Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 00:32   #4591
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość

Ale mialam sen!!!! kobitki szok!!! snilyscie mi sie i wasze niki!!! ale jazda ja oszaleje przez te forum doslownie
(ze bylo spotkanie i wszystkie bylysmi na nim, a ja sie gubilam w waszych nikach) masakra jakas tyle nas tam bylo
a po piersiach nas nie rozpoznałaś będzie trzeba sobie identyfikatory porobić

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
A ja bym napisala smsa z kliniki 10 minut przed operacja.
Tak bym napisala:
Kochany wracam za 3 dni bo wlasnie jestem w trakcie pozbywania sie swojego kompleksu zwiazanego z moim malenkim biustem.
Mysle ze zaslugujesz na to zeby sie dowiedziec.
Zadecyduj sam czy chcesz byc nadal ze mna.
Jesli nie przerazila cie ta wiadomosc to wpadnij do mnie jutro o godz. ... bo pewnie juz bede przytomna.
Wiedz ze cie kocham i pogodze sie z twoja decyzja jakakolwiek by ona nie byla.
Trzymaj kciuki za udana operacje.
Z gory dziekuje za spedzone z toba chwile i po cichutku wierze , ze nie odejdziesz.
Buziaki.
no dobre, dobre

Ciekawe ile razy by czytał tego sms zanim by się podniusł z gleby
Myślę że kawałek o kompleksie małych piersi można mu oszczędzić na początek

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość

o to świetnie, lecę zobaczyć bom bardzo ciekawa
bo na tych ich, kurka, stronce..
..to można sobie oczy wypatrzeć
cześć Kochana.
O, no to teraz masz dwie fotki
szczegół taki, że te same
A fotka taka jak i ta ich stronka

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 00:55   #4592
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta! Od przeszło roku śledze wasze losy z ukrycia, dzięki wam- i tym przed i tym po op.- dowiedziałam się wielu rzeczy o które pewnie nie zapytałabym na konsultacji z czystej niewiedzy ale przedewszystkim udziela mi sie atmosfera forum widząc jak sie wzajemnie wspieracie i mimo tych gorszych momentów i nieprzebierania w słowach (jak to w życiu) nawiązały się tutaj prawdziwe serdeczne przyjaźnie. I chyba głównie dlatego chciałabym dołączyć do waszego wesołego grona, kochane wizażanki bo czas już najwyższy przestać traktowac swoje marzenia o seksownym dekolcie jako wiecznie odległą perspektywę. Trzeba cieszyć się zyciem bo przecież jest jedno! Wiem, że wiele z was podjęło taką decyzję właśnie dzięki temu forum i być może pamiętacie ten przełom któr właśnie nastąpił z mojej głowie, że skoro wiesz że czegoś bardzo pragniesz od dawna to NIE MA TAKIEJ PRZESZKODY KTÓRA MOGŁABY CIĘ POWSTRZYMAĆ, mam rację?
W tej chwili przebywam w UK ale lada dzień wracam do Polski i umawiam się na konsultację. Zdecydowałam że porozmawiam z dr Bromą i dr Jarlińskim i zobaczę co mi zaproponują. Wiele z was pisało o niedosycie po op., że teraz zdecydowałybyście się na większe wkładki. Stąd właśnie decyzja padła na dr Bromę bo z tego co wywnioskowałam po waszych postach nie boi się dużych rozmiarów, a wychodzę z założenia, że jak już kłaść się pod nóż to dla ZAUWAŻALNYCH efektów. Dodam, że mam 158, ważę 48kg, nie znam swoich wymiarów ale moja wyjściówka to tak na oko pełne A, przy czym jestem dośc szczuplutka i moja klatka piersiowa nie jest szeroka dlatego mam pewne obawy czy przy mojej budowie duży implant nie da niepożądanego efektu. Marzy mi się pokaźny, okrąglutki biuścik, który pięknie kołysze się kiedy chodzę Wstępnie myślę o wkładkach okrągłych, pod mięsień i tu mam do was pytanie jako że jesteście skarbnicą wiedzy: czym różni się umiejscowienie implantu pomiędzy dwa płaty mięśniowe a umiejscowienie go pod nimi?? Rozumiem, że jest wtedy bardziej stabilny i nie opada ale czy w praktyce daje to znaczną różnicę i czy umiejszczając implant pod dwoma płatami mięśniowymi więcej "gubi się"?? Z kolei dr Jarliński cieszy się opinią cudotwórcy ale podobno trzeba cięzko negocjować ml. Proszę was o napisanie kilku słów o obu w kontekście właśnie rozmiaru. Pewnie doskonale znacie ten błogi stan podekscytowania czekając na pierwszą konsultację kiedy w głowie mnożą się pytania, ah jak ja zazdroszczę tym, które mają to już za sobą i są zadowolone ze swojego odbicia w lustrze!Całuje was i dziękuję, że jesteście!
Witam i ja serdecznie
Dla przypomnienie poniżej różnica między implantacją podmięśniową i pod mięsień Z pewnością już widziałaś te rysunki skoro od tak dawna jestes z nami.
Implantacja podmięśniowa ma niestety pewne ograniczenia co do wielkości implantu- i skoro marzysz o sporym biuście to pewnie tą metodą nie da rady od razu uzyskać takiego efektu ( no chyba że jesteś już po karmieniu ). No i zresztą lekarze o których wspominasz nie implantują podmięśniowo - z tego co mi wiadomo.

rys 1,2- implantacja pod mięsień piersiowy
rys 3,4- implantacja podmięśniowa

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-08-23, 08:54   #4593
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
A ja, zeby mnie nikt nie wyprzedzil, wznosze jutrzejsze odliczanie juz dzis.
HI HI

Fergilka
14 dni

Natasha 21 dni
Romaria 24 dni
Magera & Pink 106 dni

I oczywiscie serdeczne pozdrowionka dla wszystkich.
Dziękuje kochane za odliczanie, nie dajecie zapomnieć, że to już tuż tużIm bliżej to coraz więcej rozterek i strachu buuuuu.

Dziewczynki a laptopa do kliniki to brać? Op mam w poniedziałek, a wychodze w środę, zakładam, że po zabiegu to będę spać, ale wtorek i środa to nuuuuda
Stary 2010-08-23, 09:06   #4594
2sweet
Rozeznanie

hej
nie bylo mnie tu pare dni ale juz nie bede nadrabiac bo mi czasu braknie jestem zabiegana w wiadomej sprawie ale mysle ze 2 tyg i wszystko ruszy

BabyB zdazylam tylko zobaczyc odpowiedz MyaDivy ... jest roznica pomiedzy umieszczeniem implantu pod gruczolem, pod jednym miesniem i zupelnie podmiesniowo (tak jak Mya napisala, zadne z wymienionych przez ciebie chirurgow nie robi ta trzecia metoda - tylko kilka dziewczyn na forum i to tylko do dr Skwiercz ma zelki zupelnie podmiesniowo) .. ale zarowno dr Broma jak i dr Jarlinski sa doskonalymi fachowcami godnymi polecenia i nie ma co sie bac wyboru
kazdy dr na konsultacji uwzgledni twoja wyjsciowke i budowe i ilosc skory i to czy rodzilas czy nie i glownie na tej podstawie dopasuje ci rozmiar, nie ma tak ze idziesz i mowisz ze chcesz takie a takie piersi, bo to co chcemy nie zawsze idzie w parze z tym co mozna nam wsadzic za pierwszym razem
sa na forum dziewczyny od obu dr i maja przerozne rozmiary wiec ciezko powiedziec ze jeden lubi duzy biust a drugi nie, najlepiej skonsultowac sie z nimi (np. z dr Broma osobiscie a z dr Jarlinskim mailowo) i sobie porownac
Stary 2010-08-23, 10:08   #4595
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
A ja bym napisala smsa z kliniki 10 minut przed operacja.
Tak bym napisala:
Kochany wracam za 3 dni bo wlasnie jestem w trakcie pozbywania sie swojego kompleksu zwiazanego z moim malenkim biustem.
Mysle ze zaslugujesz na to zeby sie dowiedziec.
Zadecyduj sam czy chcesz byc nadal ze mna.
Jesli nie przerazila cie ta wiadomosc to wpadnij do mnie jutro o godz. ... bo pewnie juz bede przytomna.
Wiedz ze cie kocham i pogodze sie z twoja decyzja jakakolwiek by ona nie byla.
Trzymaj kciuki za udana operacje.
Z gory dziekuje za spedzone z toba chwile i po cichutku wierze , ze nie odejdziesz.
Buziaki.
Happy Złotko Ty to jesteś szalona 10 min. przed?? A potem by miała dodatkowe zmartwienie, jeśli by ją potem olał... wiesz leżeć tam i myśleć... Ja bym pogadała chociaż z 5 dni przed, żeby go oswoić z tą myślą. A facet pewnie i tak nie zmieni zdania, co do kobiety jest przecież tak zauroczony że tylko by jej w oczy patrzył

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

A tak w ogóle, to cześć laski dawno nie zaglądałam, bo miałam pewne ważne zajęcie hy hy
Stary 2010-08-23, 10:16   #4596
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

hej dziewzynki
my własnie wrócilismy z rodzinką z ostatniego wakacyjnego weekendu ,dlatego o tej porze dopiero robie sobie kawusie.Ma ktoś ochotę?
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:19   #4597
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Pink star No właśnie, mogłabyś powiedzieć pare słów o efektach jego pracy skoro miałaś przyjemność widzieć, być może nawet dotknąć?? ;-) Czy to prawda, że spod jego noża wychodzą duże cycuszki?? A może któraś w was orientuje się gdzie mogę zobaczyć jakąś galerię dr Bromy, szperałam długo w internecie ale jego witryna takowej galerii nie posiada ;-/ a bardzo bym chciała móc porównać jego pracę z moimi oczekiwaniami zanim udam sie na konsultację...
dr Broma nie ma swojej galerii jako takiej, możesz looknąć do mojego albumu jak wyszły piersi u mnie, jak wrócą dziewczyny od dr to też pewnie zobaczysz ich efekty
co do wielkości.. może dr nie boi się większych rozmiarków, o
zaś w kwestii implantacji najlepiej jeśli zapytasz lekarzy do których się wybierasz - myślę ze nikt nie wyjasni zalet i wad danych metod lepiej, niż specjalista który na codzień obcuje z tym tematem
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 10:36   #4598
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
dr Broma nie ma swojej galerii jako takiej, możesz looknąć do mojego albumu jak wyszły piersi u mnie, jak wrócą dziewczyny od dr to też pewnie zobaczysz ich efekty
zaś w kwestii implantacji najlepiej jeśli zapytasz lekarzy do których się wybierasz - myślę ze nikt nie wyjasni zalet i wad danych metod lepiej, niż specjalista który na codzień obcuje z tym tematem
Samii Kochana ja już od dawna próbuję wejść w Twoją galerię, ale jej nie widzę... myślałam, że jej po prostu nie założyłaś. A może my sie nie zaprzyjaźniłyśmy????

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Mimi Złotko ja, jakbyś mogła, to herbatkę poproszę... i dużo cytrynki i cukru Kawki niestety nie mogę pić
Stary 2010-08-23, 10:41   #4599
pysia222
Zakorzenienie

Mimi na kawke ja sie tez pisze
Stary 2010-08-23, 11:05   #4600
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Pink star No właśnie, mogłabyś powiedzieć pare słów o efektach jego pracy skoro miałaś przyjemność widzieć, być może nawet dotknąć?? ;-) Czy to prawda, że spod jego noża wychodzą duże cycuszki?? A może któraś w was orientuje się gdzie mogę zobaczyć jakąś galerię dr Bromy, szperałam długo w internecie ale jego witryna takowej galerii nie posiada ;-/ a bardzo bym chciała móc porównać jego pracę z moimi oczekiwaniami zanim udam sie na konsultację...

PS.dziękuję wszystkim za cieplutkie przywitanie
tak dr.broma wybiera dosc spore cycuszki ale to dobrze... a co do efektow to musisz poprosic dziewczyny ktore u niego robily aby udostepnily ci swoje galerie...

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
a po piersiach nas nie rozpoznałaś będzie trzeba sobie identyfikatory porobić

no dobre, dobre

Ciekawe ile razy by czytał tego sms zanim by się podniusł z gleby
no raczej tak wtedy nie ma mowy o pomylce,

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Dziewczynki a laptopa do kliniki to brać? Op mam w poniedziałek, a wychodze w środę, zakładam, że po zabiegu to będę spać, ale wtorek i środa to nuuuuda
pakuj lapka to bedziesz nas tu informowac co i jak u ciebie a my cierpliwie bedziemy czekac na wiadomosci

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
hej dziewzynki
my własnie wrócilismy z rodzinką z ostatniego wakacyjnego weekendu ,dlatego o tej porze dopiero robie sobie kawusie.Ma ktoś ochotę?
witaj kawka pychotka
Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
zgadzam sie

happy, marczilada - moje szalone kobitki...odlicznako trwa

agness - co takiego waznego mialas???

magera - buziak slonko wiesz za co

A ja mialam nie ciekawy weekend...wrecz okropny...ale nic che o tym pisac na forum.. dzis juz OK...
Pozdrwaiam i milego poniedzialku....

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:07   #4601
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

ok to prosze herbatka+duzo cukru+duzo cytryny(to ciacho obok cytryny masz na przekąskę)
kawusia dla pysi i reszty chętnych

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-08-23 o 11:10
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:30   #4602
pysia222
Zakorzenienie

Kurde zazdrosna jestemja tez chcialam takie ciacho do kawki
Stary 2010-08-23, 11:44   #4603
agnes281
Wtajemniczenie

Czesc Panienki

zapilam te moje piersi, mowie Wam wczoraj tez drink poszedl

Pinky a co Ja waznego mialam ? hmm niech pomysle....no nic procz opijania, zwiedzania zakatkow Walii- piekna czesc Wielkiej Brytanii

Mimi Ja sie chetnie podlacze do kawusi, dla mnie Big kubek prosze, bo jeszzce spie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

ciekawe jak nasza Kissy sie miewa po rozmowie z polowkiem o operacji piersi

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-23 o 11:39
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 11:57   #4604
kejsiii
Rozeznanie

Witajcie laseczki

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 12:36   #4605
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
ok to prosze herbatka+duzo cukru+duzo cytryny(to ciacho obok cytryny masz na przekąskę)
kawusia dla pysi i reszty chętnych
Heh Mimi to mnie rozbawiłaś kwiatki dla Ciebie

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Wiem Pink odliczam razem z Wami. Laski, obserwuję swoje piersi i one chyba się zmieniają z dnia na dzień... naprawdę. Tak jakoś wpasowują się do mnie, no trudno to opisać jednego dnia widać to bardziej, a drugiego mniej. Miałyście racje, nie liczyłam jednak na zmiany poza tym przyszłościowym puszczaniem mięśnia. Jak naładuje baterie, to może pstryknę fotę, ale nie obiecuję, że dzisiaj
Stary 2010-08-23, 14:49   #4606
BabyB
Raczkowanie

Witam po chwilce nieobecności (muszę się wam pochwalic przyczyną- otóż TRYTYTYTYYY (fanfary)- wczoraj w nocy wróciłam do Polski :biggreen: i oszalałam ze szczęścia) , dziękuję jeszcze raz za cieplutkie powitanie i za wszystkie posty z odpowiedziami na moje pytania

myadiva i sweet właśnie tego mi było trzeba znam naturalnie różnicę między metodą pod gruczoł a pod mięsień, temat plusów i minusów był tu maglowany mnóstwo razy ale nie sposób przeczytac wstecz tylu tysięcy postów a nie natrafiłam wcześniej na rozgraniczenie pod jednym płatem mięśniowym- zupełnie podmięśniowo. z naturalnych granic "możliwości" mojego ciała też zdaję sobie sprawę ale sypnęłyście mi garścią konkretnych informacji za co dziękuję

samiii dziękuję za zaproszenie :dziekujekwiatek: trzeba przyznac ze masz sie czym pochwalic, twoje piersi to prawdziwy masterpiece mogłabyś przypomniec mi swoją wyjściówkę??

Gdyby któras miała geścik i chciała pochwalic się swoimi pięknymi cycuszkami proszę o zaproszenia dziewczynki. Jedyne czym ja mogę się w tej chwili odwzajemnic to moja wyjścióweczka chociaz raczej nie ma się czym chwalic.. ale moze dos doradzicie, wiem że z was dobre dusze

caluje
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 14:53   #4607
agnes281
Wtajemniczenie

Baby B witaj, kolejna wyspianko

i ode mnie tez zaproszenie do Ciebie leci

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-23, 15:43   #4608
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Wiem Pink odliczam razem z Wami. Laski, obserwuję swoje piersi i one chyba się zmieniają z dnia na dzień... naprawdę. Tak jakoś wpasowują się do mnie, no trudno to opisać jednego dnia widać to bardziej, a drugiego mniej. Miałyście racje, nie liczyłam jednak na zmiany poza tym przyszłościowym puszczaniem mięśnia. Jak naładuje baterie, to może pstryknę fotę, ale nie obiecuję, że dzisiaj
Fajnie to ujęłaś- że piersi się wpasowują No tak właśnie jest Z każdym tygodniem są bardziej nasze- a mi juz 8 msc stuknęło a piersi nadal się układają i pięknieją.
No czekamy na fotki pochwal się co tam hodujesz tak troskliwie

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Dziękuje kochane za odliczanie, nie dajecie zapomnieć, że to już tuż tużIm bliżej to coraz więcej rozterek i strachu buuuuu.

Ty jesteś na pierwszym miejscu naszej listy - więc proszę się tu nie stresować tylko ładnie dawać przykład tym z końca listy
A laptopik pewnie że weź - my tu bedziemy czekać na relacjęJeśli będziesz go miala gdzie rozstawić by za każdym razem go nie zwijać z kolan to spokojnie dasz radę pisać

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-08-23 o 15:45
Stary 2010-08-23, 15:53   #4609
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A ja, zeby mnie nikt nie wyprzedzil, wznosze jutrzejsze odliczanie juz dzis.
HI HI

Fergilka
14 dni

Natasha 21 dni
Romaria 24 dni
Magera & Pink 106 dni

I oczywiscie serdeczne pozdrowionka dla wszystkich.
A ja do tej listy dodam dziś jeszcze jedną osóbkę o której oczywiście pamiętam
I tak, ja od razu za jutro bo Happy za dziś już odliczyła:

Fergilka 13dni
Szamanka 13 dni
Natasha 20 dni
Romaria 23 dni
Magera & Pink 105 dni

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-08-23 o 18:40
Stary 2010-08-23, 16:01   #4610
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a

powiedzialam

zaczal sie strasznie smiac...
powiedzialam nie na zasadzie czy sie zgadza czy nie...znam go juz pol roku, ale mega luzno, prawie z widzenia, ale cos sie miedzy nami kreci od miesiaca wiec bez przesady...
on wiedzial ze marudze jesli chodzi o moje cycki, ale nie myslal ze na powaznie

powiedzial ze moze powinnam mu dac ocenic czy faktycznie potrzebuję tej operacji (nie jestesmy jeszcze na TYM etapie)

no nie wiem...jakos bylo okej, byl bardziej rozbawiony tym wszystkim, potem spedzilismy sobote za miastem, bylo tak jak wczesniej ))
hmmm zobacze jak sie sprawa potoczy... moze byl w szoku
pytal sie o rozmiar hihi)) do 6 wrzesnie (!!!) niewiele czasu, zobaczymy..teraz sie boje ze sie rozmysli,ale z drugiej strony byl taki jakis rozbawiony i...nie weim zachwycony mzoe troche, albo moze mu to obojetne - chyba mu sie podobam ) dobra koncze juz bo zaczynam glupoty pisac...
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 16:11   #4611
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość

powiedzialam

powiedzialam nie na zasadzie czy sie zgadza czy nie...znam go juz pol roku, ale mega luzno, prawie z widzenia, ale cos sie miedzy nami kreci od miesiaca wiec bez przesady...

powiedzial ze moze powinnam mu dac ocenic czy faktycznie potrzebuję tej operacji (nie jestesmy jeszcze na TYM etapie)

no nie wiem...jakos bylo okej, byl bardziej rozbawiony tym wszystkim, potem spedzilismy sobote za miastem, bylo tak jak wczesniej ))
pytal sie o rozmiar hihi)) do 6 wrzesnie (!!!) niewiele czasu, zobaczymy..teraz sie boje ze sie rozmysli,ale z drugiej strony byl taki jakis rozbawiony i...nie weim zachwycony mzoe troche, albo moze mu to obojetne - chyba mu sie podobam ) dobra koncze juz bo zaczynam glupoty pisac...
nie uciekaj! a tak ciekawie sie zrobilo
moze mu sie dopiero zaczna podobac duze biusty? albo sciemna,ze nie lubi
ha , jestem ciekawa jak to sie potoczy
a podobac to mu sie podobasz, inaczej by sie z Toba nie spotykal

Stary 2010-08-23, 16:26   #4612
BabyB
Raczkowanie

kissy miałam sie udzielic juz wczesniej ale jakos wyleciało mi z głowy taka byłam podekscytowana że ja sie tak nieśmiało zakradam a tu takie miłe przywitanie ja uważam że skoro jest zainteresowany Tobą nie ze względu na krągłości a Twój charakter to po operacji będzie już oczarowany na amen gdybym była facetem to pewnie na początku takie sprawy też nie mieściłyby mi się w głowie teraz mozesz odetchnąc bo masz to juz za sobą

Agnes dziękuję za zaproszenie, u Ciebie również jest na czym oko zawiesic

A teraz uwaga uwaga news z ostatniej chwili: zabookowałam wizyte u dr Broma na 8 wrzesnia także sto lat czekania przedemną.. Swoją drogą sporo sobie liczy za pojedynczą konsultację 200pln :szok:

Edytowane przez BabyB
Czas edycji: 2010-08-23 o 16:28
Stary 2010-08-23, 17:22   #4613
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz uwaga uwaga news z ostatniej chwili: zabookowałam wizyte u dr Broma na 8 wrzesnia także sto lat czekania przedemną.. Swoją drogą sporo sobie liczy za pojedynczą konsultację 200pln :szok:
O widzę że dziłasz expresowo - pewnie, nie ma na co czekać
A 200zł za konsultacje to dość rozsądna cena, jest to kwota za którą w wiekszości przypadków lekarze konsultują U Sankowskiego płaci się 500zł-to jest dopiero szok

Stary 2010-08-23, 18:06   #4614
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O widzę że dziłasz expresowo - pewnie, nie ma na co czekać
A 200zł za konsultacje to dość rozsądna cena, jest to kwota za którą w wiekszości przypadków lekarze konsultują U Sankowskiego płaci się 500zł-to jest dopiero szok
potwierdzam :P

PS mam już triaction ! na sobie ale ulga, po tym pancerzu
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:13   #4615
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość

powiedzialam

Ło matko to jak wy się znacie pół roku i nie jesteście jeszcze na TYM etapie to spoko mogłaś go zwodzić jeszcze pół roku i nic nie mówić. A on i tak by pewnie nie poznał. W sumie nie wiesz jeszcze sama czy coś z tego będzie (tzn z waszego związku).
Był rozbawiony- no a jaki miał być chłopak który nic nie wie o tym temacie, który dopiero Cię poznaje a o żelkach słyszłał pewnie tylko przy okazji rozważań o wyglądzie Dody. Sam pewnie teraz nie wie co myśleć i jak się odnaleźść w tej sutuacji- jak komuś powie (czyt. kolegom) to z pewnością nie usłyszy nic rozsądnego i dopiero będzie pasztet.
Mówisz, że w sobote było normalnie- no chyba waśnie nie tak powinno być Powinien pytać, drążyć i rozmawiać o jednym .
Oj ma chłopak teraz problem. Teraz to jemu Twoje wsparcie jest potrzebne a nie odwrotnie. Ty mu teraz wytłumacz wszystko dokładnie-z jakiego powodu robi się takie zabiegi, co Tobą kieruje i jak ważne jest to dla Ciebie. Pokaż mu pare fotek jakie kobiety mają problemy- z czym nie potrafią żyć na co dzień. Zrób wszystko by zrozumiał- dopiero wtedy może to zaakceptować. In nie mów tylko o sobie- mów o nas wszytskich.O normalnych, zwykłych kobietach które chca się usmiechać
Faceci którzy są wiele lat przy nas podchodza do tego inaczej (a oni i tak bardzo często mają wiele obaw)- oni wiedzą jak ważne to jest, przechodza z nami tą drogę , są na prawdę ogromnym wsparciem . Ale oni znają problem od potrzewki, codziennie widzą nasze flustracje-to jest zupełnie co innego.
Muszę przyznać, że postawiaś go na prawdę w trudnej sytuacji- nie licz że tak z minuty na minutę zrozumie co się stało i że będzie potrafił się z Tobą cieszyć. Nie możesz tego od niego wymagać. No egzamin przed nim nie lada. Będę trzymać za biedaka kciuki

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
potwierdzam :P

PS mam już triaction ! na sobie ale ulga, po tym pancerzu
Hejka Oj wiem jaką musisz czuć ulgę- super że rozmiarek dobrałaś To ja poproszę o fotki w nowym nabytku- no niby on na miesiąc tylko ma być, ale wierzę że go tak polubisz że i później będziesz do niego wracać .

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-08-23 o 19:51
Stary 2010-08-23, 18:25   #4616
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

Witam kobitki

Aga ma depreche i ide sie uchlac;-))))
Hehe a co se bede zalowac
Buziaczki dla was wszystkich laseczki
Stary 2010-08-23, 18:36   #4617
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
Witam kobitki

Aga ma depreche i ide sie uchlac;-))))
Hehe a co se bede zalowac
Buziaczki dla was wszystkich laseczki
no jaką deprechę
Ty i deprecha to jakoś nie idzie w parze .
tu proszę buziak ode mnie
i miłego wieczoru życzę- Ty się lepiej pochwal z kim będziesz tą deprechę zalewać

Stary 2010-08-23, 18:54   #4618
kaaarolcia86
Raczkowanie

czesc Ewa26gd masz juz te cycuchy??a przeslalabys mi zdjecia z wyjsciowka albo zaprosze Cie do znajomych moze bedzie latwiejbo mi zaproponowala dokadnie taki sam rozmiar i chce zobaczyc jak Pani Skwiercz zrobila u Ciebie pozdrowionka
kaaarolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:06   #4619
BabyB
Raczkowanie

laseczki kochane a powiedzcie mi czy jest jakaś zależnośc kiedy piersi "zezują" albo "patrzą w górę"? czy to wynika z szoku jakim dla skóry jest koniecznośc rozciągnięcia się i czy sutki wracają na właściwe im "pozycje" z czasem czy raczej jest to uwarunkowane budową ciała? Czy koryguje się to kolejną operacją, jakie są czynniki ryzyka? bardzo bym chciała żeby linia moich sutków była nieco poniżej środka piersi, jak to jest u was? jak bede dysponowac aparatem to cykne zdjęcia wyjściówce i powiecie mi jakie jest prawdopodobienstwo bo nagle sie przeraziłam że przy takich małych piersiach moge nagle miec dwie piłki pod szyją... :sciana:
Stary 2010-08-23, 19:12   #4620
natasha293
Raczkowanie

Hej Laseczki Powiedzcie mi proszę na ile przed zabiegiem nie można ćwiczyć? Ćwiczę intensywnie codziennie , bardzo lubie skakać na skakance czy muszę juz przestać skakać jeśli zabieg mam 13.09? Skaczę 1500- 2000 razy co dzień więc intensywnie i nie wiem czy tak można i czy już mam przestać? jejku jak ja wytrzymam bez mojej skakanki Polecam wszystkim chcącym szybko spalić zbędny tłuszcz

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

aha jeszcze co z brzuszkami kiedy przestać je robić? teraz czy można robić do końca przed zabiegiem? i jazda na rowerze stacjonarnym też wykluczona?

Edytowane przez natasha293
Czas edycji: 2010-08-23 o 19:13
natasha293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości