|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
A mnie jest smutno bo TŻ właśnie się zamienił z kolegą i idzie jutro na cały dzień i noc do pracy
![]()
#4742 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp
Hej SPD!
Piszecie tak że się nadążyć nie da ![]() Mam teraz baaardzo zajęty weekend < akcja promocyjna szkoły w której pracuję> i nie mam kiedy do Was pisać. Ale staram się czytać na bieżąco. Ciekawe jak tam Motylek, mam nadzieję że teściowa nie zepsuła jej ślubu, a ona sama świetnie się bawi ![]() A Wam kochane życze udanego weekendu ( w pracy, w domu, z TZ czy bez ![]() Buziaki i zapewne do poniedziałku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaka nudaaaaaaaaaaa.... obejrzałam już wszystkie odcinki lie to me na necie ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() ![]() Cytat:
A mi dziś dzień szybko zleciał. Rano przyjechałam do rodziców, potem małe zakupki z mamą i siostrą, potem odzwiedziliśmy babcię, a później byliśmy na grillu na działce u wujka ![]() ![]() P.S. Widzę, że nie tylko mój TŻ dziś poszedł na wesele sam ![]()
![]() |
#4746 |
Konto usunięte
|
Ja namiętnie oglądam Losta - kończę właśnie drugi sezon
![]() ![]() ![]() Marzy mi się jeszcze dostęp do angielskich książek, ale u mnie w mieście znalazłam tylko jedną wypożyczalnię takowych i jest na drugim końcu świata ![]() W ogóle zostały mi jeszcze tylko 4 dni mojego wakacyjnego kursu. Od lipca uczęszczam na intensywny kurs angielskiego - 5 dni w tygodniu wieczorami. Oczywiście namarudziłam się przy tym niemiłosiernie, bo mało się z mężem widziałam i nie miałam jak do domu jechać, bo za daleko mieszkam i wyjazd na weekend średnio się opłaca. Ale wiem, że będzie mi tego brakować. Bo nauczyłam się naprawdę bardzo bardzo dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
z prasowaniem robię dokładnie tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() gdyby któraś z Was miała ochotę na fabułę to tu można znaleźć dużo fajnych pozycji. część za darmo, część za kody z coli. właśnieoglądam "nianie w nowym jorku" i Was oczywiście podczytuje ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
a ja zbieram w małym pokoju na krześle i zbieram a pózniej ok 2 h prasuje. ostatnio mój małż pytał gdzie wciągneło jego koszulki i przypomniałam sobie o tej kupce w pokoju
![]() a my ponad rok po ślubie cywilnym i niecałe 2 miechy po kościelnym, podróży poślubnej itp. raziem jesteśmy od hm dwa lata z kwałkiem. ponoć szybko nam to poszło :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Konto usunięte
|
fantastycznie!!! wiem, że to głupie i banalne pytanie - ale i tak je zadam - gotuje Ci? zawsze chciałam mieć męża kucharza, albo choć z pasją amatorską do gotowania, a mi się trafił prawnik-pisarz ![]() nie no dobra nie narzekam, ale kulinarnego mistrza w domu zazdroszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ale musze sie pochwalić - gotuje lepiej niż teściowa ![]() zreszta...ona ma tylko talent do wkurzania ludzi i fałszywej sympatii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pisarz?:wow: Podziwiam, a o czym pisuje Twój tż? Cytat:
1. trzeba kupić 1litrową colę 2. zalogować się na tu 3. wpisać kod spod nakrętki 4. usiąść wygodnie z michą chipsów i wybrać film ![]() Przekażę tżtowi Wasze "pozazdoszczenia" dziewczyny. Na pewno się ucieszy ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie kochane - próbował któraś lecze pikantne z pieczarkami z biedronki ? zakupiłam dziś (z racji że mój małż pracuje do pozna jutro) i planuje to sobie na obiadek strzelić z ryżem. bezmiesne bo ja nie mam codziennie pypcia na miesko wole bez
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- piszę z literówkami bo po ciemku tż śpi a nie chcę go budzić przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie u was nie bylo ale mam nadzieję że nadrobię zaległości
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
O mamo, nie wchodziłam na wizaż przez całą dobę
![]() Nadrabiam zaległości, robię powtórki z angielskiego i do łóżka! Wysprzątałam na błysk całe mieszkanie, wszystko mnie teraz boli ![]() Czy Wy też tak macie, że jak mają przyjść goście to sprzątacie hm... bardziej dokładnie ![]()
#4757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Chciałam się przywitać. Wyprawiłam męża do pracy i wracam do łóżeczka.
#4759 | |
Żona Idealna :)
|
Dzień dobry Kobietki
![]() Cytat:
Taak niech się stara!!!! Wiem, że mu zależy, ale niech to w końcu zacznie okazywac!!! Idę się pakowac, bo niebawem mamuśka po mnie przyjedzie ![]() ![]() Dobrze, że w domu też mam neta.. nie będzie zaległości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny! mówiłam, żebyście się relaksowały i odpoczywały to nie tylko produkujecie i produkujecie na wizażu
![]() ![]() ![]() u mnie wczoraj dzień spędzony aktywnie ![]() ![]() ![]() poza tym Luby kupił mi w aptece żel bobodent na wyrzynanie 8 i ból zniknął jak ręką odjął ![]() Ssnowdrop fajna sprawa z tymi punktami coca-coli, ale jak to działa? za te punkty to ten film możesz obejrzeć tylko 1 raz tak? ![]() fajnie, że pogoda znów letnia, boję się nadejścia jesiennej szarugi, deszczu i wiatru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
kobieta za ladą
|
hej witam sie babeczki kawką
![]() niewyspana jestem za gorąco mam niestety w domu w nocy (30 stopni)i nie idzie spać śniło mi sie ze byłam w domu rodzinnym i nie chciałam wracać tu ![]() ![]() boże czemu ja tak tęsknie ![]()
#4762 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Tak tak, jestem, żyję, mam się dobrze ![]() W piątek wieczorem (w sumie już w nocy, bo było przed 1) wchodzę, a tu do przeczytanie... 9 stron!!! Myślałam, że Was zabiję ![]() ![]() Dobrze, że trwa weekend, bo pewnie znów zastałabym kolejne 10 nowych stron ![]() Było wiele poruszonych tematów, nie wszystkie pamiętam, ale na te ważniejsze odpowiem. Nie cytowałam, bo byłoby za dużo... TŻ niewracający do domu: No nie! W głowie się nie mieści! ![]() Ach, szkoda słów... Sorry, ale po prostu nie rozumiem dziewczyn, które na własną prośbę wpędzają się w niezdrowe związku. A takich niestety coraz więcej... firanki - makarony: ja mam, z all... Kupiłam już dwa lata temu jak się wprowadzałam, takie najtańsze. Fajne są, ale po tych dwóch latach już chciałabym coś innego ![]() ijaa, wiedziałam, że szybciej weźmiesz się za książkę kucharską ![]() ![]() ![]() motylku, dziękuję za troskę o kicię. Dlatego mnie właśnie od czwartku już nie ma, bo wszystko kręci się wokół kici. Mała czuje się dobrze, ale większość dnia jeszcze przesypia, jest osłabiona i chodzi bokiem - ze względu na kubraczek i ze względu na ból, który jest na pewno. Wczoraj byliśmy na kontroli, to wet powiedział, że wszystko super się goi i jest wszystko ok. Mam nadzieję, że niedługo dojdzie do siebie, bo brakuje mi jej szalejącej po całym mieszkaniu... I dziękuję dziewczynom, które wzywały mnie do odpowiedzi ![]() Ja od czwartku mam urlop, ale tak jak napisałam - jestem z kicią. W pt tylko byłam w zakaźnym na kontroli i na uczelni odebrać dyplom - jeszcze go nie mają, bo rektor jest na urlopie ![]() A poza tym dni mijają, a ja lenię się okrutnie i nawet nie mam posprzątane. Albo sterylizacja, albo kontrola u weta, albo zakupy, albo lenistwo. Chciałam nawet teraz posprzątać, ale TŻ wrócił z nocki i śpi, więc odpada. W kwestiach oszczędnościowych baaardzo ciężko. Sterylizacja była planowana, ale są jeszcze dwie wizyty kontrole i za parę dni zdjęcie szwów (tego nie liczyliśmy). Wszystko mieliśmy policzone na styk praktycznie, a tu w piątek TŻ oparzył sobie rękę w pracy (dość poważnie) i wczoraj wydałam w aptece ponad 20zł na jakieś gazy, bandaże i plastry żelowe, a czeka mnie jeszcze co najmniej raz tyle, bo kupiliśmy tylko 2 plastry żelowe (5,40zł/szt ![]() ![]() ***** EDYTOWANE I OCENZUROWANE - niektórym się to nie podobało. Bo przecież na forach nie można powiedzieć, co się myśli... ***** Może też dlatego już tak chętnie tu nie wchodzę... ![]() A poza tym dzień dobry wszystkim. Ale upaaał...
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2010-08-22 o 11:18 Powód: skasowanie kawałka tekstu, który nie odpowiadał co niektórym |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak! zwłaszcza jak z wizytą zapowie się teściowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
kobieta za ladą
|
oki zrozumiałam i znikam
![]()
#4765 |
Zakorzenienie
|
Hmmm... Mam jakieś deja vu...
A któraś nawet tak ładnie ostatnio napisała o obrażaniu się po napisaniu paru słów... To może ja zniknę, a Wy sobie plotkujcie...
#4766 |
Zakorzenienie
|
aaby ja nie podejme sie komentarza bo jestem tu nowa. może po prostu dziewczyny zrobiły miejsce na luzne rozmowy na każdy temat...czasem każdej z nas brakuje takiego pierdu pierdu o byle czym ;-)
a tak w ogóle dzień dobry wszystkim ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- i nikt tu się nie obraza, chyba ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- a może jednak ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Konto usunięte
|
cześć Aaby, fajnie, że w końcu dałaś znać co u Ciebie
![]() co do tego co napisałaś na temat pisania nie na temat w tym wątku... hmm poczułam się trochę dziwnie bo wydaje mi się, że skoro piszemy już tyle czasu, zżyłyśmy się ze sobą to wiadomo, że chcemy siebie informować na bieżąco co u nas i nie zawsze ma to związek z oszczędzaniem, z resztą tytuł wątku odnosi się nie tylko do oszczędzania, ale także mieszkania z Tż więc jakby się tak trzymać dokładnie tematu wątku to ja nie powinnam napisać tu ani jednego posta bo z facetem jeszcze nie mieszkam, przeprowadzam się dopiero za 3 tygodnie... z jednej strony Aaby wiem, że chciałaś dobrze, a z drugiej jest mi tak jakoś dziwnie i trochę przykro, bo czuję się trochę zmuszona do trzymania tematu wątku i pisania tylko na temat, a wiem że trudno pisać tylko o oszczędzaniu i czasem chce się człowiek podzielić tutaj innymi refleksjami.. I żeby nie było- ja się nie obrażam, ja tylko przedstawiam swoje zdanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | |
|
Cytat:
hmm.. tu chodziło o mojego TŻ.. nie przypominam sobie, żebym pisała jaki on kochany i w ogóle.. Napisałam, że się stara odkupić swoje winy..i że zrozumiał swój błąd. kiedyś myślałam tak jak Ty, że raz zrobi coś takiego i wylot, ale to nie takie proste, gdy się kogoś kocha.. ![]() A co do tego, że piszemy tu o różnych rzeczach, a nie tylko o oszczędzaniu to ja myślałam, że jest to wątek założony właśnie po to, by sobie pogadać, wyżalić się itd. Bo ileż można mówić o oszczędzaniu?! Ale skoro TYLKO o tym ma być tu mowa, to ja uważam, że to jest bezsensu.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że ok, pogadajmy, poplotkujmy... Ale wątek ma konrektny tytuł, konkretną tematykę, i chcę np. znaleźć przepis, który któraś z dziewczyn zamieściła, a muszę przekopywać się przez 20 stron o dzieciach... Nie da się tego jakoś w jednej wiadomości ująć?! A to wygląda tak, że ktoś napisze zdanie, zdanie odpowiedzi, coś się przypomni, znów zdanie, dwa zdanie odpowiedzi... I 20 stron paplaniny. No ale widocznie z innym zamiarem założony był ten wątek. Kashmirka, dziękuję za wyrażenie opinii ![]()
![]() |
#4770 | |
|
Cytat:
ano chyba, ż♠e tak. to nawet się zgodzę, ze bezsensu jest pisanie jednego zdania.. zamiast zawarcia wszystkiego w jednej wiadomości. Wybacz musiałam źle zrozumieć Twoje intencje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.