|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Cytat:
![]() nie wierzę, w 6 godzin muszę nadrobić tylko 1 str! co z wami?!byłam na domówce u kumpla, takiego fajnego fajnego kumpla, który mi się kiedyś podobał i który chyba szukał jedynie pocieszenia po swojej byłej, ale to było minęło, teraz się tak dobrzeee dogadujemy, że jaa! jak wyszłam to dzwonił do mnie czemu nie dałam mu znać, że już poszłam sratytaty, że zawsze muszę mu mówić jak gdzieś ide;d normalnie jak starszy brat![]() poza tym, pewien koleś, taki starszy uznał, że jeśli miałby wybierać pomiędzy pewną siebie i otwartą dziewczyną, a dziewczyną tzw "cichą woda" to wybrałby cichą wodę.. i to ja jestem tą cichą wodą haha ale ten typ jest obrzydliwy ogólnie, co on dzisiaj gadał mojej kumpeli to tylko mu tosty sprzedać, pedofil jeden![]() jezuu 1 raz tak tu dużo napisałam!
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nigdy nie będę miała okazji uwierzyć. Ale jednak chyba istnieją... np. moja mama opowiadała mi kiedyś, że robiła ciasto i kątem oka zobaczyła swojego dziadka jak siedział na kanapie w salonie... jak się obejrzała to już tam nikogo nie było... a okazało się, że dziadek mniej więcej w tym czasie umierał ...
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie ja tak czasem widzę kątem oka postacie, albo hmm czuje czyjaś obecnośc i boje sie że świruje.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
a u mojej mamy kolezanki... 3 szklanku spadły... u sasiadki mojej babci sie widelce powykrzywiały...
|
|
#1625 |
|
Rozeznanie
|
straszne takie historie ;P k. Bydgoszczy w Łochowie jest taki domek (ostatnio przejeżdżałam) no i tam działka dosyć duża, domek duży ale totalnie zapuszczony, okna jakoś dziwne, nie wiem. I TŻ i jego tata mówili mi, że w tym domu straszy i nikt od kilku (czy kilkunastu) lat się tam nie chce wprowadzić lub jeśli się wprowadzi to zmyka czym prędzej :P
No i weszłam sobie w google i na takim forum przeczytałam właśnie, że te okna to jakby wypchnięte są od środka razem z framugami
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
yu
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2011-08-15 o 14:29 |
|
|
|
#1627 |
|
Rozeznanie
|
przeżyjesz...:p
|
|
#1628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w mieście też jest taki dom i nawet alarmy w samochodach czasem sie włączają i czasem się zamki w samochodach zacinająl i też tak sie dzieją dziwne rzeczy.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#1629 |
|
Rozeznanie
|
dobra koniec o duchach bo nie zasne ;p
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
zapytałam się tżta (bo dobrze nam się gadało i w ogóle super dzien spędziliśmy - byliśmy na odludziu na kocyku poleżeć, potem na pizzy a pozniej u mnie; dopiero wyszedł) ile miał lat jak przezyl swoj 1 raz i po chwili zapytałam czy ta dziewczyna to była jego dziewczyną czy 'przypadkową koleżanką'.
i mi nie odpowiedział, nie chciał. powiedział coś w stylu, że jak mi odpowie na to jedno pytanie to już drugie zadam, i że oo, już drugie zadałaś i że bede wnikała... i że jak mi odpowie na to pytanie to sie dowiem reszty od kogoś tam bla bla bla ![]() no to mu powiedziałam że w takim razie on nigdy nie usłyszy odpowiedzi na to pytanie co zadał mi na przystanku po pijaku (pytał sie czy myślałam o swoim wymarzonym 1 razie) nie wiem, niefajnie mi z tym że mi nie odpowiedział... ![]() a zapytałam się w takim dobrym momencie, jak gadaliśmy jak przyjaciele, o wszyyystkim.. dziwnie mi !!!
|
#1631 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam
![]() Dobranoc Pipy !!
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
yes a ja jestem z Ciebie dumna , że sie go zapytałaś
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lojla- tylko DLACZEGO do cholery mi nie odpowiedział?
|
|
#1634 | |
|
Wtajemniczenie
|
ide
![]() Cytat:
NAJGORSZE ZE JA SIE ZGUBILAM SAMA W LESIE I MYSLALAM,ŻE UMRE ![]() ![]() ![]() Yes ahaaaa;/ no i co? mozesz sie wypytywac;/ powinnas wlasnie wiedziec,wkoncu jestescie razem i to dla Ciebie wazne...ojjj ja bym sie wkurzyla bo ja wole miec wszystko czarno na bialym ok ide dobranoc
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
Yes no co on ! Jesteście w związku chyba nie macie przed sobą tajemnic...
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
jbhg
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2011-08-15 o 14:29 |
|
|
|
#1637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
eh dobra, bedzie chciał coś wiedzieć :/ pfff... to sie dowie ale nie ode mnie ![]() jedziemy jeszcze nad morze w nastepnym tygodniu to nie bedzie NIC poza całowaniem, niech zapomni powiedziałam, że stracił kochankę ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- ciekawe jak tam z kongooo ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- kredzia- nie zapytam sie jego o to drugi raz, nawet po pijaku. już mam to gdzieś.
|
|
#1638 |
|
Rozeznanie
|
Yes no pewnie, nie będziesz dociekać specjalnie jak jakiś detektyw... ale on jest nie w porządku, że nie potrafi Ci takich rzeczy powiedzieć. Przecież i tak to było przed 'wami' i nie miałoby chyba znaczenia dla waszego związku...
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
jgyu
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2011-08-15 o 14:30 |
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tym, że nie odpowiedział (z dobrej, nieprzymuszonej woli) to sobie 'zagrzebał w piach' to życie seksualne <bynajmniej ze mną hahaha>---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
|
|
#1641 |
|
Rozeznanie
|
idę spać ;P Dobranoc
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem zUaa
zepsuł mi tak fajny dzien... !!!!!!!!!!!!!!!!
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
WSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW AĆ!!!!!!
jakoś dzisiaj spać nie mogłam i Wy też nie możecie! musiałam Was obudzić, bo nie mam kogo ![]() |
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co ja najlepszego odpier*oliłam
![]() W nocy przyszedł do mnie mój ex. Rozmowa jak rozmowa. No ale później się zaczęło. Ja nie mogłam przestać się na niego patrzeć... Myślałam sobie w głowie że jeżeli już mi tylko to zostało to skorzystam. On do mnie : "Nie patrz się tak na mnie". A ja dalej... i dalej.... Wreszcie powiedział że jak będę na niego tak się patrzyła to wreszcie nie wytrzyma. No i położył się u mnie na łóżku... No i się zaczęło. Najpierw niewinne dotykanie stóp przez kołdrę swoimi stopami (tzn jego), później muskanie, niby łaskotanie no i zaczęliśmy się całować... No a później doszło do czegoś więcej. Nie żałuję- kocham go ale z drugiej strony nie chcę do niego wracać bo wiem jak to się skończy. ;/ Po za tym jestem z eM. Ku*wa jaka ja jestem poje*ana że go tak zraniłam- przecież to naprawdę dobry chłopak. ;/ Ale z drugiej strony kocham P. i czuję się taka pogubiona ;/;/ Co robić? ;(
|
|
#1645 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dokładnie ![]() Cytat:
ja doszłam do wniosku ze musze sobie jakąś pasje znalezc, hobby jakieś![]() Cytat:
Chociaż on też nie lepszy![]() Ja też Cytat:
![]() Cytat:
chcesz z nim kręcic? tzn z tym pierwszym ![]() Cytat:
![]() Musisz się zdecydować którego wolisz, żeby ich nie ranić, a skoro zachowałaś się tak w stosunku do M to chyba tak bardzo Ci na nim nie zależy. My Ci nic nie doradzimy co robic, słuchaj siebie i swojego serca i rozumu i nie rań swojego chłopaka, bo on pewnie na cos takiego nie zasługuje (przynajmniej tak wnioskuje z Twoich postów)
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yes, baaardzo dziwne, że ci nie odpowiedział. Jesteś jego dziewczyną, a on nie może mieć przed Tobą tajemnic, bo jak będzie coś skrywał, to odegra się to na waszym związku. Sweet,musisz wybrać... Jeden albo drugi.
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z jednej strony kocham P. ale wiem że może się za miesiąc znowu zje*ać ale z drugiej wiem że z M bym miała tą stabilizację. Ale nie jestem do końca szczęśliwa. Moja matka to by mnie chyba zaje*ała gdybym zostawiła M dla P. Bo wie ile przez niego się wypłakałam... Nie wiem sama. Mam meksyk w głowie ;/ Jestem w jednym wielkim rozdarciu. Zaryzykować dla miłości czy czy niech jest tak jak jest. Stabilnie, spokojnie i wgl ale bez miłości. ;/ Nie wiem sama Najgorsze jest to że P. dobrze wie że ja go kocham i nie jestem do końca szczęśliwa z M. Boję się że w pewnym momencie on weźmie to w swoje ręce. Chociaż powiedział że jeżeli nie chcę ranić M to mogę mu o tym nie mówić. Jestem jedną wielką paskudną egoistyczną s*ką Płakać mi się chce ![]() ...to to i ja wiem
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Sweet aahh Ty ;/ Słuchaj serca
ale rozumu też Jeśli chodzi o Twojego obecnego TŻ'ta to według mnie powinnaś mu o tej sytuacji koniecznie powiedzieć. Wiadomo, że będzie trudno ale trzeba wypić piwo, którego się nawarzyło. Z resztą związek w kłamstwie to... nie związek tylko oszustwo. No i trzeba się liczyć z tym, że Ci tego nie wybaczy... tzn. jego pierwsza reakcja to chyba domyślasz się jaka może być... a jeśli naprawdę Cię mocno kocha to Ci to wybaczy.. W ogóle to mi sie wydaje, że Ty nie do końca tego swojego TŻ'ta kochasz. Może się mylę....
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
mov - no w****ił mnie...
jeju on w ogóle nie chce ze mną mówić o swojej przeszłości? już Wam pisałam że jak byliśmy w parku ja tak na luzie mu zaczęłam opowiadać np. o moich przygdach miłosnych z gimnazjum, że koleś się wstydził ze mną całowac, a że miałam na niego mega ochotę to go zaciągnęłam w krzaki (a koleżance powiedziałam 'poczekaj chwile' bo akurat szła z nami ) i go 'rozdziewiczyłam' w sensie całowania.a on mi skonczył swoje loF story na podstawówce, a wiadomo że w podstawówce to były pytania o 'chodzenie' i tyle ![]() :/ tak samo wczoraj z połowinkami, zapytał się z kim byłam, to ja od razu że 'ooo głupio zrobiłam, ale nie chciałam isc z żadnym moim kolegom, wiec zapytałam E. <- koleżanka moja -> czy nie ma żadnego ogarnietego kolegi i poszłam z TYM <imie>' on go zna, pośmialismy sie troche z tego nieudanego wyboru. ![]() a jak ja sie zapytałam z kim on byl, to 'nieważne' ... a ja 'no powiedz, z koleżanką, dziewczyną? a on 'z koleżanką' 'a jak ma na imie?' on 'i tak jej nie znasz' 'no to poznam, oblukam chociaż przez Nk' 'ale sposób hahaha ''no powiedz mi P.!' 'nie'. i gadajcie z takim ![]() sweet- no troche głupio zrobiłas, ale to chyba normalne, byliscie ze soba jakis tam czas, macie do siebie ogromny sentyment bla bla bla. tyle że powinnas byc teraz przede wszystkim szczera wobec EM
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Yes kurde :P trzepnij go w dyńkę Co on sobie wyobraża Kocha Cię - to dlaczego nie potrafi Ci takich rzeczy powiedzieć ? No nie rozumiem go, wkurzyłabym się... Właśnie dlatego, że to ukrywa to stwarza pozory jakby zrobił coś złego albo nie wiem...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

zbyt miły jest, chyba coś chce... 
co z wami?!
ale ten typ jest obrzydliwy ogólnie, co on dzisiaj gadał mojej kumpeli to tylko mu tosty sprzedać, pedofil jeden

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zepsuł mi tak fajny dzien... !!!!!!!!!!!!!!!!

Chociaż on też nie lepszy