarzyć to się może temu, co jest 'święty' tylko na pokaz. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaden blad wyciagnelam te interpretacje z innego watku, ktorym to z autorem byliscie oburzeni jakie te kobiety sa. A tak btw to czy ja Cie irytuje? Bo mam takie odczucia.
|
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem jak Wy, ale ja jestem tym wątkiem zmęczona.... dziękuję i do zobaczenia na innych gorących tematach.
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
A ja mysle że jesteś trochę naiwna wierząc mu że on zrobi co kolwiek...pokaże zdjęcie ( aniby komu ma je pokazać... dziekanowi,innym uczniom i co powie że sie bzykałaś z nim ??) to prędzej by jego wywalili.....on tak z tobą postępuje bo taki jest jego kierunek wykładów wie jak tobą zmanipulować..a ja nie rozumiem dlaczego ważniejsze są dla ciebie ocenki biorę papierki..przenoszę się ..porozmawiam z innym detektorem szkoły opowiem mu co sie stało( bez nazwisk) i jusz...jak narazie wolałaś się oddać za ocenki ..i taka jest prawda..nie próbuje cie nalatywać....Wizażanki chciały ci pomóc nie dasz sobie pomoc nic nie robisz w tym kierunku...twój wykładowca wie że sie go boisz i wykorzystuje ten fakt..................jeś li chodzi o wykładowce powiem krótko jak moja babcia"Im więcej szkół ..tym większy wół" stara prawda....życzę ci dużo siły ale również trochę więcej mądrości bo jak tak dalej pójdzie pogrążysz sie jeszcze bardziej....pozdrawiam
|
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno mnie uderzyło. Autorka wątku twierdzi, że studiuje pedagogikę. Czyli bardzo prawdopodobne jest, że będzie potem pracować z dziećmi, będzie wykładać na uczelni, generalnie będzie człowiekiem (przynajmniej takim człowiekiem powinien być pedagog) do którego będzie można się zwrócić po radę. I co będzie jak któregoś dnia przyjdzie do niej uczennica lub studentka i powie, że została zgwałcona/jest molestowana/ktoś jej grozi.
Co taka osoba będzie mogła jej poradzić? Żeby w tym tkwiła nadal bo ludzie się dowiedzą/straci reputację/i tak nie wygra i, że w ogóle nie warto z tym nic robić. Czy osoba tak słaba psychicznie nadaje się w ogóle na pedagoga? Nie jest moim zamiarem Cię obrazić autorko wątku, ale na prawdę szczerze się martwię, że moje dziecko mogło by kiedyś szukać porady u takiej osoby. Poza tym, lepiej, żebyś przerwała to teraz bo z każdym kolejnym spotkaniem on zyskuje więcej dowodów, może zrobić więcej zdjęć i jeszcze bardziej Cię pogrążyć. Może to drastyczne co powiem, ale ja bym na Twoim miejscu przespała się z nim i zaraz potem poszła na policję i oskarżyła o gwałt. Będziesz miała za przeproszeniem dowody "przy sobie" i on się już tak łatwo nie wymiga. Nawet gdyby (w co wątpię) upublicznił te zdjęcia, to on jest wykładowcą "autorytetem" osobą wykształconą, a Ty "tylko" studentką. I trudno by mi było uwierzyć, że mógł by sugerować, że "sama się prosiłaś". Bo nawet jeśli, to on w tym układzie jest osobą, która powinna odmówić gdyby uczeń/student się do niego dostawiał. Takie tłumaczenie go nie usprawiedliwi bo gwałt to gwałt. I w zasadzie możemy używać tego określenia bo stosunek odbywa się niejako bez Twojego przyzwolenia. Podsumowując, moim zdaniem on ma więcej do stracenia.
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
Mówcie co chcecie, ale ten wątek można skomentować w jeden sposób:
swój swojego zawsze znajdzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

on moze mi w jednej sekundzie zniszczyć życie

swiete słowa
bo cos chyba w temacie nie jestes ;-)

)się tak samo.