|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Nie no, pytam tylko. Bo to często idzie za sobą w parze.
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie, podziwiam... prawie 100 km na rowerze no i niedługo się stażujesz, fajnie ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- nieopowiadanie o przygodach znajomych z brakiem seksu? eeeej, bo jak tak, to ja to olewam
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie daję ludziom drugiej szansy. jak mi coś nie spasuje, nie pójdzie po mojej myśli to wybucham... gdyby nie to drugie oblicze to byłabym całkiem inna osobą, było by za dobrze... nie wiem czy to nerwica... czy taki do du.py charakter madziamacius8786 jestem z Tobą... z tego co piszesz, to chyba tez jesteś taki nerwusek co musi postawić na swoim jak ja... (chyba, że się mylę to wybacz). Widocznie przekroczyłaś granicę jego wytrzymałości... Chłopak pęknął i teraz nad wszystkim myśli. Może boi się, że resztę życia tak spędzi na kłótniach, pretensjach? I chce cię przetrzymać zebyś go doceniła, że tyle wytrzymuje... I żebyś mu okazała więcej wyrozumiałości. nie jestem w temacie jak to tam z wami jest, więc może pie prze... więc wybacz jak coś |
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Witam po weekendzie nie wiem kiedy ja będę miała czas Was nadrobić
|
|
|
|
#607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#608 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Wciąż nie odespałam wesela
![]() Ogólnie na tak beznadziejnym weselu jeszcze nie byłam. Kapela grała oklepana kawałki, oczepiny, które dla mnie są ważnym elementem wesela były nudne i też oklepane, a przecież jest tyle zabaw mniej znanych. Dodatkowo był problem z organizacją, podawali w takim tempie jedzenie, że różnica między wydawaniem tego samego dania dochodziła nawet do 30 min. Tak więc na jedzenie było trzeba długo czekać, a nie było ono tego warte, przez całe wesele tylko próbowałam posiłków, a 2 to sobie w ogóle darowałam. Dodatkowo orkiestra dostawała jedzenie jako pierwsza, więc gdy oni już zjedli wołali gości na parkiet, a ponieważ była obsuwa z wydawaniem posiłków gościom większość z nich dopiero zaczynała jeść. Wokalistka miała piękny głos, ale śpiewała bez uczucia. No, ale był barman i piłam pyszne drinki Chcę Go mieć na moim weselu![]() Idę nadrabiać. Jutro mam rozmowę w sprawie pracy w ING, ale koleś jakiś dziwny,bo nie był w stanie mi nawet powiedzieć na jakie stanowisko i gadał chyba ze mną podczas przerwy i sobie jadł gadając ze mną
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, trzymaj się
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ostatnio przeraziła kwota jaką krzyknął sobie drużba weselny......
Macie kogoś takiego do prowadzenia wesela? staroste, wodzireja czy jak on się tam nazywa? i ile płacicie?? |
|
|
|
#611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale po tym weselu zszokowałam się informacją, że u mnie za zespół płaci się min. 4000, ja myślałam,że tyle to się płaci jakiemuś super ekstra. ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Oglądam sobie kosmetyki a Clareny, ale drogie są strasznie, a boję się,że mnie uczulą. Stosowała któraś? |
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Madziu, trzymam kciuki ![]() Naj, za zmiany ![]() ![]() Aa my byliśmy wczoraj na wycieczce w Przemyślu i zakochałam się w tym mieście
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam zespół 5-cio osobowy powiedział 3500zł za pierwszy dzień, 1200 za drugi, i 1000zł drużba.... |
|
|
|
|
#614 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam już z zakupów koleżanki. Znów się napatrzyłam, tym razem na rzeczy do domu
![]() I byłam w jubilerskim, pierdzionki pooglądać ![]() Słucham RMF FM, właśnie jakiś koleś wygrał 100 tysięcy
|
#615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem nerwusek napewno przekroczyłam jego granice i cierpliwość do mnie mu sie skończyła..ale pamietam jak mówił,że nawet jak jestem takim nerwuskiem to i tak mnie Kocha ja już Go doceniłam oraz to,że przez swoje zachowanie moge stracić to co najbardziej Kocham jak mam mu to jeszcze udowodnić? Cytat:
![]() ledwo daje rade ![]() ciągle myśle co Tż robi![]() Cytat:
moja mama używała z clareny kawiorowego i też zadowolona![]() Cytat:
![]() ![]() chciałabym żeby coś sie wyjaśniło..ile moge czekać..to są tortury![]() Przemyśl..... ![]() Jeszcze troche i 15 bedzie po co on mi to robi
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale dupa ze mnie
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wszystkim za kciuki - czuję się jak głupia plotkara, ale co mi tam
![]() Madziu, a może jemu o to chodzi - chce sprawdzić, czy się sama do niego nie odezwiesz? jeśli nie, np. do tej 20 czy do 23, to on zadzwoni. |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zespołów/wodzirejów - nie wiem, ile biorą a na drogich kosmetykach się nie znam.
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w stronach jest starosta który zajmuje się na równi z rodzicami dbaniem o wódkę i 'usuwanie' bram na drodze. Ogólnie jakieś tam dbanie o wesele- ale nie o jego prowadzenie. Drużba pełni u mnie rolę świadka na ślubie (ot, podpisać się na akcie ślubu), tak to normalnie się bawi na weselu, jak i starosta. Są oni wybierani z rodziny i na pewno się im nie płaci... Płaci się ale orkiestrze/wodzirejowi/didżejowi ( w zależności co kto bierze) i to do ich obowiązków należy zabawianie gości i dbanie o muzyczną stronę wesela. |
|
|
|
|
#621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madziu, dziękuję za opinię, teraz muszę się zastanowić czego potrzebuję, bo dużo rzeczy mi się stamtąd podoba, a czytałam,że najlepiej kupować wszystko z jednej serii, a nie je mieszać. A ja mam problemtyczną cerę, ale i wrażliwą, skłonną do alergii. No na tym weselu gadaliśmy z Tż jak będą u Nas wyglądały pewne kwestie Kurczę boję się,że goście nie będą zadowoleni z mojego wesela.
|
|
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
madzius cierpliwosci
wytrzymalas tyle czas to wytrzymasz jeszcze troszke jestesmy z Ciebie dumne
|
|
|
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest ktoś inny niż drużba/ świadek.
|
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Korniszon, czyli inaczej wodzirej
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
ale bezsens z tymi drużbami
dobrze, że my nie chcemy żadnych wymyślnych zabaw i nie trzeba będzie nikomu za nie płacić
|
|
|
|
#626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cie Kocha to zje ![]() Cytat:
jak do 20 sam sie nie odezwie to bede musiała wziąć to w swoje rece ale to nie tak powinno być bo obiecał![]() Cytat:
![]() może przejdź sie do gabinetów kosmetycznych może tam mają przedstawicieli z Clareny? Cytat:
![]() ja myśle,że albo jest przy aucie i tam robi dlatego nie dzwoni (bo zawsze tak było,przed nocką był w garażu do 15), albo kompletnie zapomniał o tym,że ma zadzwonić albo zobaczył ,że sie nie odzywam to pewnie doszło to do mnie,że nie jesteśmy razem i sie nie odezwie
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
kobieta w piątek czy czwartek była załamana bo odebrała, mówiąc 'halo ?'
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
nie wytrzymam
![]() już jest 15 a on wie,że mi tak zależy na tym telefonie nawet jak chce mnie sprawdzić to jest to nie fair bo dobrze wie,że wskoczyłabym za nim w ogień a on po tylu latach tak mnie traktuje
|
|
#629 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Życzę w takim razie samych uśmiechniętych dni ![]() Ja w nocy prawie w ogóle nie spałam (zasnęłam chwilę przed 6 rano). Tak niestety przechodzę okres, przed 4 się złamałam i zażyłam tabletkę (drugą od wczoraj), a miałam nie brać żadnej, ale się nie dało. Chciałam się wstrzymać ze środkami przeciwbólowymi, bo co miesiąc zjadam podczas okresu kilkanaście tabletek Ma któraś z Was aż tak bolesne miesiączki? Jak sobie z nimi radzicie?(tylko nie radźcie mi ketonalu jak pewien ginekolog, który bez słowa mi go przepisał - oczywiście nawet go nie wykupiłam). Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#630 | |
|
Wtajemniczenie
|
No
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.

to, że nie będę żoną, nie znaczy, że mam zamiar żyć w białym konkubinacie 

żeby odezwał dziś
tż mnie przegnał na rowerze 96 km!! myślałam, że umrę normalnie, raz, że upał, dwa, że ciężko bo koniec trasy docelowej to teren lekko górzysty,ma jak mnie tyłek bolał, normalnie przez ostatnie 20 km do domu konałam
) zameldować sie po odbytym kursie i jutro mam zrobić jeszcze tylko badania (kij, że na drugim końcu wrocka i nie mam pojęcia jak tam dojechać), pojutrze zgłosić się do pracodawcy i na dniach zaczynam w końcu mój staż 
eeeej, bo jak tak, to ja to olewam

13.03.2008
Zakończone: 2

jestem nerwusek