|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
ale w tym samym czasie zaczęłam używać antybiotyku Duac i pić pokrzywę. prawie nic mi nie wyskakiwało. teraz mam Sinoren, nie biorę Merz spezial, po wakacjach mam fatalną cerę poza tym Merz brałam na włosy, a nie na cerę ![]() hmm no to odstaw go koniecznie ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- loluska a ta maść nie jest na receptę...? tak się na wizażu dowiedziałam
|
|
|
|
|
#902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nom chyba tak zrobie w szcególności, że we włosach nie widze poprawy, ani na paznokciach
|
|
#903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej ja dziś po pracy idę na zakupy wieczorem jakieś zwykłe zabiegi, bo nie będe mieć czasu ani siły na więcej ale się nadrobi
|
|||
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pokrzywa pomogła, albo radical ![]() teraz biorę tabletki z drożdżami. |
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie mam czasu niestety na wizaz, pracuje 7dni w tygodniu i padam... moge przyjac sie do tego pubu kiedy chce, jestem szczesliwa,jednak boje sie ze sobie nie poradze, bo jest duzo obcokrajowcow... nie mam czasu na pielegnacje mozecie bic...ruszylismy juz z nasza strona, teraz zajmujemy sie jej reklama. Wiecie moze jak mozna wykupic reklame na wizazu na strone internetowa? znajduje tylko na kosmetyki, ciuchy itp, a chcialabym tu zareklamowac i pomoc im rozwinac szybciej ten portal spolecznosciowy. JEst to dla mnie wazne, wiec wszelka pomoc odnosnie reklamy i jej kosztow bede wdzieczna. Zalezy mi na czasie, zeby jak najszybciej to naglosnic. Sama wlozylam duzo serca w to (narysowalam im logo,udzielilam swojego zdjeci ) wiec wybaczcie mi za offa ![]() licze ze ktoras sie cos orientuje lub lepiej rozumie niz ja dzial "reklama"
|
#907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja właśnie teraz na sam koniec wakacji muszę przeżywać uroki okropnej cery.. I to przez 3 miesiące : oo. Ale pociesza mnie fakt ,że włoski zdrowsze urosną.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
mi Merz pomagal na cere i wlosy
![]() z braku czasu teraz na wszystko, juz nei biore Silicy ani Bio-Silicy bo mam wymioty po niej (wiec w ciazy nie jestem ) mam wysyp na brodzie ze ohoho, dobrze ze jutro wolne, to dzis zrobie jakies oczyszczanie, bo juz patrzec na siebie nie moge
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby ma wybielać, ale nie widzę tego. |
|
|
|
|
#910 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie ja na dziś planuje : prysznic, masaż gąbką, pumeksowanie stóp, i krem na stopy, rycyna podgżana na pazurki, i kremik na twarz..
Byłam dziś na 6 min na solarium,
|
#911 |
|
Zadomowienie
|
acne derm niby jest jego odpowiednikiem, ale skład chyba troszke inny i mi bardzo ładnie wybiela wszystko, a poza tym po nim buzię miałam taką ładną bez żadnej krostki, no ale musiałam zacząć brać te tabletki i teraz wyglądam okropnie.A masz żel ,czy maść ?
|
|
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
Ja skinoren używałam też i dupa. Wracam do differinu i Zoracu 2 x w tygodniu. Przejde się też do mojej dermy na jakieś kwasy znowu chyba, choć to tyle kasy chłonie
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam maść. wymoczyłam pazurki i całe dłonie w olejku rycynowym z oliwą z oliwek - 30min |
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
a na co jest ten differin i zoraz ? ja miałam zamiar iść do kosmetyczki na jakieś zabiegi,ale boję się ,że jeszcze bardziej zniszczy mi twarz .
|
|
|
|
#915 | |||
|
Rozeznanie
|
trzymam żeby były takie jak sobie zaplanowałaś ja jestem bardzo zadowolona z mojego ostatniego malowania castingiem ciemnym brązem a kolorek naprawdę ładnie się trzyma najprawdopodbniej dzięki odżywce dwufazowej z wax z filtrami UV która bardzo polecam jest cudowna i włoski s apo niej mega mięciutkie![]() Cytat:
tak świerów niestety jest pełno oby sprawca dostał niezłą karę za to..Cytat:
i koniecznie muszę wpaść do zielarskiego anstępnym razem..![]() Cytat:
![]() ja też mam strasznie zalatany dzień dziś i nie mam czasu na spamowanie narazie, ale z rana o siebie zadbałam więc jakichś strasznych wyrzutów nie mam..
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wróciłam ![]() ale było nadrabiania.... ![]() Tallulah strasznie współczuję ![]() ja dzisiaj tylko standard na twarz, odżywka na paznokcie i zaraz muszę nabalsamować nogi,bo strasznie suche są |
|
|
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dwa miesiace temu byłam na oczyszczaniu u kosmetyczki i sobie chwale
teraz też miałam mały wysyp, ale wiecie myslałam że to tak mnie wysypało a on był bo zmieniłam tonik do twarzyi mnie wysypało, ale juz go nie używam. Widocznie mi jest tylko przeznaczony tonik z ziaji ogórkowy.
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
moje zdjęcia z wakacji na blogu i w albumie jakby ktoś był ciekawy
|
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
mozna sie przylaczyc??? |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Differin na trądzik, Zorac jest na trądzik/przebarwienia/zmarszczki. No co do kosmetyczek i dermatologów to coś w tym jest. Nie polecam peelingu pirogronowego, bo od niego popękały mi naczynka na twarzy,a moja (była już) dermatolog powiedziała, że będzie odpowiedni ehm
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm najbardziej to dbam o wlosy, mam fiola na tym punkcie dbam takze o paznokcie zaczne dbac takze o cialo chce schudnac i wyzezbic sylwetke zaczne od brzuszkow |
|
|
|
|
#923 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz coś o sobie ![]() Cytat:
Cytat:
bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam, jak tak to tutaj masz info:https://wizaz.pl/mikroreklama/ ewentualnie pisz do Złośliwca lub AgiZ ![]() witamy jakie są Twoje sposoby na piękno?
|
|||
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo.... Dopiero co przyjechałam a tu już 2 część
Hellow kochane
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Marzeniątko ponawiam pytanie do Ciebie
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
malutka89 przepraszam, zapomniałam odpisać
dieta Dukana to dieta wysokobiałkowa, trzeba być przy niej szczególnie rozsądnym - zazwyczaj dziewczyny przed tą dietą robią wszystkie badania i po jakimś miesiącu powtarzają i cały czas kontrolują swoje zdrowie, bo nadmiar białka może naprawdę zaszkodzić. Narządami odpowiedzialnymi za metabolizm aminokwasów jest wątroba i nerki i to te narządy nadmiar białka obciąża, np może dojść do zakwaszenia, dlatego bardzo ważne jest przeczytanie książki, dr. Dukan wszystko dokładnie opisuje, jakie białko można jeść, jak je przygotowywać, jak się przygotować do diety, jak na niej być i co najważniejsze - jak z niej wyjść!
|
|
|
|
#930 |
|
Zadomowienie
|
No przyznam, że udało mi się dzięki Wam zmobilizować ;d
Dzisiaj: - wyregulowałam brwi ( najpierw kształt nadała mi kosmetyczka, a teraz co 2 dni sama wyrywam nowe włoski) - zrobiłam maseczkę aspirynową - skin needling na dziurki po trądziku - naprawdę wszystkim polecam, efekty są widoczne już po kilku razach - dzisiaj pierwszy raz użyłam też tego wałeczka na rozstępy, jeśli zadziała tak super jak na twarzy to będę przeszczęśliwa - zmyłam paznokcie u rąk, posmarowałam je olejkiem rycynowym i daję im odpocząć a pomaluję je dopiero jutro - zaraz idę się kąpać i spróbuję powalczyć ze stopami, chociaż staram się o nie dbać nie są idealne
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Już 2 mc biore, a cera okropna

w szcególności, że we włosach nie widze poprawy, ani na paznokciach
do dzisiaj się leczę po piątkowej imprezie
ale chyba jutro, bo dzisiaj nie chce mi się już z łóżka wychodzić
zakupiłam sobie suplement diety do paznokci, który polecił mi pan w aptece, kupiłam witaminkę B, moczę sobie paznokietki w olejku z rycyny, mocno kremuje dłonie i paznokcie i... czekam na efekty 
ale się nadrobi 

trzymam żeby były takie jak sobie zaplanowałaś