![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki 2009 i 2010 - cz. II
Widzisz Frogu zdrowie mamy do doooooopy, ale małżów perfekto. Ja z moim jestem kopę lat i poza drobnymi nieporozumieniami od wielkiego dzwona mogę rzec idealnie się dobraliśmy a zakochani jesteśmy w sobiez każdym dniem bardziej
![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja się pod tym takze mogę podpisać; a jeszcze teraz jak ze mną jest kiepsko to jest naprawdę kochany, przytuli, pomoże, kompres podgrzeje, pociesza i rozmiesza bym się tak nie martwiła itp itd. za dużo wymieniać nie będę bo jeszcze przeczyta ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę... od teraz jestem aniołkową mamą. nie ma akcji serca i dzidziuś ma tylko 2 cm. dostałam skierowanie do szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
I z samozachwytu zacznie sufit nosem rysować
![]() EDIT: Magialena strasznie ale to strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2010-08-19 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
Ściskam mocno, bardzo mi przykro, że tak się stało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
no dokładnie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja już nie mam siły już gdzieś się rozpadłam na miliard kawałków i nie ma czego sklejać... Cytat:
przytulam Cię z całych sił i domyślam się co czujesz, bo dwa razy patrzyłam na moją mamę w takiej sytuacji ![]()
![]() |
![]() |
#159 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
mniej więcej "skrzywdzisz moją córunię a będziesz miał ze mną doczynienia" ... a ty teraz mówisz że to Twoja teśćówa Cytat:
wiem jakie to straszne z opowiadań mojej teściowej ona w 16 tyg a miesiąc temu moja szwagierka chyba u niej to 5 tyg. Magialena trzymaj się kochana jesteśmy z Tobą.
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Maggie, dzekuje za zdjęcia - mi sie bardzo podobają! Nie dość, że wy dwoje jak z obrazka, z wielkimi usmiechami, w pięknych wnętrzach i zewnętrzach to jeszcze dużo swietnych ujęć! Naprawdę super!
Podobała mi się twoja ślubna stylizacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też nie mam siły do swojego .. a najgorsze że ciągle mi się wydaje że to ja jestem przyczyną ciągłych spięć... ktoś tu mówił o nauce asertywności ... ... więc stwierdziłam że jestem ale nie w stosunku do swojego męża dziewczyny dobrze was mieć =] moje trzy przyjaciółki "przepadły" jedna w Warszawie druga w miłości a trzecia w Niemcach pod Lub , nauce i pracy ... eeeh a tak tu od Was zawsze dobre rady i wsparcie ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Have fun, you're a wife ! 27 czerwiec 2009 Edytowane przez sobczi Czas edycji: 2010-08-19 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Maggie nie wierzę, że jest tak źle. Patrzę na te zdjęcia i wyglądacie tak pięknie, świeżo, szczęśliwi i zakochani. Ile jesteście razem? Może to po prostu taki kryzys na początek wspólnego mieszkania ...
EDIT Magialena jesteśmy z Tobą...
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2010-08-19 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
omg, współczuję, brak słow.....
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naprawdę jest aż tak źle? na pewno da się to wszystko posklejać, może nie od razu ale powolutku i dojść do porozumienia. ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas nie zawsze było tak kolorowo. Początki naszej znajomości to będzie jakieś 6 lat temu(?), byliśmy można tak powiedzieć swoimi wrogami ![]() później wieczne wojny i różne niezbyt miłe akcje. zachowanie mojego pozostawiające wiele do życzenia (i to w stosunku do mnie jak i otaczającego świata) ![]() problemy z nałogami, przeszłością. Łoj dużo tego by było jakbym miała to opisywać. ale przyszedł taki dzień, że te wszystkie problemy zostały za nami, my się zaczeliśmy ze sobą normalnie dogadywać, przestaliśmy się kłócić i walczyć ze sobą na każdym kroku. Ja się sporo zmieniłam i mój TŻ także. I tak jak jest teraz to jest dobrze ![]() no może jeszcze 6 w totka by się przydała ![]()
![]() |
![]() |
#166 | ||
Zadomowienie
|
Maggie śliczne fotki
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Kniaginia
|
Wchodzę, a tu takie smutne wieści.
Magialena, trzymaj się ![]() Maggie, ja myślałam, że te zdjęcia będą naprawdę spartaczone, ale są w porządku, a ty wyglądałaś pięknie, laska jak z żurnala. No a co do nieporozumień, to nie martw się, jestescie młodym małżeństwem, w dodatku z remontem na głowie, ale na pewno sie dotrzecie, jeśli tylko będzie wola obu stron do tego ![]() Sobczi, a co tam u was tez źle? Przecież twój mąż siedzi gdzie indziej i zakuwa (tak btw jak mu idzie i kiedy ten exam jest?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powody są w sumie proste ... ja mam zasady które chce żeby były przestrzegane w moim domu !! a tak nie jest ja źle się czuje w burdelu... no u nas od tego wszystko się zaczyna ... a że ze mnie jeszcze mędzidupa to napędzam nerwową atmosferę ... ciągle pracuje nad sobą i odpuszczaniem ale ma cierpliwość ma granice i nie dam do diaska zrobić z siebie służącej .... żeby nie było, że ten mój taki be .. to mój P. wspaniale gotuje, ma świetne poczucie humoru .. nikt mnie tak nie rozśmiesza jak On, potrafi mnie mobilizować... w końcu przecież coś spowodowało że się w nich zakochałyśmy Faceci nigdy nie będą idealni, ale grunt to rozmowa i konsekwentnie realizowanie tego co się mówi ale do tego trzeba czasu i cierpliwości ... albo ![]() ![]() Maria : nie jest źle tylko nerwowo ... zawsze się kłóciliśmy każde chce po swojemu ... u nas to norma jak idzie .... w sumie zawsze mogłoby być lepiej ... ogrom materii przeraża w tamtym roku nic się nie uczył a zabrakło mu 3 pkt a teraz jak już przysiadł to co powtarza to mówi że nie może spamiętać i męlik. Mąż był ze mną kilka dni przez burze a dziś cały dzień ... ze względu na ten mój nieszczęsny ząb ale widzicie zamiact z żoną gadać to gadzina woli łupać w grę .. aaa dobrze że ten wizaż jest bo bym go stłukła Exam 25wrzesień
Have fun, you're a wife ! 27 czerwiec 2009 Edytowane przez sobczi Czas edycji: 2010-08-19 o 19:18 Powód: dopisanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
MAGiALENA bardzo mi przykro, jesteśmy z Tobą... musisz być silna,
nie wiem co powiedzieć... ![]() Maggie wszystkie sprawy błahe odstawcie na bok i weźcie się za waszą relację, coś musicie zrobić, bo nie można być wiecznie nieszczęśliwym! wyremontujecie mieszkanie ale jak już będzie gotowe to ... nie będziecie się do siebie odzywać.. ![]() Sobczi nie możecie wprowadzić jakiś jasnych reguł, kto kiedy sprząta i gotuje itp. ![]() właśnie wróciłam o chrześniaka, idzie do pierwszej klasy, ma tornister z którego nei jest zadowolony wolałby plecak, całymi dniami chce kopać w piłkę, ale ochraniczy od Cioci nie chce ![]() korki go obcierają, no i nie wiedziałam co mu kupić więc kupiłam książkę niech ma, ogólnie to już prawie jakbym słyszała że "woli kasę" od prezentu.. mówię Wam szok... co z tymi dzieciakami się robi.. ![]()
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja to się boje jak moja "wszystko-mająca" chrześnica zacznie wymagać ... narazie dostaje ode mnie pierdoły bo nie mam pojęcia co kupić ... ostatnio kupiłam śliczną lalę to już taką miała ... kupiłam taką ślicznąw anglii sukieneczkę z opaską z cekinów ... to jakoś tak bez entuzjazmu ... zaraz chciała zdjąć ... mała ma 4 lata a wybrzydza jak stara na straganie.
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My od zawsze typ "papużki nierozłączki" ![]() ![]() ![]() No i chrzest najprawdopodobniej będzie jednak 19go września. Umówiliśmy sale na obiad. Jutro teściowa przejedzie się do Boboli ![]() ![]() ![]() A nas dzisiaj neurolog skierowała na ćwiczenia z Mikołajkiem bo jest skrzywiony ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Miira u nas ze skarpetkami to było to samo, ale pewnego dnia powiedziałam basta i w środku zimy wyfrunęły wszystkie za balkon. A że to było nisko to wylądowały na krzakunach
![]() ![]()
![]() |
#173 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój i sprzątanie to jest kwestia w której bardzo się nie lubią, ale ja jako nieustraszona mędzidupa się nie poddaję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak jak kiedyś pisałam faceci mają słuch wybiórczy ![]() dziwnie źle działający na 'zrób to, prosze byś cośtam' itp ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- tia, polubiliśmy się bo mieliśmy wspólny cel na studiach ![]() okazało się że nasz tandem na zajęciach nie ma sobie równych ![]() on jako facet miał inne myślenie techniczne i matematyczne, ja z kolei lepiej operowałam teorią i charakterem pisma ![]() Cytat:
TŻ był naprawdę całkiem innym niż teraz człowiekiem; taki ziom i miał włosy utlenione na blond ![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Froggie, tleniony blond??? Wierzyć mi się nie chce! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Diya ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
i macie rację, że nie możecie sobie tego wyobrazić, bo to wyglądało tragicznie!
przy jego karnacji i ciemnym zaroście ![]() no i wtedy miał krótkie włosy i przepiękny kolor jajecznicy ![]()
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
hejka!!! oj zimny dziś poranek brrr pozdrawiam wszystkie żonki cieplutko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
zimno,
miałam dziś w nocy bardzo zły sen ![]() mocno mi podświadomość zareagowała na Aniołka Magialeny i śniło mi się ze ja też ![]() a w dodatku coś mi się dzieje... nie wiem co... muszę do gina ![]() nie lubię, nie chcę...
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Ale co Ci się dzieje Edytko? może się sama wkręcasz? czy masz jakieś objawy? Frogu też bym TwojegoMęża zobaczyła w kolorach jajka
![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2010-08-20 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
ponieważ czasem nas podczytują różne nie ujawniające się osoby, to ja wolę na priv szczegóły...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.