![]() |
#2071 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Axa na blogu widzę, że kupiłąs krem, a nie fluid z LRP... jako, że masz cerę suchą to dobry zakup...
![]() |
#2074 |
Konto usunięte
|
Przypomniały mi się moje smerfastyczne muffinki - dodałam czerwonej porzeczki i zrobiły się całe niebieskie
![]() A jutro mamy z BSem pół dnia na igraszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
jeny kiedy iwa bierze ślub, bo ja już się pogubiłam
![]()
#2076 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja mam jednak dobrze z ginekologiem, bo tatuś mi kupił kartę w lux medzie i płaci chyba mniej niż stówa za miesiąc, a mam dostęp do multum placówek w wawie, do lux med, lim i nie wiem czy coś jeszcze to obejmuje. Ogólnie zrobiłam już cytologię, w przyszłym tygodniu muszę iść na badania krwi, potem USG piersi i ginekologiczne, USG ramienia bo coś na nim mam (taka gulka dziwna) i potem wizyta u gina. Generalnie chodze do jednego, ale jak mi potrzebna wizyta na już to nie ma problemu żeby sie umówić w innej placówce. Jak miałam dziwne plamienia to na drugi dzień sobie poszłam i było git. W pakiecie jest też dużo innych usług, np dermatolog, zwykły lekarz od przeziębień. Także polecam, bo za tą cenę moim zdaniem się opłaca ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-19 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Rozeznanie
|
spotkalam sie jednak dzisiaj z ta dziewczyna o ktorej wczesniej pisalam w sprawie z moim eksem bo nie uwazam za w porzadku skreślanie przyjaźni na podstawie podejrzeń i chciałam mieć to rozwiązane. mam jeszcze metlik w glowie ale chce zrobic jedno,skoro publicznie tu napisalam,ze pewnie ze soba sypiaja,chce publicznie to odwolac i przyznac sie do mojej nadinterpretacji. tak dla wlasnej uczciwosci choc pewne sprawy wciaz niejasne...ale o tym pozniej bo nie chce teraz
![]() a teraz poprawcie mi humor czymś wesołym,do dzieła gorące panienki ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- misia a nie lepiej rok pochodzic na warsztaty albo zapisac sie na studium aktorskie zeby miec wieksze szanse zdajac na AT pozniej? bo chyba nie przestalas miec tych planow
![]() |
#2079 |
Konto usunięte
|
Nie chwaliłyście moich syreeeneeek
![]() Dziś był u mnie kumpel, lubię go, ale na dłuższą metę jest męczący, nie miałam jak się go pozbyć, to dyskretnie poprosiłam tatę, żeby kazał mi gdzieś ze sobą jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21494852]Nie chwaliłyście moich syreeeneeek
![]() Dziś był u mnie kumpel, lubię go, ale na dłuższą metę jest męczący, nie miałam jak się go pozbyć, to dyskretnie poprosiłam tatę, żeby kazał mi gdzieś ze sobą jechać ![]() kurde na blogu nie masz zadnych syrenek jakich syrenek? ![]()
![]() |
#2081 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21494915]http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2049
![]() a ooo gapa ze mnie ![]()
![]() |
#2083 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21495061]To są dwa kolory, jeden niebieski, a na nim drugi tak zwany scale - tylko te lakierowe płatki. A syrenka z podróbkowych płytek.[/QUOTE]
tylko kochaj mnie nadal,ale te platki mi sie wlasnie nie podobajaa.. ![]()
![]() |
#2085 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
BAN stały
|
Meeeg!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() A co Ty na policji szukałaś??? ![]() Kiciak! Seksior był i nic nie opowiadasz?!? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21494852]Nie chwaliłyście moich syreeeneeek ![]() Dziś był u mnie kumpel, lubię go, ale na dłuższą metę jest męczący, nie miałam jak się go pozbyć, to dyskretnie poprosiłam tatę, żeby kazał mi gdzieś ze sobą jechać ![]() Bo som bszytkie!!! ![]() ![]() A z kumplem- dobre ![]() A u BSa był ten kolega, co to nie odzywał się przez kilka lat i nagle chciał wpaść z ważną sprawą i BS miał dobre przeczucie. Okazało się, ze chciał nam "doradzić finansowo" ![]() Ide spac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Dama mam zamiar nawiedzić Wroc Kloc w celach shoppingowych, czy jak to się tam pisze...
#2088 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, jestem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21208919]Ale mnie wnerwił mój pies ![]() ![]() Wczoraj cały dzień nie chciała się załatwić na dworze, bo księżniczka nie wejdzie przecież w mokrą trawę (padało), a na chodniku wie, że nie może. Dosłownie przez cały dzień zrobiła tylko kilka kropel siku ze szczęścia na widok jakiegoś pijaka (kolejny dowód na ponadprzeciętną inteligencję spanielków). Rano wstaję specjalnie, żeby z nią wyjść i w przedpokoju zastaję 3 ogromne kałuże i 4 mega kupy. ![]() ![]() Dobrze, że dziś rodzice wracają, nie będę musiała już się z nią użerać -.-[/QUOTE] Lepiej zajmijcie się tym jej sikaniem ze szczęścia. Moja ma 3 lata i wciąż sika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Nimfy
![]() ![]() Witaj Wizazanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Za godzinę przyjdzie BSik i będzie seksik - rodzinka wyjechała sobie za miasto ![]() Na razie jednak wracam do łóżka, niewyspana strasznie jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto wie, może ja bym uległa jakby był jak wiking ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- ja mam stres, na seks ochoty BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ![]() ![]() ![]() ide się wyciapać filtrem ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-20 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
w tym przypadku nawet super wygląd nie zmieni mojego podejścia do niego..a jest ciacho.. ciemna karnacja i niebieskie oczy, brunet.. ale coś mi sie wydaje, że masakryczny babiarz, a od takich trzeba uciekać z daleka.. jak słysze tekst :" wiele by chciało iść ze mną do łóżka, ale to nie takie łatwe, wole żyć w celibacie i poczekac, aż pojawi się ta odpowiednia"..ale nie pamięta jak mi na początku roku smarował sms-y ile to on koleżanek nie ma i na razie nie myśli o stałym związku.. krótką ma pamięć chłopaszek (miejmy nadzieję, ze tylko pamięć, ale tego to ja już osobiście nie sprawdzę)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest się dla faceta miłym, uśmiecha się, dobrze bawi, czasem pomaga, albo po prosto jestem otwarta z nim na relację, lubię go, ale nic więcej,a taki delikwent bardzo często myśli, że na niego lecę, że mi się podoba i albo zaczyna bajer, albo chce dać do zrozumienia, że nic z tego nie będzie ![]() ![]() ![]() normalnie jak jakieś bezmózgki, jakby okazanie sympatii czysto koleżeńskiej, aprobaty charakteru zaraz znaczyło - podobasz misie, lecę na Ciebie, chce być Twoja żenua
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie wogóle wkurza jak ludzie tak całkiem bezpośrdenio i bez cykania zadają pytania, jakby mogli zupełnie o wszystko zapytac, typu: gdzie pracujesz?? ile zarabiasz??? a masz chłopaka??? a co tam co tam?? a sypiasz z kimś??? po czym poznac człowieka o obradzo wysokiej inteligencji emocjonalnej: nie będzie pytał o nic, sam poczeka az powiesz, jeśli będziesz tylko chcieć mama mi mówiła, że w Hameryce zapytać kogoś o to gdzie pracuje to ogromne fo pa, a juz ile zarabia, to wogóle padaka tam się o takich rzeczach wogóle nie rozmawia, bo nie wypada ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- mj bS przed chwilką usiadł, obczaił moje lakiery do paznokci, wziął je, policzył, obejrzał dokładnie i mówi: Labi ty masz szajbe z tymi lakierami ![]() ![]() ![]() szkoda, że nie miałam apratu jaki to był widok sweeeet, wiking drwal z lakierami do paznokci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2098 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() BS mnie tak zdenerwował, że zerwałam z nim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Rozeznanie
|
...Aż tak sie naraził? Chcesz o tym teraz mówić? <tuli>
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.