Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 12:35   #601
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
eno, bez takich! to, że nie będę żoną, nie znaczy, że mam zamiar żyć w białym konkubinacie
Nie no, pytam tylko. Bo to często idzie za sobą w parze.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:37   #602
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
czesc Wam!!!

madzia wytrwałości, a myślę, że nie pożałujesz i żeby odezwał dziś

naj cóż za postanowienie

Ale miałam aktywną niedzielę tż mnie przegnał na rowerze 96 km!! myślałam, że umrę normalnie, raz, że upał, dwa, że ciężko bo koniec trasy docelowej to teren lekko górzysty,ma jak mnie tyłek bolał, normalnie przez ostatnie 20 km do domu konałam a twarz mnie cała piecze tak sobie zjarałam. wycieczka zajęła nam 10 godzin, a wieczorem jeszcze sobie pojechaliśmy na koncert Feela i sztuczne ognie po nim, bo na dożynkach w pobliskiej gminie grali

A dziś z rańca byłam już w urzędzie pracy (2,5 h czekania) zameldować sie po odbytym kursie i jutro mam zrobić jeszcze tylko badania (kij, że na drugim końcu wrocka i nie mam pojęcia jak tam dojechać), pojutrze zgłosić się do pracodawcy i na dniach zaczynam w końcu mój staż myślę, że najpóźniej od 1. września
A póki co jeszcze muszę dziś do pracy i tak do końca sierpnia, a tak mi się nie chce już tam robić, jeszcze w ten upał...

Fruniek biedny musi chodzic w kołnierzu do zdjęcia szwów jak mnie nie ma w domu, bo ściąga sobie opatrunek i żeby mu czasem do głowy nie przyszło sobie pozrywać zębami te szwy ale w czw. wieczorem albo pt. już go wiozę na zdjęcie szwów, nie mogę się doczekać

I co ja jeszcze chciałam, męczy mnie już ten remont w domu (po co mi był ten ślub ), który trwa od początku lipca teraz ocieplają dom, wszędzie fruwa styropian i jeszcze pod oknem mi młotkiem wali już nie pamiętam kiedy się porządnie wyspałam.
po pierwsze, to poważne postanowienie!
po drugie, podziwiam... prawie 100 km na rowerze
no i niedługo się stażujesz, fajnie

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie no, pytam tylko. Bo to często idzie za sobą w parze.
nieopowiadanie o przygodach znajomych z brakiem seksu? eeeej, bo jak tak, to ja to olewam
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:45   #603
Herbatkowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry całkiem fajne mam dni ostatnio dużo się dzieje
Hajja, nieeee, to jest przy depresji, nie nerwicy. Nerwica to nie jest stan ciągły - objawy są dopiero wtedy, kiedy sytuacja mnie przerasta. Zdarza się to często, ale nie na tyle, żeby mi uniemożliwiać względnie normalne funkcjonowanie. Leczy się, fakt, ale nie u psychiatry (tam trafiają raczej bardziej skomplikowane przypadki). Ja mam od tego psycholożkę i ten temat też się przewija podczas rozmów a jak jest skrajnie źle to meliska albo persen i od razu lepiej
we mnie siedzą jakby dwie osoby.... ogólnie jestem (wydaje mi się) miłą osobą, można się ze mną pośmiać, powygłupiać... ale... mam strasznie cienką granicę... jak ktoś mnie w.k.u.r.w.i to tylko raz.
nie daję ludziom drugiej szansy.
jak mi coś nie spasuje, nie pójdzie po mojej myśli to wybucham...
gdyby nie to drugie oblicze to byłabym całkiem inna osobą, było by za dobrze...
nie wiem czy to nerwica... czy taki do du.py charakter

madziamacius8786
jestem z Tobą... z tego co piszesz, to chyba tez jesteś taki nerwusek co musi postawić na swoim jak ja... (chyba, że się mylę to wybacz).
Widocznie przekroczyłaś granicę jego wytrzymałości... Chłopak pęknął i teraz nad wszystkim myśli. Może boi się, że resztę życia tak spędzi na kłótniach, pretensjach? I chce cię przetrzymać zebyś go doceniła, że tyle wytrzymuje... I żebyś mu okazała więcej wyrozumiałości.

nie jestem w temacie jak to tam z wami jest, więc może pie prze... więc wybacz jak coś
Herbatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:53   #604
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze, to poważne postanowienie!
po drugie, podziwiam... prawie 100 km na rowerze
no i niedługo się stażujesz, fajnie

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

nieopowiadanie o przygodach znajomych z brakiem seksu? eeeej, bo jak tak, to ja to olewam
No w zakonach składali śluby czystości, milczenia, ubóstwa

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 13:01   #605
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
No w zakonach składali śluby czystości, milczenia, ubóstwa
noo, w sumie racja... mieszkam koło kościoła zakonników, to może wysyłają jakieś fluidy i tak to się dla mnie skończy, och nie!
Stary 2010-08-23, 13:06   #606
Biska
Zakorzenienie

Czeeeeść

Witam po weekendzie nie wiem kiedy ja będę miała czas Was nadrobić

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 13:24   #607
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
madziamacius8786 slonko wyluzuj troche odezwie się zobacz która jest godzina jeszcze cały dzień ma

dziewczyny umieram ząb mne boli w ogole musze się uczyć a jakos zaciecia nie mam tez tak macie?

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

aleksandrettaa widze że my mamy prawie identyczny staż z tym że ty już jesteś narzeczona
Oj, ja też się musze uczyć i mi leci jak krew z nosa.

Cytat:
Madziu, moim zdaniem on ma czas do północy, może chce Cię wziąć na przetrzymanie i ma do tego prawo według mnie, ale zrobisz, jak uważasz.

taka zmiana, że: kończę z opowiadaniem osobom postronnym zwykłych historyjek z życia innych ludzi (mimo że nie uważam tego za złe ), np. komuś tam zepsuło się auto i pchał je ileś kilometrów i kończę z mówieniem mamie i siostrze o pierdołach z mojego zycia, bo wykorzystują to przeciwko mnie, chcąc nie chcąc
ciociami nie będziecie, ale bądźcie ze mnie dumne!
Brawo !!!

Cytat:
czesc Wam!!!

naj cóż za postanowienie

Ale miałam aktywną niedzielę tż mnie przegnał na rowerze 96 km!! myślałam, że umrę normalnie, raz, że upał, dwa, że ciężko bo koniec trasy docelowej to teren lekko górzysty,ma jak mnie tyłek bolał, normalnie przez ostatnie 20 km do domu konałam a twarz mnie cała piecze tak sobie zjarałam. wycieczka zajęła nam 10 godzin, a wieczorem jeszcze sobie pojechaliśmy na koncert Feela i sztuczne ognie po nim, bo na dożynkach w pobliskiej gminie grali

A dziś z rańca byłam już w urzędzie pracy (2,5 h czekania) zameldować sie po odbytym kursie i jutro mam zrobić jeszcze tylko badania (kij, że na drugim końcu wrocka i nie mam pojęcia jak tam dojechać), pojutrze zgłosić się do pracodawcy i na dniach zaczynam w końcu mój staż myślę, że najpóźniej od 1. września
A póki co jeszcze muszę dziś do pracy i tak do końca sierpnia, a tak mi się nie chce już tam robić, jeszcze w ten upał...

Fruniek biedny musi chodzic w kołnierzu do zdjęcia szwów jak mnie nie ma w domu, bo ściąga sobie opatrunek i żeby mu czasem do głowy nie przyszło sobie pozrywać zębami te szwy ale w czw. wieczorem albo pt. już go wiozę na zdjęcie szwów, nie mogę się doczekać

I co ja jeszcze chciałam, męczy mnie już ten remont w domu (po co mi był ten ślub ), który trwa od początku lipca teraz ocieplają dom, wszędzie fruwa styropian i jeszcze pod oknem mi młotkiem wali już nie pamiętam kiedy się porządnie wyspałam.
pracujesz i jeszcze możesz isc na staż z Up mimo że jesteś zarejestrowana jako bezrobotna? U mnie nie dość że by cię wykreślili to jeszcze kare taką finansowa nałożyli że masakra...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 13:28   #608
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki. Wciąż nie odespałam wesela
Ogólnie na tak beznadziejnym weselu jeszcze nie byłam. Kapela grała oklepana kawałki, oczepiny, które dla mnie są ważnym elementem wesela były nudne i też oklepane, a przecież jest tyle zabaw mniej znanych. Dodatkowo był problem z organizacją, podawali w takim tempie jedzenie, że różnica między wydawaniem tego samego dania dochodziła nawet do 30 min. Tak więc na jedzenie było trzeba długo czekać, a nie było ono tego warte, przez całe wesele tylko próbowałam posiłków, a 2 to sobie w ogóle darowałam. Dodatkowo orkiestra dostawała jedzenie jako pierwsza, więc gdy oni już zjedli wołali gości na parkiet, a ponieważ była obsuwa z wydawaniem posiłków gościom większość z nich dopiero zaczynała jeść.
Wokalistka miała piękny głos, ale śpiewała bez uczucia.
No, ale był barman i piłam pyszne drinki Chcę Go mieć na moim weselu
Idę nadrabiać. Jutro mam rozmowę w sprawie pracy w ING, ale koleś jakiś dziwny,bo nie był w stanie mi nawet powiedzieć na jakie stanowisko i gadał chyba ze mną podczas przerwy i sobie jadł gadając ze mną
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 13:31   #609
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Madzia, trzymaj się

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:02   #610
agulaaabar
Zakorzenienie

A mnie ostatnio przeraziła kwota jaką krzyknął sobie drużba weselny...... Macie kogoś takiego do prowadzenia wesela? staroste, wodzireja czy jak on się tam nazywa? i ile płacicie??

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:09   #611
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
A mnie ostatnio przeraziła kwota jaką krzyknął sobie drużba weselny...... Macie kogoś takiego do prowadzenia wesela? staroste, wodzireja czy jak on się tam nazywa? i ile płacicie??
Ja niestety nie wiem, bo w moich stronach wodzirej jest zespołu, nie ma starosty, starszego drużby.
Ale po tym weselu zszokowałam się informacją, że u mnie za zespół płaci się min. 4000, ja myślałam,że tyle to się płaci jakiemuś super ekstra.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Oglądam sobie kosmetyki a Clareny, ale drogie są strasznie, a boję się,że mnie uczulą. Stosowała któraś?
Stary 2010-08-23, 14:14   #612
Biska
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Madziu, trzymam kciuki mam nadzieję, że coś się dziś wyjaśni

Naj, za zmiany

Aa my byliśmy wczoraj na wycieczce w Przemyślu i zakochałam się w tym mieście

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:21   #613
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Ja niestety nie wiem, bo w moich stronach wodzirej jest zespołu, nie ma starosty, starszego drużby.
Ale po tym weselu zszokowałam się informacją, że u mnie za zespół płaci się min. 4000, ja myślałam,że tyle to się płaci jakiemuś super ekstra.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Oglądam sobie kosmetyki a Clareny, ale drogie są strasznie, a boję się,że mnie uczulą. Stosowała któraś?

Nam zespół 5-cio osobowy powiedział 3500zł za pierwszy dzień, 1200 za drugi, i 1000zł drużba....

Czas na zmiany !
Stary 2010-08-23, 14:21   #614
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Wróciłam już z zakupów koleżanki. Znów się napatrzyłam, tym razem na rzeczy do domu

I byłam w jubilerskim, pierdzionki pooglądać

Słucham RMF FM, właśnie jakiś koleś wygrał 100 tysięcy

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:25   #615
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

chciałabym nie pożałować, bardzo chce żeby jak najszybciej sie odezwał

Cytat:
Napisane przez Herbatkowa Pokaż wiadomość

madziamacius8786 jestem z Tobą... z tego co piszesz, to chyba tez jesteś taki nerwusek co musi postawić na swoim jak ja... (chyba, że się mylę to wybacz).
Widocznie przekroczyłaś granicę jego wytrzymałości... Chłopak pęknął i teraz nad wszystkim myśli. Może boi się, że resztę życia tak spędzi na kłótniach, pretensjach? I chce cię przetrzymać zebyś go doceniła, że tyle wytrzymuje... I żebyś mu okazała więcej wyrozumiałości.

nie jestem w temacie jak to tam z wami jest, więc może pie prze... więc wybacz jak coś
nie mam Ci co wybaczyć jestem nerwusek napewno przekroczyłam jego granice i cierpliwość do mnie mu sie skończyła..ale pamietam jak mówił,że nawet jak jestem takim nerwuskiem to i tak mnie Kocha ja już Go doceniłam oraz to,że przez swoje zachowanie moge stracić to co najbardziej Kocham jak mam mu to jeszcze udowodnić?

Cytat:
Cześć dziewczynki. Wciąż nie odespałam wesela
Ogólnie na tak beznadziejnym weselu jeszcze nie byłam. Kapela grała oklepana kawałki, oczepiny, które dla mnie są ważnym elementem wesela były nudne i też oklepane, a przecież jest tyle zabaw mniej znanych. Dodatkowo był problem z organizacją, podawali w takim tempie jedzenie, że różnica między wydawaniem tego samego dania dochodziła nawet do 30 min. Tak więc na jedzenie było trzeba długo czekać, a nie było ono tego warte, przez całe wesele tylko próbowałam posiłków, a 2 to sobie w ogóle darowałam. Dodatkowo orkiestra dostawała jedzenie jako pierwsza, więc gdy oni już zjedli wołali gości na parkiet, a ponieważ była obsuwa z wydawaniem posiłków gościom większość z nich dopiero zaczynała jeść.
Wokalistka miała piękny głos, ale śpiewała bez uczucia.
No, ale był barman i piłam pyszne drinki Chcę Go mieć na moim weselu
Idę nadrabiać. Jutro mam rozmowę w sprawie pracy w ING, ale koleś jakiś dziwny,bo nie był w stanie mi nawet powiedzieć na jakie stanowisko i gadał chyba ze mną podczas przerwy i sobie jadł gadając ze mną
na swoim weselu za to bedziesz sie świetnie bawić

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Madzia, trzymaj się
ledwo daje rade ciągle myśle co Tż robi

Cytat:

ja używam kremu nawilżającego hydro oxy cream i jest super, nawilża i jest gladka buźka po nim moja mama używała z clareny kawiorowego i też zadowolona

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Madziu, trzymam kciuki mam nadzieję, że coś się dziś wyjaśni

Aa my byliśmy wczoraj na wycieczce w Przemyślu i zakochałam się w tym mieście
dziekuje za kciuki chciałabym żeby coś sie wyjaśniło..ile moge czekać..to są tortury

Przemyśl.....

Jeszcze troche i 15 bedzie po co on mi to robi
Stary 2010-08-23, 14:28   #616
Kohnelia20
Zakorzenienie

dziewczyny ale dupa ze mnie z okazji naszej 4 rocznicy i 2 miesięcy upiekłam ciasto tzn piecze się i zapomniałam dać cukru i po placku pewnie
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:29   #617
najfajniejsza
Zakorzenienie

dzięki wszystkim za kciuki - czuję się jak głupia plotkara, ale co mi tam

Madziu, a może jemu o to chodzi - chce sprawdzić, czy się sama do niego nie odezwiesz? jeśli nie, np. do tej 20 czy do 23, to on zadzwoni.
Stary 2010-08-23, 14:31   #618
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ale dupa ze mnie z okazji naszej 4 rocznicy i 2 miesięcy upiekłam ciasto tzn piecze się i zapomniałam dać cukru i po placku pewnie
słodziaśne będzie

Czas na zmiany !
Stary 2010-08-23, 14:32   #619
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz, że to dietetyczne bezcukrowe ciacho

co do zespołów/wodzirejów - nie wiem, ile biorą a na drogich kosmetykach się nie znam.
Stary 2010-08-23, 14:33   #620
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Drużba krzyknął sobie kasę? Niby za co?
U mnie w stronach jest starosta który zajmuje się na równi z rodzicami dbaniem o wódkę i 'usuwanie' bram na drodze. Ogólnie jakieś tam dbanie o wesele- ale nie o jego prowadzenie. Drużba pełni u mnie rolę świadka na ślubie (ot, podpisać się na akcie ślubu), tak to normalnie się bawi na weselu, jak i starosta. Są oni wybierani z rodziny i na pewno się im nie płaci...
Płaci się ale orkiestrze/wodzirejowi/didżejowi ( w zależności co kto bierze) i to do ich obowiązków należy zabawianie gości i dbanie o muzyczną stronę wesela.

Stary 2010-08-23, 14:34   #621
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Nam zespół 5-cio osobowy powiedział 3500zł za pierwszy dzień, 1200 za drugi, i 1000zł drużba....
Ten zespół też był 5-osobowy, ile biorą za drugi dzień to nie wiem, bo poprawin dzięki bogu nie robili. Ale tak myślę,czy nie lepiej na drugi dzień puszczać muzykę z płyt? Szkoda,że wcześniej nie szukaliście zespołu od razu z wodzirejem.
Madziu, dziękuję za opinię, teraz muszę się zastanowić czego potrzebuję, bo dużo rzeczy mi się stamtąd podoba, a czytałam,że najlepiej kupować wszystko z jednej serii, a nie je mieszać. A ja mam problemtyczną cerę, ale i wrażliwą, skłonną do alergii.
No na tym weselu gadaliśmy z Tż jak będą u Nas wyglądały pewne kwestie Kurczę boję się,że goście nie będą zadowoleni z mojego wesela.
Stary 2010-08-23, 14:34   #622
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

madzius cierpliwosci wytrzymalas tyle czas to wytrzymasz jeszcze troszke jestesmy z Ciebie dumne ale pamietaj, ze cokolwiek sie stanie bedziesz miala juz pewnosc bo zycie w takim zawieszeniu jest straszne ... a mi sie wydaje, ze on jej na zlosc nie robi z tym, ze jest 15 i nie zadzwonil, moze cos robi, jest zajety i najzwyczajniej w swiecie nie pomyslal, ze bedzie jej przykro i, ze spodziewa sie telefonu szybciej... Poczekaj na to az sie wywiaze z obietnicy a jak bedzie wieczor i nadal bedzie bez telefonu to wtedy pomyslimy co zrobic
Stary 2010-08-23, 14:36   #623
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Drużba krzyknął sobie kasę? Niby za co?
U mnie w stronach jest starosta który zajmuje się na równi z rodzicami dbaniem o wódkę i 'usuwanie' bram na drodze. Ogólnie jakieś tam dbanie o wesele- ale nie o jego prowadzenie. Drużba pełni u mnie rolę świadka na ślubie (ot, podpisać się na akcie ślubu), tak to normalnie się bawi na weselu, jak i starosta. Są oni wybierani z rodziny i na pewno się im nie płaci...
Płaci się ale orkiestrze/wodzirejowi/didżejowi ( w zależności co kto bierze) i to do ich obowiązków należy zabawianie gości i dbanie o muzyczną stronę wesela.
W niektórych stronach jest starszy drużba, który jest człowiekiem,że tak powiem "z ulicy" i zajmuje się prowadzeniem zabawy na weselu i dba o to żeby było wesoło To jest ktoś inny niż drużba/ świadek.
Stary 2010-08-23, 14:40   #624
Choji
Zakorzenienie

Korniszon, czyli inaczej wodzirej

Stary 2010-08-23, 14:43   #625
najfajniejsza
Zakorzenienie

ale bezsens z tymi drużbami dobrze, że my nie chcemy żadnych wymyślnych zabaw i nie trzeba będzie nikomu za nie płacić
Stary 2010-08-23, 14:49   #626
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
ee tam liczą sie checi jak Cie Kocha to zje

Cytat:

Madziu, a może jemu o to chodzi - chce sprawdzić, czy się sama do niego nie odezwiesz? jeśli nie, np. do tej 20 czy do 23, to on zadzwoni.
o tej to moge być pewna ,że sie nie odezwie,niestety jak do 20 sam sie nie odezwie to bede musiała wziąć to w swoje rece ale to nie tak powinno być bo obiecał

Cytat:
Madziu, dziękuję za opinię, teraz muszę się zastanowić czego potrzebuję, bo dużo rzeczy mi się stamtąd podoba, a czytałam,że najlepiej kupować wszystko z jednej serii, a nie je mieszać. A ja mam problemtyczną cerę, ale i wrażliwą, skłonną do alergii.
No na tym weselu gadaliśmy z Tż jak będą u Nas wyglądały pewne kwestie Kurczę boję się,że goście nie będą zadowoleni z mojego wesela.
najważniejsze,że Wam sie bedzie podobało Wasze wesele

może przejdź sie do gabinetów kosmetycznych może tam mają przedstawicieli z Clareny?

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
madzius cierpliwosci wytrzymalas tyle czas to wytrzymasz jeszcze troszke jestesmy z Ciebie dumne ale pamietaj, ze cokolwiek sie stanie bedziesz miala juz pewnosc bo zycie w takim zawieszeniu jest straszne ... a mi sie wydaje, ze on jej na zlosc nie robi z tym, ze jest 15 i nie zadzwonil, moze cos robi, jest zajety i najzwyczajniej w swiecie nie pomyslal, ze bedzie jej przykro i, ze spodziewa sie telefonu szybciej... Poczekaj na to az sie wywiaze z obietnicy a jak bedzie wieczor i nadal bedzie bez telefonu to wtedy pomyslimy co zrobic
licze na Was

ja myśle,że albo jest przy aucie i tam robi dlatego nie dzwoni (bo zawsze tak było,przed nocką był w garażu do 15), albo kompletnie zapomniał o tym,że ma zadzwonić albo zobaczył ,że sie nie odzywam to pewnie doszło to do mnie,że nie jesteśmy razem i sie nie odezwie
Stary 2010-08-23, 14:57   #627
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Słucham RMF FM, właśnie jakiś koleś wygrał 100 tysięcy
kobieta w piątek czy czwartek była załamana bo odebrała, mówiąc 'halo ?'

Cytat:
posmaruj masą kajmakową albo dżemem

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 15:10   #628
madziamacius8786
Zakorzenienie

nie wytrzymam już jest 15 a on wie,że mi tak zależy na tym telefonie nawet jak chce mnie sprawdzić to jest to nie fair bo dobrze wie,że wskoczyłabym za nim w ogień a on po tylu latach tak mnie traktuje
Stary 2010-08-23, 15:19   #629
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry całkiem fajne mam dni ostatnio dużo się dzieje
Hajja, nieeee, to jest przy depresji, nie nerwicy. Nerwica to nie jest stan ciągły - objawy są dopiero wtedy, kiedy sytuacja mnie przerasta. Zdarza się to często, ale nie na tyle, żeby mi uniemożliwiać względnie normalne funkcjonowanie. Leczy się, fakt, ale nie u psychiatry (tam trafiają raczej bardziej skomplikowane przypadki). Ja mam od tego psycholożkę i ten temat też się przewija podczas rozmów a jak jest skrajnie źle to meliska albo persen i od razu lepiej
To dobrze, że nie jesteś skrajnym przypadkiem

Życzę w takim razie samych uśmiechniętych dni

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

Poza tym, to wstawanie o 4 rano jest naprawdę okrutne
Ja w nocy prawie w ogóle nie spałam (zasnęłam chwilę przed 6 rano). Tak niestety przechodzę okres, przed 4 się złamałam i zażyłam tabletkę (drugą od wczoraj), a miałam nie brać żadnej, ale się nie dało. Chciałam się wstrzymać ze środkami przeciwbólowymi, bo co miesiąc zjadam podczas okresu kilkanaście tabletek Co 4 godziny 2 panadole extra (i co najlepsze i tak mnie wtedy boli tylko trochę mniej, tak, że mogę chodzić). A że teraz już się tyloma nie wspomagam to się teraz męczę... Mam wakacje, nie ma nauki to się mogę pomęczyć...

Ma któraś z Was aż tak bolesne miesiączki? Jak sobie z nimi radzicie?(tylko nie radźcie mi ketonalu jak pewien ginekolog, który bez słowa mi go przepisał - oczywiście nawet go nie wykupiłam).
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

moja siostra ma 21 lat,jest ze swoim narzeczonym już 8 lat a zareczyli sie dopiero w świeta Bożego Narodzenia
Wow, to od 13 roku życia jest z nim. Są dla siebie pierwsi? A on ile ma lat?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 15:22   #630
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Korniszon, czyli inaczej wodzirej
No

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
To dobrze, że nie jesteś skrajnym przypadkiem

Życzę w takim razie samych uśmiechniętych dni

Ja w nocy prawie w ogóle nie spałam (zasnęłam chwilę przed 6 rano). Tak niestety przechodzę okres, przed 4 się złamałam i zażyłam tabletkę (drugą od wczoraj), a miałam nie brać żadnej, ale się nie dało. Chciałam się wstrzymać ze środkami przeciwbólowymi, bo co miesiąc zjadam podczas okresu kilkanaście tabletek Co 4 godziny 2 panadole extra (i co najlepsze i tak mnie wtedy boli tylko trochę mniej, tak, że mogę chodzić). A że teraz już się tyloma nie wspomagam to się teraz męczę... Mam wakacje, nie ma nauki to się mogę pomęczyć...

Ma któraś z Was aż tak bolesne miesiączki? Jak sobie z nimi radzicie?(tylko nie radźcie mi ketonalu jak pewien ginekolog, który bez słowa mi go przepisał - oczywiście nawet go nie wykupiłam).

Wow, to od 13 roku życia jest z nim. Są dla siebie pierwsi? A on ile ma lat?
Ja mam takie bolesne miesiączki nie niestety póki co nie umiem sobie z nimi radzić. Tyle,że ja nie mogę nawet brać tabletek przeciwbólowych, bo wymiotuję.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości