Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;* - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 18:26   #781
choc0late
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*

zdauam komisa
Stary 2010-08-18, 18:26   #782
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

jasne!
Stary 2010-08-18, 18:30   #783
choc0late
Wtajemniczenie

dobra nie zdauam.

Stary 2010-08-18, 18:35   #784
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
YES mi tez wyslij adres fbl !
ok

Cytat:
Napisane przez Elegance Pokaż wiadomość
z tych punktów ;p

yes wyslij mi ten adres :P
ok 2

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
malinka ale masz fajną kieckę, widziałam na studniówkowym i aanek widze, że też stamtąd
dajcie linka do studniówkowego

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
laski, a może zamieścimy w pierwszym poście małą ankietę, na której pytania nowe będą musiały odpowiedzieć?
dobre !

Cytat:
Napisane przez aanek Pokaż wiadomość

mam teraz z essence "stay all day" nr.20 w takiej tubce jak np. do żelu jakiegoś
a drugi z Maybelline ale roświetlający, więc jego narazie nie będę używac dopóki buzi nie doprowadzę do idealnego stanu

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

jaaaaaaaa
jak sie nazywa ten rozświetaljący z maybelline?

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość
Aaaaaa.... Zobaczcie co dostałam dziś od mojego eM na imieniny
-bransolecia na którą polowałam od X czasu
-Łosiek (żyrafa ale ja mówie łosiek) - z dedykacją
-Westy Limonkowe

To się nazywa facet
oo jak słodko

Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
ile naskrobaly :O !!!!!!!!!!!!!!
glupie dziwy!!
chyba Ty

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
chodzi Ci o karabińczyk, tak mam

dziewica to kobieta która nigdy nie uprawiała seksu (pochwowego, analnego, oralnego)

ee.. niektóre kobiety rodzą się bez błony

20zł
regulacja i henna

hej, a gdzie cycki?

ej laski, nie rozumiem po co ustalacie swoją wersję dziewictwa Przecież to jasne. Definicja:
Dziewictwo – stan mężczyzny lub kobiety, przed podjęciem stosunków seksualnych[1]. Kobieta jest wówczas określana mianem dziewicy, natomiast mężczyzna – prawiczka.

czyli to jasne że kobieta która uprawiała seks oralny/analny/tradycyjny już dziewicą nie jest, ale może mieć błonę

nie no bo dla mnie to głupie, bo większość (!) dziewczyn na wizażu się wypowiadało w jakimś tam wątku na forum seks, że po pettingu dziewczyna nie jest dziewicą .

tak samo jak mi tutaj niektóre wmawiały, że skoro uprawiam petting z tż to już dziewicą nie jestem. - chociaż nie wiem, może się droczyły, no ale jakoś mnie to zdenerwowało wtedy no!

no bo tak jak pisałam wcześniej: jeśli typiara zrobi gościowi laskę to on już nie jest prawiczkiem, tak? ha- ha.

Cytat:
były,ale niestety Ciebie nie było :-P

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

ejj..dziewczyny...mogę się wygadać?
mozesz

Cytat:
Napisane przez choc0late Pokaż wiadomość
dobra nie zdauam.

na serio nie zdałaś?
Stary 2010-08-18, 18:44   #785
Indi _
Rozeznanie

l

I'm in love, I'm in love. I wanna do it

Edytowane przez Indi _
Czas edycji: 2010-09-11 o 17:42
Indi _ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:44   #786
noir_angele
Wtajemniczenie

zaraz przyjdzie do mnie kumpela z mamą (która dzisiaj widziała jak palę :O) jak powie mamie to będzie jazda ;/

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:49   #787
Indi _
Rozeznanie

http://www.tekstowo.pl/piosenka,emin...__rihanna.html
Jakie zaje.biste tłumaczenie tej piosenki jest, śliczny tekst, aż mi się ryczeć chce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 18:52   #788
aanek
Rozeznanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455186
Studniówkowy

Muuuszę się wygadać...

Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. On był w klasie maturalnej, ja rok młodsza. Wszystko się fajnie zaczynało, wygłupy, rozmowy, kilka spotkań
poza szkołą.Wiecie jak to jest. Utrzymywaliśmy kontakt
cały czas aż do momentu, gdy po maturze, miał wyjechać na tydzień, do brata zagranicę. Nic bym nie powiedziała, gdybym nie spotkała tego feralnego dnia, jego kumpla, który powiedział,że On nigdzie nie pojechał. No to mnie ścięło z nóg. Gdy przyjechał po kumpla, był w takim szoku,że nie potrafił mi spojrzeć w oczy.Po tych dwóch miesiącach spotkaliśmy się w sklepie, cóż za przeromatyczne miejsce nam los wybrał ;] Miałam ochotę albo mu przyłożyć i go pocałować,albo po prostu uciec. Nie zrobiłam ani jednego ani drugiego. Tkwiłam tam jak ten słup. Wymieniliśmy parę zdań. Po godzinie dostałam sms od niego. Moje nastawienie nie było przyjazne, z resztą on się chyba z tym liczył. Potem było znowu cisza "aż dwudniowa". Wytłumaczył się,że nie miał telefonu.Spoko. Dałam mu do zrozumienie,że jeśli chce kontynuować tą znajomość to niech coś robi, chciałam mu jasno pokazać,że cholernie mi zależy na tym typku,ale nie zrobiłam tego. Tak zależy mi chyba, bo po tym co zrobił już sama jestem skołowana. Przez ten tydzień nie odezwał się ani słowem. Postanowiłam zrobić ten krok, wiem,że nie potrzebnie i głupio,ale napisałam mu,że jak się kiedyś odezwie, to niech się nie martwi,że na niego naskoczę, tymczasowe 'zawieszenie broni'. Póki co odzewu nie było.Wiem,że mam swoje zycie, pracę, ogarnąć studia.... Powiedzcie,czy rzeczywiście mam dać sobie spokój tak jak mówi rozsądek, bo ja już nie wiem. Po tej drugiej rozmowie
dałam mu do zrozumienia,że chyba nie rozmawiam z tym samym człowiekiem co kiedyś, no chyba,że to ja go inaczej widziałam ,albo on się inaczej zachowywał. Trochę to chaotyczne,ale już sama się pogubiłam.
Minęło już prawie 3 miesiące. Siedzi na gadu jak ten ostatni lewy but i się nawet nie raczy odezwac, nr.przeciez tez ma!! Ja wiem,że ewidentnie już nic z tego nie będzie, nawet motto znalezione specjalnie na tę okazje nie pomaga
aanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:53   #789
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

Cytat:
były,ale niestety Ciebie nie było :-P

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

ejj..dziewczyny...mogę się wygadać?
od tego tu jesteśmy

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

nie no bo dla mnie to głupie, bo większość (!) dziewczyn na wizażu się wypowiadało w jakimś tam wątku na forum seks, że po pettingu dziewczyna nie jest dziewicą .

tak samo jak mi tutaj niektóre wmawiały, że skoro uprawiam petting z tż to już dziewicą nie jestem. - chociaż nie wiem, może się droczyły, no ale jakoś mnie to zdenerwowało wtedy no!

no bo tak jak pisałam wcześniej: jeśli typiara zrobi gościowi laskę to on już nie jest prawiczkiem, tak? ha- ha.

mnie też wkurza takie podejście.. wgl dziewczyny na wizażu są na tym punkcie przewrażliwione, a dziewica to osoba która tego seksu nie uprawiała.
Chyba czytałam ten wątek o którym mówisz
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 18:57   #790
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indi _ Pokaż wiadomość
http://www.tekstowo.pl/piosenka,emin...__rihanna.html
Jakie zaje.biste tłumaczenie tej piosenki jest, śliczny tekst, aż mi się ryczeć chce
ja znam tą piosenke od jakiegoś czasu i tłumaczenie też !

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455186
Studniówkowy

Muuuszę się wygadać...

Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. On był w klasie maturalnej, ja rok młodsza. Wszystko się fajnie zaczynało, wygłupy, rozmowy, kilka spotkań
poza szkołą.Wiecie jak to jest. Utrzymywaliśmy kontakt
cały czas aż do momentu, gdy po maturze, miał wyjechać na tydzień, do brata zagranicę. Nic bym nie powiedziała, gdybym nie spotkała tego feralnego dnia, jego kumpla, który powiedział,że On nigdzie nie pojechał. No to mnie ścięło z nóg. Gdy przyjechał po kumpla, był w takim szoku,że nie potrafił mi spojrzeć w oczy.Po tych dwóch miesiącach spotkaliśmy się w sklepie, cóż za przeromatyczne miejsce nam los wybrał ;] Miałam ochotę albo mu przyłożyć i go pocałować,albo po prostu uciec. Nie zrobiłam ani jednego ani drugiego. Tkwiłam tam jak ten słup. Wymieniliśmy parę zdań. Po godzinie dostałam sms od niego. Moje nastawienie nie było przyjazne, z resztą on się chyba z tym liczył. Potem było znowu cisza "aż dwudniowa". Wytłumaczył się,że nie miał telefonu.Spoko. Dałam mu do zrozumienie,że jeśli chce kontynuować tą znajomość to niech coś robi, chciałam mu jasno pokazać,że cholernie mi zależy na tym typku,ale nie zrobiłam tego. Tak zależy mi chyba, bo po tym co zrobił już sama jestem skołowana. Przez ten tydzień nie odezwał się ani słowem. Postanowiłam zrobić ten krok, wiem,że nie potrzebnie i głupio,ale napisałam mu,że jak się kiedyś odezwie, to niech się nie martwi,że na niego naskoczę, tymczasowe 'zawieszenie broni'. Póki co odzewu nie było.Wiem,że mam swoje zycie, pracę, ogarnąć studia.... Powiedzcie,czy rzeczywiście mam dać sobie spokój tak jak mówi rozsądek, bo ja już nie wiem. Po tej drugiej rozmowie
dałam mu do zrozumienia,że chyba nie rozmawiam z tym samym człowiekiem co kiedyś, no chyba,że to ja go inaczej widziałam ,albo on się inaczej zachowywał. Trochę to chaotyczne,ale już sama się pogubiłam.
Minęło już prawie 3 miesiące. Siedzi na gadu jak ten ostatni lewy but i się nawet nie raczy odezwac, nr.przeciez tez ma!! Ja wiem,że ewidentnie już nic z tego nie będzie, nawet motto znalezione specjalnie na tę okazje nie pomaga
dzięki za linka

moim zdaniem koleś to zwykla ciota... najwidoczniej poczul się 'zagrożony' bo może odczuł że już się jakiś czas spotykacie i może wyjść z tego coś powaznego, a on chyba nie chce... no ja bym tak zrozumiała po jego zachowaniu ... odpuść sobie, usun jego nr gg, nr telefonu... jeśli już na wstępie Cię okłamał to ja bym w ogóle całkowicie zrezygnowała... skoro było mu łatwo Cię okłamać jako koleżankę i to na samym początku (prawie ) znajomości to w związku nie miałby z tym żadnego problemu...
Stary 2010-08-18, 18:59   #791
Indi _
Rozeznanie

Anek facet jest nie do ogarnięcia... to trzeba przyznać. Ale nie znasz prawdziwego powodu dla którego Cię okłamał z tym wyjazdem? Ja na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój. Okłamał Cię, więc jakbyście byli razem to zaufania by już u Ciebie nie miał...

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Kurde a ja cały czas mam 1 lvl robię wszystkoooo, a nadal nie jestem wyżej grrr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 18:59   #792
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
od tego tu jesteśmy

mnie też wkurza takie podejście.. wgl dziewczyny na wizażu są na tym punkcie przewrażliwione, a dziewica to osoba która tego seksu nie uprawiała.
Chyba czytałam ten wątek o którym mówisz
ja jak czytałam ten wątek to tak się gotowałam, że masakra... na prawde są przerważliwione
Stary 2010-08-18, 19:06   #793
aanek
Rozeznanie

Cytat:
ja znam tą piosenke od jakiegoś czasu i tłumaczenie też !

dzięki za linka

moim zdaniem koleś to zwykla ciota... najwidoczniej poczul się 'zagrożony' bo może odczuł że już się jakiś czas spotykacie i może wyjść z tego coś powaznego, a on chyba nie chce... no ja bym tak zrozumiała po jego zachowaniu ... odpuść sobie, usun jego nr gg, nr telefonu... jeśli już na wstępie Cię okłamał to ja bym w ogóle całkowicie zrezygnowała... skoro było mu łatwo Cię okłamać jako koleżankę i to na samym początku (prawie ) znajomości to w związku nie miałby z tym żadnego problemu...
Cytat:
Anek facet jest nie do ogarnięcia... to trzeba przyznać. Ale nie znasz prawdziwego powodu dla którego Cię okłamał z tym wyjazdem? Ja na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój. Okłamał Cię, więc jakbyście byli razem to zaufania by już u Ciebie nie miał...

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Kurde a ja cały czas mam 1 lvl robię wszystkoooo, a nadal nie jestem wyżej grrr

ja to wszystko wiem- teoretycznie, ale jak sobie po nim pomyślę.... wyobrażacie sobie: brunet, niebieskie oczy, 185 cm, i taki seksowny pieprzyk na brodzie z lewej strony

konieckonieckonieckonieck onieckonieckonieckoniecko nieckonieckonieckoniec

to było to motto, pomaga,ale chwilowo: Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić.

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

a jaki to był wątek [link] bo ja np się tam nie wypowiadałam,i nei czytałam
Stary 2010-08-18, 19:17   #794
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

aanek - ja bym olała tego chłopaka jeśli kłamie już na początku Waszej znajomości..

właśnie, podajcie link do wątku tych dziewicccc .
Stary 2010-08-18, 19:21   #795
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

aanek dziewczyny mają rację, powinnaś sobie odpuścić dla własnego dobra
Stary 2010-08-18, 19:26   #796
lily92920
Zakorzenienie

Ale jestem wku rwio na!!!!!!!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 19:27   #797
Indi _
Rozeznanie

Lill Kochana żono co jest?

Stary 2010-08-18, 19:29   #798
yes
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=456363 to ten link, dziewczyny
Stary 2010-08-18, 19:31   #799
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
zdauam komisa
To zdałaś czy niet?

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
zaraz przyjdzie do mnie kumpela z mamą (która dzisiaj widziała jak palę :O) jak powie mamie to będzie jazda ;/
Moja sasiadka posowala dzisiaj z mama pier doły, na temat mojego tż. Tzn. pytala o niego, a mama w tylku ja ma i musiala z nia gadac w autobusie, zamulać i ją zbywać ...
Wgl to skad ta baba wie, ze ja mam tż...?! SUCZ!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-08-18 o 19:35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 19:32   #800
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
zdauam komisa
graty a z czego miałaś?

bylam na kursie;d

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 19:33   #801
aanek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ale jestem wku rwio na!!!!!!!
co jest?
Stary 2010-08-18, 19:34   #802
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Lill Kochana żono co jest?

A weeeź, tż, a dokladniej jego ojciec mnie wkurza. Mozemy jutro jechac na basen, a on mu nie pozwala juz ktorys raz z koleji, ktorys dzien w chacie ma z gowniarzem siedziec, bo nie zawiezie dziecka do babki tylko dlatego, ze tz chce gdzies isc. No choroba psychiczna, nooo I tż do mnie, zebym przyszla pilnowac dziecka razem z nim, a ja, że nie, nie mam na to ochoty i albo pojade sobie sama na ten basen, albo na zakupy - kupie rzeczy do szkoły i wał!!!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-08-18 o 19:36
Stary 2010-08-18, 19:38   #803
yes
Zakorzenienie

oo jezu lil, ale on ma pogiętych starych... przecież on nie jest nańką... raz na jakiś czas może przypilnować, spoko, ale oni sobie zrobili dzieciaka a nie on, żeby teraz w wakacje z nim siedział w domu i go pilnował.. przesada
Stary 2010-08-18, 19:40   #804
aanek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

A weeeź, tż, a dokladniej jego ojciec mnie wkurza. Mozemy jutro jechac na basen, a on mu nie pozwala juz ktorys raz z koleji, ktorys dzien w chacie ma z gowniarzem siedziec, bo nie zawiezie dziecka do babki tylko dlatego, ze tz chce gdzies isc. No choroba psychiczna, nooo I tż do mnie, zebym przyszla pilnowac dziecka razem z nim, a ja, że nie, nie mam na to ochoty i albo pojade sobie sama na ten basen, albo na zakupy - kupie rzeczy do szkoły i wał!!!
to może weźcie dzieciaka na basen?
dobra, głupi pomysł
Stary 2010-08-18, 19:41   #805
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

hura! wygraliśmy z Brazylią pierwszy raz od 8 lat!
ale się cieszę!

Lil, przepraszam, ale on rzeczywiście ma pogiętych rodziców, przecież on nie jest niańką..
Stary 2010-08-18, 19:41   #806
aanek
Rozeznanie

ale fakt, faktem mogliby dać mu trochę luzu :|
Stary 2010-08-18, 19:41   #807
Indi _
Rozeznanie

No Yes słuszna uwaga to jego rodzice zrobili dzieciaka a inny dzieciak musi siedzieć z tym młodszym oja

Stary 2010-08-18, 19:43   #808
solange421
Zakorzenienie

no niestety tak bywa
pamiętam jak moja przyjaciółka miała przerąbane.. ma rodziców, starszego brata i młodszego ale obaj są na tyle dorośli aby zająć się małą siostrą.. ale nie - bo to ona musi sie wszystkim zajmowac. Do tego matka jest nauczycielką czyli wakacje ma wolne..
pamietam jak sie z nami spotykała to czasem była tez z tym dzieckiem.. koszmar
Stary 2010-08-18, 19:44   #809
lily92920
Zakorzenienie

Ej no, bez jaj. Rano niech se z nia siedzi, ale o 13 przyjedziemy po niego i o 19 wroci do domu... Czy jego starzy aż tak mnie nie znosza, zeby mu zabronic. Ja jestem z nieduzego miasta, u mnie nie ma takiego glębokiego basenu ze zjezdzlnia, sauna, jakuzzi, czysciutki... Moj ojciec jedzie tam bo go wzywaja, do pracy, moze nas rzucic, za free!!! Czy to tak duzo około 5 zł za basen i kolejne 5 zł za pizze??!!
Stary 2010-08-18, 19:44   #810
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
oo jezu lil, ale on ma pogiętych starych... przecież on nie jest nańką... raz na jakiś czas może przypilnować, spoko, ale oni sobie zrobili dzieciaka a nie on, żeby teraz w wakacje z nim siedział w domu i go pilnował.. przesada

Dokładnie,

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości