Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 2011 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-22, 17:30   #3931
kellysss
Zakorzenienie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Biedna

Ja dopiero zaraz jadę, więc pewnie najgorzej będę się czuła jak wrócę.
A teraz robię naleśniki z serem szynką i kukurydzą. uwielbiam

Cudownie jest urządzać mieszkanie - ale to na prawdę trudne, żeby każde pomieszczenie w sumie tworzyło całość - żeby uzyskać taka spójność
Bardzo ciekawie brzmia te nalesniki....
czy mozna prosic o przepisik.....

Cytat:
Napisane przez Bajlej Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wiosenne mamusie
chciałam dołączyć do Waszego grona.jestem w 10tc,termin marcowy. u mnie na szczęście nie ma wymiotów wcale,troszkę mdłości,ale piersi bolą strasznie. to moja pierwsza ciąża,i jak na razie wszystko wydaje mi się totalną abstrakcją...
Witamy mamusie....:r oza:
Dane (mamy liste w 2 poscie na pierwszej stronie)
prosimy podawac do Black angel na priva
to wciagnie Cie na nasza liste..........

Ale nas dużoo.... !!!!!!! Super !!!!!!

Stary 2010-08-22, 17:54   #3932
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Dwie kreseczki na teście juz mamy-wiosną maluszki przywitamy-marzec-kwiecien 20

hej dziewczyny
ale jestem padnięta, byliśmy cały dzień nad jeziorem.... chciałam się opalić bo jestem blada strasznie, wyglądam na chorą wśród tych czekolad no ale mam delikatne rumieńce i tyle.

kupiłam sobie truskawy, te pakowane ale trudno, zjem z bitą śmietaną i galaretką

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 18:20   #3933
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam dołączyć do Waszego grona.jestem w 10tc,termin marcowy. u mnie na szczęście nie ma wymiotów wcale,troszkę mdłości,ale piersi bolą strasznie. to moja pierwsza ciąża,i jak na razie wszystko wydaje mi się totalną abstrakcją...
witam szczęście że nie masz wymiotów ja też narazie jeszcze nie ogarniam tego i nie dochodzi to do mnie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 18:44   #3934
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
Incepcja ok, choć wątek w śniegu i górach jakoś mnie nie ujął i film bardzo długi kręciłam się ciągle bo mi było nie wygodnie i chciało się siku a film trwał 2 i pół godziny.

Karola, ja zauważyłam, że mnie boli tym więcej im więcej chodzę w ciągu dnia.
A jakie wyniki zlecił CI gin?
Ja robiłam w czerwcu jeszcze przed ciążą mocz i morfologię. w 4 tygodniu robiłam toxo i cytomegalie igg igm wszystko, no i bete dwa razy. i tyle. rozyczkę miałam więc nie robiłam. A wy robicie coś jeszcze?
Moja gin mówiła przez telefon żeby nic nie robić więcej do usg.

Też się zastanawiam nad ubraniami, jak kupuję coś to patrzę ile brzucha wejdzie wczoraj widzialam fajna bluzke, ale byla za wąska więc stwierdziłam, że lepiej kupić coś elastycznego

Dziś jedziemy do Ikei, czeka mnie wymyślenie całego mieszkania pewnie najpóźniej napoczątku września będziemy mieli już klucze. Mieszkanie od dewelopera więc trzeba zrobić wszystko. Na razie mam wizję łazienki i może przedpokoju
Właśnie też zwróciłam uwage,że jak dużo chodze , to mnie bardziej boli ten jajnik, np dzis nic mnie od rana nie bolało, po obiadku poszłam na spacer i do sklepu i teraz juz czuje, więc może faktycznie trzeba ograniczyć, ale bede w piątek u gina , to zapytam go dokładnie.
CO do badań, to wszytskie robiłam jeszcze przed dzidziusiem,ale powiedział lekarz żebym jeszcze raz zrobiła morfologie, mocz , tokso igg, żóltaczke typu c i hiv( nie wiem po co ale zaznaczył na magicznej karteczce) A bete robiłam jeden raz we wtorek zaraz po tym jak zoabczyłam dwie kreseczki na teście-była 244,5, myslicie,że teraz też zrobic ??
karola2400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 18:49   #3935
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola2400 Pokaż wiadomość
Właśnie też zwróciłam uwage,że jak dużo chodze , to mnie bardziej boli ten jajnik, np dzis nic mnie od rana nie bolało, po obiadku poszłam na spacer i do sklepu i teraz juz czuje, więc może faktycznie trzeba ograniczyć, ale bede w piątek u gina , to zapytam go dokładnie.
CO do badań, to wszytskie robiłam jeszcze przed dzidziusiem,ale powiedział lekarz żebym jeszcze raz zrobiła morfologie, mocz , tokso igg, żóltaczke typu c i hiv( nie wiem po co ale zaznaczył na magicznej karteczce) A bete robiłam jeden raz we wtorek zaraz po tym jak zoabczyłam dwie kreseczki na teście-była 244,5, myslicie,że teraz też zrobic ??

wiesz mi też lekarz powiedział że są badania które każda kobieta musi zrobić (krew, mocz, grupa itd) i są takie które powinna ale nie musi. to właśnie hiv, toxo i cytomegalia czy jakoś tak ja je zrobiłam mimo że nie są najtańsze ale wolę potem nie zarzucać sobie że coś ominęłam świadomie

a co do bólu to mnie też boli właśnie jak chodzę dużo albo w ogóle siedzę w niewygodnej pozycji, jak poleżę przestaje boleć także dziewczyny widać musimy dużo odpoczywać ja się stosuję do tej zasady i dziś wstałam z łóżka o 17

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 18:59   #3936
karola2400
Przyczajenie

Cytat:
Witamy kolejną mamusie...
Napisz jak się ogólnie czujesz ??
Ja tez jeszcze nie dowierzam,że bede miałam dzidziusia, myślę ,że każda z Nas ma podobnie ...
Ale dużo bejbików będzie na wiosne

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wiesz mi też lekarz powiedział że są badania które każda kobieta musi zrobić (krew, mocz, grupa itd) i są takie które powinna ale nie musi. to właśnie hiv, toxo i cytomegalia czy jakoś tak ja je zrobiłam mimo że nie są najtańsze ale wolę potem nie zarzucać sobie że coś ominęłam świadomie

a co do bólu to mnie też boli właśnie jak chodzę dużo albo w ogóle siedzę w niewygodnej pozycji, jak poleżę przestaje boleć także dziewczyny widać musimy dużo odpoczywać ja się stosuję do tej zasady i dziś wstałam z łóżka o 17

Namówiłas mnie na te WIELKIE ODPOCZYWANIE , jak będa Maleństwa to już nie bedziemy cały czas leniuchować,więc korzystajmy teraz Ja też zrobie te wszytskie badania,które on zalecił,bo później bede cały czas o tym mysłała.
Rozmawiałam dzis z koleżanką, która ma półrocznego Tymka, oczywiście pochwaliłam się,że też się spodziewam, bardzo się cieszyła, i tak później zeszłyśmy jak to baby na temet porodów i powiedziałam jej ,że jestem raczej za cc na życzenie - ona też miała i mówiła,że faktycznie boli ja na zmiane pogody do tej pory blizna,ale nie załuje , mówiła,że strasznie bała się bólu przy naturalnym porodzi i dlatego zrecydowała sie na cc... no i własnie też się tak zastanawiam nad tym , chociaz to temat dość odległy, ale też coraz częściej myśle o tej formie porodu.
karola2400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:55   #3937
mokra6
Zadomowienie

Hej! Mam pytanie: miałyście już może robioną przezierność? W którym to dokładnie tygodniu sie robi? Ja mam wizytę w czwartek, to będzie 11 tydz.2 dzień i nie wiem czy nie przełożyć jej na 12 tydz, żeby dwa razy nie chodzić. Jak to jest

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 21:12   #3938
blackrose4u
Wtajemniczenie

badania prenatalne robi sie międy 11 a 13 tyg ja ide w 12tyg i 2dniu

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 21:13   #3939
aja1
Zakorzenienie

Hejka

Mnie dziś pół dnia bolała głowa, masakra.

Kurcze wizytę mam dopiero za dwa tyg, a już bym chciała pójść. W tym tyg idę zrobić badania ogólne.

Od września będę miała kołomyje. Kaśka zaczyna szkołę no i czeka mnie malowanie mieszkania. Sąsiad z góry mnie zalał jakiś czas temu, a mam wszystkie ściany białe i są żółte zacieki. Wstrzymywałam się na razie bo kupuje do pokoju nowy regał i chciałam bałagn robić raz a dobrze, tylko ciekawe czy dam radę :/

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 21:30   #3940
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy
moja też pierwsza, dla mnie to ciągle nie do wiary

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawie brzmia te nalesniki....
czy mozna prosic o przepisik.....
Prosty że aż wstyd robisz ciasto naleśnikowe, naleśniki potem kroisz szyneczkę gotowaną, zścierasz ser żólty, otwierasz kukurydzę
wymienione powyżej pakujesz do naleśnika, rolujesz. wrzucasz na patelnie na mały ogien przykrywasz. 2 minutki na jednej stronie, 2 na drugiej i zrobione
Można też w naczyniu do piekarnika, ale ja wole patelkę bo szybciej.

Cytat:
Napisane przez karola2400 Pokaż wiadomość
ja też robiłam hiva w tamtym roku, jak poznałam mojego męża, więc teraz nie muszę na żółtaczkę mam szczepionkę.
Ja to bym betę robiła dwa razy w tygodniu ;-p dopóki lekarz nie potwierdzi. Ale tak na serio rozmawiałam z moją ginekolog jak się umawiałam na wizytę i mówiła że nie ma sensu powtarzać bety, chyba, że coś na usg będzie niejasne. Więc myślę, że możesz spokojnie poczekać do piątku. A kiedy miałaś OM? i kiedy robiłaś betę?

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 22:38   #3941
aja1
Zakorzenienie

Naleśniki zapowiadają się nieźle.
Ja czasami robię z parówką i serem, ale parówkę owijam w plasterek sera, pakuję w naleśnik i obsmażam.

Kurczę mam ochotę za to na smażoną mortadelę z kukurydzą i groszkiem, daaawno nie jadłam.
Ajajaja wiem co jutro wchłonę : groszek z jakiem i śmietaną

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:35   #3942
kellysss
Zakorzenienie

dziewczyny nie piszcie juz o jedzeniu bo ja tylko bym jadla:l ove:

A kełdunek rosnie....

Dzis sie wazyłam....
przytylam juz 3,5 kg
jak tak dalej pojdzie to przytyje 30 kg.............

Musze przystopowac..........
No ale łatwo mowic gorzej zrobic

Ja jeszcze zadnych badan nie robilam....
za niecaly miesiac czeka mnie to wszystko razem z usg...
Ale wlasnie zastanawiam sie czy nie zrobic sobie tych wynikow prywatnie........
No ale w sumie czuje sie dobrze i mysle ze wszystkie wyniki beda dobre....
chyba poczekam....chociaz powoli zaczynam sie juz niecierpliwic

Ja dzis doprowadzilam sie troche do ładu..
Wymylam włoski, ogoliłam i teraz robie pazurki....
tz jutro ma wolne.... No i idziemiemy wieczorkiem z malym na kolacje do znajomych
z jego pracy............ musze jakos wygladac bo siedzac w domu z dzieckiem to jak to moja mama mowi ZAPYZIAŁAM....

Stary 2010-08-23, 01:15   #3943
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
dziewczyny nie piszcie juz o jedzeniu bo ja tylko bym jadla:l ove:

A kełdunek rosnie....

a ja dziewczyny, wręcz przeciwnie, nie mogę na nic patrzeć, niewiele jest rzeczy, które moge jeść, dzis znów wymiotowałam, jak tak dalej pójdzie, to będzie najgorsza ciąża w moim zyciu, tak własnie słyszałam, że trzecia ciąża może sie dac we znaki, ale nie chciałam wierzyć , na razie sie niestety potwierdza
albo juz po prostu stara jestem i dlatego

na pocieszenie Wam napisze, że wzdęcia mi chyba powoli mijają, chociaz zebym nie zapeszyła, bo pamietacie jak wam pisałam, że mdłości i wymioty mi mijają, no to własnie widac, jak mi minęły
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:43   #3944
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy
moja też pierwsza, dla mnie to ciągle nie do wiary
Prosty że aż wstyd robisz ciasto naleśnikowe, naleśniki potem kroisz szyneczkę gotowaną, zścierasz ser żólty, otwierasz kukurydzę
wymienione powyżej pakujesz do naleśnika, rolujesz. wrzucasz na patelnie na mały ogien przykrywasz. 2 minutki na jednej stronie, 2 na drugiej i zrobione
Można też w naczyniu do piekarnika, ale ja wole patelkę bo szybciej.
Z przepisu to i ja skorzystam i to nawet nie długo. A to jest na obiadek czy na kolacyjke lepsze? Trzeba jeszcze jakiś sosik wymyślić do tego

Dzisiaj wizyta 3majcie kciuki

Nidzie nie mogę dopaść tego paprykarzu chyba wycofali normalnie był w Biedronce ale słyszałam że nie za dobry więc nie kupiłam ale by w innych sklepach osiedlowych i tesco nie było

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:21   #3945
luii
Zadomowienie

Moje pierwsze badanie usg w 1-szym dniu 9tc i słowa lekarza których nigdy nie zapomnę...
Ciąza przestała się rozwijać w 6tc. Była to ciąża bliźniacza, właściwie zawiązek ciąży bliźniaczej bo tylko jeden zarodek się rozwinął lecz w 6tc wszystko się zakończyło. Zadnych objawów, bóli, krwawień czy plamień... poprostu bład natury jak to określił lekarz.
Następna informacja to torbiel na lewym jajniku 63mm.

Znalazłam się na liście z dniem 1 kwietnia. Proszę wykreślcie mnie z niej.
Wszystkim przyszłym mamom życzę powodzenia i trzymam kciuki, mam nadzieje ze jestem ostatnią która robi wpis o takiej treści.

Trzymajcie się i dbajcie o siebie.
luii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:41   #3946
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki

Luii tak mi przykro : roza: nastepnym razem bedize dobrze

a ja wczoraj w realu juz ogladalam ciuszki ale nic nie wieizlam
bo te co wygladaja na unisexy sa srednie a najladniejsze sa te dal dizewczynek a nie chec kupowac bo jak sie okaze ze chlopak to na co mi one.. nwet Tz spojzal swoim okiem i powieidzl ze bedizemy kupowac po usg juz sie ni moge doczekac

no i czeka mnei remont bo po sobotnem sprzataniu doszlismy do wniosku z Tz ze malenstw u trzeba pokoik odswierzyc przy okazji moze korytaz si ena remont zalapie i dzrwi w calym miekszniau nie wyobrazam sobie jak bede musialam wdychca te farby ale moze jakso sie uda szybko ogarnac temat

dziewczynki znacie jakise fajne sklepy interentowae z cisuzkami dla dizeci itp?

mielgo dizonka zycze
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:51   #3947
*kaalinaa*
Zadomowienie

Witam po weekendzie

Ja miałam dwu dniowe wesele ale nie było za bardzo udane nawet nie pojadłam na nim za bardzo.

Lui bardzo mi przykro

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:55   #3948
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ja bede na weselu na poczatku wrzesnia i az si eboje co ja na siebie wcinse tkai mam brzucszek

a moj Tz w sobote balowal na kawalerskim i troceh mi smunto ze ogladal zgrabne laski :-( a ja taka okragla sie zrobilam :-(
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:04   #3949
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Moje pierwsze badanie usg w 1-szym dniu 9tc i słowa lekarza których nigdy nie zapomnę...
Ciąza przestała się rozwijać w 6tc. Była to ciąża bliźniacza, właściwie zawiązek ciąży bliźniaczej bo tylko jeden zarodek się rozwinął lecz w 6tc wszystko się zakończyło. Zadnych objawów, bóli, krwawień czy plamień... poprostu bład natury jak to określił lekarz.

Wszystkim przyszłym mamom życzę powodzenia i trzymam kciuki, mam nadzieje ze jestem ostatnią która robi wpis o takiej treści.

Ty też się trzymaj Kochana
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:43   #3950
marsylia
Wtajemniczenie

Luii strasznie mi przykro, trzymaj się dzielnie. Przerażająca jest ta ilość poronień

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:03   #3951
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki,
jeżeli można to dolącze do Was
w tamtym tygodniu dowiedziłam się,że jestem w ciąży to moja druga ciąża,pierwszą poroniłam w maju w 16 tygodniu
bardzo się ciesze i czuje,że tym razem będzie dobrze!!!i zostane z Wami do kwietnia ,bo na 25 kwietnia mam wyznaczony termin porodu
jezeli chodzi o moje objawy to ja zupełnie nie mam żadnych
nawet mnie piersi nie bola,nie mdli jestemt tylko bardzo słaba i moge cały czas spac
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:27   #3952
kellysss
Zakorzenienie

Lui...............Tak mi przykro.................. ....
Mialas termin w ten sam dzien co ja mam
Jak czytam takie wiadomosci to sie troche zaczynam martwic bo ja nie
mialam jeszcze zadnego usg.....................: nie:

No wiem ze jest dobrze.......ale......... ........................

Kurde.................... .....

Niutka.....Ja to pierwsze slysze o tym ze 3 ciaza daje w kosc..
Słyszalam i czytalam natomiast ze po kolejnych porodach
bardziej bolesne jest obkurczanie sie macicy....
Bo jest szybsze....Jak to było u ciebie po drugim porodzie....??
Gorzej sie czulas niz po pierwszym....???

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki,
jeżeli można to dolącze do Was
w tamtym tygodniu dowiedziłam się,że jestem w ciąży to moja druga ciąża,pierwszą poroniłam w maju w 16 tygodniu
bardzo się ciesze i czuje,że tym razem będzie dobrze!!!i zostane z Wami do kwietnia ,bo na 25 kwietnia mam wyznaczony termin porodu
jezeli chodzi o moje objawy to ja zupełnie nie mam żadnych
nawet mnie piersi nie bola,nie mdli jestemt tylko bardzo słaba i moge cały czas spac
Lulka witaj !!!!!!!!!

Stary 2010-08-23, 10:28   #3953
iwa00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość

Przykro mi

bajlej ,lulka265 witajcie

a my wczoraj wieczorem byliśmy na zabawie dożynkowej było super.grała orkiestra były tańce, ale tylko mój syncio z nich skorzystał wyszalał się jak mały wariat
a ja codziennie wsaję z bólem głowy i lekkimi mdłościami. mnie też kłóją jajniki jak dużo chodzę no ale przy dwulatku niestety nie da się dużo leżeć.
miłego dnia dziewczyny pa
iwa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:43   #3954
bosti
Zadomowienie

luii to takie smutne, nie wyobrażam sobie nawet, jak się musisz teraz czuć, strasznie Ci współczuję

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
Z przepisu to i ja skorzystam i to nawet nie długo. A to jest na obiadek czy na kolacyjke lepsze? Trzeba jeszcze jakiś sosik wymyślić do tego

Dzisiaj wizyta 3majcie kciuki

Nidzie nie mogę dopaść tego paprykarzu chyba wycofali normalnie był w Biedronce ale słyszałam że nie za dobry więc nie kupiłam ale by w innych sklepach osiedlowych i tesco nie było
ja też mam dziś wizytę, jakaś niespokojna jestem, szczególnie po kolejnych przykrych wiadomościach tym razem od luii. oby wszystko było ok. juz bym chciała, żeby był wieczór i żebym miała dobre wiadomości po wizycie

zapomniałam przywitać nowe mamusie - gratuluję kochane

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png

Edytowane przez bosti
Czas edycji: 2010-08-23 o 10:45
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:01   #3955
wikakika
Rozeznanie

Luii tak bardzo mi jest przykrotrzymaj sie cieplutko!

Mnie dzisiaj spotkalo cos co nigdy mi sie nie przydazylo w zyciu. jechalam z tz do pracy i jak zlapaly mnie wymioty, to wymiotowalam z samochodu na glownej ulicyMatko jaki wstyd!!! ale nic innego nie moglam zrobic, woreczka w samochodzie nie bylo, chusteczek jak na zlosc tez nie, nie moglam sie powstrzymac...ehhhhh...ur oki ciazy
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:02   #3956
Jok3r
Zadomowienie

luii bidulko na pewno w koncu sie Wam uda

Ja od wczoraj biore profilaktycznie espumisan, bo w nocy myslalam, ze autentycznie pekne. Mam starsznie wielki ten brzuchol i twardy, az sie tesciowa zdziwila skad on sie taki wzial. Moze to efekt weekendowego obzarstwa. Od dzis mega ogranicznik na lodowke idzie dosyc tego dobrego

Najpozniej w srode jedziemy z mezem do sklepu angielskiego po kolejne ciuszki. Kurcze juz sie doczekac nie moge hehe.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:44   #3957
Montii
Zakorzenienie

u mnie jutro skończy się 12 tydzień i zacznie 13! weszłam na wagę i +2 kg.. sama nie wiem, mało, dużo? może akurat? mhmh....

dzisiaj idę do gina, a w piątek genetyczne... mam trochę stracha

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:44   #3958
patrycja_22
Rozeznanie

Luii jest mi bardzo przykro jeszcze wszystko się ułoży zobaczysz

Dziewczyny mam wrażenie, że wreszcie ustępują mi mdłości...to już w końcu 13 tydzień od OM. Ostatnie rzyganko zaliczyłam w sobotę a wczoraj i dzisiaj mdli mnie już tylko przed śniadaniem. To naprawde duży postęp bo walczę z mdłościami już jakieś 8 tygodni

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:45   #3959
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Wreszcie Was znalazłam Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie??

Gratuluję wszystkim szczęśliwym przyszłym mamusiom

Ja jestem w 11tygodniu, tp. 17.03.2011. Pytanko do kogo mam napisać, aby mnie wciągnięto na listę?

To jest nasza 1ciąża, staraliśmy się 9miesięcy. Z dolegliwości mam okropne wymioty, co spowodowało już ubytek wagi - 3kg w ciągu 3-4tygodni.

Nasz dzidzia w zeszły czwartek miała 35,2mm, a jutro jadę na usg prenatalne.

A teraz jestem na 6 stronie, bo chcę Was bliżej poznać to sobie ponadrabiam

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:48   #3960
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
u mnie jutro skończy się 12 tydzień i zacznie 13! weszłam na wagę i +2 kg.. sama nie wiem, mało, dużo? może akurat? mhmh....

dzisiaj idę do gina, a w piątek genetyczne... mam trochę stracha
Montii czytałam, że przyrost wagi o 2kg przez pierwszy trymestr to książkowy i prawidłowy przyrost więc wszystko oki. Ja przytyłam 1,5 kg więc też jest w miarę dobrze.

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości