|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Matko, chyba zacznę wyznawać zasadę "chcesz zostać doceniona? prześpij się z 11 lat starszym facetem". Pomijając fakt, że R mi nadal "kwiatuszkuje", to dzisiaj stwierdził, że jakby miał wybierać pomiędzy stałym związkiem albo jednym dniem ze mną to wybrałby to drugie.
Ja go poprawiłam, że chyba o noc mu chodzi. To stwierdził, że niekoniecznie, że chodzi mu o samą moją obecność... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do perfum- Light Blue też bardzo lubię, ale moja mama ich używa więc ja odpuściłam. Ale zdecydowanie cool water jest moim numerem 1. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
Bo jeszcze przy przysiędze przed ołtarzem słowa "ślubuję Ci wierność " przemilczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Wtajemniczenie
|
W sobotę mam wesele, ale już dzisiaj zaczynam akcję bądź piękna
![]() ![]() Mojego Tż siostra wróciła dzisiaj z Grecji i przywiozła jakieś dobre ciastka. Tż już u mnie był i mówi,że spakował mi dwa, ale zapomniał mi wziąć. Teraz pisze mi,że zostało już tylko jedno...Uwielbiam mojego łasucha ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Jemu nie chodzi ani o noc ani o obecnośc, Jemu chodzi o dzielenie bagażnika ![]() Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-08-19 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Magda, to był skrót myślowy. Pomiędzy związkiem z kimś innym a jednym dniem ze mną
![]() Agula ja się sama zaczynam zastanawiać czy warto kogoś na stałe szukać ![]()
![]() |
#4806 |
Konto usunięte
|
Agula, tylko że ja mu UFAM. I dla mnie to normalne że gadam przy nim przez tel. z kimś. A on nie wiem czemu, uważa że kontroluję go, bo nie mam zwyczaju wychodzić jak on ma tel.
No myślałam że jakoś specjalnie do ukrycia nic nie ma? To o co mu chodzi? ![]() Teraz wyszło na to, że chciał mnie przedstawić rodzicom w ten weekend ale teraz to on już nie chce bo chyba znowu mamy jakieś problemy i musimy sami sobie poukładać. Jasne, znów ja popsułam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy to nie jest troszeczkę tak, że robisz z igły widły?? Przepraszam że tak szczerze jadę, ale naprawdę nie warto sobie tak zatrącać tym życia...siądźcie i wytłumaczcie sobie na spokojnie w czym rzecz, określcie granice, ale nie zasadzie jak Ty mi tak ja Tobie.... Tylko tak, żeby było dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Ola, wiem, ale jakoś tak bym nie odebrała od rozwodnika, który raczej z zasady będzie wolał pojedyncze dni niż stały związek
![]()
#4810 |
Konto usunięte
|
Agula tylko że my to mamy wyjaśnione. A ja się łudzę że coś się zmieni. No i pewnie łudzę się trochę naiwnie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ola, Ty masz berneńskiego psa pasterskiego czy mi się pomyliło? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Konto usunięte
|
Ostatnio nie śledzę zbytnio, bo kasy brak na odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nie wiemy z czyjego powodu był rozwód i co on sobie myśli 2. po prostu stwierdziłam, że to miłe dostać takiego SMSa i nie musisz od razu mnie sprowadzać na ziemię, bo jest mi fajnie pocieszyć się takim właśnie SMSem od 33-letniego, niskiego rozwodnika z 13-letnią córką. O! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Paollino, a czy on sam, gdybyś ty wg jego reguł prywatności postępowania, nie próbowałby się zbliżyć do Ciebie i nie burzyłby się? Że dlaczego ma wyjść, itd? Próbowałaś?
Ola, ale skoro napisałaś to na forum, to wyraziłam swoją opinię. Ty to czujesz, to ok, przecież Ci wolno. Tak samo mnie wolno stwierdzić: "ee.. bajer bez bajeru" ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-19 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Wtajemniczenie
|
Ale Ty się Nam tu nie smuć, wyjaśnicie sobie wszystko.
Dzisiaj byłam na łuku i to jedyne co mi wychodzi, tylko muszę zezować w lusterko jadąc na wstecznym. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Pies ładuje mi się na krzesło,a tam ulotka jej przeszkadza,więc postanowiła ją rozerwać na drobny mak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
Magda, ok wolno, ale już kiedyś powiedziałam Ci coś odnośnie pewnego typu komentarzy i myślałam, że trafiło a widzę, że jednak nie.
Korni bo są podobne. Mój jest tylko mniejszy i ma krótszą sierść, ale kolory takie same i z pyska też są podobne do siebie ![]() Spacer takiemu absolutnie nie wystarczy. To są psy, które potrzebują ok. 12h biegu dziennie. Także szczerze odradzam pasterskiego, bo my się ze swoim wkopaliśmy.
![]() |
#4817 |
Konto usunięte
|
Medeline on by się nie oburzał, bo on tak no nie wiem... Ma jakoś takie zasady kurtuazji jak między obcymi osobami. A przecież my jesteśmy sobie BLISCY !
![]() ![]() "Ja 15:02:14 mam tylko nadzieję że kiedyś w końcu stanę Ci się bliska. P. 15:09:41 a ja, że kiedyś mi zaufasz i przestaniesz sprawdzać Ja 15:10:27 to nie sprawdzanie. Tylko wciąż trzymasz mnie na dystans i dlatego Ci się tak wydaje. Ufam Ci, ale wciąż uważasz mnie za obcą osobę w swoim życiu...zupełnie odrębną od tego dawnego życia które chcesz zachować. P. 15:10:56 nie wmawiaj mi co ja czuję Ja 15:10:58 pozostaje mi wierzyć że kiedyś pozwolisz mi się zbliżyć i wpuścisz do swojego świata P. 15:15:02 spadam P. 15:15:13 życzę miłego popołudnia ![]() Ja 15:15:20 i wzajemnie ! P. 15:15:28 kocham Cię Ja 15:15:40 Ja Ciebie też" Tego już nie rozumiem. Nagle się nic nie stało?! Nagle mnie kocha? Już nic nie wiem, mam mętlik w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do łuku - spoko, w końcu na egzaminie robi się go najpierw, więc nie ma to jak dobry poczatek ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]() Paollino, po prostu chyba nie poruszaj tego tematu na gg. Lepiej, jakbyście rozmawiali o tym w 4 oczy... Być może czuje, że go osaczasz tymi pretensjami
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-19 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Oby początek nie był jednocześnie moim końcem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Magda, zaznaczam poraz kolejny- chodzi mi o pewien typ komentarzy jaki dosyć często stosujesz. O ataku nie wspomniałam ani słowem, czyżby "uderz w stół..."?
Korni tak mam dom z ogrodem, ale już z trawy niewiele zostało bo jak psu sie zachce biegać to niszczy wszystko na swojej drodze. Osobiście nie uznaję czegoś takiego, żeby pies biegł za rowerem bo nietrudno wtedy o wypadki. Poza tym, nasz jest upośledzony i boi się ludzi i samochodów. Probowałam go nauczyć chodzić na smyczy ale bardzo się bał jak cos obok przejeżdżało albo jak ktos przeszedł i to tak, że albo mi sie miedzy nogami chował, albo odskakiwał- paradoksalnie- na ulicę. Więc niestety poza ogrodzenie nie wychodzi.
![]() |
#4821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój pies też jest strachliwy, jak się czegoś przestraszy (czyt. ona boi się wszystkiego) to omija przeszkodę, np. biegnąc przed siebie po ulicy. Mam z nią trasę spacerową, która znajduje się na jej terenie i tylko tam mogę spuścić ją ze smyczy, bo ona tam rządzi i czuje się pewnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Widzę, że temat piesków się rozwinął ![]() ![]() Dziewczyny, Bozia mnie skara kiedyś za moją rozrzutność, ale mi przynajmniej nie zarzuci, że nie przemyślałam swoich zakupów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki mam sposób bycia, że nie zawsze przytakuję i jeśli coś odbieram inaczej, to to mówię. Nie chcę na siłę odebrać Ci radości z tego sms. Po prostu skomentowałam ten sms. Nic poza tym. Ja w tym co napisałam i w sposobie napisania komenta nie widzę nic złego. Publikując cokolwiek na forum licz się z takimi komentarzami.
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-19 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Korni, jakieś tam ścieżki są, ale właśnie ze zwględu na to, że on nie jest przyzwyczajony + to, że jego rodzice mają chyba jakiś gen ucieczki (nie ma tygodnia żeby jedno czy drugie nie uciekło), to po prostu boimy się go spuszczać ze smyczy.
A taki pies jak ucieknie to na odległość ok. 20km i szukaj go później.... [tak przynajmniej rodzice mojego Boryska robią]
![]() |
#4826 | |||
Zakorzenienie
|
http://9gag.com/full/32533
Cytat:
a taki ? brak systemu to nic, mam na płytach swój system z tego laptopa a płytami nic nie przenoszę ![]() co to znaczy i jak to zrobić ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale się cieszę na nocowanie u TŻ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Magda, nikt Ci nie każe się zgadzać ze wszystkim, ale czasem wystarczy coś puścić mimo uszu i po prostu nie komentować na zasadzie "i tak się nie masz z czego cieszyć bo...", bo każda z nas ma jakieś takie swoje głupoty, z których ona się cieszy a reszta nie. I jeśli Ciebie to niekoniecznie raduje albo jest Ci obojetne to możesz to zostawić w spokoju i nie udowadniać za wszelką cenę, że przecież to i tak nie ma sensu.
Bo nie wszystko w życiu jest logiczne, proste i ma sens, a jednak wiele rzeczy sprawia radość. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() Węgiel się łyka po to, żeby sraczki nie było ![]() ![]() Co za typ... baba u niego będzie spać, a on na mecz czeka... W życiu nie zrozumiem menszczyzn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Olka nie przesadzaj ;-) Nie każda krytyka jest atakiem
![]() A masz pewność, że faktycznie jest rozwodnikiem a nie małżonkiem z dala od żony ? Kurcze nie wygląda mi na rozwodnika no.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Carmi przecież ja ani słowem nie wspomniałam o ataku. Chodzi mi o sposób wypowiedzi med, o którym dobrze wie, że mnie irytuje i tyle.
Tak, mam pewność że jest rozwodnikiem.
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Nie staram się przekonywać Cię do swojego odczucia, tylko go wyraziłam. I wcale nie napisałam: nie masz się z czego cieszyć - tak to odbierasz, no trudno.
Jak dla mnie grubo przesadzasz. Piszesz to na forum, więc będę komentować. Chcesz słyszeć tylko same zgodne z twoją opinię, to nie chwal się wszystkim. Bo mogę puścić mimo uszu i zamilknąc, ale nie muszę, jesli uznaje, że nie powinno to nikogo urazić - a w tym przypadku nie było to nic, co mogłoby cie urazić, zirytować, dokuczyć czy zabrać radość z sms. W dodatku nie wiem, jak miałabym to napisać inaczej. Carmi, na serio jest rozwodnikiem, bo przy córce mówił "była żona"
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-19 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.