Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 16:36   #3571
madziuchna80
Przyczajenie

GG do madziuchna80
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Serki homo 0% są w Mini Europie Widziałam...kupiłam...zja dłam
madziuchna80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 16:43   #3572
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość

zawsze mozesz nosic na kciuku
no taka to jest trochę łajzowata ta moja teżetyna i kupił duży... pomyślę nad kciukiem

idę chyba do biedronki po zakupy, dotlenię się odrobinę bo siedzę cały dzień przy laptopie... ileż można :/

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 16:44   #3573
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dzisiaj pierwszy dzien diety. Narazie nie jestem głodna.
I tak sie zastanawiam czy oby zjadłam wszystko co dozwolone.
Kupiłam taka chuda polędwice z kurczaka i zjadłam 4 plasterki. Na sniadanie omlet z 2 jaj. Pozniej kotlet z mięsa mielonego - wieprzowo wołowy, serek wiejski z łyzką otrębów pszennych (owsianych jeszcze nie kupiłam bo nie było w Tesco) aha i jedno pieczone udko kurczaka.

Chciałabym zgubic 10 kg, czyli mam PP stosowac 5 dni?

Konczitko, dziekuje za wiadomosc na pw

Gratuluje wszystkich spadków wagi, tych małych i tych duzych
Stosuj taki tryb, jaki Ci sie wydaje, że będzie wygodny. A co do mięsa, na przyszłość wybieraj albo samo wołowe, albo drobiowe, takie dukan nakazuje (uwaza, ze swinek nie jemy by jak swinki nie wyglądać...wyjątki tylko w wypadku chudych wędlinek). I postaraj sie 2 otrębów owsianych i 1 pszennych codziennie, to w dziale obowiązkowych rzeczy Powodzenia
P.S Sliczne imie ma Twoj synek!
Stary 2010-08-23, 16:50   #3574
Lajo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Ja mam 164cm i myślę o dojściu do 65kg. Z drugiej strony ponad miesiąc temu wymyśliłam, że może bym spróbowała zejść do 60, ale po tym zastoju myślę, że nawet jeśli, to dopiero jak utrwalę 65, może odważę się na powtórkę z rozrywki i pociągnę jeszcze z 5kg, a może dobrze się będę czuła i sobie odpuszczę i od razu z III przejdę na IV zamiast wracać na II
Sama widzisz, wyjdzie w praniu
Ja bym się obawiała tego utrwalania z zamiarem powrotu na II. Ja po prostu wiem, że bym nie wróciła. Dobrze mi na tej diecie i efekty mnie mobilizują, ale żeby sobie przedłużać drogę do celu? nie... Poza tym i tak mnie czeka jakiś rok III fazy...
Lajo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 17:11   #3575
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dzisiaj pierwszy dzien diety. Narazie nie jestem głodna.
I tak sie zastanawiam czy oby zjadłam wszystko co dozwolone.
Kupiłam taka chuda polędwice z kurczaka i zjadłam 4 plasterki. Na sniadanie omlet z 2 jaj. Pozniej kotlet z mięsa mielonego - wieprzowo wołowy, serek wiejski z łyzką otrębów pszennych (owsianych jeszcze nie kupiłam bo nie było w Tesco) aha i jedno pieczone udko kurczaka.

Chciałabym zgubic 10 kg, czyli mam PP stosowac 5 dni?
Drobne potyczki są, ale nie jest najgorzej

ZERO WIEPRZOWINY! jest za tłusta. Jak raz zjadłaś kotleta z mieszanki z wołowiną to jeszcze do przeżycia, ale więcej tego nie rób

Udko z kurczaka ok, jeśli nie zjadłaś skóry, bo ona jest tłusta.

Koniecznie dokup otręby owsiane i mieszaj je w proporcji 2:1 z pszennymi

Robiłaś test na stronie Dukana? on Ci pokaże ile dni powinna u Ciebie trwać I faza Myślę, ze 5 dni to będzie trochę za dużo.

No i powodzenia

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
Sama widzisz, wyjdzie w praniu
Ja bym się obawiała tego utrwalania z zamiarem powrotu na II. Ja po prostu wiem, że bym nie wróciła. Dobrze mi na tej diecie i efekty mnie mobilizują, ale żeby sobie przedłużać drogę do celu? nie... Poza tym i tak mnie czeka jakiś rok III fazy...
No właśnie mnie też prawie rok III fazy czeka, dlatego ciężko mi teraz stwierdzić czy będzie mi się chciało to powtarzać a wiem, że teraz wydłużyć nie będę miała już siły. Jak tylko zobaczę 65 na wadze, choćby się waliło i paliło, następnego dnia zaczynam III fazę
Stary 2010-08-23, 17:26   #3576
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
jesli chodzi o zabobony, to ja mialam powiedziane ze z czerwonym kamieniem to nie, bo malzenstwo sie rozsypie
to się uśmiałam... a może przed wcześnie?? moi rodzice są 29 lat po ślubie i nadal są szczęśliwi, a mama miała pierścionek zaręczynowy z rubinem- oczywiście czerwonym

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 17:34   #3577
Lajo
Raczkowanie

Cytat:

No właśnie mnie też prawie rok III fazy czeka, dlatego ciężko mi teraz stwierdzić czy będzie mi się chciało to powtarzać a wiem, że teraz wydłużyć nie będę miała już siły. Jak tylko zobaczę 65 na wadze, choćby się waliło i paliło, następnego dnia zaczynam III fazę
A 79 kg to Twoja aktualna? Czyli zostało Ci 14? Mi 13 do 70 Może razem na III wejdziemy Ciekawe jak to będzie, no ale jeszcze do tego momentu tyleeeeeee czasuuuuuu
Lajo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 17:39   #3578
marzenioholiczka
Raczkowanie

Ach ja to bym chyba nie miała jakiś specjalnych wymagań co do pierścionka, jego koloru czy wielkości, ważne żeby w ogóle był Wtedy już bym była w 7 niebie
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 17:49   #3579
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
to mogą być korzonki... mnie jak kiedyś rypło to przez 3 dni leżałam w łóżku i nie mogłam się ruszyć. idź na pogotowie, dadzą Ci zastrzyk przeciwbólowy, nie warto się męczyć!
Cytat:
zdecydowanie korzonki, mnie jak walnelo to 5 dni plackiem i kompletny bezwlad nog, nawet do toalety nie moglam isc, lec wiec do lekarza bo szkoda czasu, ja zwlekalam i potem mialam 3 miesiace rehabilitacji - masakryczny bol
dziekuje za troske.... dopiero zwleklam sie z lozka....
tez myslalam ze to korzonki, ale kiedys juz mialam chore, nawet zastrzykami leczylam, po ciazy.
ale dzis... to byl taki dziwny bol... zupelnie inny niz korzonki.... chyba ze wtedy mialam jakas inna odmiane nie wiem. fakt jest taki ze wstalam, zaczelam zmywac i... juz mnie nie boli... dziwne troche.... jak sie to powtorzy to na bank zamiast do pracy do lekarza polece....
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 17:54   #3580
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
tez myslalam ze to korzonki, ale kiedys juz mialam chore, nawet zastrzykami leczylam, po ciazy.
ale dzis... to byl taki dziwny bol... zupelnie inny niz korzonki.... chyba ze wtedy mialam jakas inna odmiane nie wiem. fakt jest taki ze wstalam, zaczelam zmywac i... juz mnie nie boli... dziwne troche.... jak sie to powtorzy to na bank zamiast do pracy do lekarza polece....
Leć leć bo ze zdrowiem nie ma żartów
Stary 2010-08-23, 18:05   #3581
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lajo Pokaż wiadomość
A 79 kg to Twoja aktualna? Czyli zostało Ci 14? Mi 13 do 70 Może razem na III wejdziemy Ciekawe jak to będzie, no ale jeszcze do tego momentu tyleeeeeee czasuuuuuu
prawie aktualna to moja najniższa, widziałam taką na wadze.. 3 razy ale od miesiąca jest między 80 a 82, dzisiaj np. 80,5
teoretycznie wg testu powinnam skończyć ok. 20 października, ale jakoś czarno to widzę...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 18:22   #3582
Pikaboom
Raczkowanie

hej ho

kurcze, tak zachrzaniacie z tym pisaniem, że nie nadążam czytać, ostatnio mało mam czasu na przyjemności
Zrobiłam dziś ciacho i przyznaje, że mogłoby być pyszniejsze.... ja chyba nie mam daru kulinarnego
Gratuluję wszystkim spadków i tym samym dziękuję za gratki
Niedługo nas nikt nie rozpozna
W weekend jadę kupić jakiś ubiór, gdyż w moich starych ciuchach tonę wręcz, a spodenki (które były bardzo obcisłe, gdy w lipcu je zakupiłam, muszą być co chwilę przeze mnie podciągane, bo lądują przy kolanach dosłownie W sumie to pozytywne bardzo, ale ja jednak obawiam się, że za moje stypendium stażowe nie będę w stanie wymienić całej garderoby, więc TŻ musi mnie wesprzeć
Za to podpuszczanie mnie, że z mojej diety na pewno znowu nic nie wyjdzie, zrobiłam mu na złość i udowodniłam, że jednak cieniasem nie jestem, więc jakby nie patrzeć to jest tylko i wyłącznie jego wina, więc konsekwencje musi ponieść

Pozdro dla wszystkich seksi chudzielców z tego wątku!!
To mówiłam ja - Pikaboom.

Pikaboom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:38   #3583
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
coooooo ooo nieeeeee

masochistka hehehehe lubisz to bździągwo hahaha

no liżąc loda wsysając jajo w majonezie hahah ale pączki? makarony? kuffa ślinkla mi cieknie hahaha

yyyy ja sie pytałam o ciebie kochanie w piątek... zaniepokojona twoją nieobecnością co ze mnie za małżona jak ja kuffa nawet nie wiedziałam ześ ty skok w bok zrobiła i żeś gdzieś szalała eehhh
No to masz szczęście hahaha, mówię Ci jak mi te wszystkie rzeczy smakowały normalnie się w ustach rozpływały...a od jutra wciągamy jednym nozdrzem jaja a drugim twaróg chudy
Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Pytam, bo na jednej takiej stronce znalazlam dwa plany ćwiczeń. plan i b jeden codzienny, a drugi w trybie 6/1 http://************/aerobiczna_6_weidera.html mam na to ochotę, na razie obczajam ćwiczenia

ja też chętnie poszłabym z moją gębą na kurs makijażu

cudnie, na pewno dasz radę, po takim rozpędzie.

ładnie, ładnie

my też o Tobie myślałyśmy
Jak miło to słyszeć przywrócicie mnie do pionu

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
ja wczoraj zaczęłam areobiczną 6 weidera! dobry pomysł z tym zdjęciem, też sobie zrobię, a co!
No cześć! nie Ty jedyna wracasz do pionu...
Hej Tysia, jak miło że powróciłaś? i jak było? pamiętam że gdzieś wybyłaś na dłuuugo. Jak było z dietką?

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
prawie aktualna to moja najniższa, widziałam taką na wadze.. 3 razy ale od miesiąca jest między 80 a 82, dzisiaj np. 80,5
teoretycznie wg testu powinnam skończyć ok. 20 października, ale jakoś czarno to widzę...
Nie Ty jedna kochana, ja miałam skończyć 12 września II fazę z wagą 58kg ...jassSSsssne szczególnie po urlopie

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Biedaku a co się stanęło? nie martw się, ja na początku urlopu obudziłam się z paraliżem szyi, tak mnie zawiało że 2 tydzień boli jak na prawo odkręcam łep zawiało mnie chyba po to aby jeść prawidłowo ale się nie dało hehe

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:40   #3584
songoma
Raczkowanie

Cytat:
no wiec dzis -1kg!!!!!! czyli wszystkie wzrosty warzywno-okresowe poszly w cholere i dodatkowo 300g wiec podpisik zmieniony
łaaaaaaaa ale mam dzis dobry humor
omajgad, jak Ty to zrobilas dziewczyno! ja wlasnie zajrzalam do kalendarza (notowalam skrupulatnie na poczatku jak chudlam, odkad zaczal mi sie zastoik, przestalam) i wyczytalam tam, ze pierwsze 4 kilo zlecialy ze mnie w 3 dni uderzeniowki i reszte jej stalam.. pozniej przeszlam na warzywka i tez chudlam! cholibka! chce nadal chudnac na warzywkach!:<
w ogole chce chudnac.. po wczorajszej euforii jak waga pokazala znow ta sama liczbe, myslalam ze wyskocze przez okno xd zaczynam sie zastanawiac, czy to nie zasuga wody rowniez - przedwczoraj wychlalam dobre ponad 4 litry w sumie, i biegalam do toalety co chwilunie. wczoraj juz mniej, jeszcze ten pudding czyli zestaw kakao,, mleko, skrobia - porazka dla mnie :< chyba musze te trzy skladniki wywalic ze swojego jadlospisu, przynajmniej na PP.
Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość

Zaczęłam też Aerobiczną 6 Weidera - dzisiaj dzień 5, też będę cykac foty brzucha bo jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy!!!!
wow, nawet nie wiecie dziewuszki jak was podziwiam za ta A6W.. chyba nigdy sie do tego nie zbiore X_X no chyba ze bedziemy cwiczyc grupowo
kiedys kumpel mi mowil, ze zaczynal z lekkim miesniem piwnym i wytrzymal chyba trzy tygodnie.. stwierdzil ze ma zaczatki kaloryfera na brzuchu - wiec wielkie WOW. chociaz, ja tam kaloryfera nie chce, chce tylko plaski brzuszek
zdawajcie relacje, moze tez sie zmotywuje, chociaz troche. aczkolwiek..moja systematycznosc jest o tylek rozbic, nawet lekow zapominam lykac codziennie :P
Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
P.S Sliczne imie ma Twoj synek!
o tak, sliczne! jak kiedys bedzie mi dane miec synka (nie mysle o dzieciach poki co, ale to taki moj plan na przyszlosc :P) to z cala pewnoscia nazwe go Jakub.
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:44   #3585
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam 164cm i myślę o dojściu do 65kg. Z drugiej strony ponad miesiąc temu wymyśliłam, że może bym spróbowała zejść do 60, ale po tym zastoju myślę, że nawet jeśli, to dopiero jak utrwalę 65, może odważę się na powtórkę z rozrywki i pociągnę jeszcze z 5kg, a może dobrze się będę czuła i sobie odpuszczę i od razu z III przejdę na IV zamiast wracać na II
Ja też mam taki wzrost i chciałam do 60, dukan wyliczył mi 63,3kg, a mąż mówi, że 65 już mi powinno wystarczyć, bo się boi, że będę za chuda. Zobaczymy w praniu co wyjdzie. Na ile starczy mi samozaparcia.

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:44   #3586
xal
Zakorzenienie

Aleksandra_M następny taki ból to spróbuj się powyginać, zrobić koci grzbiet, tak żeby rozluźnić kręgi, zawisnąć na trzepaku, naciągnąć się. Mi takie coś pomagało.
No cóż, starość nie radość

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:45   #3587
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha ha:hahaha :
no nie
niezły bigos wyszedl

Wy tutaj o zareczynach slubie i TZtach a mnie ten temat w ogole niedotyczy od kilku lat. Poki co niewyobrazam sobie zeby miec kogos, tak sie przyzwyczailam i tak mi bardzo dobrze
bigos bigosem, ale teraz wszystko jasne

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
to się uśmiałam... a może przed wcześnie?? moi rodzice są 29 lat po ślubie i nadal są szczęśliwi, a mama miała pierścionek zaręczynowy z rubinem- oczywiście czerwonym
no widzisz, a ja dla swietego spokoju wybralam inny jakby tak nie gderali o tym na okraglo to pewnie mialabym tez z czerwonym

Cytat:
to dobrze ze juz sie lepiej czujesz, teraz dbaj o siebie i jakby co od razu do lekarza, bo z tym to nie ma zartow

Rumcia co do makijazu, to ja poszlam do takiego profesjonalnego sklepu, tam sa panie ktore pomagaja dobrac kosmetyki do makijazu pod odcien cery, ja bylam tutaj u siebie w The Body Shop w Polsce tez chyba takie sa, a jak juz mialam skompletowane wszystko, to poszlam do kosmetyczki, co robi tez makijaze i poprosilam o lekcje pokazowa i kilka przykladow, co i jak robic. Duzo znajdziesz tez na youtube , szukaj tam np.: ciasteczko25, pokazuje krok po kroku jak zrobic makijaz i mowi jakie produkty uzyla - zawsze cos
ja mam np cere bardzo jasna, jesli masz podobna to moge podac ci produkty jakie uzywam i sobie zerkniesz, gdzies w sklepie, moze a noz podobna tonacja bedzie ci odpowiadala. Ogolnie jestem bardzo zadowolona z zakupu, nawet moja mama, jak pojechalam w zeszlym roku w odwiedzinki pytala mnie gdzie to kupilam, bo makijaz wyglada bardzo naturalnie i taki w rzeczywistosci jest

to sie rozpisalam

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind

Edytowane przez twinsplus1
Czas edycji: 2010-08-23 o 18:46 Powód: literowka
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 18:50   #3588
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Jak miło to słyszeć przywrócicie mnie do pionu
Możesz na nas liczyć. Naprostujemy Twoje ścieżki
Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
o tak, sliczne! jak kiedys bedzie mi dane miec synka (nie mysle o dzieciach poki co, ale to taki moj plan na przyszlosc :P) to z cala pewnoscia nazwe go Jakub.
Ja już nazwałam

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:01   #3589
Kasiulek1029
Raczkowanie

A ja wlasnie wstawilam galaretke do lodówki , za jakies 4 dni @ i juz czuje cisnienie na slodycze, nie mowiac o tym ze jestem jakas napuchnieta
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:03   #3590
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
omajgad, jak Ty to zrobilas dziewczyno! ja wlasnie zajrzalam do kalendarza (notowalam skrupulatnie na poczatku jak chudlam, odkad zaczal mi sie zastoik, przestalam) i wyczytalam tam, ze pierwsze 4 kilo zlecialy ze mnie w 3 dni uderzeniowki i reszte jej stalam.. pozniej przeszlam na warzywka i tez chudlam! cholibka! chce nadal chudnac na warzywkach!:<
w ogole chce chudnac.. po wczorajszej euforii jak waga pokazala znow ta sama liczbe, myslalam ze wyskocze przez okno xd zaczynam sie zastanawiac, czy to nie zasuga wody rowniez - przedwczoraj wychlalam dobre ponad 4 litry w sumie, i biegalam do toalety co chwilunie. wczoraj juz mniej, jeszcze ten pudding czyli zestaw kakao,, mleko, skrobia - porazka dla mnie :< chyba musze te trzy skladniki wywalic ze swojego jadlospisu, przynajmniej na PP.

wow, nawet nie wiecie dziewuszki jak was podziwiam za ta A6W.. chyba nigdy sie do tego nie zbiore X_X no chyba ze bedziemy cwiczyc grupowo
kiedys kumpel mi mowil, ze zaczynal z lekkim miesniem piwnym i wytrzymal chyba trzy tygodnie.. stwierdzil ze ma zaczatki kaloryfera na brzuchu - wiec wielkie WOW. chociaz, ja tam kaloryfera nie chce, chce tylko plaski brzuszek
zdawajcie relacje, moze tez sie zmotywuje, chociaz troche. aczkolwiek..moja systematycznosc jest o tylek rozbic, nawet lekow zapominam lykac codziennie :P

heeej!
co do systematyczności, dziękuję że napisałaś o lekach bo zapomniałam wziąć swoich... jak to mawia moja kochana babcia : W TEN ŁEB TO JUŻ TYLKO NASRAĆ.

nażarłam się na noc jajecznicy z szynką. ale coś jeszcze bym skleciła... bo noc będzie dłuuuuga... doradźcie mi coś szybkiego, słodkiego i z małej ilości składników

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie wstawilam galaretke do lodówki , za jakies 4 dni @ i juz czuje cisnienie na slodycze, nie mowiac o tym ze jestem jakas napuchnieta

ok już wiem, zrobię galaretkę

Stary 2010-08-23, 19:07   #3591
xal
Zakorzenienie

Cytat:
nażarłam się na noc jajecznicy z szynką. ale coś jeszcze bym skleciła... bo noc będzie dłuuuuga... doradźcie mi coś szybkiego, słodkiego i z małej ilości składników

Galaretki to szybko mieć nie będziesz ... zrób serek z sokiem, u mnie idzie jak woda

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:09   #3592
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Galaretki to szybko mieć nie będziesz ... zrób serek z sokiem, u mnie idzie jak woda

hm. nie mam ochoty na nabiał... czeka mnie 5 dni PP to się nażrę jeszcze tego syra poczekam trochę ale będę miała coś dobrego

Stary 2010-08-23, 19:12   #3593
songoma
Raczkowanie

a propos pisania, ja musze napisac jeszcze artykul z mojego licencjatu, a nadal sie za to nie zabralam. chyba zaczynam sie cieszyc ze nie mam z promotorka kontaktu i ze nie moze mnie zjesc.
:P
ale serio, praca, gotowanie, to mnie tak pochlania, ze nie daje rady zajac sie czymkolwiek innym. jak wy to robicie, ze potraficie sobie czas organizowac i dajecie rady jeszcze tżetom, dzieciom i wszystkiemu innemu! podziwiam was i do stop padam
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:15   #3594
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:

Zawsze do usług z pomyslami
Ja wlasnie znalazlam przepis na ciasto cappucino i normalnie ogladajac zdjecia oslinilam klawiature, juz wiem co bede wcinac w czasie @
Stary 2010-08-23, 19:33   #3595
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość

poczekaj do protein i slicznie wszystko spadnie... poprostu będziesz w sumie chudła o tydzien dluzej ale czym jest tydzien do calego zycia ehhh
heh, jednak posłucham blackredmoon i twinsplus1 i robię karniaki ...nagrzeszył człowiek to odpokutować musi ale te 3 dni to mi rozepchały żołądek, ciągle mi się jeść chce

twinsplus1 śliczny pierścionek!

W ogóle mam problem z @...przyszedł planowo 20, ale ...trwał tylko 2 dni i prawie go nie było...tak zawsze mam obfity i trwa 6-7 dni.... dziwne to jest

Gratuluję spadków! i zazdroszczę silnej woli!
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:42   #3596
blackredmoon
Raczkowanie

Co do zabobonów to ja słyszałam, że pierścionek zaręczynowy nie może być z czarnym
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:51   #3597
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
No to masz szczęście hahaha, mówię Ci jak mi te wszystkie rzeczy smakowały normalnie się w ustach rozpływały...a od jutra wciągamy jednym nozdrzem jaja a drugim twaróg chudy

Biedaku a co się stanęło? nie martw się, ja na początku urlopu obudziłam się z paraliżem szyi, tak mnie zawiało że 2 tydzień boli jak na prawo odkręcam łep zawiało mnie chyba po to aby jeść prawidłowo ale się nie dało hehe
po pierwsze
ja kiedys zamiast w nos to z cola pilam, wiec moze i jaja z twarogiem Wam sie w coli rozpuszcza

po drugie: lumbago jakies mnie dopadlo dzis. na razie jest ok. ale w razie W napewno pojde do lekarza, bo musze dac przyklad naszemu upartemu Kochaczkowi!!

Cytat:
omajgad, jak Ty to zrobilas dziewczyno!
nie wiem, ale mysle ze to nagroda
po wczesniejszej impreze, na ktorej nie grzeszylam i jakos wytrzymalam, tez mialam taka nagrode pomimo PW ( aja zawsze spadki na P mam tylko i wylacznie...)
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Aleksandra_M następny taki ból to spróbuj się powyginać, zrobić koci grzbiet, tak żeby rozluźnić kręgi, zawisnąć na trzepaku, naciągnąć się. Mi takie coś pomagało.
No cóż, starość nie radość
ano starosc... wlasnie probowalam sie naciagnac itp ale tak mnie bolalo, ze lezalam godzine na brzuchu plasko i plakalam z bolu!!
glupia baba, wiem, ale tak bolalo, ze chyba skurcze porodowe wolalabym jeszcze raz
Cytat:
ale serio, praca, gotowanie, to mnie tak pochlania, ze nie daje rady zajac sie czymkolwiek innym. jak wy to robicie, ze potraficie sobie czas organizowac i dajecie rady jeszcze tżetom, dzieciom i wszystkiemu innemu! podziwiam was i do stop padam
no to ja pochwalic musze pracuje 8godzin, w domu piore, sprzatam, gotuje, pieke ciasta, dziecko "wychowuje", na zakupy jestem na szczescie wozona, no i z Wami jestem na biezaco
ej... na serio jestem extra
i skromna
------------------------------
no i ide "mama fuuuuu" i jeszcze potem "myju myju"

Edytowane przez Aleksandra_M
Czas edycji: 2010-08-23 o 19:54
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-23, 19:52   #3598
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
Zawsze do usług z pomyslami
Ja wlasnie znalazlam przepis na ciasto cappucino i normalnie ogladajac zdjecia oslinilam klawiature, juz wiem co bede wcinac w czasie @

mogę linka do przepisu?

songoma ja jestem człowiekiem z natury zdezorganizowanym i leniwym... wszystko odkładam na ostatnią chwilę... a potem się męczę. nie wiem co to będzie jak będę miała rodzinę, może dziecko też urodzę w 10 miesiącu bo mi się śpieszyć nie będzie

Stary 2010-08-23, 19:56   #3599
marzenioholiczka
Raczkowanie

Żegnam się z Wami, zmykam spać, bo o 5:15 pobudka na rowerek DUKANOC
Stary 2010-08-23, 19:56   #3600
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
mogę linka do przepisu?
http://durszlak.pl/glosowanie/dieta-dukana-cd?id=11044

Ciasto jest prawie na samym dole strony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości