|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Witam kochane
![]() Życzę miłego dnia ![]() Bo u mnie zapowiada się średnio;/ W sobotę ogladaliśmy "Paranormal activity" i jak dzisiaj w nocy była burza i obudziło mnie pieprznięcie lufcika w kuchnii to się lekko zlękłam;/;/
|
#2312 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Za wysokim progiem na jego krótkie nóżki ![]() Ale jest już lepiej niż było, prawda? Naprawdę rajcowałyby Cię takie nic nie znaczące, gówniarskie opisy na gg? Ja tam bym wolała okazywanie miłości w realu niż na gadu Dobrze wiesz, że on to robi na pokaz. Nie Ty byłaś nieistotna, tylko on taki niedojrzały, pozbawiony kultury i odwagi cywilnej. I słusznie. To może warto by zamknąć ten rozdział i nie przeżywać czegoś i kogoś, kto nie jest tego wart? Tego akurat się wstydzić nie musisz - złość ma właściwości oczyszczające. No to akurat niepotrzebne. Kręcą go takie po prostu. Ewentualnie mówił tak o niej, żebyś się nie zorientowała, że na nią leci. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#2313 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mam podobnie - eks nigdy w ciągu 8 lat nie ustawił opisu do mnie, "bo z gg korzystam też w sprawach biznesowych i jak to będzie wyglądać" itepe. Zablokowałam go i usunęłam z listy, ale jak korzystałam z innego kompa, to zaimportowało mi jego kontakt i wyłączyło blokadę, więc jakieś buziaczki zobaczyłam. Kto wie, może to były biznesowe buziaczki Ale potem się okazało, że nie miał nikogo, więc to chyba tylko na złość mnie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
mimimka - nieźle Cię wkopały Obstawiałabym przy swoim. Albo nr 2 dostała zepsuty aparat, albo sama zepsuła.Z sąsiadem będziecie już się kłócić na wieki, więc zanim zrobisz aferę, znajdź twarde dowody.
|
|
|
#2314 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
Ja musze dzis powiedziec kolezance nr2 jaka jest sytuacja. Glupio mibo nie wiem jak ona zreguje. Elve nie urwe z zadna kontaktu bo to moje blizsze kolezanki zeby nie powieziec przyjaiolki. To jest proba dla naszej przyjazni. Mam nadzieje ze nie poklucimy sie o to. Calkiem mozliwe ze kolezanka nr2 nie uzywala tego aparatu ale mogl jej wypasc, uderzyc sie o cos iuszkodzic i sama nie wiedziala ze cos sie uszkodzilo....
Mam nauczke by przed zabraniem odkoos jakiegokolwiek sprzetu najpierw go sprawdzic!!
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#2316 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
albo przestał je ukrywać To tak jak z ukrytymi gejami, zakładają rodziny itd, a potem pękają i odchodzą do swojej prawdziwej love ![]() I prawidłowo ![]() Spokojnie, to bywa proces, który wymaga cierpliwości... Ok, ale czy to w ogóle jest ważne? Ale mu odbiło. Czyli się taki stał. Skrzywdził Cię. Nara temu panu. Revenge is a dish bes served cold... Po to nas masz ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- "stuck" też istnieje ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
No, za***iaszcze. Jeśli tak się stało, to powinna się do tego przyznać.
|
|
|
#2317 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wiem, zaproponowałam tylko alternatywę w jej kierunku
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Guten morgen
![]() Czuję się dzisiaj jak ciężarna słonica z racji tych dni, ale za to zdeterminowana słonica, która od dzisiaj się odchudza Dzisiaj całe szczęście nic mi się nie śniło, albo i nie pamiętam. I dobrze, bo już nie kręci mnie pan sklepowy i otręby
|
|
#2319 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() No więc mam problem z facetem :| W skrócie znamy się od trzech lat ale od pół roku spotykamy się "jesteśmy" ze sobą. Mieszkamy od siebie 50 km czyli nie tak daleko. Niestety widywaliśmy się rzadko ze względu na jego pracę. Do tej pory wierzyłam, że to praca była powodem braku czasu. A nie miałam powodu mu nie wierzyć bo mój tata też tam pracował i wiem że go prawie w domu nie było. Jak byłam mała mówiłam na niego pan tak często go nie było. W czerwcu wyjechałam za granicę i ostatnio będąc na pewnym portalu społecznościowym znalazłam przypadkiem w znajomych mojej kuzynki córki profil jego siostry o której mi opowiadał. Na profilu jego siostry znalazłam profil jego i jego "byłej" (on tak twierdzi). A tam zdjęcia z nad morza z lipca tego roku z nią. On się tłumaczył , że to jest jej profil on nie ma do niego dostępu, a zdjęcia są z tamtego roku. Ok. W takim razie po co zdjęcia z nad morza wstawił jego brat i 11-letnia siostrzenica podpisując, że są z tego roku . Oj kłóciliśmy się bardzo . Twierdzi, że oni chcą go zniszczyć. Postanowiłam dowiedzieć się coś od jego siostry (nie znam jego rodzeństwa ani nikogo z jego rodziny) także anonimowo zapytałam się jego siostry czy on kogoś ma. Odpowiedź jaką otrzymałam to że jest zaręczony od 4 lat. Trochę mi to nie pasuję to ale ok. Stwierdziłam, że mnie okłamywał i nie ma tego sensu dalej ciągnąć. Choć bardzo do niego się przywiązałam nie wierze mu. Niestety on nie daje mi spokoju wydzwania, piszę do mnie obawiam się , że lada dzień przyjedzie do mnie. Nie wiem czy mu wierzyć w to wszystko. Dla mnie to niewyobrażalne aby jego była dziewczyna zmówiła się z jego rodzeństwem przeciwko mnie
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
Czytalam o tym i to chyba niczyja wina. Migawka sie zepsula a to czest aprzypadlosc lustrzanek. Psuje sie po ilus tam k zrobionych zdjec....
Tylko co tu terac nr1 powiedziec??
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny 5 dni do wyprowadzki... wczoraj odkryłam fajną rzecz - gadu gadu, zawsze myślałam, że to beznadzieja, ale spodobało mi się czego to się człowiek nie uczy na stare lata
|
|
#2322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje za wsparcie humor jakoś powoli mi się poprawia. Chciałabym się zapisać na kurs tańca, ale zobaczymy jak będę stała finansowo od jutra dieta, zadbam o siebie i mam nadzieję, że jak mnie zobaczy to szczęka opadnie mu do samej ziemi nara temu panu ![]() Revenge is a dish bes served cold... a na to przyjdzie jeszcze czas, poczekam aż emocje się wyciszą i uderzę z nienacka |
|
|
|
|
#2323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, ja też chciałabym się zemścić Dla własnej satysfakcji
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zalecić sprawdzanie, czy sprzęt działa przed jego pożyczeniem.
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
chyba osiągnęłam już totalne dno i byłam wyczerpana psychicznie,czasami jeszcze myśle o tym żeby się do niego odezwać ale tłumacze sobie co mi to da i że już były takie etapy i zawsze kończyło się tak samo, na poniżaniu mojej osoby...
szkoda tylko, że nie potrafie budować nowego związku z fajnym chłopakiem
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Włażę dzisiaj na GG a na opisie u koleżanki z naleśnikiem na twarzy (Boże jaką ona ma twarz xD), czyli z obecną mojego ex opis "obawiam się że pokochałam go bardziej od ciebie" xD
Mam ochotę ustawić sobie opis "Masz rację, ale jakoś nie jest mi żal" xD
|
#2331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2333 |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak...Jestem 8 m-cy po rozstaniu z tamtym a ona chyba nadal traktuje mnie jak konkurencje
Ale to nawet budujące...Znaczy że się mnie boi ![]() Ale spoko...Ja z odzysku nie biorę. Jakoś nie gustuję;P Kto go tam wie gdzie ten język wsadzał xD
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2335 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z drugiej dlaczego niby jego ex nie mogła by nastawić rodziny na Ciebie Z 3 jeśli nadal pisze i dzwoni to może jednak mu zależy Ja na Twoim miejscu pojechała bym do Niego i sprawdziła co tak na prawdę jest 5 bo takie granie w kotka i myszkę zupełnie nie ma sensu... Znam wiele przypadków,że koleś jest z laską ileś tam lat ale szuka nowej bo nie chce już być z tamtą... A po co rzucać i być samotnym skoro można sobie załatwić "koło ratunkowe"
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, właśnie
|
|
#2339 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lidasia - jeśli okaże się, że zdjęcia pochodzą jednak z tego roku, to będzie oznaczało, że Cię okłamał, czyli nie warto kontynuować znajomości z kłamcą.
|
|
#2340 |
|
Rozeznanie
|
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy 
jest mi przykro, że zmarnowałam tyle czasu z takim dupkiem, że nadal mi jest ciężko a on wyznaje takie rzeczy na gg innej ja nigdy na to nie zasługiwałam. Byłam tak nieistotna, że jeszcze nie skończył związku ze mną, a już najwyraźniej kręcił z tamtą. Czuję się oszukana i wykorzystana.Mam takie złe myśli pod jego adresem i się ich wstydzę, ja nigdy nie byłam taka mściwa, a jeszcze gorsze pod jej adresem. Przecież mój eks powiedział o niej "szmata" a co teraz nagle zaczął się z nią spotykać ? o co tu chodzi ?

?
Obstawiałabym przy swoim. Albo nr 2 dostała zepsuty aparat, albo sama zepsuła.