|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum.
Otóz ja równiez przygotowuję się do operacji powiększenia, a właściwie wymiany implantów. Pierwsza operację miałam robioną 13 lat temu, implant pod gruczoł. Po urodzeniu dziecka i 9 miesięcznym karmieniu jeden z implantów zaczął twardnieć, a teraz jest twardy jak kamień. Troche z tym chodziłam, to fakt, w międzyczasie zaliczajac różne perypetie życiowe i nie mając głowy do cycuszków. Ale juz się wszystko poukładało, czas zatem na wymianę ![]() Zdecydowałam się na dr Bromę. Operację mam zaplanowana na połowę września. Waham się jeszcze co do rozmiaru. Wyjściówke miałam zerową, w sensie kompletnie płaską. Teraz trudno mi wyobrazić sobie inny rozmiar niz to, co noszę. Pozdrawiam Was wszystkie i witam. |
|
|
|
#4682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś śniła mi się konsultacja, i że okazało się, że nie było tych wkładek które mi pasowały, musieli je ściągać z zagranicy i termin został przełożony na co sobie nie mogę pozwolić, bo drugiego urlopu nie dostane![]() Im bliżej op to zaczynam sie zastanawiać czy dobrze robię, tyle biedy na świecie, a ja funduje sobie cycki z zachcianki, bo w końcu swoich złych nie mam, przyglądam się im codziennie jak nigdy ehh Mam nadzieję, że mi przejdzie i wszystko będzie gites. Mya dziękuje za komentarze, widzisz, że moja wyjściówka wcale nie taka zła byleby żelki mi jej nie popsuły tylko powiększyły
|
|
#4683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja spac nie moglam w nocy a tu takie pisanie fajowe sie odbylo Happy musze loty sprawdzic, mieszkam na zadupiu i pewnie z Londynu cus leci do Ciebie nie? nawet nie wiesz jak Ja potrzebuje takiego babskiego spotkania, oderwania sie od... ![]() fajnie, Dziekuje ze pomyslalas tez o mnie
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
A ja bede na RTL potem ogladac jak szalalyscie hehe
|
#4685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? No tak wyglada na to, że rzeczywiscie blisko mieszkamy trzeba będzie kiedyś zrobić jakiś zlot hihi "czarownic" ![]() ![]() buziolki
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ms_E;21576847]mój na razie pierwszy
ale w środę znów kolejne zdjęcie szwów (nie wiem jak, bo juz tak wrosły, że szok haha---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Ja jestem po uszy zakochana w stanikach sportowych juz prawie 9 miesiecy po op. i zadnej koronki nie mam w szafie ![]() Gdybys chciala wiedziec cos o sportowcach to sie polecam ![]() [QUOTE=PannaWodna;21577957]Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum. Zdecydowałam się na dr Bromę. Operację mam zaplanowana na połowę września. Waham się jeszcze co do rozmiaru. Wyjściówke miałam zerową, w sensie kompletnie płaską. Teraz trudno mi wyobrazić sobie inny rozmiar niz to, co noszę. Milo Cie poznac widze , ze kolejna dziewczyna od Broma
|
#4688 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wklej jakieś zdjęcia, ciekawa jestem jak biusćik po 13 latach wygląda Buziolki i 3mam kciuki Broma to bardzo dobry fachowiec, jest tu trochę dziewczyn z jego fabryki ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
a ja żuję i żuję i alergii jakoś nie miałam na gume, całe szczęście![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Wysłałam Ci zaproszonko do przyjaciół buziolki---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Dziewczyny zaraz wkleję aktualne zdje cie swojej wyjściówki, luknijcie proszę widać te asymetrię mocno prawda? myślę zeby do lewej 375 a do prawej 350 co myślicie????
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-08-24 o 10:36 |
|||
|
|
|
#4689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama wymyśliłam sobie, że chyba 325 bedą dla mnie akurat..Ty też masz sporo swojej piersi więc dlatego pytam. Rozmiarowo noszę staniki 70C, więc jak załaduje 350 np to aż się boje pomyśleć co wyjdzie
|
|
#4690 | |
|
Raczkowanie
|
Załadowałam opis pod zdjeciem Aktualna wyjsciówka i dzisiejsza data... widać, ze lewa pierś jest mniejsza poproszę chyba lekarza o 375 do jednej a do drugiej 350 , chyba wyśle mu zdjęcie jeszcze...
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Fergilka Twoja wyjściówka to dopiero jest duuza i naprawdę ładna ![]()
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-08-24 o 10:48 |
|
|
|
|
#4691 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale powiem Ci że masz bardzo ładną wyjściówkę jak załadujesz 350 to bardzo ładna pierś ci wyjdzie i myślę że D spokojnie będziesz miała Dziewczynki dziękuje za odliczanie mojego terminu Ale te liczby mnie przerażają jeszcze ponad 100 dni masakra ile to czasu
|
|
#4692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ile byś chciała i dodaj te 25 moje na przymiarce też były większe... nie właściwie, to były ogromne, aż chciało się nimi potrząsać he he buziol
|
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Marcziladko biust suuuper!!! no a jaka Twoja wyjsciówka była??
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wreszcie się wymierzyłam heheh
Wzrost 175cm waga 58kg Pod biustem 75 w biuście tylkko 84 odległość miedzy sukami 19 to dużo czy mało heheh
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-08-24 o 11:38 |
|
|
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanawiam sie czy nie wysłać do Niego jeszcze zdjeć aktualnych...nie wiem juz sama poczekam do 5tego jak wróci z urlopu...
|
|
#4696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki to może mi też te 350cc będzie pasować co?
|
|
#4697 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i rzeczywiście po liczeniu usnęłam ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
wybacz, że Cię ubiegłam będzie dobrze, głowa do góry czekamy z niecierpliwością na Wasze nowe przody ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
To możesz nam wszystkim napisać jakiś artykuł o wadach i zaletach poszczególnych staników co polecasz i tak dalej
|
|||
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
Milusia where are you???!!
Odezwij się, bo inaczej---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Jesteś już 11 dni po op?? Czy coś nie tak??
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-08-24 o 12:30 |
|
|
|
#4699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zalezy czy preferujesz duzy czy maly biust? jak wiekszy to wez 350- jesli Dr. nie ma nic przeciwko i Ci sie zmiesci ![]() sama mialam ten sam dylemat niby tylko 25ml a jednak psychologicznie na mnie dzialalo
|
|
#4700 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
06.09.2010 Mentor okrągłe 300hp dr Krajewski Edytowane przez fergilka Czas edycji: 2010-08-24 o 13:09 |
||
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
Fergilka a ile Dr Krajewski liczy sobie za op ? Tak z Ciekawości pytam
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W innych klinikach wiecej, bo tam juz ceny ustalane są przez menadżerów poszczegolnych klinik.
|
|
#4703 |
|
BAN stały
|
hej!!
dziewczyny operację mam za dwa dni...już za dwa dni! ale mam stresa![]() w sumie to już spakowana jestem, mam piżamkę rozpinaną z przodu, wodę z "dziubkiem" , jakieś chusteczki nawilżające.. hmm nie wiem co jeszcze może być niezbędne w szpitalu. Prosze o jakies rady doświadczonych dziewczynek dzisiejszej nocy to chyba spać nie będę......
|
|
|
|
#4704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie juz zrobiłam taką wstępną listę...choć op mam dopiero za 20 dni hihih ![]() Wezmę tak: chusteczki nawilżające (te dla dzieci), ksiażeczkę RUM i wyniki badań, piżame, szlafroczek, pastę do zębów, szczoteczkę, ręcznik, mydło, dres, ładowarkę, skarpetki (tak doktor napisał w swoich zaleceniach co wziąść), klapki, wodę niegazowaną, gumy Orbit (w razie jak nie będę miała siły żeby zęby umyć), co jeszcze to nie wiem hmmm napewno kosmetyczkę (bez niej ani rusz ) aha i jeszcze dobry humor !!! To najważniejsze
|
|
#4705 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Natasha bierzesz ruttinoscorbin? Na różowym forum wyczytałam, że dwa tygodnie przed op lepiej brać, tylko nie wiem ile, biorę 3 x 2 tabletki.
|
|
#4706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-Rutinoscorbin 2tabl. rano i 2 tabl. wieczorem przez 14 dni przed zabiegiem, -14 dni przed planowanym zabiegiem nie można przyjmować leków z grupy salicylantów (Polopiryna, Aspiryna, itp.), witaminy E (również jako składnik kremów- a mój krem do cery wrażliwej ma wit E, mało który nie ma - przez 14 dni przed op nie należy opalać korygowanych okolic ciała -przerwać ćwiczenia fizyczne (siłownia) ale nie wiem niestety na ile przed zabiegiem cholercia ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Aha Rutinoscorbin zacznę brać tak jak w zaleceniach 14dni przed czyli od 31 zaczynam branie... ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Fergilko a jeśli mogę spytać jakie cięcie wybrałaś? Ile masz lat i czy rodziłaś? Ja mam 22lata, nie rodziłam...wybrałam cięcie w fałdzie podpiersiowym, ale korci mnie żeby zrobić w otoczce...
|
|
#4707 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
) wiem, ze latwo sie mowi mi juz mija prawie miesiac od zabiegu. w klinice zazwyczaj wszyscy sa mili i wyrozumiali, wiec o to sie nie martw. wez sobie moze jakąś muzyczke na mp3 czy cos na sluchawki, bo bedziesz tak leżeć i ewentualnie mzoesz miec problem zeby trzymac gazeta lub ksiażke. postaraj sie wyspac, choc wiem, ze z podniecenia mzoesz miec z tym problem - wypij meliske ) trzymamy kciuki - o ktorej godzinie masz op.? bedzie ktos przy tobie??
|
|
|
|
|
#4708 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Darling15
Ale gapa ze mnie hihi w podpisie masz przecież napisane Eurosillicone, mój błąd przepraszam
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-08-24 o 14:53 |
|
|
|
#4709 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
fajnie, że do nas dołączyłaś, im nas więcej tym większa wiedza a ja ![]() ![]() cały czas zbieram kasiorę na nowe cycolinki Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
|
#4710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybrałam cięcie pod piersią, mój (2 lata młodszyTeż mnie to na otoczce korciło, ale mi przeszło. Cięcie pod piersią wydaje się być bezpieczniejsze, lepiej umiejscowić implant i jakoś tak większość powikłań mają dziewczyny z cięciami w otoczce właśnie (tak mi się bynajmniej wydaje). No i w razie czego wole miec spaprane cięcie pod piersią, niż grzebać przy sutku drugi raz. Lub jak cięcie pod piersią będzie przeszkadzać to podrasuje laserem i z głowy ![]() Mam jedną blizne po wycięciu wyrostka, o która wtedy wcale nie dbałam, zagoiła się ładnie i w ogóle mi nie przeszkadza.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

dziś śniła mi się konsultacja, i że okazało się, że nie było tych wkładek które mi pasowały, musieli je ściągać z zagranicy i termin został przełożony na co sobie nie mogę pozwolić, bo drugiego urlopu nie dostane
byleby żelki mi jej nie popsuły tylko powiększyły