|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
|
|
|
|
#1352 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak dla mnie taki Anselmo mógłby być ubrany w gacie z golfem - byłby identycznie HOT ![]() Mniam
|
|
|
#1353 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
to dość smutny dla mnie temat. Lub raczej nie tyle temat, ile większość Waszych opinii. Widzicie - należę to tej nieszczęsnej grupy facetów, którym natura poskąpiła w wiadomym aspekcie. Ogólnie można uznać, że nie jest ze mną źle - mam 185 cm wzrostu, trenuję koszykówkę, jestem już za połową studiów medycznych. To wszystko sprawia, że raczej nie mam problemu, by poznać i poderwać jakąś dziewczynę. Teraz zresztą też singlem nie jestem, mam od ponad pół roku dziewczynę. Ale zawsze, tak jak i tym razem, jest problem. A imię jego 10 cm. Były mej lubej miał ok. 17 cm i choć mówiła, że nie widzi różnicy, że jest ok, to bądźmy poważni... Ona sama mówi, że to nie ma dla niej większego znaczenia, tak samo jej koleżanki podobno nigdy tego tematu nie poruszają. Jednak czytając takie tematy ciężko nie myśleć, że jednak trochę kłamie. Tak, jak moje byłe, które nie wiedzieć czemu zawsze nagle odchodziły i zaraz nowego potem kogoś miały. Piszę tu po to, żeby Wam pokazać, że taki jeden defekt może spowodować wyłączenie z całej gałęzi życia, jakim jest trwały związek. Mam wiele koleżanek, które mając obustronnie plecy mają od wielu lat chłopaków, mężów, ale nie mam takich, które by chciały być z kimś tak skąpo obdarzonym przez naturę. Nie twierdzę, że nie ma wyjątków, ale mimo wszystko jest tak sobie... Pzdr |
|
|
|
#1354 |
|
po drugiej stronie szafy
|
aptrp - umiejętności łóżkowe wcale nie zależą od rozmiaru.
|
|
#1355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zobacz ile dziewczyn pisze że jest im wspaniale w łóżku z facetem skromnie wyposażonym. Rozmiar penisa nic nie załatwia. Jak laska zobaczy 20 cm w spodniach to nie dostanie na sam widok orgazmu. I duży i mały i średni może dać kobiecie tyle samo przyjemności, jeśli tylko facet się stara
|
|
#1356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
faceci tez moga lubic duze cycki wchodza w zwiazek z kobieta , ktora kochaja , ktora ma male i sa szczesliwi tak samo z kobietami wystarczy sie dopasowac i bedzie git ![]() Co do powyzszych fotek nagiego Steela to byla moja dedykacja dla Dopamine pisze glupoty wiec musialam sobie ulzyc ahaa i co do powyszych facetow tez to mogliby nawet i cipki miec ich charyzma , pewnosc siebie i talent sprawiaja , ze mamm mega mokro od samego patrzenia i sluchania. Serio jest masa innych cech nie tylko fiut , ale jezeli ktos bedzie mi pisal , ze jestem zainteresowana tylko tym to bede mu z checia przytakiwac i wklejac fotki
|
|
|
|
|
#1357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak ja wymacałam to cudo w gatkach Tż, to raczej się przeraziłam wpierw. Poza tym wielkość czasem uniemożliwia wykonanie niektórych pozycji, także i to ma swoje wady. Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-08-23 o 15:46 |
|
|
|
|
#1358 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Muszę Cię rozczarować...Nie mam kompleksów ![]() ![]() Mój facet też nie ![]() ![]() I co teraz?W ogóle zauważyłyście, że piszą tutaj głównie faceci-single, którzy o kobietach nie mają zielonego pojęcia i którzy uważają płeć piękną za jakieś okrutne monstra. Jakoś dojrzali faceci w fajnych związkach się takimi durnotami nie przejmują. Ja od kiedy jestem z moim TŻ też mam gdzieś tematy o wielkich cyckach, o wyższości ogromnych tyłków nad mniejszymi itp. (chociaz swoje mam odpowiedniej wielkości )
Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2010-08-23 o 15:54 |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sorry , ale kochalam goscia zeby nie bylo ![]() Wam maja prawo sie podobac laski z seksi biodrami i fajnym , duzym jedrnym biustem Swoja droga ciekawa jestem ilu facetow by skorzystalo gdyby byla mozliwosc powiekszenia lub inaczej ilu by nie skorzystalo
Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 16:01 |
|
|
|
|
#1360 |
|
Konto usunięte
|
Kompleksy? Joooo
Jestem tego samego zdania co GodHatesUsAll, bo facet to może gadać o kobiecie, że ma niezłe cyce a tamta za małe, niezbyt jędrne, tyłek za płaski, za duży itd My tutaj wypowiadamy się tylko o penisach i jak widać zdania są bardzo podzielone. A do ruchania (piękne słowo mmm) mam swojego faceta i wybacz ale szkoda mi takich porzuconych samym sobie kolesi jak Ty Jedyne co Ci zostaje, to wyżywanie się na kobietach na forum.
|
|
|
|
#1361 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Faktem jest, że God z tymi zdjęciami to przesadziłaś
i jak oberwiesz jakiegoś punkcika czy banika, to się nie zdziw, hyhy.
|
|
#1362 | |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21565029]Jedyne co Ci zostaje, to wyżywanie się na kobietach na forum.[/QUOTE]
lub wlasna reka ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
mam nadzieje, ze nie staly tak czy owak jak ktos ma w podpisie I'll be back
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Swoją drogą jak tak analizuję swoich partnerów pod tym kątem, to dochodzę do wniosku, że ci najhojniej obdarowani przez naturę wcale idealnymi kochankami nie byli, wręcz potrafili sprawić ból - gdybym wtedy znała wizaż, to pewnie by się pojawił mój wątek z pytaniem co robić z takim
![]() Myślicie, że to jest jakaś zasada, że ci mniej obdarowani wiedzą, że muszą się wykazać większą inwencją twórczą, a ci z większymi rozmiarami uważają, że sam rozmiar do orgazmu powinien wystarczyć? Czy to nie wynika z rozmiaru, a po prostu z wrodzonej inteligencji, empatii, ciekawości kobiecego ciała, no i uczucia ofkoz? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#1364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zalezy od czlowieka tak sadze.cicho co Ty piszesz jaki bol gloryfikuj duze ...
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
i przyznają się do tego radośnie "bo niech mu wystarczy, że ma taką zaje laskę, co się będę dodatkowo wysilać", tak samo z facetami, spotkałam się z "gra wstępna? no przecież na sam widok powinnaś mieć odpowiednio mokro!" powiedzianym poważnie, wręcz z oburzeniem ![]() Co kraj to obyczaj, co człowiek to podejście do drugiego człowieka...
|
|
|
#1366 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I faktycznie ma się to do wizażu ![]() Cytat:
I jest naprawdę świetnie i niestety przy nim Ci z mniejszymi mniej się starali i... bez rewelacji Także to nie jest na szczęście zasada.
|
||
|
|
|
#1367 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21565993]
W przypadku mojego Tż, to mimo wielkości chłopak się stara I jest naprawdę świetnie i niestety przy nim Ci z mniejszymi mniej się starali i... bez rewelacji Także to nie jest na szczęście zasada.[/QUOTE]Pocieszające
|
|
#1368 | ||
|
Rozeznanie
|
Bardzo bym chciał, ale niestety to aż 46 stron, z czego znaczna część to jakieś debilizmy
Ale przeczytałem sporo ;PWiesz - nie chcę tu wchodzić w jakąś buchalterię, ale te, o których piszesz, że są szczęśliwe ze skromnie wyposażonymi, są w zasadzie szczęśliwe z przeciętnie wyposażonymi. Zresztą nie zamierzam użalać się nad sobą, bo i po co Zdaję sobie doskonale sprawę, że udany związek to wiele spraw, a udany seks to tylko jedna z nich. I zdaję sobie sprawę, że udany seks nie jest pochodną wielkości penisa, ale nie oszukujmy się, że dziewczyna "współżyjąca" przez 4 lata z penisem o 7 cm dłuższym i zapewne wyraźnie grubszym nie poczuje wyraźnej różnicy na korzyść większego (a przecież jeszcze przeciętnego). I choć w wielu rzeczach może być super, to jednak naiwnością byłoby oczekiwać, że nie będzie tęsknić za tamtym uczuciem... Czy tęsknota zawsze bierze górę - nie wiem - ale strach zawsze będzie.Cytat:
![]() Cytat:
Napisałaś swoją opinię na ten temat wystarczająco wiele razy, żeby jej nie przeoczyć
|
||
|
|
|
#1369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Prostytutka daje za kasę klientom a tutaj widzisz kobiety, które uprawiają seks ze swoimi mężczyznami, także trafiłeś wnet jak kulą w płot. Gotką nie jestem ![]() IQ a wiesz o czym piszesz? Gdybyś posiadał IQ powyżej 50, to byś nie napisał tak infantylnie i bluźnierczo. |
||
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha!! dobrze że mój facet nie ma małego, bo o ile małego penisa bym zniosła to tak zakompleksionego faceta nie gdybym ja Ci zaczęła wymieniac co świadczy o dojrzalości emocjonalnej widzisz w tym watku tylko swoje wątpliwosci i kompleksy na inne wypowiedzi nie zwracasz uwagi no cóż jeśli tak to Ci powiem - przyroda, nie każdy ma równe szanse na prokreacje cóż my za przyszłych lekarzy mamy, aż strach do takich ludzi chodzić.
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z resztą czy serio myślisz że dwa cm więcej np to aż tak różnica?Zobacz sobie na centymetrze ile to dwa centymetry i ja osobiście nie sądzę żeby takie niewielkie różnice zmieniały diametralnie odczucia. A dziewczyny tu piszą o 11cm, 12, 13 a nawet 9 ![]() Skąd wiesz że grubszym? długość się na to nie przekłada . Twoja w tym głowa żeby nie poczuła tej różnicy Dla mnie np 17 cm to nie przeciętny(chociaż wiem że powinien być ) a już duży. Skoro pochwa ma koło 12 cm to dla mnie 16, 17 cm to już duży A dziewczyna faktycznie mówiła Ci jak jej z tamtym było cudownie? A jak ty uważasz czy podczas seksu jest jej dobrze?Czy lubi wasz seks? Według mnie przesadzasz. Przecież jest z Tobą czemu miałaby Cię okłamywać. Skoro jesteście blisko ze sobą to zaufanie musi być Czemu zakładasz, że kłamie? Było tu wcześniej zdjęcie gościa z dużym penisem i szczerze mówiąc chociaż wiem, że mój facet jest od niego skromniej obdarzony nie widzę tej różnicy między nimi^^, podnieca mnie widok właśnie mojego faceta nago a seks z nim sprawia mi wiele przyjemności mimo że nie ma 20cm Z resztą jest teraz z Tobą, Ciebie kocha i z Tobą się kocha Tamten to już przeszłość, więc po co ma o nim myśleć.Nie mierz dziewczyn wszystkich jedną miarą bo każda z nas jest inna Jedne piszą tu ze lubią duże a inne piszą że wolą przeciętne, inne że mają gdzieś rozmiar a liczy się technika albo że partnerzy z małymi penisami są lepsi od poprzednich z dużymi. Skoro Twoja dziewczyna mówi Ci, że rozmiar nie ma znaczenia, i że jej z Tobą dobrze, to jej uwierz Ja mojego przekonywałam długo, że jego rozmiar jest dla mnie idealny i w końcu uwierzył i pozbył się jakichś głupich kompleksów czego i Tobie życzę
|
|
#1372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam byc niedorzala emocjonalnie jezeli chodzi o facetow , ktorzy swoja praca , charyzma , meskoscia i talentem doszli do czegos - uwielbiam to (abstrahujac juz od tych penisow). To nie ja mam problem to Ty masz problem chyba dostatecznie WYRAZNIE napisalam , ze bylam szczesliwa z facetem , ktory nie mial przyrodzenia jak Peter . aha i nie bylam z nim z litosci bo byl za***isty , akceptowal siebie jaki jest i byl mega meski a nie cipa jeczaca , ze kobiety to interesowne dziwki , widocznie tylko takie na Ciebie leca a nei na Ciebie tylko Twoja reka leci z tego co mowisz.Bog nienawidzi nas wszystkich jak widac Ciebei tez obdarzajac Cie malym penisem Lubie byc devil slut , ale tylko dla swojego faceta i z tego co wiem jego tez to baaardzo kreci
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Wcaaale się nie przejmujesz tym tematem, w ogóle. Zabawny chłopiec Szkoda, że długość Twojego penisa nie jest równa Twojemu IQ, serio. Może wtedy nie pisałbyś na damskim forum w temacie o penisach
|
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolego, ja jestem na innym etapie dedukcji jestem niz Ty potrafisz to ogarnąć ![]() ogólnie to_>>> |
|
|
|
|
#1375 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie karmcie trolla..jeden dopiero co zniknął po zepsuciu normalnej dyskusji to drugi się pojawił.. po co to to dokarmiać, niech się powścieka ze nikogo nie interesują jego prowokacje to sam się znudzi i zamilknie. A tak to będziemy się tu z nimi użerać..
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2010-08-23 o 19:21 Powód: błędy stylistyczne :) |
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak kumpel namietnie mowil 'ale cyce , ruchnalbym' wystarczylo , ze przy wspolnych znajomych prychnelam mu w twarz pytajac ' a masz czym jak tak to pokaz' nie pokazal tym sposobem nigdy komentowania przy mnie sie nie podjal juz a jak sie mnie boi hahahaa wracajac do dyskusji duze rlz |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on zabawny jest |
|
|
|
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
Nie pojawil sie 2 troll tylko po prostu zmienil nick
![]() proponuje teraz na GodHatesMeSoBadBecauseIha veaSmallDick
|
|
|
|
#1379 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 19:53 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

A wyskakujący penis z ekranu na pewno mnie nie nie podnieci. Za to jak widzę dobrze zbudowane plecy, ramiona, łydki...o to tak