|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
a kolor scian nie najważniejszy ja tez do każdej zmiany (fryzura, kolor) muszę sie przyzwyczaić bedzie git... a co to za kolor ze tak Ci sie nie spodobał???
|
|
#3782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
szkoda słów nawet.. nie wiem czego chce, chyba tylko zakłocić mi spokój
po 3 miesiacach milczenia, wcześniej wyzywania mnie od najgorszej napisał wczoraj sms o treści "czemu ty wlazłaś w moje życie czemu!!!" nie chce mi się tego nawet komentować, nic mu nie odpisałam
|
#3783 |
|
Raczkowanie
|
mpikmoje gratulacje i fajno ze tak dobrze poszlo
nika-trzymaj sie dzielnie z tymi cycuszkami!!wygoja sie!! ps. i w koncu rodzilas w sw.rodzinie?? nikad21-fajno ze wogole sie odezwal. masz teraz nagle tryskacradoscia?!?!? ja dzis jestem mega spuchnieta, weszlam na wage i 79kg az sie przerazilam, hm....czy to przez ta opuchlizne? padnieta dzis jestem, brzuch caly czas napiety i niewiem czy to dobrze czy zle a wizyta dopiero za dobry tydzien w domu nadal u mamy-dzis moj tz ze szwagrem przeciagli sufity a od jutra sciany.szkoda ze nie moge z nimi, bo uwielbiam takie akcje jak remonty, pomagac i wogole jakos tak lubie
|
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
o mamo..... ![]() o mamo! no.... co to za chuu... !!!!!!!!! ![]() ludzie są okropni... bardzo Ci wspolczuje.... ![]() biedna naked... jesli mogę Cie jakos pocieszyć... w tym calym SMSie widze w tym malenki pozytyw... sumienie go meczy i niech go umeczy na amen! niech zdycha w psychicznych meczarniach
|
#3785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i dobrze ze nie odpisalas
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Naked dobrze, ze tego nie skomentowałaś, a on niech się teraz męczy. Teraz masz przy sobie istotke, która cię będzie kochać najmocniej na świecie
![]() Mszu mam sesje, wśród kwiatków przy takim świetle to nawet brak makijażu nie przeszkadzał |
|
|
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach Ty nasz chuderlaczku! Suuuuuuper wygladasz, mozesz co roku w ciazy chodzic ![]() i sukienka git!
|
|
#3788 | ||
|
Zadomowienie
|
Mpik, GRATULACJE!!!
mszu, pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() martucha84, to super, że sytuacja się rozwiązała z chrzcinami I super że tak fajnie dajecie radę z synusiem![]() Cytat:
Już prawie nie ma A ja tak długo nie mogłam nic upiec, że całe serce w to ciasto włożyłam ![]() Ale dzisiaj fajny dzień, TŻ ma wolne i leniuchujemy
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
wypluj te słowa, dla mnie 9 miesięcy to satnowczo za dużo, a jakbym miala znowu powtórkę z rozrywki
![]() dziękuje za miłe słowa |
|
|
|
#3790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aaneczka1984, hehe, dobrze, ze TŻ wie, że dał ciała ![]() Wyglądasz ślicznie, sukienka bardzo ładna, a Dominiś elenka1, oszalałaś, kobieto W taki upał, w takim terminie i do tego w ciąży do Częstochowy jechać Szalona ![]() IlonaN2, kolor na pewno nie jest aż taki zły naked21, zostawił tak po prostu, czy może się o coś posprzeczaliście i w rezultacie to rozstanie? (pytanie, może pozostać bez odpowiedzi tylko się tak zastanawiam) Bo nie rozumiem, czemu koleś ma do Ciebie jakiekolwiek pretensje ![]() Cytat:
![]() gabisun, no, cudnie wyglądacie Ale! Urósł sporo ten Kingi apartament ![]() BTW, mam bardzo podobna sukienkę (krój, bo kolorki zupełnie inne) i ja się w nią nie mieszczę Cały materiał idzie na brzuch i na zasłonięcie ud już nie starcza... I wygladam jak w kiecuszcze młodszej siostry ![]() Lenka*, w razie porodu 31 sierpnia późnym wieczorem, możesz poprosić/uprosić żeby wpisali, że urodziłaś minutę czy dwie po północy. Zdarza się to dość często (nie oficjalnie), więc może by się udało
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-08-22 o 17:31 |
||
|
|
|
#3791 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę wyjść z domu bo się rozryczę po raz kolejny. kupię cos paskudnego do jedzenia |
||
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Ycnan dziękuję
a cycochy się mieszczą bo podrosły tylko do małego C i tak mi jakoś dziwnie z nimi ![]() Tak się zastanawiam która się posypie następna może się przebignę po schodach? ciekawe czy któraś ubiegnie Pomi
|
|
|
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile waza wasze dzieciaczki w 35 tygodniu? moj byl wazony w tamta srode i wazyl 2300 i zastanawiam sie czy jest duzy czy maly...hm
http://suwaczki.slub-wesele.pl/201009085576.html Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-08-22 o 18:11 |
|
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
mi sie wydaje ze z tych normalnych, napewno nie z tych duzych moja corka w 32 tyg wazyla 2 kg
|
#3795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkada po prostu slow,dobrze ze z ciebie madra kobietka i slow takiego idioty nie bierzesz sobie zbyt gleboko do sercaCytat:
|
||
|
|
|
#3796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gabisun jaki malutki zgrabniutki ten twój brzuchol- kto by pomyślał, że już w zasadzie na finiszu jesteś ![]() ja nie mam pojęcia- poprzednie usg miałam w 31tc, kolejne dopiero w połowie 39tc Ale u nas burza i oberwanie chmury- pewnie znowu ulicami płyną potoki. No ale przynajmniej się schłodziło i przyjemniej jest- bo ciężko mi było przez tę duchotę... I jestem z siebie dumna- ani wczoraj, ani dzisiaj nie zjadłam żadnych słodyczy ani słonych przekąsek |
|
|
|
|
#3797 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytalam jak to wyglada na oddziale i mama po cc lezy, dzidziule widzi tylko chwile po narodzinach potem zabieraja na noworodki, gdzie moze z nim siedziec tatus. Dziecko przyjezdza do mamy na drugi dzien. Glodne chyba jak nie wiem A jakos od trzeciej doby jest z mama na stale. Ja tez postaram sie walczyc ,zeby Malego dostac jakos szybciej.Aneczka- slicznie wygladalas, a Domik jaki Przystojniak ![]() Naked- mam nadzieje, ze ex nie bedzie ci robil problemow z uznaniem. Niech tylko sprobuje Poza tym widze, ze sumienie go meczy i dobrze... Moze cos do tego zakutego łba dojdzie. Bardzo dobrze, ze nie odpisalas Jak mowi moj kolega- W zyciu trzeba byc twardym, a nie miętkim. ![]() Cytat:
Powinnas czesciej w ciazy chodzic, no pasuje ci jak nie wiem! Cytat:
kiedys probowalam pokryc nim z TZ wsciekly zielony w naszym wynajmowanym mieszkaniu. Pokrylo dopiero za 3 razem, uff. Dopiero pozniej tata- technik budowlany- poinformowal mnie, ze najlepiej przed farba pomalowac podkladem pod farbe i jest 5razy lepiej. Madry Polak, jak sie narobi. ![]() Uszy do gory, to tylko sciany. Zawsze bedziesz mogla przemalowac jak Bobas je pomaże pojechalam z Tz na ryby i wstyd sie przyznac, ale sie nie nadaje na takie akcje juz... Wymieklam w aucie (duchota i korki) a jak juz sie wyplulam na zewnatrz po godzinie spaceru po prostu umarlam. TZ sie zestresowal i przepraszal mnie, ze on glupi, ze nie pomyslal. Biedny myslal, ze zemdleje mu tam. Chyba nie wygladalam za ciekawie. Porobilam pare zdjec natury, komary mnie pozarly, zakurzylam sie, spocilam i w ogole Gdzie sie podziala moja przygodowa natura? gdzie usmiech przez pot i lzy? zbabiałam maksymalnie, Mam nadzieje, ze jescze bede prawdziwą sobą ![]() Aha, Olo skonczyl dzis 35tydzien ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() Grubas ![]() Ninaad- nie wiem gdzie mieszkasz, ale chyba wasza oberwana chmura do nas dotarla... Uhuhuuu, ale grzmi!
|
|
#3798 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i musi się teraz poużalać nad soba, jak to ja mu życie zniszczyłam Cytat:
ślicznie wyglądasz, kolejna po mszu chudzinka z przyklejoną z przodu piłeczką Cytat:
Hmm a jako to było?? to tak w "skrócie": bylismy sobie zakochaną na maxa para, beztrosko sobie żyjącą, każdą chwilę spędzaliśmy razem, planowaliśmy w walentynki zaręczyny a za rok w wakacje ślub. Ex nie był zatrudniony, miał swój biznes, który mu nie szedł za bardzo, ale były widoki na zmiany tej sytuacji. Ja pracowałam, zarabiałam więc pieniądze mieliśmy. W Święta BN zaszłam w ciążę (jeden jedyny raz po imprezie nie zabezpiczyliśmy się, wg obliczeń miałam"niepłodne dni"), o czym dowiedzieliśmy się u gina 14.01. Postanowiliśmy wówczas przyspieszyć ślub, datę wyznaczyliśmy na 10.04 br. Zamieszkaliśmy razem i nasza bajka zaczęła dobiegać końca. Wyszły różne exa przekręty, długi i sytuacje o których nie miałam wcześniej pojęcia,. Zaczęły się straszne kłotnie połączone z jego autoagresją, po prostu horror, ciąża spowodowała diametralne zmianyu niego- już nie byłam ukochaną kobietą a wrogiem, którego trzeba było szybko ustawic. Codzienne życie stało się koszmarem, do tego dochodziło moje fatalne samopoczucie, którego on nie rozumiał. Odwołałam ślub (na 30 dni przed), czym przekreśliłam się u niego do końca. Próbując ratować związek zapisałam nas do psychologa, chciałam abysmy porzeszli odpowiednią terapię i żyli sobie razem ale bez ślubu. Na spotkaniu ex wyszedł po kilku minutach, kiedy usłyszał jaki problem w nim tkwi. Ja zostałam i pani terapeutka przekonała mnie żeby uciekać od niego i ratować siebie i dziecko. Od tej pory ex "zniknął". Zmienił nr tel, nie wrócił do wspólnego mieszkania, przez niemal miesiąc słowem się nie odezwał. Natępnie zaczął się c.d. koszmaru- nachodził mnie w nocy, straszył samobójstwem, groził, mówił że kocha i nie radzi sobie beze mnie, chciał sie koniecznie zobaczyć, a ja się go już twedy strasznie bałam. Wróciłam do domu rodziców. Spokój długo nie trwał. Ubzdurał sobie, że mam mu dać sporą sumę pieniędzy (dodam że to moi rodzice stracili na zaliczkach, remoncie mieszkania itp) i dostawałam naprwdę przykre smsy gdzie wyzywał mnie od najgorszej, straszył itp. trwało to może 2 miesiące, co jakiś czas się odzywał. W końcu mój brat się wkurzył, pojechał do niego i powiedział, że jeszcze 1 sms, telefon w nocy i zgłaszamy sprawę na policję. Od tego czasu- ok 01.06 miałam święty spokój... do wczoraj. Ani razu przez te wszystkie miesiące nie zainteresował się dzieckiem. Najśmieszniejsze jest to, że na ulicy ludziom chwali się, że będzie miał syna, a mnie udawał że nie zna. Opisałam w skrócie, juz kiedyś Wam opowiadałam moją żałosną historię. Wg mnie to chory człowiek, myslący tylko o sobie i widzący tylko swoją krzywdę. Pretensje moge mieć tylko do siebie i troszkę do jego matki, która doskonale go zna, wie że ma on problem z emocjami, a nie powiedziała, że np kiedys ja dusił, że musiała wezwać policje i pogotowie tylko opowiadała jak to on mnie kocha strasznie Mimo wszystko z optymizmem patrzę w przyszłość, cieszę się, że już niedługo będę mamą, mam wspaniałą rodzinę i przyjaciół- pod tym względem jestem niesamowitą szczęściarą edit- pewnie zastawiające jest jaki był przed zajściem w ciążę- był generalnie wspaniały- nie pił, nie łaził z kumplami, bo cały czas spędzał ze mną; nie zdradzał- był wpatrzony tylko we mnie, na każde przysłowiowe pierdnięcie razem jeździliśmy na siłownię, na wycieczki rowerowe, wspólne wieczory przy winku i filmach.. Pewne symptomy jego nienormalności momentami się pojawiały- ogromna zazdrość, która tłumaczyłam sobie wielką miłością i strachem przed utrata mnie, czasem napady złości- tłumaczył, że miał finansowe problemy, rozumiałam... Ale na codzień mogłam liczyć na niego w każdej sytuacji, był troskliwym kochającym facetem. Polubiła go moja rodzina, zawsze chętny do pomocy ale przede wszystkim wpatrzony we mnie jak w obrazek. Pierwszy tydzień wspólnego zamieszkania też super- dbał o nas, całował brzuch, mówił do niego, był ze mną u lekarza, snuł tyle wspólnych planów... Także taka chwilową namiastkę wspaniałego zycia kobiety w ciąży doświadczyłam
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-22 o 19:26 |
||||
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Po pierwsze GRATULUJĘ ROZPAKOWANYM ![]() A Wy pamiętacie o mnie jeszcze? Ja ciągle leżę i ogólnie czuję się do bani, jestem naćpana tymi lekami do tego strasznie ciężko mi się oddycha, brzuszek się stawia... Może niedługo moje Maleństwo przyjdzie na świat Dostałam zastrzyki na szybszy rozwój płucek u dzidziola, martwię się, aby wszystko było dobrze. naked trzymaj się ![]() Pozdrawiam!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
naked lo boshe... co za dupek. ja bym chyba mu sama nawbijala gdzie trzeba
patelnia walek i by sie poprzestawialo w glowce ![]() mszu hahaha. ja tez nie mieszakmw wawie, tzn zamledowana jestem jedynie hehe.. a mieszkam po drugiej stronie bo od strony legionowa ale mam tez dobre dojazdy itp itd kiedys szukalismy mieszkania w pruszkowie ale w koncu tu wyladowalismy, ceny mieszkan w wawie powalaja a moze wiecie czy moge brac cos na uspokojenie w ciazy/? a tak serio tescie sa dwa dni a ja mam ochote wszystkich poroztrzelac, mam dosc... tak jak sadzilam bedzie g.... z tej pomocy, dwa dni biegalam z nimi warszawe pokazywalam no bo przeciez po co w domu siedziec, caly tydzien beda....i jeszcze tesc chodzi za mna jak cien, zamknelam sie teraz w pokoju.... zeby mi wszyscy dali swiety spokoj. a najbardziej jestem zla na meza i ma focha.... a co!!! jak rodzice przyjechali to normalnie zywy, skacze przy nich oh i ah, dzis nawet wstal o 8 rano bez problemu raz dwa poszedl sniadanie robic.... na dorgie lody ich zabral normalnie jak krolowie... rozumiem ze widuje ich dwa razy do roku ale jest mi przykro bo dla mnie nigdy nie wstal o 8 by zrobic mi sanidanie czy powiedziec "dzien dobry kochanie" na drogie lody zawsze szkoda kasy bo sa inne wydatki... a w weekend narzeka zejest zmeczony po tyg pracy. plakac mi sie normalnie chce.... ja tez bym sie chciala poczuc co jakis czas wyjatkowo, szczegolnie teraz gdzie czuje sie jak inkubator :zla: brzydka, gruba, ociezala baba.... i zero zrozumienia. ma focha a co.... guzik mnie obchodzi jestem w ciazy i mam prawo sie fochowac na co chce ! pfi. dobra wygadalam sie
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
Naked- hmm, dobrze, ze sie od niego odcielas Słonko. Stanelas na nogi, uwierzylas w siebie.
Smutna ta twoja historia, choc moze nie smutna, ale taka prawdziwa i rzeczywista i bolesna. Ja wierze, ze sobie ulozysz wszystko. jestem silna, madra Kobitka. Podziwiam cie juz teraz, bo to musial byc dla ciebie koszmar i niezly zimny prysznic. Kiedys przezylam cos podobnego i za nic nie chcialabym powtorki. Wiadomo, ze chcesz miec z ex dobry kontakt dla Malego i za to dla ciebie duza Dash- oczywiscie, ze cie pamietamy Musisz lezec? W domu? A co jest nie tak, skurcze? Trzymaj sie cieplo i pisz co u ciebie!
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
Zuziczko szyjka skróciła mi się o połowę i główka bardzo napierała. Do tego dość silne skurcze, ale jestem na fenoterolu, isoptinie, nospie i relanium i chyba jest trochę lepiej, chociaż te leki sprawiają, że czuję się jak naćpana, dlatego podczytuję Was, ale mało piszę.
Ray ja też bym miała focha na Twoim miejscu, trzymaj się
|
|
|
|
#3803 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
angelikaw ninaad ycnan cellaris elenka1 lenka tez sie ciesze ze sprawa sie wyjasnila
![]() dziekuje za mile slowa ;DCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a exem sie nie martw.... na drzewo z nim.. palant! Dobrze ze uciekłaś.. i posluchalas psychologa.. ehsss mam nadzieje ze już nie napisze..NIKAAA trzymam kciuki za twoje mleczarenki.. dasz rade! no i ciesze sie ze jestescie juz w domu Cytat:
no i dziekuje za niedlugo wszystkie bedziemy na odchowalni to kazda z nas bedzie miala takie radosne posty ![]() ![]() Cytat:
ale na bank dasz sobie rade dzielna dziewczyna jestes ![]() Cytat:
ale spokojnie mi nogi wykrecalo tylko 3 pierwsze dni potem bylo lepiej a po tygodniu luz.. teraz lekko zaboli przy pierwszym zasysie pociagnieciu ![]() aha i karmie bez oslonek od poczatku - mialam oslonki ale jakos poszlam na hardcore wiem ze dziewczyny karmiace w oslonkach je sobie chwala ze nic nie boli ja stwierdzilam ze jak mi beda krwawic brodawki to wtedy - balam sie ze mlody nauczy sie przez oslonke a potem niebede potrafila z niej zrezygnowac i bede musiala je miec przy sobie a to na spacerze a to gdzies.. pieknie wygadasz… ![]() Angelika to samo o karmieniu (dokladnie to samo) powiedziala mi polozna jak mialamw szpitalu ten nocny kryzys.. Aaneczka slicznie wygladasz ![]() Ray melisie zaparz melisie ![]() pamietaj ze masz w sobie cudownego dzidziolka! Będzie lepiej uśmiechnij się tylko, a mezowi powiedz jak pojada teściowie jak ty to widzisz i tyle..---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
Naked21 Bidulko, takas sliczna a na takiego palanta musialas trafic
No i serdeczne gratulacje dla Mpik82 |
|
|
|
#3805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dostalam relanium pare razy w szpitalu, wiec wiem jak to jest Ray- no ja bym miala mega wydętą warę (efekt wizualny mega focha) Martucha - wielgachna Dobre Fluidki plyna od ciebie do Nas - Zmeczonych - Inkubatorkow
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
naked21
współczuję Ci strasznie, ale najważniejsze, że w porę to wszystko wyszło na jaw. już nie długo będziesz miała przy sobie swojego mężczyznę. a ja wierzę, że jeszcze znajdzie się ktoś kto was bardzo pokocha. nie wiem jaką decyzję podejmiesz, ale ja bym tego tak nie zostawiła. niech skur** płaci na dziecko. Niki trzymam kciuki za karmienie. fajnie, że już w domku. Mpik Gratulacje!!! a tak apropo na kiedy Mpik miała termin? zostawić Was i już rodzicie
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
A my nie poszliśmy na randkę, bo burza się zbiera i nie ma sensu pchać się do ogródka. Ale mąż obiecał, że jutro pójdziemy
![]() Kasienko, P. już teraz z jednej strony zakochany w Tymku, a z drugiej ciągle to dla niego abstrakcja (dla mnie chyba też ).Gabisun, ty TŻta molestowałaś, a on pewnie biedak ciągle spięty był, ze zaraz po będzie na porodówkę z tobą jechał Ślicznie wyglądasz! Moj maz jak cię zobaczył i usłyszał, ze ty masz termin przede mną, to mało się nie przewrócił ![]() Angelikaw, fajne informacje odnośnie laktacji, wezmę na pewno sobie do serca Aaneczko, ty to jak dziewczynka wyglądasz A brzuszka prawie w ogóle nie widać! Dominik przesłodki Elenko, ja na pewno biorę na porodówkę podkład i tusz do rzęs, zeby na wyjście mieć. a co, nie będę wymęczona wychodzić tylko świeża i zadowolona, niech widzą A ty odpoczywaj i nie narażaj się więcej (powiedziała ta, która w 8mc ciąży na Grunwald jechała ).Ilonko, kolor musi się opatrzeć, ja mialam tak samo z jednym pokojem. Trochę się utlenił i po paru dnaich juz było dobrze. Na pewno będzie ślicznie Naked, twojego ex to bym normalnie za bebechy w jakimś lasku powiesiła Co za pacan! Jak napisała Mszu - niech umiera w męczarniach na wyrzuty sumienia! On jest chory psychicznie, dobrze, że od niego odeszlaś Lenko, rzeczywiscie pisałaś o tym ubezpieczeniu, ale ja przez moją dziurę w mózgu oczywiscie nie skojarzyłam Ninaad, gratuluję samozaparcia Ja takowego nie mam i właśnie jem tartę gruszkową ![]() Zuziczko, ja też zbabiałam i dziś na ten festiwal smaków nie pojechałam. Ale pocieszę cię - jeszcze dojdziemy do siebie i będziemy herszty jak dawniej ![]() Dash, dużo wytrwałości życzę i leż jak najdłużej, niech maluch rośnie zdrowo A ja się postanowiłam pochwalić kilkoma zdjęciami z sesji, którą cyknął nam mój braciak Jutro pewnie je usunę, a jak ktoś będzie chciał obejrzeć, to będą w mojej galerii.
Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2010-08-23 o 18:04 |
|
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, od wczoraj mnie tylko nie było a tu taka akcja
Mpik- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !! MILENKO WITAJ I ZDROWO ROŚNIJ!!!!!!!!!! Teraz to ja się też zaczynam bać ja mam termin tylko 4 dni po Mpik, a ona już .............nadrobię was jutro dziewczynki, bo idę polegiwać z mężulkiem ![]() |
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
Pomi- fantastyczna sesja. Musze przyznac, ze braciszek ladnie wykadrowal (no chyba, ze to ty w Adobie
Slicznie wygladasz. Ogladalam ostatnio Twoje pikczersy ze slubu i musze powiedziec, ze rozkwitlas w ciazy przepieknie ![]() A twoj TZ jaki z dumy wypiety, u la la
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

a kolor scian nie najważniejszy

przy takim świetle to nawet brak makijażu nie przeszkadzał
Suuuuuuper wygladasz, mozesz co roku w ciazy chodzic 

szkada po prostu slow,dobrze ze z ciebie madra kobietka i slow takiego idioty nie bierzesz sobie zbyt gleboko do serca
i dobrze... Moze cos do tego zakutego łba dojdzie. Bardzo dobrze, ze nie odpisalas 

Ślicznie wyglądasz! Moj maz jak cię zobaczył i usłyszał, ze ty masz termin przede mną, to mało się nie przewrócił
Ja takowego nie mam i właśnie jem tartę gruszkową
ja mam termin tylko 4 dni po Mpik, a ona już .............