|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
przecież ją znaleźli, czyli niczego nie zmieniała...po co powielasz jakies głupie plotki. byłam na tym forum, observer był osobą szukającą taniej sensacji i powielajacą wpisy z innych stron. wszyscy się z niego śmiali.. może najpierw wybadaj sprawę, zanim powiesz coś bez sensu. tak - to jest bez sensu.
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
No dobra troche sensacji się wniosło w wątek a teraz w cierpliwości czekamy na KONKRETY od policji bądź Rutkowskiego choc nie wiem czemu ae wolałabym od tej drugiej strony
|
#573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prosze, nie powielac glupich plotek tutaj. TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU |
|
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
A nawet jeśli to coś w tym złego? wy na miejscu rodziny nie wykorzystalibyście wszystkich możliwości i znajomości? Bo ja tak i poruszyłabym niebo i ziemię i guzik by mnie obchodziło takie gadanie, najważniejsze by było znalezienie zaginionej osoby.
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie siostra Iwony, a siostra Jej mamy i nie w prokuraturze a jest sędziną. Przynajmniej ja z taką informacją się spotkałam. Jednak to i tak nie ma żadnego znaczenia jak dla mnie ![]() Każdy w obliczu zaginięcia dziecka zrobiłby wszystko, żeby je odnaleźć.Więc nie dziwię się, że nawet jeżeli tak jest to mama Iwony chce wykorzystać do tego pozycję i znajomości swojej siostry.
Edytowane przez innocencee Czas edycji: 2010-08-18 o 13:00 |
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szafiarka może napisała "wszystko jasne" z ironią w stosunku do autora wypowiedzi, ja przynajmniej tak to zrozumiałam.
Edytowane przez niczka87 Czas edycji: 2010-08-18 o 13:06 |
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
a wg mnie to była ironia, ale w stosunku do znajomości rodziny Iwony.
Szafiarka wcześniej nie udzielała się w wątkach o Iwonce |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja rozumiem VisionAM.. Wcześniej dziewczyny którym nie chciało sie czytać miały wymówkę że to niby przez kłótnie itp., a teraz już tylko piszą że im się nie chce cathleena - a ja na Twoim miejscu edytowała bym tego posta, bo jak wiemy pan Mariusz jest bogatym człowiekiem i stac go na dobrych adwokatów więc mogą wytoczyć proces nie tylko osobom które piszą głupoty, a także osobom które te głupoty powielają.... Przynajmniej ja na jego miejscu bym tak zrobiła....
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-18 o 13:18 |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego prośba do wszystkich - starajcie się nadrobić zaległości i przynajmniej przejrzeć dwie ostatnie strony zanim coś napiszecie. Unikniemy bałaganu. |
|
|
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
Czytam wątek i nie moge uwierzyć jacy niektórzy są naiwni i szukają taniej sensacji. Jak już macie śledzić tropy to róbcie to z rozsądkiem, a nie piszecie brednie (mówie tu np. do osób które piszą takie rzeczy jak szafiarka. Niejaka "Meduza" wprowadziła policję na fałszywy trop i przy okazji skrzywdziła niewinne osoby:
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5ab9d Miejmy nadzieję, że dziewczyna żyje i się znajdzie. Po tych zdjęciach z monitoringu widać że już świtało i trochę ludzi było na ulicach więc nie dziwie się że nie bała się iść pieszo pozatym w końcu to dorosła dziewczyna. Moim zdaniem ktoś ją wciągnął do samochodu bo jak miała tak zniknąć bez śladu? |
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem tego że jak już ktoś nie chce pomagać, to po co szkodzi... po to żeby zabłysnąć? A ze smutnych info: W Chałupach pobili na śmierć chłopaka, szukają świadków: http://www.mmtrojmiasto.pl/10123/201...gory=naSygnale Chłopak chyba też wracał z imprezy....
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-18 o 13:35 |
|
|
|
|
#584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niestety jak świat swiatem zawsze się znajdzie ktoś kto bedzie żerował na cudzej krzywdzie,wykorzystywał ją do swoich dziwnych orywatnych celów bądź robił sobie z niej jaja-taka prawda i nic na to nie poradzimy
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prędzej oskarży takie strony jak wp.pl które bez sensu tworzyły artykuły o tym. |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak btw. nowa "sensacyjna" historyjka nie trzyma sie kupy bo autem po deptaku i plaży co prawda można by jeździć w teorii, ale właśnie po to są tam te kamery żeby wychwytywać wszystkich śmiałków którzy by sobie chcieli tam quadami, autami itp. poszaleć. Straż Miejska byłaby tam w 5 minut. Poza tym ktoś z przechodniów na pewno zapamiętałby fakt że jakieś auto tamtędy jeździło - to niecodzienny widok.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-18 o 13:47 |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to że pieniądze i czas się traci na sprawdzanie takiej rewelacji... A dziewczyna w tym czasie może czeka na ratunek... Edytowane przez Nektaryna Czas edycji: 2010-08-18 o 13:56 |
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
Zaplanowana porwanie dlatego nie ma zadnych sladów i swiadków
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Poczytuję tylko ten wątek, ale postanowiłam się wtrącić. Nie rozumiem dlaczego niektóre z Was tak bardzo ucieszył fakt, że ta Meduza czy Lidia będzie pozwana do sądu i to na taką kwotę. Być może dziewczynę poniosła zupełnie fantazja, ale może coś tam jej się obiło, nie była do końca poinformowana , a chciała na coś zwrócić uwagę, może ma coś wspólnego z tym jak określacie "półswiatkiem" nie wiem.... Sądziła, że w necie jest anonimowa i może się wygadać, zastanawia fakt, że nie jest to znudzona nastolatka, ale dorosła kobieta.
Na pewno nie powinna oceniać Iwony i pomawiać z imienia tych panów- to był błąd, ale coś w tym może być . Zwłaszcza, że inna osoba również wysnuwa zbliżone wnioski, ale już z innego punktu widzenia- nie ocenia negatywnie Iwony. Wiele osób tu i na innych forach pomawiało policjanta, wręcz był już "sprawcą"- jak on się teraz czuje? Może też pozwie do sądu? zbierze się kilkanaście osób do pozwu... W tej sprawie nie wiadomo nic i wszystko trzeba brać pod uwagę, każdy trop, nawet najbardziej nieprawdopodobny i nawet taki, gdzie Iwona nie jawi się 100% kryształowo. Jeśli Meduza-Lidia wszystko zmyśliła, ( no jednak nie wszystko , bo osoby przez nią opisane istnieją) moim zdaniem nie ma się z czego cieszyć, że teraz "zabuli". Mam nadzieję, że Iwona żyje . pozdrawiam |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Ty chyba nie rozumiesz co ona tym swoim głupim postem zrobiła...
Mam prośbę do wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili - wklejajcie linki do filmików na śledzika, facebooka itp.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-18 o 14:13 |
|
|
|
#592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne." Mauriac Francois. "Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą." Edytowane przez Ona. Czas edycji: 2010-08-18 o 14:17 |
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, Iwona nie jest jedyną osobą, która zaginęła bez śladu
![]() Szukamy! http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać mieszkasz w dużym mieście lub plotki do ciebie nie dochodzą i nie wiesz co ludzie potrafią o drugich mówić, wymyślać. I nie robią to tylko staruszki które siedzą cały czas w oknach, wścibskie sąsiadki ale też osoby w młodym wieku. Kumpel wziął kredyt na samochód - sąsiadka gadała na mieście że ukradł. Koleżanka ma dużo znajomych i często zaprasza ich do swojego domu na grilla czy po prostu impreski robi - były chłopak gadał na nią że orgie organizuje. Ludzie już tacy są. Ostatnio w tv słyszałam że w Polsce można już karać za stalking (nękanie). Bardzo dobrze w końcu bedzie się można wziąć za kogoś kto pisze głupie smsy czy rozpowiada głupoty. |
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się cieszę, że ją przycisnęli tak na ostro. Może w końcu inni ludzie chcący zabłysnąć podczas ludzkiej tragedii się ogarną, wiedząc jak ogromne mogą być tego konsekwencje.
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama wchodzę tu niemal co chwilę, żeby tylko przeczytać czy coś wiadomo jeszcze raz przepraszam
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
O super! ![]() Ja to myślałam,że będzie problem z tłumaczeniami,a tu się okazuje,że nie ma komu podmienić slajdów w prezentacji,żeby w końcu powstały te filmiki. ;P
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2010-08-18 o 15:37 |
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie głośną sprawę zielonogórskiego, 'seryjnego' gwałciciela?
wiele kobiet też zmyślało i podawało się za ofiary.Cytat:
tak więc nie należy wierzyć we wszystko, co ktoś napisze może ktoś chciał dzięki temu zaistnieć.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.