|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Z ocen jakie miały te szampony (w poprzednich częściach chyba jeszcze) to dominowala taka, że na początku jest ok ale z czasem robi z włosów siano. Kilka, jak nie kilkanascie osob to pisalo.
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam. Na poczatku był super ale po paru opakowaniach zrezygnowałam z niego.
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
szukałam i parę postów znalazłam... no zobaczymy, jak za 4 zeta. Matko... teraz zwróciłam uwagę "migdała", matko, matko... Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2010-08-23 o 18:41 |
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Kobitki jak sadzicie oplaca sie kupic ten prosze ariel za 24zl za 3,5 kg?
a kupila moze ktoras blander i jak? kosztuje 50zl co o nim sadzicie? |
|
|
|
#4685 |
|
Konto usunięte
|
kuszę tortem, ale warto, chociażby dlatego, że to chyba limitka.
![]() poza tym kupiłam dziś: *zestaw samoprzylepncyh karteczek 4.99 *koc 17.99 *piórnik dla siostry Hello Kitty 9.99 *czekoladę z ryżem preparowanym *tortellini *sałatę i inne warzywa na sałatkę z tortellini *caneloni bolognese mrożone *mydło w płynie Linda *mieszankę meksykańską w słoiku *napoje w mojej B. wciąż sporo Nestea promocyjnej. |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie ma Darków o czym dzisiaj przekonałam się kolejny raz jogurt typu greckiego (ale dwa razy więcej kcal od Toli )
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki może i ktoś to już pisał ale powtórzę. Zauważyłam, że moje ukochane naczosy znikły
zastąpione nowym w opakowaniu bio i zupełnie inny (gorszy!) smak. Pomocy! Chcę wykupić zapasy, są gdzieś jeszcze te stare? Ktoś się orientuje (jakaś może fanatyczka naczosów jak ja) co się wogóle stało?
|
|
|
|
#4688 |
|
Konto usunięte
|
jadłyście nową pizzę z mozzarellą i pomidorami?
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie... jestem ciekawa tych mrożonek: pierogów i pizzy
jak macie doświadczenie w tej kwestii, to chętnie posłucham...Uwielbiam awokado biedronkowe ... to jest taki mój standard zakupowy!
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Marudziara
|
Ten biedronkowy zestaw szuflad jest w gazetce szkolnej numer 3
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4694 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Daj znać, czy cannelloni dobre? ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dobra jest, ale szału nie ma ![]() Ja ją posypywałam tartą mozarellą ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Ja dziś byłam w 2 Biedrach i w żadnej czosnku nie było ![]() Jogurtu greckiego też u mnie nie ma
|
|||
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac czy dobre bo też się ostatnio zastanawiałam nad kupnem ale w końcu odeszłam od lodówki |
|
|
|
|
#4696 |
|
Konto usunięte
|
dam znać, na razie caneloni czeka na swoją kolej.
a, i spód do pizzy kupiłam. było też kruche ciasto. |
|
|
|
#4697 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jaka jest ich cena?Cytat:
![]() 1. Ten koc jest strasznie cieniutki czy taki w miarę porządny? 2.Tortellini dobre jest? Kilka razy przymierzałam się do kupna i jakos tak nie mogłam się zebrać... aaa i uwielbiam tę czeko z ryżem. W biedrze kosztuje ok 1zł a w innych sklepach ponad 2, czasami koło 3
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
|
|
#4698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A cena jest bardzo fajna.
|
|
#4699 |
|
Konto usunięte
|
tort- 9.99
tortelini- jest ok, ja kupuję to 'suche', które leży przy makaronach. tego z garmażerki, które leży przy bagietkach, cieście francuskim, itp. nie próbowałam. zazwyczaj daję t. do sałatki i jest idealne. pierożki się nie rozwalają w czasie gotowania.koc- 130x170cm, całkiem porządny. nie jest ani gruby, ani cienki, taki średni raczej. |
|
|
|
#4700 |
|
Rozeznanie
|
Ja rowniez uzywam Ariel jest super! zapytalam ze wzgledu na cene czy sie oplaca-i sprawdzilam np w auchanie za 3,5kg trzeba zaplacic 31 zl.
a w biedronce jest 3,5kg+płyn do naczyn za 24zl HUUUUURA a tak jeszcze zapytam uzywacie do bialych ubran proszku do bialego a do kolorowych czy inaczej? ja czasami do bialych uzyje proszku do koloru bo kupie tylko do koloru |
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go ostatnio własnie kupiłam w biedronce w promocji z płynem do mycia naczyn. czyli znowu jest ta promocja? |
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawianki pomóżcie! W której warszawskiej Biedronce są te elektryczne szczoteczki do zębów? Napaliłam się na taką, a u mnie (na Grochowie) nie ma śladu po nich
|
#4703 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny
co sadzicie o malakserze?? Myslicie, ze warto kupic za taka cene ( 49.99 zl) ?Bylam dzisiaj w Biedronce i zastanawiam sie nad jego kupnem. jeszcze zwrocilam uwage na gry logiczne, takie drewniane, ma ja ktoras z was? ![]()
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj widziałam szczoteczki na bielanach w biedronce w okolicach wolumenu, ulica Goldoniego
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka - wielkie dzięki
Iga - u Cebie, czyli gdzie?
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszku używam takiego jaki kupię, bo czasem na promocję dają ten do białego, czasem do kolorów. A używam do wszystkiego i tak jak pisałam białe jest białe a kolorowe jest kolorowe
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj wracając z miasta zaleciałam do biedronki dosłownie po makaron spaghetti i sos boloński na obiad, a zostawiłam 22,32zł
![]() NIe mogłam przejść obojętnie obok arbuza - słodki w dodatku miał cienką skórę , brzoskwinie, rogaliki x2 z budyniem (inne niż zawsze nadzienie budyniowe, dla mnie smaczniejsze) drożdże, mąka tortowa - 1,39zł tylko taka była, od 2 tygodni Pani mówiła, że mają braki mąki babuni,słonecznik prażony, mleko 0,5 %, sos boloński, makaron, jogurt do picia z kawą i guaraną oraz lody śmietankowe Darek, po obiedzie pochłonęłam z siostrą i koleżanką całe opakowanie
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę że Darki robią furorę
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Klientka w krawacie
|
Przyłączam się do zachwytów nad lodami Darek. Mniam... Biją Algidę na głowę! Tylko moja dieta poszła się bujać.
![]() Ten Tymbark jabłko-arbuz smakuje ogórkiem, a nie arbuzem (przynajmniej wg mnie) W przyszłym tygodniu Biedronki przeżyją oblężenie, jak rzucą się na nie fanki Zmierzchu. Księżyc w nowiu za 19,99- przecież tego nie można przegapić ![]() . Ciekawa jestem, czy Rozważna i Romantyczna, która będzie w B. to ta wersja z Winslet. Oby
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

jestem ciekawa co sądzicie na jego temat! czy stracę włosy od razu? 

szukałam i parę postów znalazłam... no zobaczymy, jak za 4 zeta. 
jogurt typu greckiego (ale dwa razy więcej kcal od Toli
)
zastąpione nowym w opakowaniu bio i zupełnie inny (gorszy!) smak. Pomocy! Chcę wykupić zapasy, są gdzieś jeszcze te stare? Ktoś się orientuje (jakaś może fanatyczka naczosów jak ja) co się wogóle stało?

jak macie doświadczenie w tej kwestii, to chętnie posłucham...
... to jest taki mój standard zakupowy!

), do tego bagietka z masełkiem czosnkowym.

tylko taka była, od 2 tygodni Pani mówiła, że mają braki mąki babuni,słonecznik prażony, mleko 0,5 %, sos boloński, makaron, jogurt do picia z kawą i guaraną oraz lody śmietankowe Darek, po obiedzie pochłonęłam z siostrą i koleżanką całe opakowanie