|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
niezawsze chyba wolę moją wersję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
![]() moj burmistrz chyba sie zmeczyl zakupami bo spi teraz jak zabity ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
A Lenka dla odmiany ma fazę na rączki i właśnie tata buja.Musimy się tak przebujać do kąpieli za jakieś pół godziny,bo jadła godzinę temu dopiero,a po kąpieli zawsze ma być żarełko i nie ma przeproś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() moja mala w koncu spi ![]() ![]() Wiecie co od 3 dni karmilam tylko piersia i mleko mi zaczelo zanikac ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-08-21 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
niezawsze a moze mala wiecej wypila i jeszcze sie nie naprodukowalo? ale ja to na laktacji akurat najmniej sie znam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Moja jadla przed 19, dlatego ze ostani posilek miala o 14, dlatego zjadlam pozniej o 19.30 kapiel i teraz slodko spi
![]() ![]() Dzis poplywala sobie w wannie ![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja dzidzia je i spi, marudzi czasem nie wieadomo co jej jest. Nie ma sie co dziwic. Ona jest taka malutka, jeszcze dokladnie nie widzi. Nie wyobrazam sobie juz zycia bez niej.
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Konto usunięte
|
moj burmistrz chyba sie zmeczyl zakupami bo spi teraz jak zabity
![]() burmistrz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() staram sie byc na biezaco z Wami..ciezko Was nadrobić ![]() Wczoraj złapalam jakiegoś doła..z byle powodu płakałam..jakiś taki dzień chyba miałam.. i jeszcze zauważyłam, że kiedy daje Małą na brzuszek to skrzywia sie w prawą strone, na pleckach ma z prawej strony wiecej fałdek...to mnie już całkiem zdołowało ![]() no to sie wyżaliłam
#2261 |
Rozeznanie
|
czesc mamuski! zaraz was nadrobie ale najpierw wkleje zdjecie naszego malego dresiarza
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
[1=54474cdcbeee49f0adfc945 4abf56792ac8ff3d6_5d51ef9 66c16e;21532551]
burmistrz??[/QUOTE] niedawno o tym pisalam ![]() ![]() Cytat:
![]() misiek zjadl o 16.30 i tak kolo 17.30 zasnal i spal do teraz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
normalnie padam na twarz.... moje dziecko cos dzisiaj nie mialo zbytnio ochoty na sen, spala w sumie tylko na spacerach, no i po kapieli. zaraz znowu obudzi sie na butle... a ja mam cale mnostwo pakowania bo jutro maz po mnie przyjezdza i wracamy do domku. w koncu juz calkowicie na swoje
![]() wszystkie dzieciaczkii slodziutkie ![]() to ja sie swoja tez pochwale, fotka z dzisiejszego wypadu do miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zadomowienie
|
Basia - jej jaki on już duży jest! i taki chłopczyk się robi a nie dzidzia!
![]() Alguien - witaj spowrotem! ![]() ![]() ![]() mam pytanie do mamuś posiadaczek Bertini x4 - czy wasze pociechy też już powoli wyrastają z gondoli??? ![]() ![]() wklejam zdjęcie mojego "długiego" (?) dziecka, czy u was też to tak wygląda? od kiedy można wozić dziecko w spacerówce?
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mojego Kubę usypia granie na gitarze, ale nie smętów tylko ostry rock na gitarze elektrycznej, dzisiaj 2 razy tak nam usnął; nie wiem, czy jemu może się nie podoba gra tatusia i woli to przespać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w spacerowce zalezy jaka masz, bo dziecko nie siedzi wiec to utrudnienie, nie wiem dlaczego takie male gondole robia...dziecko sie meczy tylko. Moja mala jak zasnela po kapieli o 20 ( jadlam 18.30) to spala do 2:30, i pobutka o 7 ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Rozeznanie
|
Olakola czy 12 dniowego niemowlaka tez moge klasc na brzuszku? Jesli tak to jak ulozyc raczki?
#2268 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie słodkie minki ![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjęcie przesłodkie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O kurczę ![]() ![]() ![]() ![]() Macie już terminy na pierwszą szczepionkę? My mamy dopiero 8 września , jakoś tak za późno kurczę, powinno być w tym tygodniu max. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Tak można. Rączki tak żeby miało piąstki koło główki.
![]() |
#2269 |
Konto usunięte
|
Jaszczko, Agutka jeszcze co prawda mieści się w gondoli, ale nie bardzo chce w niej jeździć - ma 3 miesiące i chce oglądać świat. Mamy spacerówkę, która jest całkowicie na płasko rozkładana i w połowie września ją do niej przeniesiemy. No niestety, ale jaki sens ma za mała gondola lub taka, w któej dziecko nie chce być? A nie będę 3h na spacerze małej niosła na rękach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
OO matko Jaszczka wózek ci sie kończy! ja bym na twoim miejscu kombinowała jakąś gondolę bo ta za max 2 mies bedzie za mała a to o wiiieeele za szybko na spacerówke!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Zadomowienie
|
karolcia228 wszystkiego najlepszego i udaneo obiadku
![]() Cytat:
![]() a pajacyki na rozmiar 56 założyłam raz ![]() Alguien ale duża już ta twoja córa ![]() ![]() niezawsze dziwnie z tym pokarmem moze spróbuj herbati ? Bajka9 ja też prywatnie idę do ortopedy bo u nas na koniec października terminy ![]() ![]() Cytat:
![]() jaszczka z ta gondolą to faktycznie ale aż dziwne bo mój w moim wózku ledwo połowe zajmuje Cytat:
dziewczyny jestem przerażona ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, ze raczki maja byc zgiete w lokciach? Sory za tak szczegolowe pytania, ale jestem kompletnie zielona.
Jeszcze jedno. Czy szczepicie na rotawirusy i pneumokoki?
25.02.1997 ![]() 20.06.2009 ![]() Edytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-08-22 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
tu nawet nie widac tak bardzo jakie są, ale widac skorupe na brwiach
![]() matko jak to skaza to się załamie bo nie chciałabym rezygnowac z cyca a wiem, że chyba bym nie dała rady "nic nie jeść" a po jedzonku pręży się i stara się pierdkać najgorzej w nocy bo w dzien jest ok aa i jeszcze te krostki ma na główce całej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja odstawiam pomidory z mojego menu ;/ mala ma kilka krostek na raczkach i buzi ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() My dzis swietujemy tydzien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Wtajemniczenie
|
Tak popatrzyłam na zdjęcia z wczoraj i nie wiem czy ja zimny chów praktykuję czy Wy tak dzieci opatulacie,ale widzę bluzy,kaptury,rajtuzy,gru be skarpetki,czapki,a my wczoraj byłyśmy na spacerku w krótkim rękawku i cienkich spodenkach i nawet kocykiem nie przykrywałam,bo gorąco...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
witam
karolcia wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() jaszczka rzeczywiscie malo miejsca. nie wiem jaka masz spacerowke wiec nie doradze wiolek nie znam sie na takich krostkach bo nie mialam do czynienia, trzymam kciuki za wizyte. tak myslalam o waszym dniu. a powiedz mi czy on tak zawsze jadl czy te przerwy sie zmieniaja - skracaja lub wydluzaja. bo moze on poprostu dopiero dorasta i powoli bedzie mial wieksza pojemnosc brzuszka i bedzie jadl wiecej i rzadziej? a da rade np zabawic go kilka chwil zeby wydluzyc przerwe miedzy karmieniem jesli domaga sie czesciej niz co 2-3h? jaka jest jego najdluzsza przerwa nocna? vette twoja ksiezniczka absolutnie piekna ![]() ![]() ![]() Basia ale przystojniak i jak ladnie rosnie ![]() Linka jak usypianie? Alguien piekna corcia, jaka juz duza, super ze macie teraz piekne wspomnienia z wyjazdu ola to masz rockmana ![]() Bajka9 nie smutaj sie kochana ![]() ![]()
#2279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ale napłodziłyście wpisów... Przeczytałam pobieżnie - jeśli coś mi umknęło - przepraszam. Mam (jak my wszystkie) dużo mniej czasu i jakoś na wizaż zostaje bardzo mało. Do tego mam kilka zleceń a przy małym zajmuje mi to dużo więcej czasu. W tym tygodniu zadzwonię do Instytutu Onkologii aby umówić sie do patologa. Zobaczymy na kiedy i co mi powiedzą ![]() Szymek jest grzeczny i już się chyba "wyczuliśmy". M bardzo mi pomaga. Nie muszę o nic prosić. Sam wie, kiedy i co trzeba zrobić. Boże.. dzięki za takiego M ![]() Po każdym karmieniu jestem MEGA GŁODNA ! Koniecznie muszę coś zjeść. Czuję się jakby mały wysysał wszystkie soki ![]() Zostało mi 1,5 kg ale brzuch nadal jest wielki ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
farminko ja tez miska raczej lekko ubieralam zawsze a teraz tylko go ubiore lzej to zaraz ma gesia skorke wiec trzeba go ubierac cieplej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.