|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Kiedy zamiast deszczu spadną z nieba tęczowe ryby,
pójdziemy drogą owiniętą krzewami dzikich róż. |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
![]() + latin xxgroszek07xx z innej bajki always be yourself dontgivemenames CookieCrisp grise boundlessly patrysiowa_ Extremalna Nieodkrytaxd Chocolaaate Gotte kamisha LoveYourEyes marikab ____ 'Powiedziałabym żebyś pocałował mnie w tyłek, ale dla Ciebie będzie to tylko kolejny powód aby zacząć mnie rozbierać.' Chce mi się czekolady. Ale takiej jak Twoje oczy. Teraz. Zaraz. Już. Znowu zawiodłeś. Ile może być 'ostatnich razów'? Blade wspomnienie pierwszej miłości. Przypatrz się. Widzisz? On żyje w Tobie. Nie, nic Panu do powiedzenia nie mam. Moje serce mówi samo za siebie. |
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
" złamane serce jest, jak rozbite lustro. lepiej zostawić to zepsute, niż zranić się, próbując to naprawić. i wiesz, chciałabym, żeby kiedyś on żałował, że mógł mnie mieć, a nie miał. żeby kiedyś zobaczył, co stracił.. oni chcą, żebyśmy byli martwi, jak mumie. tak sądzą, edukowani durnie. tylko dla Ciebie mogę mieć dłuższe rzęsy niż spódnicę. marzenia się spełniają. szkoda tylko, że nie te, na twój temat. moja miłość największa nie wie nic, że jest moja. czas ją syci, jak wino, wyobraźnia upiększa - moją miłość jedyną, moją miłość największą. zawsze możesz liczyć na moją miłość. za każdą straconą sekundę. pobiegła na stację PKP, by Cię zatrzymać. w filmie by zdążyła. więc nadal udawajmy, że wszystko jest ok. i tak, kur wa, nic nie zrozumiesz, chłopcze. bo Tobie zależy. i on to wie. "
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-08-17 o 11:26 |
|
|
|
#4384 |
|
Konto usunięte
|
uhuhuhu. <cieszy_ryjka> loveee <3 Paralogiczna, TwojaKokaina, CaMa - okradłam <3 _____________________ someone said: ' If you make a wish that can't be true, the sky will cry' . Then one night I wished for the one I love to be mine. I smiled and feel asleep . And I never knew,, It rain all night. / ktoś kiedyś powiedział : ' jeśli pomyślisz sobie życzenie, które nie może sie spełnić, niebo będzie płakać. Pewnej nocy zapragnęłam, by ten którego kocham był mój. Uśmiechnęłam się i zrobiłam sie śpiąca. I nigdy nie dowiedziałam się że padało całą noc/ ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- o cholerka. słów brak <3 |
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za pochwały
Oddam Tobie moje lato. Chociaż tyle czekałam na to słońce. Już rozumiesz co to miłość ? Jak dobrze, byłoby zapomnieć zapach Twojego oddechu... Każdy medal ma jednak dwie strony. Wyobrażałam sobie, że gdyby przyjrzeć tkaninie naszej codzienności od spodu, dałoby się zauważyć wplecione pomiędzy kolorowe nici ponure szarości zwątpienia i lęku. Przykleiłam naklejkę w kształcie serca w okolicach lewej piersi. Już nikt nie będzie twierdził, że go nie posiadam. Na nic nie czekam. Niczego się nie spodziewam - wydeklamowałam już wyuczoną formułkę. Cóż, w międzyczasie to ja o Tobie już zapomnę. |
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
20 stron do nadrobienia
![]() rozsypie się na kawałki po całym pokoju.
zawładnął moim umysłem, myślami, snami moim sercem i czasem. 'Nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuje ' <3
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
SparklyAngel, Gotte, ZakreconaNaMaxa ;*
Ukradłyście dziś moje serduszko, wy Kradziejki! <3 Pragnęłam obudzić Cię w nocy, dzwoniąc do Ciebie. I powiedzieć Ci, jak mi cholernie zależy na Tobie. Skończona Idiotka. Lubię pisać do Ciebie z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę żebyś wiedział, że myślę o Tobie. To, że ludzie się czasem nie dogadują, Rozszyfrujesz mnie i cała magia pryśnie. |
|
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
Jestem księżniczką , własnej bajki , co w niej jest zostanie moja tajemnicą.
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
patrzymy sobie na ręce, nogi, włosy, buty, a za cholerę nie możemy spojrzeć sobie w oczy. ♥ xsxs , happyend , kontrastowa0 - dziękuję za pamiec i kocham nad życie! < 3
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
LoveYourEyes - kradnę <3 powiedz ile czasu minie , zanim znów wspomnisz dawne chwile. dobrze wiesz co to miłość jest, czemu kryjesz się z tym, co w tym jest złe ? w objęciach bezlitosnej miłości. Powiedz, czy musimy krążyć tylko pomiędzy miłością a złudzeniami. Zakochaj się, proszę . Chociaż raz, ten ostatni. Dla mnie to coś więcej.
zamykam oczy i wszystko co mogę zobaczyć - to ktoś z kim nigdy nie będę ![]() need you love Edytowane przez LadyBerry_ Czas edycji: 2010-08-17 o 11:59 |
|
|
|
#4391 |
|
Zadomowienie
|
♥ Lepiej jeść tort w dwunastu niż gówno samemu. ![]() Miała ochotę porozmawiać z nim chociażby o pogodzie.. Spis jej myśli wypisany miał w oczach. Z dnia na dzień coraz bardziej zaskakiwała samą siebie. Stawała się mądrzejsza? Być może zaczęła zauważać kilka prawd, które umknęły jej wcześniej. Być może dotychczs zapisane były zbyt małym drukiem, aby mogła je dostrzec.. nieprzyjemny dotyk rzeczywistości. Chciała zmienić wszystko od A do Z, przeprowadzić generalny remont siebie i swojego życia. Był zastrzykiem radości, pragnieniem słońca w pochmurny dzień, jej obsesją, dziką namiętnością, ostoją spokoju i źródłem szaleństwa.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-08-17 o 12:09 |
|
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przydałby się cudzysłów. _________ umiała go na pamięć.
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
marikab Mountelly kontrastowao - zdrówkoo rybki ;*
Szczęście przemyka między Twoimi palcami, a Ty wciąż szukasz pustki, bez pamięci. później popijam Colą z Jackiem Danielsem ...i wybrać inaczej, prawda ? A Ty kolejny raz przychodzisz I kolejny raz nie mówisz nic Kolejny raz przy Tobie zimno mi Przy Tobie zimno mi Wypowiadam słowa, które bolą, bolą cię... A tyle ci zawdzięczam.
|
#4394 |
|
BAN stały
|
cookie ...ciasteczko moje <3 za mało, no dużo za mało Cię tu dziewczyno ! ![]() pomyśli ile razy ktoś może ofiarowywać Cię jedną i tą samą szansą, ile razy może znosić to jak ją zawodzisz, no kur.va pomyśli jak mało taka bezbronna naiwna dziewczyna może znieść, a dopiero później rań z uśmiechem na twarzy . czasami chciałabym być Tobą, chciałabym potrafić przechodzić koło swojej miłości, zaglądając jej jedynie w oczy na 3 sekundy, nie mówiąc nic. i to Twoje cholerne 'cześć' uszczęśliwia ją bardziej niż głupia czekolada . w zatłoczonym pokoju siedzi ona i on, on na jednym końcu, ona na drugim, siedzą tylko i spoglądają na siebie, nie stać ich na żaden większy krok . wywietrzałe wspomnienia, wyblakłe kolory życia, układają się jej dzisiaj idealnie, pieprząc całe szczęście . ... |
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
kryzysowa sytuacja. tęsknię. jestem mega zadowolona z tego, że udało mi się cię wkurzyć. kiedy ona go widzi, oczy jej się błyszczą, a usta same się śmieją.
|
#4396 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0 - jak i ja Ciebie!
zuzka0 - Rozkochała go a potem zniknęła Podobno bała się miłości. umiesz wybrać tylko jedno marzenie które spełni się bezwarunkowo? Błysnął flesz Albo to Twoje oczy Do mnie zwrócone.
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pamięć perełki
![]() serce dotyka serca. Za każdym razem słysząc jego imię odruchowo się uśmiechała. Nienawidziła gdy ktoś ją pocieszał. Każde "będzie dobrze" padające z ust kumpeli doprowadzało ją do szału. "Co oni mogą wiedziec" myślała. Wiedziala, że tylko przy nim jest bezpieczna, Że gdy mówi "nie martw sie, obiecuje Ci że wszystko sie ułoży" to choćby miał stanąć na głowie to obietnicy dotrzyma i sprawi że szczęscie znów sie do niej uśmiechnie. Nie myśleć, tak beztrosko cieszyć się obecną chwilą. Miłość to gra. Kto pierwszy powie kocham, przegrywa. Było tak wiele zachowań, których nie potrafiła zrozumieć. "Bliskość dusz jest dla mnie tak samo ważna jak bliskość ciał" - sypnęła po czym odeszła z dumną miną. Nie potrafiła nie uśmiechać się na jego widok.
|
|
#4398 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;21423531] [/LEFT] [/CENTER] uhuhuhu. <cieszy_ryjka> loveee <3 [/QUOTE] ja też uwielbiam<3 Nienawidzę, kiedy mi zależy. Wolę, kiedy jest mi wszystko jedno. Ostatnio czuję tylko takie wielkie NIC, a chciałabym czuć cokolwiek. Chociażby wściekłość.
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
otojest- jesteś niesamowita.
'Tutaj światła zawsze robią z nocy dzień.' 'Krępuje mnie, kiedy patrzysz czy śpię.' 'Za ciasno dla słów by mogły znaczyć co chcą.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' Edytowane przez Kaaate90 Czas edycji: 2010-08-17 o 14:06 |
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
jego niebieskie oczy otulają mnie do snu,
a jego cześć,
znaczy więcej niż tysiąc słów, |
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
gdy miłość nas połączy będziemy już zawsze jednością moje lęki są niczym wobec mej nadziei Twoje oczy są odpowiedzią na wołanie moich marzeń
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście boskie!
![]() Ohh tęsknię.. Tęskni to moje małe serduszko, które ma smutną minkę, bo tak dawno nie słyszało bicia Twojego serduszka ![]() Poza tym, że umrze kolejna część mnie, to nic się nie zmieni, jeśli Cię dziś nie zobaczę. Ale nie martw się. Narodzę się na nowo, gdy tylko usłyszę Twój głos.
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
co powiesz na deser czekoladowy,
z miłosną wisienką na środku ? Historia miłości nie czeka na Ciebie, ona toczy się dalej... Gdy brak uczuć , nie uda Ci się dorysować miłości. A co gdy przyjaźń wkracza do miłości, gdy prowadzi do niepotrzebnych zazdrości. Jedyne kłopoty jakie mamy, to takie, że rany po miłości zostawiamy.
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
Stojąc w pełnym słońcu, w cieniu, krzyczała, że Cię nie kocha, umierając z miłości.
'' Wiesz, w Harrym jest taki eliksir, nie wiem jak się nazywa, ale po jego spożyciu człowiek mówi tylko prawdę. W Polsce też taki jest. Nazywa się wódka. ''
|
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa_ - oho ciesze, że się podoba <3
poprostuAsiss - jejq strasznie mi miło, ale wiesz u mnie Twoje opisy w główce siedzą ![]() Chocolaaate - E tam wystarczy, że rano patrze na siebie w lustrze i uff nie miły widok xd. Zgadzasz się? Łiiii będzie ślub ;* I całe ściany będą w naszym domku w Twojej twórczości <3. I P.S to co wstawiłaś na podpis to twórczość Three Days grace ;** ale miło że przypadło do gustu ![]() Desire x3_ - nie widzę żadnych przeciwwskazań,a nawet jestem jak najbardziej za Extremalna - kradnij, kradnij. Ja także podkradam <3 misiok, xxgroszek07xx - kradnę ![]() dresowa - no, no kogo ja tu widzę ! Dobrze, że jesteś <3happyend - ? Na dzisiejszych ulicach łatwiej spotkać człowieka, który będzie patrzył na Ciebie z góry niż takiego, który zechce Cię zrozumieć. Rozumiem, że stajesz się szaleńcem przeze mnie. Trzymał mnie za rękę nad przepaścią, ale nigdy nie wciągnął. Przyśnił się kiedy nie trzeba, o kilkanaście dni za późno, o gram nienawiści za dużo. W myślach już szaleje mi jesienny wiatr, a pod stopami błąkają się pojedyńcze, zagubione listki w kolorze pomarańczy. Wszystko jest jakby uśpione, a na niebie ciężkie chmury. Wróci to do Ciebie jak bumerang, ze zdwojoną siłą i utnie Ci głowę. Przyjacielski Samarytanin ze mnie płci żeńskiej. Stracisz wszystko, poczujesz się samotna, zyskasz 1/5 tego co miałaś. Wtedy dopiero zaczynasz rozumiesz przysłowie " żyj chwilą " . Czy zrobisz czy też nie i tak ludzie coś wymyślą więc nie hamuj się, lecz bądź wierna sobie. "Can't stay forever I know it Can't send for longer Than I meant to I breathe In silence Convince the thought It's not ... For you " "Nie mogę zostać tu wiecznie Wiem to Nie mogę posłać na dłużej Niż chciałem Oddycham W ciszy Przekonuję myśli, Że to nie... Dla ciebie."
|
#4406 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna -
![]() Spłynęły odpowiedzi Po mokrym chodniku niezadanych pytań Wprost do studzienki zwanej nadzieją. A każdą moją myśl wyprzedzał jednym zdaniem i zdawał się rozumieć, gdy mówiłam o marzeniach z dzieciństwa. nauczy się dla mnie finałowego tańca z dirty dancing i będę jego. pomalowała paznokcie na czerwono chyba się zakochała. Zawsze byłam szczęśliwsza, gdy uderzały w moją szyję skrawki twego oddechu. po zimie przyjdzie zima bo ciebie już nie będzie.
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
< 333333
kontrastowa0 dzieki, kochana.
![]() 3martyna3 na Ciebie po prostu brak słów. Kaaate90 ![]() więc skończ traktować mnie jak bezimienną dziewczynę przyjdź i zostań ze mną oddaj mi swoje serce przestań cierpieć w ukryciu z miłości " wieszam mu się na szyi krzyczę umrę jeśli odejdziesz " " kruche ściany szczęścia
rozsadza pamięć "
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-08-17 o 14:36 |
|
|
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx Nensie - okradłam
. . . A serca nie lubią cierpieć. Policzę do trzech, a Ty mnie znajdź. Raz, dwa, trzy, trzy, trzy... Któregoś dnia zrozumiesz, że szukasz tego, co już posiadasz. Trzy powszechne mity: miłość uszczęśliwia, miłość trwa wiecznie, nigdy nie pokocham nikogo innego. Zbyłeś mnie całusem na pożegnanie. Miłość ma być magnesem, nie klejem. Nikt nie może być naszą własnością. Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść. |
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
c z e ś ć ! wracam do was już na stałe [nigdzie więcej nie uciekam, no chyba że będziecie chciały ]brak weny, ale coś tam dla was
wyskrobałam : wiązanka najwspanialszych wspomnień, małych i dużych wzruszeń. marzeń i uniesień happy endy trwają zbyt krótko żeby się nimi nacieszyć oddychaj chwilą, zanurz się w marzeniach z tobą czy bez ciebie i tak tęsknie. z każdym spojrzeniem, coraz bardziej poznaje twoją dusze. jesteś - zbyt daleko, by dostrzeć moje łzy i cierpieć tak jak ja. kocham cie- zbyt mocno by zapomnieć o Tobie, i krzyki w mej głowie innymi krzykami zakrzyczeć tęsknie- zbyt mocno by tu zostać, ale nie mogę tak po prostu wstać i rzucić ci sie w ramiona. moja miłość, w moim maleńkim serduszku tupie nieśmiało..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#4410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu, by zrobić cokolwiek, nie umiała uśmiechnąć się tak byś zauważył ją wśród tylu innych ...:/ bo teraz należymy do siebie jesteś częścią mnie i serio, życie bez ciebie byłoby beznadziejne. miłego dnia, i niech cię szlag trafi, a ja i tak się nie oduczę ciebie kochać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

biore go