|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu.
gratuluje, nienawidze Cię. przestań milczeć słowa sa potrzebna każdemu. My. Osobno. Z widokiem na złamane serce.
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
Weź mnie za ręke i zaprowadź tam gdzie nieistotny jest czas...
Każdy Twój pocałunek doprowadza mnie do obłędu Ej chłopaku zabrałeś mi serducho,ale wiesz co nie musisz mi go oddawać ![]() Wiem że już od dawna powinieneś być w domu,ale tak sobie myśle skoro i tak Twoi rodzice będą źli to zostań ze mną jeszcze chwile
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
ouu to chyba ja ? dzięki
A co gdy kochasz za bardzo? Gdy brak Ci tchu? Tak łatwo powiedzieć koniec, prosto w twarz mu? Patrząc w gwiazdy myślała tylko o nim. Ale wiedziała że on nie myśli teraz o niej. Lubiła godzinami patrzeć w te ciemnobrązowe oczy. Mimo iż wiedziała że nigdy nie będą jej .. że nigdy nie będzie z nim.
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
<3
dagmaruffka - nie mogłam sobie przypomniec Twojego nicku, ale pamiętałam avatar i świetne opisy
--- nie potrafiła wydusić z siebie słowa, nie umiała powiedzieć jak bardzo ją zranił i jak mu ufała znosiła Jego szaleństwa. jesteś moją wiarą i nadzieją, na lepsze jutro... chciała kochać. pragnęła Go bardziej niż kiedykolwiek. skrzywdził ją swoim tchórzostwem. siedziała w pustym pociagu, czekając aż odwiezie ją w stronę miłości. kochała Go niebezpiecznie tak. Idź w stronę szczęścia. miałeś byc przy niej kochała mocno tak. |
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Przesłodziłam dziś kawę. Chyba znów tęsknię.
Cześć. Kocham Cię. To pa.
|
#4716 |
|
Raczkowanie
|
nienawidzę przeszłości,
mam dość teraźniejszości, boję się o przyszłość '- kochasz go? - tak, bardzo. - więc czemu mu tego nie powiesz? - wiesz... to tak jak z gwiazdami... widzisz je, ale nie możesz ich mieć...' ` idę tam gdzie Twoje ślady, chociaz boli każdy krok. ('dlaczego mówisz do mnie szeptem ? nie chcesz żeby ktoś usłyszał jakim jesteś Idiotą ? =(
|
|
#4717 | ||
|
Rozeznanie
|
będę, chociażby dla Ciebie
fajnie, że coś się przydało ; -) Cytat:
Cytat:
![]() jak Ty <3 you have your lies, i have my life
ty masz swoje kłamstwa, ja mam swoje życie the price Alice paid for dreaming was to wake up ceną jaką Alicja zapłaciła za marzenie, było obudzenie się i couldn't do that, don't want to disappoint you nie mogłabym tego zrobić, nie chcę cię rozczarować when i fall, i can't take you down with me kiedy upadam, nie mogę sprowadzić cię na dół ze mną
|
|
#4718 |
|
Rozeznanie
|
Moje 5 punktów IQ przy Twoich 22 to pikuś. Ale i tak będę o Ciebie walczyła. Chcę, aby ten wybór przyniósł mi szczęście. Często ludzie pytają co u mnie. A ja za każdym razem muszę kłamać, że wszystko jest okey. Przepłynęliśmy razem ocean. A z moimi łzami nie możemy sobie dać radę. Chcesz wiedzieć co do Ciebie czuję? To na***my się kilkoma kieliszkami. Obiecuję , że wszystko Ci powiem. |
|
|
|
#4719 |
|
BAN stały
|
_ZaagubiOna_
na zdrowie ![]() dagmaruffka obydwa zabrałam ... chce wrócić do tych czasów, kiedy największym naszym zmartwieniem było dzielące nas parę kilometrów przez które nie mogliśmy się do siebie przytulić, tak bardzo chce wrócić do nich, wiesz ? między nami jakoś pusto tak i nie wiedzieć co przyniesie nam los, i być po prostu być w tej i przyszłej chwili, pozwolić jej beztrosko trwać . mała naiwna dziewczynko, przyszedł czas, tak to właśnie ta chwila, abyś dorosła i przestała latać po chmurach, przyszedł czas na to byś przetarła oczy, jak zamgloną szybę i ujrzała to co do tej chwili było dla Ciebie niezauważalne, tak to już najwyższy czas by zrobić to wreszcie . wydrapała łyżeczką na stole Twoje inicjały, by nigdy nie zapomnieć swojego największego błędu . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-20 o 20:42 |
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
Otwieram oczy i nie wiem jaki jest dzień i która godzina. Byłeś tu..Tylko to chcę pamiętać.
Mówiłeś, że będziesz ze mną do końca..zostałeś chwilę dłużej. <33
|
|
#4721 |
|
Przyczajenie
|
Heeej, jestem tu nowa
, Często śledzę tą stronkę.- Talenciary .
|
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
bo miłość to gdy odejmą Ci wzrok i słuch, a Ty jeszcze idziesz, chwaląc żniwo życia
|
|
#4723 |
|
Przyczajenie
|
Czy można Ci zaufać?!
Znowu chwytam co chwilę telefon, licząc na to, że w końcu się odezwiesz. Szkoda, że tylko orange o mnie pamięta ... Chucham na szybę, szybko rysując serduszko. Proszę, nie znikaj tak, jak ono. GDY SIĘ NUDZĘ, PRÓBUJĘ ODDYCHAĆ TOBĄ <3 . Nic się nie stało... Przecież kurcze tylko płaczę. I Miss You , do cholery! <3 Edytowane przez m_darus_m Czas edycji: 2010-08-20 o 21:46 |
|
|
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
Oj nie taka mega ale twoje opisy też lubię Jagódko ;*
I te sms'y które zaśmiecają mi skrzynkę odbiorczą już tyle czasu..Nie każdy ma siłę by je skasować. Człowiek niezdecydowany,zmienny w uczuciach,uparty,idący po trupach do celu,niecierpliwy.Pewnie trudno Ci uwierzyć,że to właśnie jego nazwałam swoim ideałem. Nikt nie całuje tak jak on, Nikt nie ma takich cudownych oczu, Nikt tak pięknie nie mówi , że kocha Nikt nie był w stanie rozbawić mnie do łez tak jak robiłeś to ty.
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Dla wszystkich kochanych dziewczyn, które się o mnie upominały
<3always be yourself, otojest, Frizz, abunee, nydee, agatte, _mandarynka, KaMa2704 ---> boskie jak zawsze <3_____________________ Możesz przyjść i pozbierać mnie z podłogi, albo położyć się obok.
Stan, kiedy krew wylewa się przez dziury w nodze. Stan chemicznych uśmierzaczy. Mam wolne w kalendarzu od dawania czegoś z siebie. Tylko Ja, Ja i Ja. Uderzyłam głową o rzeczywistość rozbijając przy tym nos. Marzenia uleciały razem z krwią i alkoholem w wydychanym powietrzu. Nie mówię, że chcę i nie mówię, że 'zależy'. Nic nie mówię. Milczę, patrzę, milczę i zamykam oczy.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2010-08-20 o 22:56 |
|
|
|
#4726 |
|
Raczkowanie
|
żądam aby : blondii69 pojawiała się tu częściej ! ; >
bo gdy chcemy, żeby chociaż raz w życiu było po naszemu. Los musi zrobić nam psikusa i zrobić, żeby wszystko było na odwrót. |
|
|
|
#4727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;*a Ty już dostałeś swoje szczęście.? Przyjdę do Ciebie w nocy, kiedy będziesz spał. - delikatnie przyłożę głowe do Twojego serca i je wyrwę. Wrócę z uśmiechem do domu, położę je obok siebie i zasnę. Milczysz. - to się nazywa brak uczuć. Jesteś mądrym chłopczykiem.. Powinieneś za mną tęsknić. - dobrze się czujesz.? - tak, wszyscy mówili, że będzie lepiej. - kłamali, odchodzę. o taak. Pokaż jak Ci zależy i odejdź. Teraz. " Nigdy więcej związków z dzieciakami.! "
|
|
#4729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten opis cudowny
' Jestem jak nitro, Ty to gliceryna ' nie wiem. ja nie mam recepty na szczęście. ' I naprawdę nie zamierzam nastawiać się na szczęścliwą bajkę.' Jak Ogień i deszcz, zawsze po jakimś czasie musimy się złączyć, choćby na chwile.
|
|
|
#4730 |
|
Rozeznanie
|
BananowaDelma - no masz szczęście, bo mam czym się napawać<3
_ZaagubiOna_ - na zdrówko <3 ![]() happyend,- podbieram <3 jagodkowa - mnie ? Kochana przesadzasz Wiszę jak marionetka, ręce zwisają mi wzdłuż kruchego ciała, a głowa spuszczona w dół, w końcu upadam, bo nikt nie chce mnie już trzymać. Budzić się, wstawać, pokonywać własne myśli samobójcze, zasypiać, nie robić nic, zamykać kolejny rozdział, pokonywać myśli samobójcze, iść spać, wstawać, upadać, wstawać by wznawiać nowe błędy i problemy. Chcę odpłynąć, chcę nie mieć dość! Przedwczorajszy dzień był cudowny, przedwczorajszego dnia się uśmiechałam. Powieki oddzielające rzeczywistość od marzeń. Myślę - czasownik dla większości mężczyzn nieznajomy. Stary dobry przyjacielu, wiem, że zawsze Cię wyklinam, a i tak wracam, zawsze gdy Cię potrzebuje jesteś, a ja na Ciebie narzekam. Wybaczasz? To dobrze, bo mam ochotę zapalić jak nigdy. Terapia bezalkoholowa i bez tytoniowa nie istnieje. Jestem na głodzie dotyku, słów i marzeń. Czuj się jak u siebie, bo na pewno stąd nie wyjdziesz. Mam Cię w dupie i mieć Cię będę, więc się przyzwyczajaj do ciemnych klimatów. Przypomnij mi, czemu ja właściwie uparcie ich słuchałam ? Przez sen otwarcie bełkotała, za dnia bywała bardziej idiotyczna. wybaczcie stan beznadziejny ; | opuszczam Was chyba na kilka dni.
|
#4731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i już okradam ; ) i cieszę się z Twojego powrotu! nick nie jest mi obcy ; D ___________________ 'I used to think, that someday I'd relax a little and be more like You. Then I realized, how silly that thought was. Needed to stand in my own shoes.' Miałam zwyczaj myśleć, że pewnego dnia zrelaksuję się odrobinę i będę bardziej jak Ty. Wtedy zdałam sobie sprawę, jak głupia była ta myśl. Potrzebowałam zostać we własnych butach. 'The sun doesn't like You, You always get burned. Stay in the shade and watch the world turn..' Słońce Cię nie lubi, zawsze zaczynasz się palić. Stoisz w cieniu i obserwujesz obracający się świat.. 'Now You know You're wrong..' Teraz wiesz, że się myliłeś..
|
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie mi się podoba
` Teraz mnie nie ma, teraz za późno, teraz już całe życie przeszło na próżno... `
i kilka moich wypocin Lubię czuć, że jestes obok mnie , że tak po prostu dotykasz mojej dłoni wtedy wszystko jest takie proste i piękne I lubię kiedy mówisz do mnie maleńka chociaż mam te całe 1.75 W sumie mam tylko jedno pytanie jakim w ogóle prawem nadal siedzisz w mojej głowie ... |
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Będę się dla Ciebie starać Kociku ;*
Cytat:
![]() Kradnę!!! ![]() Śniąc, spadam w dół... Śniąc, spadam w dół... Nigdy nie będziesz sama Od tego momentu Jeśli kiedykolwiek poczujesz, że odpuszczasz Nie pozwolę ci upaść Nigdy nie będziesz sama Będę trzymał cię aż ból nie odejdzie Każdy dzień Może być naszym jedynym Co jeśli jutro nigdy nie nadejdzie |
|
|
|
|
#4734 |
|
Przyczajenie
|
Kość niezgody - szkoda, że cały jesteś zbudowany z takich .
![]() _____________ Z Twoich wielkich słów nakręcę dziś komedię .
|
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'text me, call me, I need you in my life pisz do mnie, dzwoń do mnie, potrzebuję cię w moim życiu' <3 a teraz będę hardcorem i powiem, że cię kocham, co ty na to? kocham kształt twych uśmiechniętych ust. sms'y od Ciebie? pewnego dnia je usunęłam. zebrałam w sobie siłę i usunęłam je, a teraz jestem z siebie dumna. jestem wolna. ale wolna nie znaczy szczęśliwa.
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-08-20 o 23:12 |
|
|
|
|
#4736 |
|
Rozeznanie
|
wyrosłam już z etapu "dobrze, że w ogóle istniejesz" też czegoś oczekuje od miłości. z daleka kocham cię z bliska nie potrafię. Sama nie wiem, może kochamcię nie wystarczy i potrzeba czegoś więcej niż tylko uczucia? Zdania kładą ciepły cień Na moją twarz Nie wychodź. Zostaniesz na obiad? A na zawsze? mam wadę - wierzę w ludzi. 'odezwij się' walczyło dzielnie ze 'zniknij z mojego życia'. był remis. Brakuje mi Ciebie, mimo iż chyba nigdy się nie spotkaliśmy. nie wiem czy otworzyć te piep.rzone drzwi.
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
' być może, gdy ktoś chce zbyt wiele i zbyt długo ten zwykle nie dostaje wcale.
nie chce tez zamknąć się na cale życie nawet w złotej klatce. nie chce nigdy żałować, ze się czegoś bałam, że straciłam, przegapiłam albo że przegrałam. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
taki własnie był zamiar
![]() _________________ 'Nigdy nie będzie tak PROSTO jak widnieje na koszulkach mijających mnie cwaniaków. w XXI wieku wyznacznikiem miłości jest ilość orgazmów danych sobie nawzajem i kwota pieniędzy wydana na prezerwatywy. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę.'
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
matematyczka00, 3martyna3, z innej bajki, BananowaDelma - zabieram wasze wypociny, chowam pod poduszkę, nie oddaję. ; *
Paralogiczna - zostan ![]() Zmieniłam zdanie. Już nie chce być na każde Twoje zawołanie. Moje; nie pij, nie pal, nie bierz tego, niby nie ma znaczenia kochanie ? Spróbuj jeszcze raz złamać mi fajkę bo `dziewczynie nie wypada` to zobaczymy co nie ma znaczenia. Najbardziej kochałam w nim to, że mogłam z nim pogadać o wszystkim. Teraz tę rolę znowu przejął pies, wysłuchując na dywanie moich płaczów. Różnica jest jedynie taka, że on nie da mi buzi i nie powie; nie martw się skarbie wszystko będzie dobrze. Wróć. Bądź. Zostań. Ej Ty nie bądź taki dobry, bo mi oczy wyschną! Jeżeli już mnie nie kochasz, to przynajmniej pamiętaj, że ja nadal kocham. Ale on był inny, nie zapamiętywał koloru bielizny tylko oczu. Idiota. Wierzył że mogłabym go zostawić. Robił wszystko bym z nim zerwała a na koniec stwierdził; nie jestem Ciebie wart, przykro mi odchodzę. A ona tak bardzo go kochała i mimo wszystko wierzyła, że kiedyś wróci, że to może jednak jej wina...
|
#4740 |
|
Raczkowanie
|
okradzione: envious, happyend,
aggr, kiss12550, chocapic, ... czasem zagubionego musi ktoś odnaleźć, a czasami zagubiony musi odnaleźć się sam. " I can honestly say You've been on my mind Since I woke up today I look at your photograph all the time These memories come back to life And I don't mind Mogę szczerze powiedzieć Byłeś w mojej pamięci od kiedy się dziś obudziłam, Patrzę na Twoje zdjęcie cały ten czas Te wspomnienia się ożywiają I nie mam nic przeciwko. " zrobię Ci dziś niespodziankę, usiąde obok Ciebie, i zamilknę, choć na moment.. nie będe się już cieszyć słowami, tylko tym że jesteś. "Czuję, że każdy mój dzień jest taki sam jak poprzedni i ten, który przyjdzie po nim. Czuję się, jakbym żyła w monotonni. Ona jest tak podła,że aż nie chce mi się rano wstawać... Chociaż ,jeśli ktoś, jakaś przypadkowa osoba, przyjaciel, wróg lub ktokolwiek wykona przypadkowo jakiś czyn, gest który będzie różnił się od pozostałych, to mój dzień będzie inny, wyjątkowy i niepowtarzalny... i sprawi iż będę miała ochotę wstać nazajutrz rano, aby zobaczyć znów jakiś przypadkowy gest, choćby skinienie twego najmniejszego paluszka... "
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

.

<3