Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 19:27   #2911
mamawmw
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do mamawmw Send a message via Skype™ to mamawmw
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

hej
juliette bylam w h&m nie ma tej sukienki niestety
za to ja kupilam, sobie swterek zaj****
na diecie sie trzymam ale za malzonek ma dzis urodzinki zjem tortellini na ciescie kukurydzianym wazywka i kurczak na teflonie bez tluszczu jak myslicie niezgodnie z dukanem??
ale rowerek juz 2 dni odpuscilam ale jutro wracam na tor!
milego wieczorku
II Faza 71->21.08przerwa od10.11.start 70 -> ->cel 60
mamawmw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:29   #2912
songoma
Raczkowanie

co do ilosci jajek to ja tez jem ich teraz bardzo duzo, kupilam ostatnio dwie dwudziestki i zostalo kilka..
wiecie, sernik, wszystkie inne 'pieczyste', do miesa mielonego, ja sobie czesto robie jajka faszerowane, do lodow, no i w ogole jajecznicy juz nie licze, chociaz nie jadam BARDZO czesto
jajka to w sumie podstawa tej diety kolo miesa - bo trzeba jakos dostarczyc sobie bialka w inny sposob niz samymi jogurtami i serkami x_X..
oczywiscie najmilej byloby zrec samo mieso, tzn w przewazajacej czesci, ale kogo na to stac?
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:29   #2913
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
ale dzis mam cudny dukanowy dzien

serek wiejski light
2 jajka
placki otrebowe
3 pomidorki cherry
2 nalesniki dukanowe z homo+kakao
makrela 300g
herbatka ziolowa

w koncu powróciłam na dukańską drogę

jak grzecznie no no ja właśnie księcia szamam ... mało słodki jest
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:31   #2914
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
wiesz co sposobow na przebarwienia jest sporo, zalezy o jakie Ci chodzi bo sa i domowe sposoby i sa zabiegi kosmetyczne dajace juz naprawde dobre efekty. Przedewszytskim jezeli masz plamy na twarzy to znaczy ze Twoja buzia ma do nich sklonnosc i tutaj juz trzeba zwracac na to duza uwage zeby sie nie powiekszaly i ewentualnie nie powrocily. Uwazaj na buzie nie opalaj w solarium, nie opalaj na sloncu stosuj filtry przez caly rok zarowno latem jak i zima bo wbrew pozorom nawet maly promyczek slonca moze Ci zaszkodzic. Z domowych sposobow to polecam przemywanie buzi sokiem z cytryny, codziennie,fajne efekty sa tez po picu aloesu i po przemywaniu nim twarzy normalnie jak tonikiem. Aloes mozna kupic w aptece ma wiele wlasciwosci dziala dobrze na przebarwienia a oprocz tego ma jeszcze wiele innych zalet zarowno na cera, skore jak i na oczyszczanie organizmu. Z zabiegow w salonie kosmetycznym polecalabym z serii kwasow AHA peeling migdalowy. Jak chcesz moge Ci przyblizyc o jak mniejwiecej te zabiegi wgladaja. Sa kosztowne ale daja super efekty, takze wybor pozostawiam Tobie
Dziekuję za radę. Kupię ten aloes i będę się nim przemywała twarz. Ogólnie moja twarz jest "krasa". Mam dużo plamek przy oczach, na nosie, gdzieś na policzkach, a na czole największa. Jak nie przykryję tego mocno pudrem, to jest nie dobrze. Pewnie bez tych kwasów się nie obejdzie, tylko boje się, bo to nie jest jedna mała plamka, tego jest sporo i raczej duże rozmiary, czy ten kwas jest niebezpieczny, czy boli?

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:31   #2915
Lajo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja nacieram sie 3razy w tygodniu peelingiem kawowym, codziennie smaruje sie serum ujedrniajacym "mrozacym" Eveline
http://www.bazarek.pl/produkt/801479...drniajace.html

oraz biust serum Eveline,
http://www.bazarek.pl/produkt/10790/...do-biustu.html
co drugi -trzeci dzien, w zaleznosci jak mam czas zasuwam sie rekawica ze zdjecia
Rozumiem, że jesteś zadowolona. skorzystam z rady z pewnością. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

wow to chyba jesteś rekordzistką ja nie cierpię żółtek .....
kochal zrób badania koniecznie

Nie jest nie jest. Ja tam też spokojnie 30 jaj mogę wciągnąć tygodniowo
Lajo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:32   #2916
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
co do ilosci jajek to ja tez jem ich teraz bardzo duzo, kupilam ostatnio dwie dwudziestki i zostalo kilka..
wiecie, sernik, wszystkie inne 'pieczyste', do miesa mielonego, ja sobie czesto robie jajka faszerowane, do lodow, no i w ogole jajecznicy juz nie licze, chociaz nie jadam BARDZO czesto
jajka to w sumie podstawa tej diety kolo miesa - bo trzeba jakos dostarczyc sobie bialka w inny sposob niz samymi jogurtami i serkami x_X..
oczywiscie najmilej byloby zrec samo mieso, tzn w przewazajacej czesci, ale kogo na to stac?
ja to staram sie wcinac mieso codziennie oprocz piatku, ale fakt portfelik biednieje oj biednieje ale tlumacze sobie ze to tylko chwilowa inwestycja w siebie. I tak narazie ciuchow nie kupuje wiec wydatkow mniej takze jest jakas rownowaga nie idzie na to to idzie na jedzie. Do najtanszych ta dieta nie nalezy dlatego trzeba szybko osiagnac cel hehe
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:39   #2917
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja to staram sie wcinac mieso codziennie oprocz piatku, ale fakt portfelik biednieje oj biednieje ale tlumacze sobie ze to tylko chwilowa inwestycja w siebie. I tak narazie ciuchow nie kupuje wiec wydatkow mniej takze jest jakas rownowaga nie idzie na to to idzie na jedzie. Do najtanszych ta dieta nie nalezy dlatego trzeba szybko osiagnac cel hehe

Mikka ja tez co dziennie drób szamam bo wolę od jajek i jakoś wchodzi to z grilla to gotowane i da się przeżyć ... przy moich kg to ja pewnie z torbami pójdę ... ale trudno muszę na święta być jak nowa

laseczki mam pytanko odbiegające od tematu dukania, co myślicie o księgach gości weselnych ???
Stary 2010-08-19, 19:39   #2918
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem parówki są zbyt tłuste, choć czasami zjem kęsek jak mi dziecko nie doje, ale raczej nie więcej. Kiszone pewnie można, ale też znowu nie za dużo, bo mają dużo soli, myślę, że małosolne byłyby lepsze. Korniszony możesz też na PP ale tylko jako przyprawa, czyli bardzo mało, bo są na cukrze. Na pewno świeży ogórek będzie cud miód. Może ktoś będzie miał inne zdanie.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

No to mnie bardzo, ale to bardzo zmartwiłaś. Czy ktoś mi coś jeszcze powie na ten temat?
Cytat:
tak, wyszedl mi rozmiar taki jak nosze ale pamietaj, ze bardzo wazny jest też krój a sama nie bedziesz wiedziala jak stanik ma lezec, postarac sie trafic do sklepu z bra-fittingiem chociaz na samo dopasowanie, to nic nie kosztuje

parowki???? nieeeeeeeeee!!! przeciez to najgorszy syf, do 70% tluszczu i resztki z kurczaka, nawet pazury i dzioby!!!!
a ogórki ja jem ale na PW
dziękuję za odpowiedzi pieskowi dam te parówy.... ucieszy sie miłego dukania
Stary 2010-08-19, 19:41   #2919
xal
Zakorzenienie

Cytat:

laseczki mam pytanko odbiegające od tematu dukania, co myślicie o księgach gości weselnych ???
Hihihi też mam ten dylemat
Nie wiem po ile to chodzi na allegro, ale może warto? W końcu jak się wystawi nie na początku i ktoś wpisze po toaście to może jakaś wena będzie dobra

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:41   #2920
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Dziekuję za radę. Kupię ten aloes i będę się nim przemywała twarz. Ogólnie moja twarz jest "krasa". Mam dużo plamek przy oczach, na nosie, gdzieś na policzkach, a na czole największa. Jak nie przykryję tego mocno pudrem, to jest nie dobrze. Pewnie bez tych kwasów się nie obejdzie, tylko boje się, bo to nie jest jedna mała plamka, tego jest sporo i raczej duże rozmiary, czy ten kwas jest niebezpieczny, czy boli?
Kwasy sie naprawde oplajacaja. Nie boli jedynie troszke piecze ale zabieg jest znosny jak najbardziej, wrecz relaksujacy. Peeling migdalowy polega na tym ze wywoluje on zluszczanie sie naskorka po zabiegu buzia luszczy sie okolo tygodnia. Serie powinno sie powtarzac co 2 tygodnie. Efekt jestpolowalajacy. Kwas stymuluje odbudowe i regeneracje naskorka, powoduje ze sam zaczyna sie pieknie regenerowac, na buzi sie pojawia wrecz nowa piekna jedrna skora. Nie wspominajac juz o wyplyceniu zmarszczek. Kwas naklada sie na cala buzie i jezeli sobie zarzyczysz na dekolt wiec nie tylko buzia ale i dekolt mozna upiekszyc. Tymi kwasami leczy sie np. plamy i okropne "dziury" natwarzy po tradzikowe. Takze wyobraz sobie jakie wspaniale dzialanie maja kwasy. Chyba nie musze podawac przykladu ludzi ktorzy czesto nie lecza tradziku i pozniej zostaja im na twarzy plamy, prezbarwienia i ogromne dziury na twarzy dla takich osob kwas to jedyny ratunek. Niedawno kladlam kwasy facetowi ktory mial takie wrecz gory na twarzy, zrobilam mu serie kwasow i juz po 3 serii wygladal jak inny czlowiek. Kwasami mozna nawet zlikwidowac do zera blizny po tradzikowe a to juz naprawde cos, regeneracja naskorka jest imponujaca tak wlasnie dziala kwas, najpierw zluszcza ta stara brzydka skore i powoduje "odrost" nowej zdrowej lsniacej skory.
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 19:50   #2921
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Agnes nagadaj się z synalkiem my Olcie przytrzymamy troszkę
jak gotowanko ????
No cześć, dogoniłam Was. I Olci nie musiałyście za nogawkę trzymać...
Synio dotarł, zarósł jak rower w pokrzywach. Aaaaaaa, muszę się Wam pochwalić, że w wakacje załapał się do roboty.... na planie filmu Hoffmana "Bitwa warszawska 1920" Statystuje sobie I dlatego w W-wie siedzi tak po kilka dni raz na jakiś czas... Oj, tak się pochwaliłam...

Cytat:
Napisane przez blackredmoon
Wiecie co, ja też się zastanawiam nad zmianą trybu z 5/5 na 4/3. Na warzywach ssie mnie, moglabym jeść i jeść, po zmianie trybu było by mniej takich dni. Co myslicie?
Cytat:
ja polecam
Noooo, ja też...

Cytat:
Napisane przez mamawmw Pokaż wiadomość
hej
juliette bylam w h&m nie ma tej sukienki niestety
za to ja kupilam, sobie swterek zaj****
na diecie sie trzymam ale za malzonek ma dzis urodzinki zjem tortellini na ciescie kukurydzianym wazywka i kurczak na teflonie bez tluszczu jak myslicie niezgodnie z dukanem??
ale rowerek juz 2 dni odpuscilam ale jutro wracam na tor!
milego wieczorku
Niezgodne, a jakże... Ale rozumiem, że zjesz tak czy siak. Więc smacznego

Cytat:
Mi się ten pomysł podoba
Za 40 lat można już połowy gości nie będą pamiętać, to sobie mogą pamięć odświeżyć. Najlepiej jakby koło wpisów widniały też zdjęcia gości...
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 19:58   #2922
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Hihihi też mam ten dylemat
Nie wiem po ile to chodzi na allegro, ale może warto? W końcu jak się wystawi nie na początku i ktoś wpisze po toaście to może jakaś wena będzie dobra
Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
Synio dotarł, zarósł jak rower w pokrzywach. Aaaaaaa, muszę się Wam pochwalić, że w wakacje załapał się do roboty.... na planie filmu Hoffmana "Bitwa warszawska 1920" Statystuje sobie I dlatego w W-wie siedzi tak po kilka dni raz na jakiś czas... Oj, tak się pochwaliłam...

Mi się ten pomysł podoba
Za 40 lat można już połowy gości nie będą pamiętać, to sobie mogą pamięć odświeżyć. Najlepiej jakby koło wpisów widniały też zdjęcia gości...

kochane wylukałam sobie właśnie na allegro coś takiego http://allegro.pl/item1187453929_ksi...decorisus.html - co myślicie ? chciałam coś od siebie wnieść po za wyborem kiecki i wieczorem panieńskim ;D

wow Agnes to masz zdolnego synalka gratuluję
Stary 2010-08-19, 20:00   #2923
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Rozumiem, że jesteś zadowolona. skorzystam z rady z pewnością. Dziękuję

Nie jest nie jest. Ja tam też spokojnie 30 jaj mogę wciągnąć tygodniowo
jestem bardzo zadowolona
bialeczko+peeling+balsami ki+masaz i w miesiac widze roznice na udach i posladkach serio jest mniej celulitu moze jak dojde do upragnionej wagi to zniknie?? zobaczymy
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:01   #2924
Variance
Zadomowienie

GG do Variance

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
no prosze... nie ma to jak powroty
Nasi znajomi już nie wierza w to, ze bedziemy w stanie sie kiedys rozstac tak naprawde a ja mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli

jejuu, poza tym goni mnie dziś caly dzien porcelanka
nie wiem, chyba tak zareagowala na jajka na miekko i warzywa.
ale strasznie mi te flaki burcza

jutro zaczynam prace milusio od 15-21.
Musze pomyslec o czyms do jedzonka co spokojnie moge przeniesc.

ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...?

przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog.

krew barwiona tlenkiem żelaza  - tattoomaniak.

little nerd - wierny kibic League of Legends
.
Variance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:01   #2925
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
kochane wylukałam sobie właśnie na allegro coś takiego http://allegro.pl/item1187453929_ksi...decorisus.html - co myślicie ? chciałam coś od siebie wnieść po za wyborem kiecki i wieczorem panieńskim ;D

No ładne... Trzeba by wyszpiegować w jakiej oprawie kolorystycznej będzie ślub i wesele i dobrać kolorem księgę...

No, zdolny nieprzeciętnie, muszę to nieskromnie przyznać. Nieprzeciętnie też leniwy To podobno normalka...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 20:02   #2926
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
hehe trzymaly mnie za jaja

gratki dla synalka
Stary 2010-08-19, 20:05   #2927
Pikaboom
Raczkowanie

hej ho

muszę Wam coś powiedzieć,
niedawno nosiłam xl od pasa w dół, a dziś wyciągnęłam moje spodnie, które kupiłam 3 lata temu - rozmiar M! I najlepsze jest to, że są akuracik!!! Normalnie poryczę się z radości

Edytowane przez Pikaboom
Czas edycji: 2010-08-19 o 20:06
Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:05   #2928
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

piekne te ksiegi... nie wiedzialam ze cos takiego istnieje
jesli wezme kiedys w koncu slub (to pewnie bede tak stara ze przez skleroze zapomne zaprosic gosci) to tez taka chce
czujcie sie zaproszone!!! bedzie impreza czysto bialkowa!!
Stary 2010-08-19, 20:06   #2929
Konczita
Zakorzenienie

Agnes kolorystykę mamy w ecri i bordzie więc pod ten kolorek myślę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 20:06   #2930
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
hehe trzymaly mnie za jaja

gratki dla synalka
Dzięki
Podejrzewam, że "Bitwę" będę oglądać klatka po klatce i szukać go tam gdzieś w tych tłumach na ekranie Będę miała dużo roboty z tym, bo raz grał poborowego, raz legioniste, a raz bolszewika. To cholera wie po której stronie go szukać...

A Ty nie łgaj, że Cię trzymały, bo sama wyczytałam, że opuszczasz nas o 21.50 HA!
Stary 2010-08-19, 20:06   #2931
maweth
Rozeznanie

GG do maweth

Brzuch mnie boli, chyba po dzisiejszej nutelce
Stary 2010-08-19, 20:07   #2932
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
piekne te ksiegi... nie wiedzialam ze cos takiego istnieje
jesli wezme kiedys w koncu slub (to pewnie bede tak stara ze przez skleroze zapomne zaprosic gosci) to tez taka chce
czujcie sie zaproszone!!! bedzie impreza czysto bialkowa!!

czyli myślicie że warto ? zamówiłam już balonika strzelającego i kieliszki teraz myślę o księdze ...

czuję się zaproszona mogę małżowine zabrać ze sobą ?
Stary 2010-08-19, 20:08   #2933
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Agnes kolorystykę mamy w ecri i bordzie więc pod ten kolorek myślę
No to są tam ze dwie nawet pasujące - bardziej mi się ta pierwsza z bordem podobała chyba... Piękności.
Stary 2010-08-19, 20:09   #2934
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Podejrzewam, że "Bitwę" będę oglądać klatka po klatce i szukać go tam gdzieś w tych tłumach na ekranie Będę miała dużo roboty z tym, bo raz grał poborowego, raz legioniste, a raz bolszewika. To cholera wie po której stronie go szukać...

A Ty nie łgaj, że Cię trzymały, bo sama wyczytałam, że opuszczasz nas o 21.50 HA!
jak wyczaisz go to nam czas podasz i lukniemy na młodego aktora
ooo Olcia widzisz ha!

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
No to są tam ze dwie nawet pasujące - bardziej mi się ta pierwsza z bordem podobała chyba... Piękności.

muszę napisać do nich czy mają coś z motylkami bo to temat przewodni wesela
Stary 2010-08-19, 20:11   #2935
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:

czyli myślicie że warto ? zamówiłam już balonika strzelającego i kieliszki teraz myślę o księdze ...

czuję się zaproszona mogę małżowine zabrać ze sobą ?
mnie sie strasznie to spodobalo!! a i drogie nie wiadomo jak nie jest... beda miec pamiatke za iles tam lat
beda siedziec 2 staruszki i wnukom pokazywac co wujek jakis tam po 10kieliszku im napisal sprosnego

oczywiscie z małżą jak najbardziej

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-08-19 o 20:12
Stary 2010-08-19, 20:11   #2936
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita;21491479
[COLOR=darkslategray
muszę napisać do nich czy mają coś z motylkami bo to temat przewodni wesela [/COLOR]
Jak nie mają to ci zrobią - w końcu robią te rzeczy, mogą zrobić z motylami też...
Stary 2010-08-19, 20:12   #2937
Pikaboom
Raczkowanie

ej no myślałam, że mi pogratulujecie noooooo

Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:14   #2938
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:

Wczoraj widziałam taką w Tesco, tylko ceny się nie dopatrzyłam i pomyślałam, że to byłaby fajna pamiątka dla nowożeńców. Myślałam,żeby taką kupić. Była taka jak w tym linku jasna z 3 różyczkami ( jedno z ostatnich zdjęć).
Mój synek dostał w dniu Chrztu taką księgę, ale ja obejrzałam ją tak powierzchownie, były tam standardowe wpisy dotyczące chrztu. Dopiero po imprezie obejrzałam dokładnie, a tak na końcu było miejsce na życzenia i wpisy zaproszonych gości. Trudno włożę mu tam kartki, które dostał z życzeniami. Żałowałam, że mi Chrzestna dziecka nie uświadomiła wcześniej, że jest tam takie miejsce.
Cytat:
tak, wyszedl mi rozmiar taki jak nosze ale pamietaj, ze bardzo wazny jest też krój a sama nie bedziesz wiedziala jak stanik ma lezec, postarac sie trafic do sklepu z bra-fittingiem chociaz na samo dopasowanie, to nic nie kosztuje
Najbliższy taki sklep jest w Krakowie, 3 godziny drogi, eh nie wiem jak to będzie, ale dzięki za sprawdzenie.
Cytat:
Kwasy sie naprawde oplajacaja. Nie boli jedynie troszke piecze ale zabieg jest znosny jak najbardziej, wrecz relaksujacy. Peeling migdalowy polega na tym ze wywoluje on zluszczanie sie naskorka po zabiegu buzia luszczy sie okolo tygodnia. Serie powinno sie powtarzac co 2 tygodnie. Efekt jestpolowalajacy. Kwas stymuluje odbudowe i regeneracje naskorka, powoduje ze sam zaczyna sie pieknie regenerowac, na buzi sie pojawia wrecz nowa piekna jedrna skora. Nie wspominajac juz o wyplyceniu zmarszczek. Kwas naklada sie na cala buzie i jezeli sobie zarzyczysz na dekolt wiec nie tylko buzia ale i dekolt mozna upiekszyc. Tymi kwasami leczy sie np. plamy i okropne "dziury" natwarzy po tradzikowe. Takze wyobraz sobie jakie wspaniale dzialanie maja kwasy. Chyba nie musze podawac przykladu ludzi ktorzy czesto nie lecza tradziku i pozniej zostaja im na twarzy plamy, prezbarwienia i ogromne dziury na twarzy dla takich osob kwas to jedyny ratunek. Niedawno kladlam kwasy facetowi ktory mial takie wrecz gory na twarzy, zrobilam mu serie kwasow i juz po 3 serii wygladal jak inny czlowiek. Kwasami mozna nawet zlikwidowac do zera blizny po tradzikowe a to juz naprawde cos, regeneracja naskorka jest imponujaca tak wlasnie dziala kwas, najpierw zluszcza ta stara brzydka skore i powoduje "odrost" nowej zdrowej lsniacej skory.
To pewnie nawiedzę salon i popytam. Ceny pewnie ponad 100 zł za jeden zabieg?
Cytat:
Szybko Ci poszło prasowanie. Ja też dziś godzinę stałam z żelazkiem w ręku a najwięcej ubrań dziecięcych. Pralka chodzi codziennie, prasowanie co drugi dzień.

Co do Twojego syna, to fajnie trafił. Miła przygoda.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:15   #2939
songoma
Raczkowanie

hm.. ide obejrzec film w celu odstresowania sie jesli chodzi o dzien dzisiejszy.
mam nadzieje ze chociaz Doktor cos mi wynagrodzi jutro po przykladnie dzis dukam - w dodatku bez skrobii i kakao! byla przepisana ilosc otrebow, duuuuuzo plynow i duuuzo zarcia (nawet mieso dwa razy x_X). musze przyznac ze syrup lidlowy dzis mnie uratowal - jadlam zupelnie nieszkodliwe lody wisniowe a zaraz biore sie za jogurt.. OMAJGAD, smakuje jak najprawdziwszy jogurt wisniowy.
rewelacja ;D moge nawet zaczac swiecic.
tak ze wroce jeszcze po filmie, ale gdyby kogos juz nie bylo - dobranoc.
i blagam o spadek ;<
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:15   #2940
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
ej no myślałam, że mi pogratulujecie noooooo
Aaaaaaaaa, twoje spodnie prawdy!!!! No gratki, siotro, gratki
Wiem, co czujesz, bo ja dziś sukienkę prawdy przywdziałam i spojrzawszy w lustro stwierdziłam: "ożesz... laska ze mnie"
Tak więc mogę ze 100% szczerością powiedzieć, że cieszę się razem z Tobą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości