|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Przyczajenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() Reasumując: -znaliśmy się "duchowo" (za pośrednictwem internetu ![]() ![]() -w lipcu 2008 spotkaliśmy się pierwszy raz i to od razu było "to" -jesienią tego roku zaczął wspominać o zaręczynach, zimą już intensywnie -na początku 2009 kupił mieszkanie, chciał żebym z nim zamieszkała, wciąż gadał o "tym", ja zaczęłam chcieć ( ![]() -ostatecznie w maju tego roku zostałam narzeczoną a zimą bierzemy ślub ![]() Jakby nie patrzeć to szybko poszło, dlatego moja frustracja dotyczyła bardziej tego jego "gadania" i nicnierobienia a nie stażu... bo gdyby nie jego wspominki na ten temat to pewnie dopiero teraz bym zaczynała o tym myśleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ach ja też czuję, że to jest "to" ![]() powiedziałam mu żeby juz tak nie gadał, tylko robił, ale to niczego nie przyspieszy moim zdaniem... ostatnio myśleliśmy, że "wpadliśmy" bo mi się okres porządnie spóźniał i miałam schizy i wtedy się wygadał, że chciał mi się oświadczyć w przyszłym roku na wiosnę w paryżu... więc ten piękny moment poszedł w pi.zdu ![]() i jestem zła na niego że to wypaplał.... też lecę spać... Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to myślicie że ma sens ? http://allegro.pl/show_item.php?item=118536 7812&msg=Aukcja+zosta%C5% 82a+dodana+do+obserwowany ch.|%0D%0AAby+przed+zako% C5%84czeniem+otrzyma%C4%8 7+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4 %87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C% 3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ust awienia+w+zak%C5%82adce+% 3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+M oje+Allegro+%E2%80%BA+Moj e+zakupy+%E2%80%BA+Obserw owane+oferty%3A+%3Ca+href %3D%22%2Fmyaccount%2Fwatc h.php%22%3ETrwaj%C4%85ce% 3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-08-18 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ-towi wyjaśnij, że to nie jest jakiś kaprys, że nie chcesz tabletek. To jest POWAŻNA ingerencja w organizm a nie cukierki - może on zna antykoncepcje hormonalną wyłącznie z kolorowych reklam, gdzie dowiedzieć się można tylko tyle, że to takie super i świetne, bo można kiedy się chce i bez "ubranka" a akurat takie hasło to do faceta potrafi przemówić ![]() Ja żałuję dzisiaj, że w ogóle zaczynałam brać hormony mimo, że mnie P. od tego pomysłu odwodził :/ ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Spadam spać, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczytam jutro, teraz Top Gear i spać ![]() myślę o tym laptopie: http://www.proline.pl/?p=IBM+59-026623# tylko muszę poszukać opinii bo TŻ nic o nim nie wie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też nie wiedziałam aż do teraz. głupi, bezdennie głupi zwyczaj. Cytat:
![]() teraz ja napiszę moją liczbę- 20 lat, 13 partnerów. teraz po mnie możecie jeździć, nie rusza mnie to Cytat:
![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
ojojoj.... obudziło się zombie
![]() ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- no to do zobaczenia dziewczyny, będę gdzieś wtorek-środa ![]() Trzymajcie kciuki za wiecie co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli przejda pozytywnie moja surowa bardzo ocene to moze sie pochwale ![]() zaraz ide na egzamin i zaczynam sie troszke stresowac... trzymajcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też mam ostatnio jakieś problemy z tabletkami, tak jakby mi się nie wchłaniały...
#4694 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Ilsa, to Lenovo to przypomina netbooka :/ (ma za słabe parametry do normalnej pracy)
Ma słaby procesor Nie ma systemu Nie ma napędu optycznego (więc albo kupujesz osobny albo wszystko wgrywasz z pendrive ) Tyle tylko, że bateria jest w miarę ok :/ A ja mam doła ![]()
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
hej dziopki
![]() Co to się dzieje..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i 2GB RAMu to już na czasy obecne dramatycznie mało - nie uciągnie nowych Windowsów chyba ![]() EDIT - co ja się produkuję jak Zwiesiu wszystko ładnie wyjaśniła ![]() ![]() Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-08-19 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Konto usunięte
|
Dalej nie mam wypłaty na koncie a powinna być 17.08.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oni chyba sobie nawet nie zdają sprawy, co nam zrobili tym gadaniem xD arrakis to trzymam kciuki i czekam na zdjęcia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Ajć, współczuję. Ja zaraz się denerwuję jak tylko jest jakakolwiek obsuwa. Na szczęście w aktualnej pracy wszystko jest na czas, ale to korpo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Brak systemu nie jest problemem - ale dla mnie info o systemie to również informacja o systemie dedykowanym dla tego lapa (pozwala też częściowo ocenić przeznaczenie laptopa)
Przykładowo XP i Win 7 Starter są głównie dla netbooków, czyli raczej słabych jednostek
#4702 |
Zakorzenienie
|
A u nas było tak, że jakieś tam milutkie rozmowy na temat dalszego życia i ślubu były.... A tego akurat dnia byliśmy na zakupach w realu!! Był to luty więc mega piździło za przeproszeniem, śniegiem tak kladło że świata nie było widać.... dobiegliśmy jakoś do samochodu, wsiedliśmy roztrzęsieni z zimna, B. włączył mi ogrzewanie i stwierdził "zaraz wracam".
Więc ja spokojnie sobie siedze w tym samochodzie, za chwile koło samochodu pojawił sie B. zapukal w szybe żebym wysiadła bo mi coś chce pokazać, więc ja ciekawska kobita raz dwa z samochodu wysiadłam, a ten z takim ogromniastym bukietem róż, chyba z 50! zamarzniętych (było jakieś -20), oblodzonych, oszronionych, i na tym parkingu dawaj na kolana.... maaaasaaaakraaaa......... ...... Wszyscy dookoła stanęli jak wryci (w końcu nie typowa scenka jak na parking supermarketu), zaczęli bić brawo i wogóle.... ja speszona totalnie..........Jeju jak sobie o tym pomyślę, to mi sie micha smieje ![]() Oczywiście pobeczałam się jak głupia, w tym padającym wielkimi płatami sniegu, zamarzniętymi różami i wogóle................... .eh..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Konto usunięte
|
Ooo, oni coś mają z tym gadaniem
![]() ![]() ![]() Mijają 4 mies. a ja nadal nie poznałam jego rodziców, a on mówi żebyśmy nie myśleli już tak poważnie i szybko o przyszłości ![]() Tzn. wiem że wiąże ją ze mną, bo jego rodzice kupili dom i on mówi że za 5 lat się tam wyprowadzą to będzieMY mieć jego mieszkanie. Że będzie mnie nosił na rękach jak mu będę gotować pomidorówkę i schabowe na niedzielę ![]() ![]() Ale czuję że odwidziało mu się małżeństwo "na hura" . ![]() Baby montana - uspokoiłaś mnie z tym levelem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam XP na obu (laptop, netbook) i spoooooro się naszukałam żeby kupić je właśnie z XP (a nie Vistą na laptopie i 7 na netbooku).
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że czasem firmy komputerowe "przedobrzają" z systemami... jak kupowałam mojego starego laptopa to akurat była premiera Visty i do znakomitej większości modeli ładowano Vistę (w Vobisie, gdzie kupowałam tylko w dwóch modelach było XP). Nawet do tych, które miały 1 gB RAMu, kiepski procesor i kartę grafiki współdzieloną. To już chyba troszkę przesada ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że ponieważ ludzie boją się nowego i wolą kupić z XP, ale w tym momencie (kiedy jest już win7) jest to bardzo zła decyzja. Win7 jest systemem bardzo wydajnym i nie ma porównania w osiągach do Visty i XP. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ![]() Słońce ja używałam Win 7 jeszcze w wersji Beta (przed premierą) i był mega ![]() A linux też jest świetny, tylko trzeba umieć z niego korzystać. Ech ![]() ![]()
![]() |
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie koniec dyskusji i tyle , czasem przemyśl 5 tysięcy razy i się zastanów zanim napiszesz znów coś głupiego i tyle . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
XP jest wydajniejszy niż 7, wszystkie testy przeprowadzane na takim samym sprzęcie tego dowodzą. 7 prowadzi jedynie jeśli chodzi o to, jak procesor radzi sobie z zadaniami typu zaawansowana obróbka zdjęć, zaawansowana obróbka wideo. owszem, 7 ma przyjaźniejszy interface, ale chyba nie to jest najważniejsze, bo to akurat najłatwiej zmienić rozmaitymi nakładkami. żeby było jasne- uznaję wyższość 7 jako systemu do najnowszych gier lub właśnie zaawansowanej edycji filmów, ale nie uznaję wyższości 7 jako systemu niezawodnego, służącego do pracy, edycji dokumentów, grzebania w internecie, kontaktu ze światem itd itp. a potwierdzeniem mojej opinii jest mnóstwo recenzji/testów z zagranicznych portali.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-08-19 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
To dlaczego trąbili w prasie i telewizji o dramatycznych dziurach (jakoś przed dwoma-trzema miesiącami i ostatnio) i zaraz wychodziły nowe łatki, aktualizacje bezpieczeństwa i inne cuda wianki? Ja niestety w potęgę i cudowność WSZYSTKICH nowowychodzących produktów Microsoftu nigdy nie wierzyłam i raczej nie uwierzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.