![]() |
#1741 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
![]()
![]() |
#1742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślałam, że to ja tu jestem największą idiotką, bo przespałam się z eksem ![]() maczupikczu widocznie Tobie potrzeba więcej czasu ![]()
![]() |
#1743 |
Zadomowienie
|
nie jestes uosobieniem zla tylko masz dosc natarczywego adoratora, z reszta pewnie smutek i zal ktory w tobie jest powoduje, ze masz uczucia inych gdzies i stad ta reakcja
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- wadera chyba nie ty jedyna sie przespalas z exem, ja to juz chyba w tym weteranka ![]() mowie jestem najbardziej zalosna osoba na swiecie, aaa gdzie tam we wszechswiecie!!! gdybym byla sama bez mamy, to dawno bym juz robila za jedna z gwiazd na niebie ![]()
#1744 |
Zakorzenienie
|
Masz rację, nie obchodzi mnie to, że jemu było przykro. Mną się też nikt nie przejmował, moimi uczuciami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY moj eks mnie dobija. On caly czas ma moje zdjecia i jak tylko mu sie cos nie spodoba gada swojemu kumplowi ze je wystawi w internet. Nie zrobil tego ale przeszkadza mi sam fakt ze je ma... CHce sie od niego uwolonic. Tylko jak?
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zadomowienie
|
OtTakaJa dokladnie o tym pisze, ktos mial ciebie w dupie teraz ty sie jakby odgrywasz, juz ciul ze na niewinnej osobie, ja na poczatku bylam taka suka, ze az dziw ze nikt ode mnie nie uciekl, bo potrafilam byc naprawde niemila
![]() teraz jakby troche sie zmienilo, ale nadal mam przeblyski zlosci, a uczuc we mnie brak i juz nie wspomne ze nie wiem co to zaufanie, chyba sto lat bede je odbudowywac
#1747 |
Wtajemniczenie
|
OtTakaJa dobrze go spławiłaś, nie przejmuj się. Jeśli raz nie zrozumiał to ile można tłumaczyć? ja też miałam takiego natręta, który potrafił dzwonić godzinę, aż mi bateria padała!
![]() maczupikczu potrzebna Ci chyba terapia wstrząsowa ![]() a ten Twój eks nie może sobie zneleźć dziewczyny? może wtedy dałby Ci spokój...
![]() |
#1748 |
Zadomowienie
|
mimimka zabij go
![]() ![]() ![]() dzis mnie sie trzymaja nieciekawe zarty ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- wadera nie wiem czy nie moze znalezc sobie nikogo nie pytam o takie rzeczy bo nie chce tego wiedziec, po co mi to zebym umarla?? ![]() taaak terapia koniecznie juz na jedna sie zapisalam i czekac musze 2 m-ce to ex mnie wykoncz, tzn sama sie wykoncze bo przeciez moge mu odmowic, ale jaaaaaaaaaak? kiedy nie umiem ![]()
#1749 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zostawilam mojego po 2 latach związku . Nie ukladało się wiec postanowilam to zakonczyć. Narazie jak mi sie cos przypomni to rzeczywiscie boli i łzy same cisna sie do oczu ..Mam nadzieje ze z czasem przejdzie.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Rozeznanie
|
Wadera, mogę spytać ile masz lat? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-19 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Wtajemniczenie
|
#1754 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, śnił mi się dziś mój własny ślub w dodatku z byłym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Wtajemniczenie
|
Normalnie Waderka do muzeum idź bo się zaczniesz sypać niedługo
![]() Maczupikczu nie Ty jedna sypiasz z eksem ![]()
#1758 |
Zadomowienie
|
miminka, łeee jak masz jego penisa to sie nie masz co martwic, wiesz w rzie co "zab za penis" czy jak to szlo
![]() wadera ja tylko 3 lata mlodsza ale co tam "starosc nie radosc, smierc nie wesele, mlodosc nie wiecznosc!" ![]() juniorka, ale wiesz u mnie to nie byl jednorazowy wybryk? ![]() i najgorsze jest to, ze to nadal moze sie powtarzac ![]() ![]() ![]()
gdzie gruby nie może tam chudego pośle ![]() Edytowane przez maczupikczu Czas edycji: 2010-08-19 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Głupoty gadasz
![]() ![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-19 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może to własnie ten czas?
![]() |
#1761 |
Wtajemniczenie
|
nie brać ślubu przed 30 ok. ale ja NAWET FACETA NIE MAM!!! zanim go znajdę minie 5 lat, drugie tyle pochodzimy, a kiedy ślub? dziecko? a jak to znowu będzie niewypał
![]() a tak poza tym to jestem tu najstarsza na tym wątku ![]()
#1762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to Twój eks w w jakim celu aranżuje te wasze spotkania? Nie daj się, ze wszystkiego można wyjść ![]() ale sypianiu z byłym mówimy NIE NIE NIE, bo przez to nigdy się nie wyleczysz, a szkoda życia ![]() Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2010-08-19 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2010-08-19 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja ze swoim aktualnym eksem. Nie wiem, czy kiedykolwiek przestanie mnie do niego ciągnąć. Dlatego - skoro wybrał tak, a nie inadzej - lepiej dać sobie spokój ze spotkaniami. Mija już 2 miesiąc od naszej ostatniej rozmowy i nie tęsknię, nie myślę. Brak kontaktu jest dobry, pani Maczupikczu ![]() 8 miesięcy to wcale nie dużo. Po swoim pierwszym chłopaku (tym wieloletnim) miałam przerwę dwuletnią. Oczywiście nie ryczałam przez ten czas w poduszkę. Żyłam sobie i rozglądałam się ![]() Martusia, pożegnanie z moim 1 byłym (tym wieloletnim) też tak wyglądało. Oddałam mu jego rzeczy i myk do auta. Nie słuchałam jego tłumaczeń (przeskrobał tak, że "ho ho" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | ||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mimimka - a Tobie ten kolega wyśpiewuje, że tamten o umieszczeniu zdjęć nawija? Ja bym olała sprawę od strony eksa, a koledze zmyłabym głowę.
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zadomowienie
|
wadera nie przesadzaj z tym wiekiem, spokojnie dobije do twojego w samotnosci i tez bede miala takie rozterki wiec sama nie jestes i nie bedziesz never!
![]() rafinka, a ja juz myslalam ze tylko ja mam tak porabane w glowie, ze tyle czasu mija a ja nadal w prozni wisze, nie potrafie sie przelamac do innych facecikow, o ile jeszcze dam sie pocalowac, to o sexie nie ma mowy chyba bym caly seans plakala ![]() ze sto lat mi zejdzie zapominanie o nim, a gdzie dzieci? gdzie najlepsze lata sexu w mlodosci? moje dylematy czasami przerazaja sama mnie ![]() co do tego czemu on sie odzywa i dont know? teraz po swoja reszte rzeczy a potem mysle, ze juz po nic, bo sexu juz raczej nie bedzie, choc ta moja silna wola ![]() obiecuje sobie co dnia, ze nie da sie, ze wytrwam i nigdy sie juz nie zakocham, a jak on sie odezwie to szlag trafia moje obietnice! jestem slabym czlowieczkiem, a ja zawsze uwazalam, ze swa jest dla silnych a slabe jednostki nie przetrwaja ![]()
gdzie gruby nie może tam chudego pośle ![]() Edytowane przez maczupikczu Czas edycji: 2010-08-19 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Wtajemniczenie
|
tak, a dobre uczynki do Ciebie wracają! takie sranie w banię!!! g.... prawda
#1768 |
Zakorzenienie
|
no właśnie. Kiedyś wierzyłam "nie rób drugiemu co tobie nie miłe". Ale już nie wierzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Nie depcze krokusów
|
hehe, tym się straszy małe dzieci, aby je przekonać, żeby były grzeczne, ale nie zmienia to faktu, że nie powinniśmy postępować chamsko wobec niewinnych ludzi, są inne metody, można użyć innych słów
![]() |
#1770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze wiesz, jak jest. Spotkać kogoś ok możesz każdego dnia. Najczęściej ten ktoś wyskakuje jak Filip z konopii. Grunt to być dobrze przygotowanym na ten dzień (wiecie, lśniące włosy, piękna cera ![]() Marudziłam ostatnio, ale to dlatego że spotkałam kogoś, o kim zawsze marzyłam (serio, randkowicz jest idealny), a ten odstawia cyrki ![]() ![]() Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-19 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.