Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 07:19   #3391
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

dzień dobry - duk duk
u mnie wzrościk o tyle o ile miał być spadek buu całe + 400 ale pewnie po sobotnim grzeszeniu hehee ... jutro będzie spadeczek czuję to
dzisiaj miałam koszmarną noc śniło mi się że nie miałam w czym iść na ślub przyjaciółki i że na sali weselnej przez sam środek płynęła rzeka i musieliśmy przez nią skakać

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Dobrej nocki Agnes na III pewnie nadal leci jak perszing Już się nie mogę doczekać jej powrotu, relacji z wczasów i wypowiedzi pełnych humoru
oby ładnie jej szło i żeby wypoczęli - tak tak żeby wypoczęli sobie i naładowali akumulatory na przyszły sezon pracujący

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Lubię takie romantyczne chwile w codziennej bieganinie.
gratuluję i dziękuję.

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
a ja jestem wsciekla, poklocilam sie z moim M, ktory jest po 20 min zabiegu medycznym (mial w srode) i przez 3 doby mial sie oszczedzac, dzis jest 5 doba i on ciagle sie oszczedza!!!! jest na zwolnieniu do wtorku, a ja zap.... jak dziki osiol i robie wszystko w domu sama, nawet kolacji dzieciom nie zrobi, tylko siedzi do gory w sypialni i ksiazke sobie czyta calymi dniami, juz nie mam sil na tego lenia i dzis spie na kanapie na dole

kochana mężczyźni zawsze wszystko interpretują na swoją korzyść 3 doby ale pewnie robocze więc może dzisiaj minie ...
obyś nie była połamana po tej kanapie
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:21   #3392
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
dobry !!! wasciwie do dupy,, norma poniedziałek... ciagle zdycham, chyba nawet bardziej. nie bede dzis smeciła, biore sie do pracy. wg prawa grawitacji co ma spaść spadnie, oby i kg... milego dnia, mi sie kreci w glowie, watroba martwa, spedziłam samotnie na odludziu dwa dni, wpadam w depreche... ale co tam trzeba zyc dalej... aaa i sznowny milczy ale mam to gleboko w d... buziole !!!!!!!!

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

no nokla ski:
A czy Pani nie miała czasem nakazu ze strony Dukanek na odwiedzenie lekarza??;>
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:25   #3393
jolkah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzień dobry - duk duk
u mnie wzrościk o tyle o ile miał być spadek buu całe + 400 ale pewnie po sobotnim grzeszeniu hehee ... jutro będzie spadeczek czuję to
dzisiaj miałam koszmarną noc śniło mi się że nie miałam w czym iść na ślub przyjaciółki i że na sali weselnej przez sam środek płynęła rzeka i musieliśmy przez nią skakać
dosyć oryginalny ten sen
Mi się niestety śniło, że się okazało, żę jestem w ciąży i całe moje chudnięcie poszło na marne, bo z chwilą jak się dowiedziałam, brzuch urosł mi do niesamowitych rozmiarow

a jeśli chodzi o spadki badz wzrosty. niestety, u mnie znowu wzrost... juz było kiedys 67,7 na wadze. a teraz ciągle utrzymuje sie ponad 68 nie wiem co robie zle. a moze raczej wiem, szkoda ze nic z tym nei robie...
ide sobie pospalac kalorie na silownie, milego dnia

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:32   #3394
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
dosyć oryginalny ten sen
Mi się niestety śniło, że się okazało, żę jestem w ciąży i całe moje chudnięcie poszło na marne, bo z chwilą jak się dowiedziałam, brzuch urosł mi do niesamowitych rozmiarow

a jeśli chodzi o spadki badz wzrosty. niestety, u mnie znowu wzrost... juz było kiedys 67,7 na wadze. a teraz ciągle utrzymuje sie ponad 68 nie wiem co robie zle. a moze raczej wiem, szkoda ze nic z tym nei robie...
ide sobie pospalac kalorie na silownie, milego dnia

oj to sen pewnie przyczynił się do wzrościku nic się nie martw jutro będzie spadeczek
Stary 2010-08-23, 07:38   #3395
Rozeznanie

Cytat:
To wynieś do mamy, ale schowaj głęboko, żeby nie kusiła.

Eh, to jak projektantka mody - masz wiele wyobraźni, smaczek, styl. Tylko pozazdrościć. Chętnie obejrzałabym sweterki Twojego projektu.

Moja mama dzierga swetry, teraz mniej. Zrobiła ich chyba ze 2 setki, ale ja (mam kilka - w tym dwie koszulki z krótkim rękawem) ze względu na wagę nie często ubieram, bo znać w nich obfite moje ciałko, ale jak się wylaszczę, to ubiorę.
dziękuje, ale to praca całego zespołu ludzi, bez ich wiedzy wyobraźni i doświadczenia nic nie byłoby możliwe

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
dobry !!! wasciwie do dupy,, norma poniedziałek... ciagle zdycham, chyba nawet bardziej. nie bede dzis smeciła, biore sie do pracy. wg prawa grawitacji co ma spaść spadnie, oby i kg... milego dnia, mi sie kreci w glowie, watroba martwa, spedziłam samotnie na odludziu dwa dni, wpadam w depreche... ale co tam trzeba zyc dalej... aaa i sznowny milczy ale mam to gleboko w d... buziole !!!!!!!!

kochaczku, pozytywnie prosimy od poniedziałku. Mi też wątroba w weekend dała os obie znać, ale jakoś już się pozbierałam
Kilogramy spadać muszą, stoją od 3tygodni, ale przecież spadną

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:39   #3396
Konczita
Zakorzenienie

a gdzie nasza Sparta się zgubiła ?
Stary 2010-08-23, 07:43   #3397
Rozeznanie

Cytat:
dzień dobry - duk duk
Konczi a czym Ty właściwe zgrzeszyłaś w weekend, bo mi nie powiedziałaś
ten mój dżem bez cukru trzymam na III, on jest taki bez skrobi, naturalny, chyba się nada

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 07:43   #3398
jolkah
Rozeznanie

Cytat:

oj to sen pewnie przyczynił się do wzrościku nic się nie martw jutro będzie spadeczek
chyba faktycznie tak jest. ale był przerażający, mówie Wam

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
kochaczku, pozytywnie prosimy od poniedziałku. Mi też wątroba w weekend dała os obie znać, ale jakoś już się pozbierałam
dokładnie. jak coś stoi 3 tyg to wreszcie musi ruszyć... trzymam kciuki. za siebie też

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 07:53   #3399
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczi a czym Ty właściwe zgrzeszyłaś w weekend, bo mi nie powiedziałaś
ten mój dżem bez cukru trzymam na III, on jest taki bez skrobi, naturalny, chyba się nada

ava muszę ? oj dobrze - winko było no rzesz było ...

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
chyba faktycznie tak jest. ale był przerażający, mówie Wam

ruszy mówię Ci musi i już

ja jem makrelę i jakaś oścista mi się trafiła - dobrze że dzisiaj nie mam spotkania hehe nie ma to jak smrodzić w pracy
Stary 2010-08-23, 08:14   #3400
Basketgirl
Raczkowanie

Cytat:

witamy po przerwie
należałyby się baciory ale z racji tego iż kończę urlop masz fory - zabieraj się za dukanie z nami i szybko wrócisz do formy
Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Cześć Kochana!
Twój post skłonił mnie do odezwania się, ujawnienia i wyjścia z cienia wstydu. Też poległam i też akurat na jutro wyznaczyłam sobie datę powrotu do Dukana.
Codziennie budzę się i jestem na siebie wściakła, że pozwoliłam sobie na to, żeby kilka kilogramów wróciło, nie czuję się już ze sobą dobrze, wręcz źle, wstydzę się tego, że schudłam i znów zaczełam tyć.
Kochana! Też się bałam zaglądać na forum, też nie wchodze na wagę (nawet nie mam).
Czemu to się stało?- tak jak się obawiałam, wyjechałam na wakacje do obcego kraju, nie bardzo mam warunki do gotowania, ale teraz zrobię wszystko żeby się udało. Muszę wrócić do Polski w stanie dobrym, takim jak przed wyjazdem! Nie będe grzeszyć, będzie ćwiczyć, jeść przepisowo i przede wszystkim będę z Wami, bo inaczej to się nie da!

Przyjmijcie mnie z powrotem, zlinczujcie, zbatujcie i... wesprzyjcie

witam ponownie!!
Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
tez jestem
i tez wiele razy poleglam...waga zatrzymala sie na 60 kg i ani rusz w dół ale cóz dukam sobie powoli jedzenie mi smakuje, jest super
pozdrawiam
Cytat:

witaj z powrotem zolzami nie jestesmy (chyba) wiec nie bojkaj, ani aniolkami tez nie grzeszymy i wracamy na prosta a potem znow grzeszymy i tak w kolko - wiec jestes wsrod swoich ja np ostanio rzucilam sie na pizze i frytki, ale trwam dalej - zrobilam sobie karniaki i jakos leci, tobie tez na pewno spadnie

no to pieknie tysia czytasz nas i nawet sie nie ujawnisz, oj nie ladnie - co do grzeszkow - patrz wyzej - wszystkie mamy wzloty i upadki, grunta ze chcecie isc dalej i skonczyc diete - wszystko bedzie ok, i ani sie obejrzycie jak wszystko spadnie nawet z nawiazka
Dziękuję Wam bardzo! Wracam na pewno. Dziś już nawet nie bałam się na forum wejść, odrazu jak tylko oczy otworzyłam załadowałam komputer i leże i Was podczytuje ; )
Zaraz lece do sklepu po makrele, bo z tego co pamiętam na śniadanie jak i na kolacje powinno się jeść same proteiny, więc na śniadanko makrelka powinna być chyba dobra co ? ; )

I mam małę pytanie: gotujecie sobie pierś lub noge z kury ? jak tak to z jaką przyprawą? Moge z kostką rosołową? Lub vegetą? Ziarenkiem smaku?

buziaki!

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:28   #3401
Kasiulek1029
Raczkowanie

Witam wszystkie Dukajace
A ja sie pochwale ze dzisiaj mija mi 8 tygodni Dukania i na wadze 8 kg mniej !!!!
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:34   #3402
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Dukajace
A ja sie pochwale ze dzisiaj mija mi 8 tygodni Dukania i na wadze 8 kg mniej !!!!
Gratulu ję tak świetnego wyniku!!
Stary 2010-08-23, 08:38   #3403
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
wiem wiem, poki co potrzebny psychiatra... mam zawroty głowy, jakies tili nerwowe ehhh.. w piatek nie trafiłam z tyłkiem na krzesło i usiadłam na podłodze... mam jakis probiotyk z apteki, wziełam wcoraj pierwsza tablete, moze ruszy... pod koniec tyg powinna byc @, albo pon wt... zwalam wszytko na to teraz... zobaczymy,
dzięki za troskę

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
dziękuje, ale to praca całego zespołu ludzi, bez ich wiedzy wyobraźni i doświadczenia nic nie byłoby możliwe

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

spadną spadną... mnie się te 50 uczepiło ale nie panikuje.. domyslam sie jaki syf mam teraz w jelitach
na sama myśl hehe... ale wiem ze bedzie niedługo @, ze musze zniesc swój podły nastrój, nie obrzerac sie i spadki beda...
Tobie tez Kochana spadków zyczę!!!
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:40   #3404
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo! Wracam na pewno. Dziś już nawet nie bałam się na forum wejść, odrazu jak tylko oczy otworzyłam załadowałam komputer i leże i Was podczytuje ; )
Zaraz lece do sklepu po makrele, bo z tego co pamiętam na śniadanie jak i na kolacje powinno się jeść same proteiny, więc na śniadanko makrelka powinna być chyba dobra co ? ; )

I mam małę pytanie: gotujecie sobie pierś lub noge z kury ? jak tak to z jaką przyprawą? Moge z kostką rosołową? Lub vegetą? Ziarenkiem smaku?

buziaki!

ja dodaję kostkę i paprykę

Cytat:
Witam wszystkie Dukajace

gratuluję piękny spadeczek
Stary 2010-08-23, 08:41   #3405
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość

buziaki!
ja bym obstrawiała ze nie mozesz, kostka z kury ma tłuszcz, vegeta tez zobacz sobie skład i kalorie ale pewnie ma cukier... mnie ratowało curry, pieprz ziołowy, swieze ziółka ale niech się bardziej zaawansowane w gotowaniu dziewczyny wypowiedza bo ja tylko szczawiowa z tunczykiem upitolic potrafie: hahaha:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 08:49   #3406
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
wiem wiem, poki co potrzebny psychiatra... mam zawroty głowy, jakies tili nerwowe ehhh.. w piatek nie trafiłam z tyłkiem na krzesło i usiadłam na podłodze... mam jakis probiotyk z apteki, wziełam wcoraj pierwsza tablete, moze ruszy... pod koniec tyg powinna byc @, albo pon wt... zwalam wszytko na to teraz... zobaczymy,
dzięki za troskę
Ale jak nie pomoże, to my Cię już do tego lekarza siłą wygonimi

Jadłyście kiedyś taki krem na kanapki o smaku malinowym?? Coś a'la nutella tylko o smaku malinowym?? Ach jakie to było zawsze pyszne, bomba kaloryczna straszna, ale jaka przyjemność w ustach...nie do opisania No a teraz na diecie i musiałam z tego zrezygnować
Wbiłam właśnie do kuchni i.... zrobiłam sobie sama taki krem ale DUKANOWO ach jakie to jest pyszne!! Ba wyszło mi nawet lepsze niż taki normalny ze sklepu!! Po co ja to robiłam... teraz będę musiała się zmagać z jeszcze większą pokusą by nie żyć tylko na tym kremie
Stary 2010-08-23, 08:50   #3407
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Witam Dukaneczki, również te wracające na drogę cnoty.

Gratuluję spadków

U mnie wzrost po PW i grzechu o 1.09kg. Ale nic to, proteinki od dziś i dadzą radę. Jak to jest ze zmianą trybu? Podobno można tylko raz w czasie diety? Tylko dlaczego? Bo chce przejsc na 4/3, będzie mniej okazji do grzesznia, bo tylko na PW mnie kusi, a może i szybciej zacznie leciec w dół?

Pięknych spadków i miłego dnia

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:54   #3408
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Witam Dukaneczki, również te wracające na drogę cnoty.

Gratuluję spadków

U mnie wzrost po PW i grzechu o 1.09kg. Ale nic to, proteinki od dziś i dadzą radę. Jak to jest ze zmianą trybu? Podobno można tylko raz w czasie diety? Tylko dlaczego? Bo chce przejsc na 4/3, będzie mniej okazji do grzesznia, bo tylko na PW mnie kusi, a może i szybciej zacznie leciec w dół?

Pięknych spadków i miłego dnia
czym tam nagrzeszyłas? ja zzarłam w sobote litr lodów sernikowych, kilka czekoladek, babkę cytrynową i dwie delicje, poza tym placki otrebowe i gar zupy kalafiorowej z kalafiora hehehe papryki i zielska wczoraj juz było grzeczniej
Stary 2010-08-23, 08:59   #3409
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Witam wszystkie Dukajace
no a gdzie foty? swietny wynik

Marzeniocholiczka, Tysia, Konczita - dziekuje kanapa jest bardzo wygodna, wiec polamana nie wstalam

ja sie zwazylam i u mnie ani drgnelo od wczoraj, mam nadzieje, ze nie szykuje mi sie zastoj, tylko jest to wina bigosu tak to napewno bigos... bede sobie tak mowic, dzis zaczynam 5 PP wiec mam nadzieje, ze bedzie lepiej, nie zmieniam trybu jednak, bo ostatnio fajnie lecialo,a ja zmiany panicznie sie boje

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 09:00   #3410
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Witam wszystkie Dukajace
GRATULACJE SPADEK PEŁEN PODZIWU.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:00   #3411
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
pulpeciki robię chyba z jakiegoś przepisiku na PP
pierś z kurczaka mielę, dodaję jajko i czosnku troszeczkę + przyprawy i otręby - formuję kuleczki i wrzucam na przyprawioną gotującą wodę gdy się ugotują wyciągam i finito
sos jogurt + czosnek + przyprawy

o jak milo mirka bedzie puplety szamala
dzieki kochana i prosimy o wiecej

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Ja znalazłam w Carefourze i Auchanie. W tesco nie było, biedronka nie ma, a lidl nie wiem.

Jakbym podjadała to bym się nie żaliła ja mam wahania wagi i zero spadków bez podjadania, na dobrej diecie 3 tygodnie.
Zmęczyła mnie taka ścisła dieta i dzisiaj zgrzeszyłam, przyznaję się, ale więcej się to nie zdarzy... mam nadzieję. Głodna chodziłam cały dzień a goście byli, to się skusiłam na malutki kawałek ciasta i brzoskwinki. Od jutra PP i na wzrost wagi nie będę się żalić, bo tym razem jak skoczy to moja wina
A co do teorii to tylko pisałam co pisała lekarka i co mi się wydaje, ale jeszcze w życie nie wprowadzam.
Dzieki ogromne ale zawsze jak zajde co carefoura to zastaje puste połki i jest tak pszenne sa i zytnie tez a tam gdzie powinny byc owisane pusto!!!
Ja nie wiem chyba w Lublienie wszyscy na Dukanie. Otrebow nie moge od 2 tyg kupic!
O ktorej godzinie chodzisz na zakupy? moze tutaj pies pogrzebany

Co do zastoju to siostro przybij piatke

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
O bradzo slusznsza uwaga!
Ktos tutaj zapomnial chyba

Cytat:
Witam wszystkie Dukajace
Piekny wynik gratuluje: roza:

A u mnie dzisiaj kochane po PW oczywiscie wzrost o +0,3kg!!
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:04   #3412
rumcia1
Rozeznanie

Duk Duk
U mnie dziś 73,5, co oznacza, że po warzywkach zostało mi tylko 200g nadwyżki. Dziś PP.

Dzisiaj też dzień, w którym mam zmieniać tryb z 5/5 na 4/3, ale się waham. Pasuje mi 5/5 i chyba dobrze spada, ale obawiam się wesela na czystych proteinach. Co mam zrobić. Kto podpowie?

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:06   #3413
songoma
Raczkowanie

kostki rosolowe wcale nie maja tak duzo tluszczu jak mogloby sie wydawac, biaalko 0,1g, wegle 0,4 i tluszcze 0,5 na setke produktu. a ile taka kosteczka moze wazyc?
poza tym, tylko w niej gotujesz, a nie wypijasz ten wywar.
nie wiem czy sie nie myle, moze mnie ktoras naprostuje, ale moim zdaniem - mozna.
a u mnie zastoj ta waga chyba zmowila sie z kims zeby nie pokazac mi mniej niz 65.
zobaczymy co bedzie dzialo sie jutro, ale juz mam humor zmięty :<
milego dnia
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:06   #3414
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
czym tam nagrzeszyłas? ja zzarłam w sobote litr lodów sernikowych, kilka czekoladek, babkę cytrynową i dwie delicje, poza tym placki otrebowe i gar zupy kalafiorowej z kalafiora hehehe papryki i zielska wczoraj juz było grzeczniej
Wstyd się przyznać. No normalnie, tylko mnie i chyba dziś tak będę chodzić . A poszła muffinka cytrynowo-makowa, rożek czekoladowy i takiż obwarzanek. Ale mnie pokarało i wylądowałam nad umywalką i było niefajnie, bo pojawiła sie krew. Ale czuje się dobrze, więc chyba jest ok. Już będę grzeczna, tak żeby brzuszkowi na myśl wymioty nie przyszły.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:06   #3415
Konczita
Zakorzenienie

twins dobrze że wyspana - mężowina zakumał ???
ja też nie zmieniam niech sobie jeszcze będzie moje 5/5

mirka wymiana menu jest dobra można podpatrzeć i zmienić u siebie dawaj swoje porcję obiadowe

Rumcia pięknie już malutko
Stary 2010-08-23, 09:09   #3416
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Duk Duk
U mnie dziś 73,5, co oznacza, że po warzywkach zostało mi tylko 200g nadwyżki. Dziś PP.

Dzisiaj też dzień, w którym mam zmieniać tryb z 5/5 na 4/3, ale się waham. Pasuje mi 5/5 i chyba dobrze spada, ale obawiam się wesela na czystych proteinach. Co mam zrobić. Kto podpowie?
Z jednej strony jeżeli dobrze spada, to szkoda by było zmieniać i jeszcze niechcący coś "zepsuć" ale z drugiej strony wesele na samych proteinach, bez jakiejkolwiek choćby sałatki...może byc ciężko. Trzeba by było posłuchać rad tych dziewczyn które ostatnimi czasy były na weselu Niech się wypowiedzą, czy da radę wytrzymać na samych jajcach całe weselicho
Stary 2010-08-23, 09:10   #3417
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Cześć Kochana!
Twój post skłonił mnie do odezwania się, ujawnienia i wyjścia z cienia wstydu. Też poległam i też akurat na jutro wyznaczyłam sobie datę powrotu do Dukana.
Codziennie budzę się i jestem na siebie wściakła, że pozwoliłam sobie na to, żeby kilka kilogramów wróciło, nie czuję się już ze sobą dobrze, wręcz źle, wstydzę się tego, że schudłam i znów zaczełam tyć.
Kochana! Też się bałam zaglądać na forum, też nie wchodze na wagę (nawet nie mam).
Czemu to się stało?- tak jak się obawiałam, wyjechałam na wakacje do obcego kraju, nie bardzo mam warunki do gotowania, ale teraz zrobię wszystko żeby się udało. Muszę wrócić do Polski w stanie dobrym, takim jak przed wyjazdem! Nie będe grzeszyć, będzie ćwiczyć, jeść przepisowo i przede wszystkim będę z Wami, bo inaczej to się nie da!

Przyjmijcie mnie z powrotem, zlinczujcie, zbatujcie i... wesprzyjcie

witam ponownie!!
Kochana niema to jak uczyć się na błędach.Ja nie jestem lepsza i pewnie wiele z nas.Po wakacjach dorobiłam sobie przeszło 3kg no i pytam sama siebie po co ci to było?Tak myślę że po to żeby się w końcu otrząsnąć i iść dalej razem z Doktorkiem.Udało mi się już zrzucić z tego nadmiaru 2.800,trzymam za Ciebie kciuki ,jestem z Tobą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 09:12   #3418
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Witam wszystkie Dukajace
bardzo ładny wynik

Twinsplus1 mam nadzieję, że emocje opadły, a M jakoś się zreflektuje.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:18   #3419
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
no a gdzie foty? swietny wynik
Wlasnie dzisiaj o nich myslalam musze znalezc jakies z 72kg i zrobic sobie teraz, a te z 72kg beda dobra motywacja

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość
GRATULACJE SPADEK PEŁEN PODZIWU.
Hehehe moj spadek to pikus przy twoim

Dzieki wszystkim
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 09:18   #3420
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać. No normalnie, tylko mnie i chyba dziś tak będę chodzić . A poszła muffinka cytrynowo-makowa, rożek czekoladowy i takiż obwarzanek. Ale mnie pokarało i wylądowałam nad umywalką i było niefajnie, bo pojawiła sie krew. Ale czuje się dobrze, więc chyba jest ok. Już będę grzeczna, tak żeby brzuszkowi na myśl wymioty nie przyszły.
Oj kochana to jest bardzo niepokojace co piszesz,to znaczy chodzi mi o ta krew.Za te obzarstwo słodkościami należa Ci się baty,ale jak piszesz już Cię pokarało.Udaj się do lekarza bo ta krew to niepokjąca sprawa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości