Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 21:58   #4651
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ilsa czasem jak już coś napiszesz to aż szkoda słów naprawdę .
Dziecko jest z miłości , współżyjąc z mężczyzną decydujesz się na bycie rodzicem . I dziecko z wpadki wcale nie jest gorsze od zaplanowanego ono chyba raczej też jest z miłości ?
Poza tym brać tabletki tylko po to , żeby kochać się 3 razy w miesiącu ?
Ilsie chyba chodziło o to, że 3 dni z gumką, a w resztę dni cyklu bez zabezpieczenia

Idę spać, bo po 5. pobudka dobranoc!

Maya cóż.... takie jest moje zdanie

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:01
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:59   #4652
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

O fuck mam nowego współlokatora, stuprocentowy punk

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:59   #4653
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
na skurcze w nogach i krążenie - co w ogóle jest strasznie częste do narzekania.
hmm... problemy z krążeniem minęły wraz z upałami i zmianą diety na nieco lżejszą, więc nie podejrzewam tabletek (dziwny skutek uboczny po 3 latach brania, a do tego pojawiający się na chwilę).
skurcze w nogach - tak, od tabletek, ALE NA PĘCHERZ MOCZOWY, o czym pisałam. wypłukuje magnez.
badania robię co kilka miesięcy i wyniki mam dobre, więc Ilsa, nie przeinaczaj, bo niedługo jak będę przeziębiona, okaże się, że to od tabletek
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
a co to tańce za kase? ja też nie wiem.
to się ciesz...
płaci się świadkowi za to, by zatańczyć z młodą i młodym. czyli podchodzi pan/pani do świadka, daje mu dychę i tańczy z młodą/młodym, dopóki nie zapłaci ktoś inny.
no po prostu nie mogę tego zdzierżyć. czułabym się tragicznie zażenowana musząc w tym uczestniczyć...
teraz wpadłam na pomysł, że jeśli mimo mojego kategorycznego zakazu mama wyskoczy ze swoim superpomysłem, to walnę przemowę, tylko nie wiem jaką liczę, że pomożecie mi ułożyć (za te 10 lat, jak w końcu skończę z byciem panną )
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:01   #4654
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kawa myślę, że możesz właśnie wyglądać jak Jaga, ale do Ciebie to pasuje. Taki suszy wygląd A te clipsy się nie odczepiają?
suszy wygląd ?? chyba sie nie odczepiaja zobaczymy

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Kawa, nie rób sobie tego choć z drugiej strony Jaga jest stylistką fryzur, więc może wygląd dziewczynki z japońskich horrorów jest OK (mówię o niej, Ty siłą rzeczy byś tak nie wyglądała, bo masz inną buzię nie taką udręczoną )
no ale jak masz za dużo kasy to sobie kup i zobacz sama osobiście mnie się podobasz w takiej długości, jaką masz

Aleks, ideał Ci się trafił
kurcze ide na wesele i mam zamiar zobie takie duze loki zrobic podpiete z jednej strony

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Kawa z kielc jesteś to powinnaś nawet wyglądać jak Jaga, Baba Jaga A poważnie to nie będzie się toto odróżniać od twoich włosów? Mnie takie wynalazki nie przekonują.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Ma kilka wad ale do ideału mu całkiem blisko. Gdyby tak nie było to przecież bym nie chciała za niego wychodzić
zobaczymy ale raczej nie bo ja ma kruczoczarne i tam sobie zamówi czarne, jedno jest pewnre zanim je wepne musze wlosy ufarbowac (żeby sie ładnie błyszczały)
Cytat:
Kawa, nie kupuj bo żeby je nałożyć trzeba mocno natapirować włosy (przynajmniej tak mówią tutoriale na youtube) i zniszczysz je sobie przez takie tapirowanie
a myslisz ze co ja codziennie robię a tak na powaznie to raz na jakis czas ie zaszkodzi im przeciez, ja przy okazji róznych zdjec to z włosami robiłam gorsze rzeczy

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Jak będzie w domu to się pochwali

podziwiam Cie, ja nie mam chyba do takich rzeczy cierpliwości

dla Tż nieźle się spisał

Kawuszka a nie boisz się, że takie długie włosy obciążą Twoją sylwetkę?
że co że pogrubią ?? myśle że wyszczuplą,ale sama juz nie wiem w takim razie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:02   #4655
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa czasem jak już coś napiszesz to aż szkoda słów naprawdę .
Dziecko jest z miłości , współżyjąc z mężczyzną decydujesz się na bycie rodzicem . I dziecko z wpadki wcale nie jest gorsze od zaplanowanego ono chyba raczej też jest z miłości ?
Poza tym brać tabletki tylko po to , żeby kochać się 3 razy w miesiącu ?
to jest Twoje zdanie. Jak Cię Twój były facet wykorzystywał seksualnie to też robiłaś to z miłości ? A jak później z dwoma poszłaś do łóżka z ciekawości to też było to po to żeby zostać mamą ? Nie - i po to mamy antykoncepcję że seks nie jest tylko od prokreacji
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ilsie chyba chodziło o to, że 3 dni z gumką, a w resztę dni cyklu bez zabezpieczenia
si si

wolę teraz poobserwować pokolenie dziewczyn z nowymi tabletkami i czy łatwo im się zachodzi w ciążę ja do swojej decyzji mam jeszcze pół roku - rok przeciągania tematu

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a myslisz ze co ja codziennie robię a tak na powaznie to raz na jakis czas ie zaszkodzi im przeciez, ja przy okazji róznych zdjec to z włosami robiłam gorsze rzeczy
a bo ja myślałam że to się codziennie zakłada

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:03   #4656
skimos
Zakorzenienie

Kawka zależy komu. Ja w długich włosach wyglądałam jak beczka
a w krótszych twarzowo i lekko.

Stary 2010-08-18, 22:03   #4657
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
a czy umieszczając taki czy inny wierszyk piszesz, że liczysz na prezent? nie, bo trzeba czytać ze zrozumieniem w większości formułek jest napisane że jeżeli gość chce coś dać młodym to MOŻE a NIE MUSI podarować im cokolwiek!!!
Mayu droga, ja te wierszyki, z którymi miałam do czynienia CZYTAŁAM ZE ZROZUMIENIEM i wynikało z nich, że Para Młoda LICZY właśnie na taki a nie inny podarunek. Wierszyki zapewne też są różne. Niemniej ja nie miałabym odwagi prosić o cokolwiek - w taki czy inny pomysł. Jeśli ktoś mnie zapyta co by mnie ucieszyło - odpowiem (chociaż i to mnie krępuje), ale nic ponadto.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Jest jeszcze jedno zjawisko - czasem ludzie za dużo przypisują pigułkom. Powszechnie wiadomo, że mogą powodować różne skutki uboczne więc laska ma skurcz to mysli "to od pigułek" a nie "może za dużo kawy i magnez wypłukałam?", boli ją głowa "to przez pigułki", jest jej nidobrze "to od pigułek" itd. Nie mówię, że zawsze tak jest ale niektórzy zbyt dużo im przypisują.
Też bywa. Ja moich skutków ubocznych akurat nie przypisywałam tabletkom, bo same się przypisały. Po Diane te jazdy psychiczne, które minęły jak ręką odjął około miesiąca po zaprzestaniu brania, a po Cileście koszmarne bóle nóg :/
Aha, Ilsa pytałaś czy brałam Diane a ja zapomniałam odpisać tak, brałam - dwa blistry jak miałam 18 lat, na "uregulowanie cyklu" () później, w zeszłym roku, jako antykoncepcję Cilest
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 22:04   #4658
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
to jest Twoje zdanie. Jak Cię Twój były facet wykorzystywał seksualnie to też robiłaś to z miłości ? A jak później z dwoma poszłaś do łóżka z ciekawości to też było to po to żeby zostać mamą ? Nie - i po to mamy antykoncepcję że seks nie jest tylko od prokreacji

si si

wolę teraz poobserwować pokolenie dziewczyn z nowymi tabletkami i czy łatwo im się zachodzi w ciążę ja do swojej decyzji mam jeszcze pół roku - rok przeciągania tematu

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

a bo ja myślałam że to się codziennie zakłada
aniołkowi chyba chodziło o to że skoro jest się gotwym na seks to również na to by zostać rodzicem (pamiętajmy nic nas nie zabezpiecza w 100%)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:06   #4659
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
to będziecie mieć, co sprzątać

Maya, ale mnie się wydaje, że teraz mało kto daje prezenty, a najczęściej pytają, co można dać (przynajmniej wśród moich znajomych). poza tym 5 tosterów można sprzedać na All, teraz to nie problem jakoś mi się po prostu nie podoba idea wierszyka, skoro można powiedzieć, gdy ktoś spyta
Stary 2010-08-18, 22:07   #4660
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Maya, ale mnie się wydaje, że teraz mało kto daje prezenty, a najczęściej pytają, co można dać (przynajmniej wśród moich znajomych). poza tym 5 tosterów można sprzedać na All, teraz to nie problem jakoś mi się po prostu nie podoba idea wierszyka, skoro można powiedzieć, gdy ktoś spyta
zgadzam sie w 100%. Rowniez jestem przeciw wierszykom ... i tak wiekszosc osob daje kase bo to znacznie wygodniejsze niz prezent - nie trzeba myslec ani lazic po sklepach
Stary 2010-08-18, 22:08   #4661
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Tzw. zbieranie "na wózek". Leci muzyka, goście wrzucają do koszyka pieniądz i za niego mogą tańczyć z panną młodą albo panem młodym. Wrzuca ktoś następny -odbija etc. Ten kto tańczy jak się skończy muzyka wygrywa wódkę
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Pewnie tak zwane "zbieranie na wózek" czyli kolejna okazja do wyciągania kasy od gości weselnych świadkowa siedzi z koszykiem i żeby zatańczyć z połówką młodej pary musisz wrzucić do koszyczka papierek z nominałem Na jedynym weselu na jakim byłam odchodziła taka impra a wodzirej chyba ze trzy razy mówił "oj za mało w tym koszyczku, na wózek nie starczy - postarajcie się bardziej). Żenuła.
Cytat:

to się ciesz...
płaci się świadkowi za to, by zatańczyć z młodą i młodym. czyli podchodzi pan/pani do świadka, daje mu dychę i tańczy z młodą/młodym, dopóki nie zapłaci ktoś inny.
no po prostu nie mogę tego zdzierżyć. czułabym się tragicznie zażenowana musząc w tym uczestniczyć...
teraz wpadłam na pomysł, że jeśli mimo mojego kategorycznego zakazu mama wyskoczy ze swoim superpomysłem, to walnę przemowę, tylko nie wiem jaką liczę, że pomożecie mi ułożyć (za te 10 lat, jak w końcu skończę z byciem panną )
o, dziękuję za wytłumaczenie "gra" ta zostaje zapisana do mojej listy powodów dla których nie lubię wesel
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 22:08   #4662
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż, lubię punków (mój TŻ to punk w stanie spoczynku - oj nawariował się za młodu )
Cytat:
Najgorsze jest to, że tak naprawdę to pewnie dopiero w kolejnym pokoleniu będzie wiadomo, czy te nowe hormony coś mieszają czy nie - to niebezpieczna zabawka - z resztą jak wszystkie nowe leki - nigdy nie wiadomo czego się można spodziewać
Nie będziesz przekonana - nie daj się namawiać TŻ. Jemu to wygodnie bo to nie jego organizm Nie wiem jak to jest, ale jak mój chłop zobaczył ulotkę od moich byłych tabletek to się zrobił blady i powiedział "lepiej nie bierz tego świństwa" - ja go wtedy przekonywałam
Stary 2010-08-18, 22:08   #4663
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, Ilsa pytałaś czy brałam Diane a ja zapomniałam odpisać tak, brałam - dwa blistry jak miałam 18 lat, na "uregulowanie cyklu" () później, w zeszłym roku, jako antykoncepcję Cilest
A Cilest to też są te starsze ?
Cytat:
aniołkowi chyba chodziło o to że skoro jest się gotwym na seks to również na to by zostać rodzicem (pamiętajmy nic nas nie zabezpiecza w 100%)
no tak tak, może i teraz nie byłoby tragedii gdybyśmy wpadli ale nie sądzę że myśli się o dziecku decydując się na seks. W sensie myśli się o tym dopiero w okolicach kiedy powinno być PMS

Stary 2010-08-18, 22:09   #4664
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
a ktoś powiedział , że nie byliśmy zabezpieczeni ? Poza tym zawsze jest ryzyko i chyba powinno się odpowiadać za własne czyny ,nawet jakbym wpadła, z którymś to dziecko nie byłoby niczemu winne i kochałabym je tak samo jak zaplanowane .
I nie musisz mi tak wszystkiego wyliczać , ponieważ zauważyłam , że jak tylko zwrócę Ci uwagę to zaraz mi facetów wyliczasz...
Stary 2010-08-18, 22:12   #4665
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Szklanka zimnej wody zamiast daje 100%. No chyba, że jesteś wiatropylna albo podatna na niepokalane poczęcie
Cytat:

Raz się spotkałam z ideą dołączania paragonu do prezentu, z możliwością wymiany w sklepie na coś innego. Z jednej strony dziwacznie, bo się wystawia od razu cenę prezentu na światło dzienne, ale z drugiej jak się coś zdubluje to zawsze można wymienić...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 22:12   #4666
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ok laski - ja uciekam spac - dobranoc
Stary 2010-08-18, 22:14   #4667
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
a ktoś powiedział , że nie byliśmy zabezpieczeni ? Poza tym zawsze jest ryzyko i chyba powinno się odpowiadać za własne czyny ,nawet jakbym wpadła, z którymś to dziecko nie byłoby niczemu winne i kochałabym je tak samo jak zaplanowane .
I nie musisz mi tak wszystkiego wyliczać , ponieważ zauważyłam , że jak tylko zwrócę Ci uwagę to zaraz mi facetów wyliczasz...
nie pamiętam żebym to kiedyś zrobiła (wyliczała) ale jeżeli czujesz się źle ze swoją ilością partnerów to trochę kłam bez sensu jakbyś się miała denerwować

Stary 2010-08-18, 22:15   #4668
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
o, dziękuję za wytłumaczenie "gra" ta zostaje zapisana do mojej listy powodów dla których nie lubię wesel
hehehe u nas najpewniej bez małego wesela się nie obejdzie
ale autentycznie ciarki mnie przechodzą na myśl o mojej mamie wychodzącej na środek i uszczęśliwiającej nas na siłę... aż mi się odechciewa MAŁŻEŃSTWA!

w ogóle to dobranoc
Stary 2010-08-18, 22:15   #4669
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
A Cilest to też są te starsze ?
Nie są najnowsze, raczej z tych starszych, ale mniej toporne od Diany.
EDIT - z resztą to po cenie widać - im nowsze, tym droższe. W Szczecinie blister Cilestu - 14.99 a YAZ 45 zł
Cytat:
Popieram Szok w takich chwilach ponoć szybko ustępuje i człowiek się cieszy tak samo jak na to wyczekane dziecko
Z resztą sorry, ale żadna z nas nie jest 13-latką, w stylu "ojeeej, jestem taka dojrzała jak na swój wiek, będę uprawiać seks z moim facetem" w takich chwilach to rzeczywiście może być życiowa tragedia jak się przydarzy potomek.

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:17
Stary 2010-08-18, 22:17   #4670
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
hehh...ale przeciez nie widzialyscie moich prac z kursu - a moze sa beznadziejne?
no wiesz, to była taka baaardzo dyskretna aluzja, żebyś się kiedyś pochwaliła no i dobranoc, jak coś ja też już zmykam, więc dobranoc, Zazdrośnice! miłych snów o zaręczynach/ślubie/braku tańców za kasę i o czym tylko chcecie

Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:17   #4671
peach_passion
Zakorzenienie

jeszcze odniosę się do tematu ślubów. jak ktoś chce pisać wierszyki - ok. ja bym tak nie mogła, ale to zależy od charakteru. mam ciotkę która trochę zarabia i mój tato zawsze mówi "poszłabyś do cioci, pouśmiechała się to byś parę groszy zarobiła" :/ nie wiem czy to ma coś wspólnego ale mi się skojarzyło. ktoś chce to da a jak nie to nie. ja się "uśmiechać" ani wierszyków pisać nie będę
Stary 2010-08-18, 22:20   #4672
raingirl
Zakorzenienie

Znalazłam na allegro sukienkę bardzo podobną do mojej
Stary 2010-08-18, 22:20   #4673
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
nie pamiętam żebym to kiedyś zrobiła (wyliczała) ale jeżeli czujesz się źle ze swoją ilością partnerów to trochę kłam bez sensu jakbyś się miała denerwować
kłam ? To Ty się tak tylko do mnie doczepiłaś w tej sprawie , poza tym wszystkim nowo poznanym znajomym nie mówię część jestem I... i spałam 4 facetami ojej ....
powiedziałam to tu z jakiejś przyczyny i tyle a Ty się tego bardzo uczepiłaś , bo co bo mam 20 lat i to zaraz nie wiadomo kim jestem ?
Stary 2010-08-18, 22:22   #4674
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż, lubię punków (mój TŻ to punk w stanie spoczynku - oj nawariował się za młodu )
Od razu pokaż, sama go pierwszy raz na oczy widzę wielki irokez, boki głowy ogolone, glany, łancuchy i skóra, a wiek koło 19 lat I pucołowaty trochę

Poszedł sobie (do sklepu?) i zaraz współlokator wparował że on miły jest i żebym się nie bała

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:23
Stary 2010-08-18, 22:23   #4675
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe u nas najpewniej bez małego wesela się nie obejdzie
ale autentycznie ciarki mnie przechodzą na myśl o mojej mamie wychodzącej na środek i uszczęśliwiającej nas na siłę... aż mi się odechciewa MAŁŻEŃSTWA!

w ogóle to dobranoc
to mnie rozbawiłaś
Stary 2010-08-18, 22:28   #4676
Herbatkowa
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!

mogę się dołączyć, prawda?

ja już nie mam siły jeżeli chodzi o zaręczyny, chyba sama się nakręcam niepotrzebnie. Rok siedziałam z językiem za zębami i nic mojemu partnerowi nie mówiłam.
A on juz po paru miesiącach bycia razem mówił o mnie jako o swojej przyszłej żonie...
To ja głupia zaczęłam się napalać, myśleć kiedy to nastąpi, kiedy przede mna w końcu uklęknie skoro o tym mówi

Tak jak napisałam rok się nie odezwałam... Aż coś we mnie pękło i powiedziałam co mi na secu leży...
I wiecie co??
Powiedział, że mam nie naciskać
Ten który mi nadziei narobił, stwierdził że naciskam... ok....
cały czas mówi że mnie kocha, że jestem najważniejsza (standardowa gadka), a po większej kłótni na temat tych zaręczyn, powiedział że tego nie zrobi dopóki ja go całkiem nie zaakceptuję...
(chodzi o to że czasem mamy spięcia jak coś głupiego robi)...

Nie rozumiem mężczyzn w ogóle...
Herbatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:29   #4677
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Osobiście nie widzę problemu, jeśli chodzi o podpisywanie kopert/życzeń. Zdażyło się mi zaobserwować dawane 2 koperty - jedna z kartką, druga z kasą. Widocznie niektórych krępowało, że wiadomo ile od kogo, a w sumie głupim rozwiązaniem to to nie jest.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:33   #4678
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Herbatkowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

mogę się dołączyć, prawda?

ja już nie mam siły jeżeli chodzi o zaręczyny, chyba sama się nakręcam niepotrzebnie. Rok siedziałam z językiem za zębami i nic mojemu partnerowi nie mówiłam.
A on juz po paru miesiącach bycia razem mówił o mnie jako o swojej przyszłej żonie...
To ja głupia zaczęłam się napalać, myśleć kiedy to nastąpi, kiedy przede mna w końcu uklęknie skoro o tym mówi
Joł
Miałam podobnie z moim chłopem - bardzo szybko zaczął gadać o zaręczynach, o ślubie - ja się zdziwiłam, później sama zaczęłam chcieć a tu się okazało, że gadanie gadaniem a czynów brak. Ostatecznie się zebrał w sobie dość szybko
Niestety panowie często tak mają, że rzucają sobie słowami i nie pomyślą, że my to bierzemy mocno do siebie
Stary 2010-08-18, 22:37   #4679
Herbatkowa
Przyczajenie

Cytat:
Joł
Miałam podobnie z moim chłopem - bardzo szybko zaczął gadać o zaręczynach, o ślubie - ja się zdziwiłam, później sama zaczęłam chcieć a tu się okazało, że gadanie gadaniem a czynów brak. Ostatecznie się zebrał w sobie dość szybko
Niestety panowie często tak mają, że rzucają sobie słowami i nie pomyślą, że my to bierzemy mocno do siebie
ale ja mam teraz z tego powodu doła... i czuję się winna... że on chciał się oświadczyć, ale ja coś spieprzyłam.. i tak w kółko :/

a to po jak długim czasie Ci się oświadczył ?

może mi coś poradzisz? czy warto marudzić, czy juz się zamknąć na ten temat...
Herbatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:40   #4680
skimos
Zakorzenienie

zdałam sobie sprawę że moje pazury wyglądają okropnie, i na szybko posmarowałam je olejkiem.. po czym siedziałam na necie i cały olejek został na klawiaturze i padzie
Cześć Herbatkowa
Idę spać, do rana

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości