![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
*Nie narzekam, chociaż jest niższy niż Clint Eastwood,
Chociaż nigdy nie dołączy do grona kulturystów, Chociaż nie zna setek przysłów- nie narzekam, Bo wolę optymistów *Moje bajki kończą się happy end'em. *Lubię oddychać tym samym powietrzem.
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
' czekałam cały czas
na kogoś w kim mogę się zakochać nie wiedziałam, że ty nim byłeś. Choćbym chciała, nie wiem, czy zdołam ożywić uczucie. Chyba spaliłam je łzami własnej, cholernej dumy. tamtej nocy pod gwiazdami obiecałam sobie, że kiedyś zdobędę świat. Teraz się z siebie śmieję, bo w tym momencie pragnę zdobyć tylko ciebie. Ponieważ teraz TY jesteś moim światem. Nie potrafię słowami wyrazić tego, co czuję. Alfabet jest chyba za mały. Ale nic innego nie mam do dyspozycji, bo przecież nie mogę cię pocałować. A to byłoby o wiele prostsze i wyjaśniłoby wszystko bez użycia tych zbędnych liter. Ludzie wybierają różne rodzaje śmierci. Jedni się głodzą, inni wieszają. Ja postawiłam na miłość. ' skąd mam wiedzieć, że nie jestem jedną z twoich zabawek ? boję się. rozczarowania mnie zabijają.
#4773 |
Zadomowienie
|
'I'm not giving up. I'm not giving up on us. I'm not giving up on love.' Nie poddam się. Nie zrezygnuję z nas. Nie zrezygnuję z miłości. 'Our hearts, they beat in time..' Nasze serca, one biją w jednym rytmie..
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
_madarynka - skądś znam Twój stan uwielbiania i okradania <3
istny_paradoks - moje uwielbianie Ciebie osiąga kolejne poziomy ![]() keeendy - Ty na prawdę jesteś ładniejszą wersją mnie, zgapiasz życie, żebym mogła kraść Twoje opisy? ![]() ![]() marikab - dziękuję Piękna i pozwalam sobie Ciebie okraść ;* beautiful_lie - skoro jestem wspaniała, nie zawaham się okraść Ciebie ![]() Paralogiczna - a nie oddawaj, nawet nie przyjmę z powrotem! ta ochota jest okropna, wiem.. + okradam oczywiście, a nie ma mowy o Twoim odejściu. Extremalna - ani trochę nie boli mnie Twoja doszczętna kradzież ![]() skacowana kradzież obejmuje dzisiaj również: blondii69, caroline060, Kinderka13, LoveYourEyes, Naughty_, LadyBarry_, deuce, always be yourself, BananowaDelma, chocapic, naiwnie__. ![]() *
pyta co u mnie, zarzucam go opowieściami, wplatam w odpowiedź osobiste żale: czemu mnie nie kochasz, gdzie bładzisz myślami? a on kiwa głową, nie słucha mnie wcale. naciągnęła Tshirt na kolana, przycisnęła je rękoma do klatki piersiowej, zamarła. mogę przysiąc, że siedziała tak dni dwa z kawałkiem. dziś nie odchodzi mnie jutrzejrzy kac, jakoś go przetrwam. trzeźwa dziś być po prostu nie mogę. on nie musi mnie przedstawiać znajomym, wszyscy wyczytują, że jestem kobietą jego życia, ze sposobu, w jaki na mnie spogląda. - jaka jest Twoja ulubiona liczba? - mniejsza niż 3. (<3) + rozdział 16, dla czytających chętnie.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-21 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zadomowienie
|
nie będę już tak często tu bywać jak dotąd.
niedługo wrzesień, nowa szkoła, a do tego wena mi uciekła i za cholerę nie chce wrócić. Przepraszam. Dajsesiana - ja pamiętam : * Drift - wracaj szybko, będę czekać! ![]() dagmaruffka - okradłam Cię, słoneczko ![]() _______ '' W milczeniu naszych ust zwątpienie utkał czas. '' na tratwie wspomnień płynę dziś.
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
spoglądam na czyste niebo, niebo w bieli, niebo które nigdy się nie zużywa, niezależnie od tego, co by się działo. z każdym dniem wyczuwam coraz bardziej olbrzymią, straszliwą, cudowną energię, która pcha mnie naprzód. staję się skomplikowana. a może o wiele prostsza? zjednoczeni w przeżywaniu szczęścia. dlaczego ludzi widzą pustkę tam, gdzie jest pełnia?
#4777 |
Raczkowanie
|
szukając szczęścia , zderzyła się z barierą zwaną ' miłością' , nie umiała jej pokonać.
#4778 |
Zadomowienie
|
poprostuAsiss słoneczko.
![]() ![]() Żałuj, że nie ma Cię przy mnie, gdy tego potrzebuję. Szczęście kiedyś wróci. Nie ma po co się bać.
![]() |
#4779 |
Raczkowanie
|
Z Tobą przez życie...
Razem naprzeciw życiu.... Tylko z Tobą jest mi dobrze... Uwielbiam Twój sposób bycia ;* Uwielbiam patrzeć na Twą minę, gdy mówię o innych,,, mężczyznach ;> _________________________ _________________ Jutro sweet seventeen : > |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Przyczajenie
|
Gdy coś idzie nam zbyt łatwo w pewnym momencie warto się zastanowić, czy po drodze nie popełniliśmy jakiegoś błędu. Za późno na kłamstwa, zbyt dobrze się znamy. Zbyt często się zastanawiamy, za mało w nas spontaniczności. Dlaczego zawsze gdy robi się cicho moje myśli uciekają do Ciebie ? Jestem zbyt dumna, by pokazać Ci jak mi bez Ciebie źle. Nie szukam wrażeń, ja tylko chcę mieć co wspominać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Przyczajenie
|
![]() Z góry dzięki ; * ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pamiętam, bym życzyła Ci śmierci, mimo to umarłeś dla mnie. Nie śnij tak zachłannie w Twoich myślach nie mogę się wyspać myliłeś się, mam serce a chociażby na łańcuszku Wiem że przeminiesz w każdym życiu przemiń ze mną, w moim On się uśmiechał; widziałam i pomimo deszczowych dni to był wystarczający powód, żeby znów uwierzyć w słońce Wyrzekłam się nieba bez gwiazd, obietnic bez szans, życia z Tobą Spadasz na dno nie sięgam sercem tak nisko
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-08-21 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Rozeznanie
|
naiwnie__ , happyend- będę, ale rzadziej ... <3
poprostuAsiss - trzeba się z nim w końcu uporać, tym stanem. A będę, ale rzadziej z gorszą jakością ... niestety. I nikt swym smutkiem nie potrafił wzbudzić tylu uczuć, tylu zbieżności. Uśmiechała się, a jej wargi napełnione smutkiem pękały, wyciekała magma życia zwana krwią. Czujemy siebie na wzajem, ale nigdy nie czujemy razem. Śnisz za dnia, wzbudzając swój umysł w poczucie winy, a świat otula zmarzlina ludzkich słów, które doprowadzają do tworzenia lodowców w środku lata, w środku serca. Ogarnęła mnie mania dążenia do doskonałości, wiem, że nikim wspaniałym nie będę, ale doskonale będę się czuła będąc lepszą mną. Podpalę się i dostarczę sobie odpowiednią dawkę ciepła. Znam Twoje uczucia na pamięć. Chyba nie jestem dobra w ciągłym powtarzaniu, że kocham, że nadal potrzebuję. Ja czekam na znak, na dziecko na cmentarzu, na podmuch wiatru w duszny upalny dzień. Czekamy jak dzieci na czekoladę, by po chwili zagryźć się o ostatni kawałek. Dziś akurat doskonały czas na rozczarowanie. Wymiotuję już śliną, bo łzami nie potrafię. - Nie wierzcie mężczyzną - powtarzała ciotka, matka, babka a Ona głupia się zakochała. Któraś w nocy, poduszka z kocem na ziemi, na łóżku ja, a obok właśnie, obok nikogo nie ma. W głowie sen, a w zasadzie koszmar, że odchodzisz i nie wracasz, rzucam się i łapię dłońmi powietrze. Chwila wahania i się budzę, ocieram dłońmi twarz, a po szybie spływa deszcz...
#4784 |
Raczkowanie
|
- zależy mi na Tobie. - no coś Ty. Gdy zauważysz, że mi zależy, zależeć mi przestanie. " Z dumą mówię - mam Go. " I jak już będziesz mój, nie pozwolę Ci nigdzie wyjeżdżać. Uczymy tańca, śpiewu, matematyki, miłości. Skorzystasz.? Twoje ' nie kocham ' jest zaje.biście zaje.biste.
#4785 |
Raczkowanie
|
Bo najlepsze koło ratunkowe, jakie możesz wykorzystać zawsze, to telefon do przyjaciela ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
; *****
BananowaBrazylijka a więc gwiazdki z nieba!
![]() jagodkowa miło. ;-) blondii69 grise ![]() " to może przypadek, że znów się widzimy patrzymy na siebie w spokojnej udręce wspomnienia spłowiały przez lata i zimy dziś tylko się znamy, nic więcej... dzielimy złą ciszę obcymi słowami " "Już tylko się znamy" - Katarzyna Groniec
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
![]() __ nie krzyczę twego imienia po nocach spadochrony kochanie mogłyby zanieść nas wyżej kocham cię gładkością policzka niebo tylko kochałam i róże wiszę na krawędzi wszechświata śpiewając fałszywie mówiąc za głośno tuląc się obejmując siebie by zamortyzować upadek ile razy można umierać z miłości? i miłość umiera z miłości |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() okradzione :Paralogiczna, Scharmila, grise. nic nie mówili. cisza, milczenie. ich oczy tylko rozmawiały.
jego dłoń tak lekko dotykała jej policzka. ramiona, w których mogła schronić się przed całym złem tego świata- Jego ramiona.
#4789 |
Raczkowanie
|
angusia120 - do próśb jest oddzielny wątek ..
BananowaBrazylijka - Urodzinki ??Więc Najlepszego małaa ![]() keeendy - ![]() Jest taki piękny, tylko ten jeden jedyny . "Niepokojona przez nikogo, zamknąć oczy i absolutnie o niczym nie myśleć" "Nie ważne co się stanie ja sercem będę przy tobie, nadzieja moim panem ty nosisz ją w sobie..." tak jest, ' Kocham Cię ponad życie ' . A co jeśli powiem Ci , że bez Ciebie nie wyobrażam sobie ani jednego dnia . ?
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
spadam z krawędzi twojego serca,mnie już tam nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Przyczajenie
|
Przyjaciele - ludzie o tak samo zrytej bani ![]() _______________________ Złap mnie za rękę i razem gońmy słońce . Powiedz mi coś, czego nie powiedziałeś jeszcze żadnej innej . Mówiłeś, że mnie nie skrzywidzisz... tak, to była tylko kwestia czasu... A jak dam Ci dychę zostaniesz moim supermenem? ![]() _________________________ _______ Tysiące serduszek, setki Jego inicjałów na kartkach. Czy już Go kocham? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Raczkowanie
|
Ty założysz okulary, a ja kapelusz. Będziemy szli przed siebie i uśmiechali się promiennie do ludzi!
Mateusz, kolejne znienawidzone imię do kolekcji. Aż rzygać mi się chce, od słodkich, kłamliwych komentarzy na nk. Pamiętaj, że na koniec zawsze 'wielkie joł'! |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
chocapic gdzieś Ty była jak Cię nie było ! w Sz-nie bywam prawie codziennie, zaraz tam będę i Cię spiorę
![]() bądź dla mnie najlepszy jak tylko potrafisz. bo jesteś mój. ocean seksu z kroplą romantycznych chwil. dałeś mi trochę miłości, szczęścia i rozkoszy... a potem odebrałeś wszystko i pchnąłeś mnie w nieznane... "zapomnieć o przeszłości. nie martwić się o przyszłość. i wykorzystać teraźniejszość jak napaleniec tanią dzi*kę".
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-08-21 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna
dziękuję, że zawsze o mnie pamiętasz; że motywujesz; że wciąż zachwycasz; dziękuję, że jesteś i, mam nadzieję, nadal będziesz. nie wiesz, ile to dla mnie znaczy. ![]() cornflower_ więcej Cię chcę, więcej i więcej! ![]() ![]()
. . . . . . . . . . a wczoraj, leżąc już w łóżku, chciałam, żebyś był. żebyś był tak, jak jest poduszka. 0.22 kochaj mnie. 'Prawdziwy przyjaciel może Cię zranić tylko szczerością..' 0.21 za nami. 1.21 przed nami. ... kukułko.
#4795 |
Zadomowienie
|
znowu jestem i chwalę CaMę moją kocicę, bo okradłam bezczelnie
![]() *
dziękuję Ci tak bardzo serdecznie z serdecznością równą zeru niemal. serce ma Cię na celowniku, każe mi namówić Cię na miłość, grozi złamaniem. bo jak coś się długo planuje to się niewypałem często okazuje. trzymaj się krótko i nie puszczaj się. cześć, wiesz, że bez Ciebie umieram? miłość? dziękuję, nie skorzystam. proszę Cię, nie mów, że Serce każe Ci to zakończyć. nie przystawia Ci lufy do skroni ani noża do gardła. Ono tylko podpowiada. wybór zawsze należy do Ciebie, Ty podejmujesz ryzyko. więc, zaryzykujesz dla szybszego jego bicia?
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-21 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Przyczajenie
|
bo kto inny tak jak ty pasuje do moich bladych ust ?
Uwielbiam wpijać się w Twoje usta na samym środku najbardziej ruchliwej ulicy w mieście. I *******e to, że tak nie wypada I z Tobą nawet herbata jest słodsza,czekolada jest bardziej czekoladowa,lody bardziej zimne a słońce bardziej gorące ! _________________________ _________________ opisy nie są wymyślone przeze mnie,ale są jednymi z moich ulubionych mam nadzieje że Wam też się spodobają . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Znów oddałam swoje serce w Twoje ręce. Znów jestem szczęśliwa.
Kocham Cię i nienawidzę. Nie..jednak tylko kocham. Leżymy jak dwie pasujące do siebie połówki jabłka w ciasnym pudełeczku. "Miłość zrodzona z przyjaźni to piękna miłość" "-A jeśli umrę to przyjdziesz na mój pogrzeb ? -Nie kochanie, ja będę leżał obok Ciebie "
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
poprostuAsiss - a kradnij ile wlezie ♥
***** 'popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy nie odgadnie. 9 liter i 2 słowa: kocham Cię & pieprz się. Wybór dowolny. robimy mnóstwo błędów, tracimy głowę dla zmysłów, chcemy być coraz mocniejsi, myślimy, że to droga mistrzów Pamięć, pamiętniku przechowuje relikwię.'
#4799 |
Przyczajenie
|
Kotku, masz tylko jedną wadę... Jesteś totalnym idiotą! ![]() _________________ <3 . |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Rozeznanie
|
jagodkowa, nieliczylamwcalesie, z innej bajki & grise - pozostaje mi tylko Was nie zawieść i dalej tworzyć opisy godne zainteresowania. <3
Straciłeś szansę poznania moich ud bliżej. Nie odczuwam potrzeby bycia przy nim w każdej minucie swojego życia. Wystarcza, gdy przychodzi nagle, staje w mych drzwiach i uśmiecha się moimi już oczami. Kochanie w ogóle mnie nie znasz. Przykre. 'Pytam dlaczego, lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej. Wiem tylko jedno - zawsze wstanę, gdy upadnę.' 'Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha.'
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.