|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Objadałam się cał czas, mimo, że nie byłam głodna. Powoli zaczynam się uczyć do egzaminu we wrześniu i myślę, że to ze stresu :/ No ale wróciłam do siłowni, znalazłam już taką fajną i niedrogą w Krk, więc jak wróce na studia siłowni nie oleje. Taki jest plan. Jutro pewnie bede miała więcej na wadze, ale sama jestem sobie winna. A wam drogie Panie, zyczę spadeczkow
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Rozeznanie
|
żałuję, że nie mam takiego ciuszka i że nie zrobiłam sobie fot przed dietą :/
|
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i gdzie mniej-wiecej?swoja droga kilka stron temu ktoras z dziewczyn pisala ze w UK cala antykoncepcja jest darmowa - tak powinno byc wszedzie =/ ciekawe czy kiedykolwiek wyjdziemy w Polsce z tej naszej "cofki". |
|
|
|
|
#2736 |
|
Rozeznanie
|
A nutelka dukanowskiej domowej roboty? Pochłonęłam tego dzisiaj mnóstwo :/
A co do siłowni w Krakowie - to na ulicy Majora 12a - prądnik czerwony blisko mojego mieszkania. Siłownia DAKO - fajne ceny i duży wybór, koleżanki chwalą
Edytowane przez jolkah Czas edycji: 2010-08-18 o 23:58 |
|
|
|
#2737 |
|
Zadomowienie
|
No to i ja idę - jakoś późno się zrobiło...
Jutro co ma być? No, co???? SPADECZKI. SAME SPADECZKI!!!! Tego życzę i Wam, dziewczynki, i sobie oczywiście, ja - Wasz perszing ![]() Buźka |
|
|
|
#2738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, to Ci napiszę jak wredna baba:Dziewczyno weź się w garść - rzuć tego faceta albo przestań się ciągle skarżyć jaki on be i nie cacy i w ogóle, przestań żebrać o chwile przytulania i seksu, bo sama się w dołku zakopiesz, pogoń chama i uwierz w siebie - bo z pewnością jesteś warta więcej niż te chwile w ramionach tego dziada, przetrwasz miesiąc dwa bez niego i trafisz na kogoś kto Cię uszanuje, a przede wszystkim TY zacznij siebie szanować. Jak sama siebie będziesz darzyć szacunkiem wtedy inni też to będą czynić - a jeśli nie to "adijos pomidory". Trochę łez, bólu, ale odzyskasz siebie, swoją godność i swoje JA. Kochak nie pozwól się wodzić za nos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
#2739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(chociaż ja sama lepsza nie jestem )amakk to normalne, że waga się waha!! pamiętaj 1l wody= 1kg!! nie waż się wieczorami, tylko rano Zobaczysz, wejdź jutro rano na wagę...![]() A co do tej straty przytomności...hmm...to nie wiem, ale nie zadaję mi się, że to przez dietę
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DO nutelki dodaje się kakao oraz mleko w proszku, którego wolno nam dziennie 4 łyżki spożyć max. Kakao, nawet odtłuszczone ma jednak wciąż sporo tłuszczu, a mleko - węgli. Tak więc przeginać nie warto, bo się to potem odbija.... czego Ci absolutnie nie życzę... |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
|
#2742 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie
Teraz idę już spać bo jutro pracowity dzień>Dobranoc!
Może tym razem się uda 28-07-2011 - start 83kg 12-08-2011 - start z Herbalife 81kg 12-09-2011 - 73,3 kg ![]() 22-09-2011 - 73,7 kg (to był ciężki miesiąc )02-10-2011 - 72,2 kg 08-10-2011 - 71,9 kg cel - 55-57 kg |
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
ceny faktycznie zacne, ale kurcze - strasznie daleko. ja bede mieszkala na Piaskach Nowych teraz =/ niby faktem jest - molabym wsiasc w 184 i dojchac bezposrednio, ale pewnie ponad 30min by to zajęlo..x_X
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to bedziemy piekne wszystkie , zgrabne, ponetne, wylaszczone z boskimi blyszczacymi w sloncu (jesli takowe bedzie) wlosami p.s. - wiem co chcialam napisac - mam bransoletke sekciary p.s.2 - ide spac, do jutra i spadeczkow zycze
|
|
#2745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek dziewczynki
Nie mogę spać. Chyba za duzo emocji wczorajszego wieczorka. Ale czuje się coraz mniejsza, spodnie, ktore niedawno kupilam lecą z tyłeczka, dukanowe jedzenie ciągle mi smakuje, więc chyba wszystko w najlepszym porządku. Pobiegne o 7 robić śniadanie ![]() Gratki spadków! Cytat:
Mam nadzieję, że będzie fajnie (na weselu, to ja ostatnio byłam, jak miałam 10 lat, więc czuję się troche zacofana w tej kwestii) i nie narobie mu wstydu. Zazdroszcze obłędnej kiecy, ja niestety jestem skazana na małą czarną (jedyne co mam, a nie stac mnie teraz, przed samym wyjazdem spowrotem do miasta w ktorym się ucze na dodatkowe wydatki) ale przynajmniej odchudzona wyglądam w niej jak człowiek. Za to stresuje sie jak głupia Trzymam kciuki, cobyśmy się dobrze wybawiły! ![]() ![]()
|
|
|
#2746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2747 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też czytałam ten artykuł - wywiad z dwoma specami od diet. Mimo wszystko rozczarowali mnie - myslałam, że będą obiektywni, a tu w kółko "nie ma naukowych potwierdzeń". A my to co???? Same śliczne potwierdzenia: Dukanowe Laseczki i super spadeczki . A oni tam twierdzą, że czeka nas (tzn.tych co dukają) wielki efekt jo-jo. Musimy im udowodnić, że NIE A tak poważnie, to uważam, że III fazę stosują już osoby rozeznane w tym, co im służy a co nie... Świadomie jemy, potrafimy kontrolować grzeszne zachcianki (może nie zawsze, ale co by to było za życie bez grzeszków, he, he ). No i wierzę w nas wszystkie, że tak się sobą zachwycimy w nowym kształcie, że nie będziemy wracać do słodkiego sadełka. Czyż nie tak będzie?Pozdrowionka z lekko zachmurzonego południa Polski ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Buźka! Od 12.07.2010 spadło 6 kg |
||
|
|
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
Witam witam w ten ładny dzień
chciałam się pochwalić spadkami , ale ich nie ma![]() bransoletka jest , muszą być dowody przynależności![]() prosimy o zdięcie łapki
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
No heeeeej!!!
Śpieszę donieść uprzejmie, że ja znowu dziś mega spad -0,5. Kurcze, jak ja się cieszę ![]() ![]() ![]() Dziś na wadze 56,9, a więc jeszcze tylko 400g do celu Papcia Duka. Do mojego jeszcze troszku, ale to, co w tym tygodniu się dzieje na mojej wadze rozwala mnie po prostu. Po poniedziałkowej załamce los mi chyba wynagradza kolejnymi spadkami. Boże, ja cudownie!!! Lecę zmienić podpisik
Edytowane przez Agnese69 Czas edycji: 2010-08-19 o 08:17 |
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, wyłażę z wyra, idę na kawusię i zmajstruję jeszcze ostatniego malinowego/wiśniowego przed wyjazdem. Do jutra dam mu radę
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry - duk duk
ale miałam ciężką noc jakieś nieporozumienie ciągle mi się jeść chciało a rano minimalny spadeczek - 100 brakuje jeszcze 200 i jestem na 0, może jutro zobaczymy ... ![]() Cytat:
avataris ten kilogram to szybciutko poleci tydzień i Cię tu nie ma .. ale na III proszę nas odwiedzać, mobilizować i trzymać w pionie ![]() haha a ja myślałam że tylko u mnie komentarze o ilości i miejscu w lodówce no cóż przecież się nie głodzimy - tak im źle i tak niedobrze - nie dogodzi się ... o relację proszę tylko szybko bo za chwilę wychodzę ![]() o masakra będzie już kawałeczek wszamałam, mężowi nie smakuje nie słodki - peszek ![]() Cytat:
kochana mega gratulację bosko lecisz ehhh i Ty pewnie nas opuścisz ja tu sama zakotwiczę chyba ... ale spoko nie poddam się jak nie ujrzę mojego pierwszego celu
|
|
#2753 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Juz mam kilka pomysłów. Planuje w domu, nie wiem jak wyjdzie, ale na pewno skorzystam z waszych rad. Sama juz wymysliłam kilka zabaw, m.in pokaz mody - sa dwie grupy i kazda ma po 3 rolki bialego papieru toaletowego i w okreslonym czsie, ma zaprojektowac suknie slubna. jedna z modelek jest oczywiście przyszła panna mloda, ktora oczyswiscie wygrywa i dostaje upominej :-D No zobaczymy czy to wypali
|
|
#2754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: mega oklaski ja też chce taka wage![]() a u mnie też kolejny duzy spadeczek 0,5 tak jak wczoraj masakra
|
|
#2755 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty zdolniacho a masz Cytat:
![]() mirka jeszcze pozostanie i nie predko jej stad zmykac oj nie
|
||
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to pewna mocna ekipa się utrzyma ale chyba największą nagrodą jest odejście z tego sympatycznego wątku oczywiście z wymarzoną wagą
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja wyniosłam wagę do piwnicy i zważę się dopiero 1 września (chyba, że nie wytrzymam)
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po tym 1 września zobaczysz jeszcze mniej niz zamierzyłaś ... i tego życzę ..ja chyba uzależniłam się od wagi, zawsze rano się z nią witam i mój mężuś też on to potrafi kilka razy dziennie a niby diety nieeetttt
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a wyniosłam ją dlatego, że moja waga sie buja od 58,8 do 61 kg i parę razy tak mi humor popsuła z rana, ze bałam sie ze ją rozwalę, wiec potulnie ja wyniosłam |
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu wredna miernica brrr takich to nie lubimy, zamknij i niech przemyśli - wróci skruszona ![]() oki ja lecę na wojaże zapakowałam serek pomidorka szyneczkę i księciunia wracam około 14 więc proszę nie naskrobać 15 stron ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Wczoraj wieczorem było 71,1kg, dziś rano 70,6kg no a wieczorem 72,1 kg!!! Nic tylko załamka!!!! Ratunku!!!!
... 60!!

Może...?
jutro kolejny dukanowy PW dzionek z moim serniczkiem
i gdzie mniej-wiecej?

(chociaż ja sama lepsza nie jestem
)

(to był ciężki miesiąc

) Ale alko nie tchnę nawet palcem! Dwa razy na dukanie wypiłam i o dwa za dużo, przez to schudłam tak malo, gdyby nie to, już DAAAAAAAAWNO osiągnęła bym swój I cel. Ale nic to, mam nauczkę i solidną motywację do nierobienia głupot
Mam nadzieję, że będzie fajnie (na weselu, to ja ostatnio byłam, jak miałam 10 lat, więc czuję się troche zacofana w tej kwestii) i nie narobie mu wstydu. Zazdroszcze obłędnej kiecy, ja niestety jestem skazana na małą czarną (jedyne co mam, a nie stac mnie teraz, przed samym wyjazdem spowrotem do miasta w ktorym się ucze na dodatkowe wydatki) ale przynajmniej odchudzona wyglądam w niej jak człowiek. 

o masakra będzie już kawałeczek wszamałam, mężowi nie smakuje nie słodki - peszek
klask i: mega oklaski ja też chce taka wage