![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||
Zakorzenienie
|
Co to sie porobiło....co to sie porobiło żeniom się
![]() gdzie Florens..no może i oprawia ,ale przynajmniej wczoraj była a Justyny nima już ze czy dni,no i gdzie Ona jest??
![]() |
#2883 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() hehe..nawet wiem co ![]()
![]() |
#2884 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() a Flo pióra skubie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Nindżopesz
|
Tru, no to pogratulować!
![]() ![]() Chyba Twój chuop podczytuje bar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No nie? Normalnie szok
Spokojnie, bez emocji, to jeszcze długa droga, nawet się jeszcze oficjalnie nie zaręczyliśmy bo pierdzionek wymaga zmniejszenia ![]() Red, chyba przez ramię ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-22 o 19:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |||
Zakorzenienie
|
no tak...miała ,ale miała sie odezwać i mieli my sie spotkać,a tu cisza
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() aaaa to zmienia postać rzeczy,zmniejszyć pierścionek...to jeszcze ze 2 lata do tych zreczyn ![]()
![]() |
#2891 | |
|
![]() Cytat:
![]() A jeszcze po drodze jego rodzina pewnie zorganizuje jakieś protesty a la obrońcy krzyża ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my już zaczniemy świętować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ale....jaka kaczka? ,bo to akurat jest istotne ![]()
![]() |
#2895 | |
Wpisz tu zomzing
|
no ba, np. mnie by się przydał
i mam pierścionek odpowiedni ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Albo Hetfield stwierdzi "kochanie, poczekamy aż utyjesz do tego pierdzionka" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Uprzejmie byłoby poznać i trochę oswoić Waszych rodziców ze sobą wzajemnie przed weselem (kiedykolwiek by ono miało nie być). Będą spokojniejsi oddając swoje dziecię w ramiona kogoś, kto nie wziął się znikąd, kogo będą mogli osadzić w jakiejś rodzinie. No i uspokoi ich też fakt, że traktujecie ich się nawzajem poważnie. Tak więc proponuję wspólny obiad. Jeśli mieszkacie razem, to u Was - pokażcie im, że wszystko robicie razem i bez scysji. Kwiatki dla mam pożądane - nie takie sama, ale równej wartości i urody. Flaszeczka czegoś mocniejszego też mile widziana - rozluźni atmosferę. Byle nie za bardzo. ![]() I tyle chyba. Gratuluję (bardziej chyba nawet jemu, niż Tobie, ale to drobiazg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cóż za wspólpraca! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tekst! ![]() Dam. ![]() ![]() Już planuję, jak skutecznie się zresetuję po imprezie. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2010-08-22 o 19:36 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja się jeszcze zastanowię ![]() ![]() jeszcze a propos Łez i ich obciachowości - w liceum miałam megamroczne fanki tej wybitnej grupy. Tak mhroczne, że przy nich wyglądałam na plastika ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-22 o 19:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |||
Zakorzenienie
|
a dokładniej..skrzyżowanie czego z czym?
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- aaa to mogę już przestać główkować ![]()
![]() |
#2901 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tru, nie czytaj moich podłych insynuacji ![]() Niedobrze mi, za dużo czosnku pożarłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Run, Tru, ruuuuuuuuuuunnnn!!!
![]() A poważnie to padłam z wrażenia ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Wpisz tu zomzing
|
yhy
![]() to ja w jednym ze wcieleń obecnie zmaterializowałam się w wersji majtkowej z puchą a la Gryx :p ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
najbliższa rodzina ogoniasta i skłonna do zbliżeń pierdzionka tera nie wleje bo ciem, ale jutro owszem ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-22 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - trzymam kciuki za Eurocon i nie puszczę ( "się" również
![]() Miciel - padłam na twój widok ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to sprawa wręcz kluczowa ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Postaram się nadrobić, ale w każdej chwili może mnie wywalić z neta ![]() Jutro zgłaszam awarię tego shita ![]() (tzn. skoczę do chłopaków z technicznego piętro wyżej ![]()
#2909 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.