Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 20:16   #2401
krolowazimy
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

[QUOTE=elvegirl;21570791]
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Aaaa, to już ekstremalne przypadki.

Oczywiście, że możemy nie pasować komuś. Po co jednak ciągnąć relację rok, dwa lata?
/QUOTE]

A po co kobiety są przez parę lat w związkach, w których czują się źle? W których nie są spełnione? Bo na początku jest "a, może będzie lepiej, może się zmieni", potem jest "kurcze, tyle czasu razem, szkoda go marnować", a potem jest "nie ma nikogo na oku, nikt się mną nie interesuje, trzeba się trzymać tego co jest", a potem się raptem zjawia ktoś, kto idealnie trafia w gusta i jest zainterere i co? I srrrrrrrrrrrrrru
Ja tam nigdy nie zrobiłam sruuu iiii ... iiii tego samego wymagam Jak mi potencjalny partner odpowiada, to staje się partnerem. I jeśli jest mi z nim dobrze, to nie rzucę go w chole.ę bo mój sąsiad jest seksowny i napisał mi na gg, że zrobi to i tamto z moim ciałem.

Gdyby tak wszyscy robili sru, bo coś nie gra, bo hjuston mamy problem? Bessęsu.
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 20:21   #2402
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[QUOTE=krolowazimy;2157097 4]
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

Ja tam nigdy nie zrobiłam sruuu iiii ... iiii tego samego wymagam Jak mi potencjalny partner odpowiada, to staje się partnerem. I jeśli jest mi z nim dobrze, to nie rzucę go w chole.ę bo mój sąsiad jest seksowny i napisał mi na gg, że zrobi to i tamto z moim ciałem.

Ale problem polega na tym, że nie wiemy, czy kolesiowi było dobrze. Mówić można wszystko...

Jeśli Ci jest niby dobrze w związku, niby niczego nie brakuje, ale na widok sąsiada masz powódź w majtkach, to co robisz? Hjuston mamy problem.
Stary 2010-08-23, 20:43   #2403
krolowazimy
Wtajemniczenie

[QUOTE=elvegirl;21571111]
Cytat:

Ale problem polega na tym, że nie wiemy, czy kolesiowi było dobrze. Mówić można wszystko...

Jeśli Ci jest niby dobrze w związku, niby niczego nie brakuje, ale na widok sąsiada masz powódź w majtkach, to co robisz? Hjuston mamy problem.
Hm. Piszę o przypadkach, kiedy związek powstał za zgodą i iskrą stron. I kiedy w związku działo się dobrze. Nie chodzi o same zapewnienia, że miś nas kocha itd. Słowa to tylko słowa, jak pisała limonka. Każdy potrafi wyczuć, czy partner jest zadowolony. I zakładam że jest. W każdej sferze. Spotkał jednak dziewczynę, która niesamowicie go pociąga. Wizualnie. I co?

Porzuca partnerkę, bo dziewczyna ma piękne piersi i ładne włosy

Przecież są i takie przypadki, niezrozumiałe dla mnie.

Owszem, możemy podejrzewać, że coś do końca mu nie pasowało. Ale czy znamy pary, które odpowiadają sobie pod każdym względem, między którymi nie ma zgrzytów?

Ja nie znam.

A nawet gdyby partner jednak nie był zadowolony, nie pasuje mu druga strona, to po co ciągnie relację? Nie podoba mi się to, to nieuczciwie. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której stwierdzam, że mój już eks mi nie pasuje, że się psuje między nami, że jestem nieszczęśliwa, ale kontynuuję relację: akceptuję jego wysoki, bo dobrze mieć portki w mieszkaniu (węża wymieni, naprawi kontakt, zabierze na pizzę), a w między czasie szukam sobie kogoś innego.
Znajduję i zrywam dopiero wtedy.

nobessęsu

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2010-08-23 o 20:44
Stary 2010-08-23, 20:54   #2404
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Każdy potrafi wyczuć, czy partner jest zadowolony.
Nie każdy.

Cytat:
A nawet gdyby partner jednak nie był zadowolony, nie pasuje mu druga strona, to po co ciągnie relację? Nie podoba mi się to, to nieuczciwie. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której stwierdzam, że mój już eks mi nie pasuje, że się psuje między nami, że jestem nieszczęśliwa, ale kontynuuję relację: akceptuję jego wysoki, bo dobrze mieć portki w mieszkaniu (węża wymieni, naprawi kontakt, zabierze na pizzę), a w między czasie szukam sobie kogoś innego.
No ale tak jest, zobacz jak często rozpacz po tym, jak facet dziewczynę zostawił, jest spowodowana nie tym, że odszedł ten konkretny, tylko "jak ja sobie poradzę bez faceta", "kto mnie zechce", "nie umiem być sama"...
Stary 2010-08-23, 21:02   #2405
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie każdy.

No ale tak jest, zobacz jak często rozpacz po tym, jak facet dziewczynę zostawił, jest spowodowana nie tym, że odszedł ten konkretny, tylko "jak ja sobie poradzę bez faceta", "kto mnie zechce", "nie umiem być sama"...
Myślę, że każdy. Szepty intuicji jednak łatwo zagłuszyć.

Widzę i jestem przerażona. Najgorsze jest to, że wiele z nas wypuszcza w świat takie "potworki", co to na wiele sobie mogą pozwalać w związku (bo się na to godzimy, bo facet musi być). Patrz Ad od Czaki, żołnierz Margolci

Trafia potem taki na mocniejszą kobietę, ta tupnie nogą przy pierwszym wyskoku, a ten ucieka i stwierdza jeszcze, że wariatka.

50-latek ładnie napisał w wątku biedronki (która zrezygnowała ze ślubu, bo mężczyzna zdradził ją w delegacji). Napisał, że jeśli więcej kobiet będzie tak silna, jak autorka wątku, przysłuży to nam wszystkim.

Czas edycji: 2010-08-23 o 21:09
Stary 2010-08-23, 21:07   #2406
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Myślę, że każdy. Szepty intuicji jednak łatwo zagłuszyć.

Widzę i jestem przerażona. Najgorsze jest to, że wiele z nas wypuszcza w świat takie "potworki", co to na wiele sobie mogą pozwalać w związku (bo się na to godzimy, bo facet musi być). Patrz Ad od Czaki, żołnierz Margolci
Ex Wadery i wielu, wielu innych...

"tak, wiem, miał wady, był taki, śmiaki, owaki i w ogóle obrzydliwy, ale poza tym było bardzo fajnie między nami" - ile razy się to czyta...włos na głowie się jeży.

No ale człowiek jest już tak chyba skonstruowany, że lubi czasem po tyłku od życia dostać...i dopiero jak już nie może siedzieć, bo ma tam jedną wielką zaropiałą ranę, to się człek trochę ogarnia.

Nic nie poradzimy, możemy tylko wspierać i wskazywać właściwy kierunek...
Stary 2010-08-23, 22:20   #2407
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Przecież wiadomo,że jak sie człowiek nie nauczy na swoich błędach to nie da inaczej rady.
Bo "może będzie inaczej niż ona mówi"...
Ja nigdy nie chciałam słuchać czegokolwiek co mówiła mi mama no bo co ona może wiedzieć...
Najśmieszniejsze jest to,że ona za każdym razem miała 100 % rację a ja głupia nigdy jej nie słuchałam bo i po co
Teraz nauczona własnym doświadczeniem pytam ją co o tym sądzi lub sama wyciągam wnioski z wcześniejszych związków
I jak na razie idzie świetnie bo od roku sama,korzystam z uroków życia pókim młoda i piękna
U mnie jest tak samo tata radzi, a ja zawsze uważam, że lepiej wiem i robię po swojemu, a jak po raz kolejny mówię "tata masz rację" to teraz już tylko się śmieje tak już jesteśmy skonstruowani.

Elve
ja bardzo chętnie bym wzięła od ciebie trochę tego bagażu życiowego. Jak Ofelia napisała ciężko jest sobie poradzić jak się nie ma doświadczenia. Ja właśnie jestem po jednym poważnym związku i jednym poważnym rozstaniu, więc mogę powiedzieć, że jestem całkiem zielona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Ja jestem już w takim wieku, gdzie powinno się wiedzieć wszystko, a jajko, wcale nic nie wiem, mężczyźni ciągle mnie zadziwiają. Tzn. ich postępowanie.

Np. zachowanie Paulinkusiowego eksa. Wiem już, że chopy czasem tak mają, że po "dobrej partii" obniżają swoją poprzeczkę i heja, idą w tany z dziewczyną typu "stuck me". Ale why? Nie wiem*

*przy założeniu, że ich była była dobra pod każdym względem.
Powiem ci Królowa, że mnie też strasznie dziwi zachowanie mojego eks. Może nie byłam dobra pod każdym względem, ale uważam, że mój eks miał ze mną bardzo dobrze. Zresztą sam mi wielokrotnie powtarzał, że jestem jego najlepszą dziewczyną, że przy żadnej nie był taki szczęśliwy. Bla bla bla i co wziął sobie dziewczynę z rodzaju "stuck me"

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
To, że kobieta była dobra pod każdym względem, nie znaczy, że była idealna dla kolesia gustów.
Żona ukrytego geja może być najcudowniejsza na świecie, ale nie jest facetem...
Niby tak. Rozumiem to, ale jak mu coś nie pasowało to trzeba było mi o tym powiedzieć, a tak byliśmy ze sobą ponad 2 lata. Po co w takim razie ciągnął ten związek i mówił mi, że mnie kocha ? Rozdwojenie jaźni ? Tchórzostwo ?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:

A po co kobiety są przez parę lat w związkach, w których czują się źle? W których nie są spełnione? Bo na początku jest "a, może będzie lepiej, może się zmieni", potem jest "kurcze, tyle czasu razem, szkoda go marnować", a potem jest "nie ma nikogo na oku, nikt się mną nie interesuje, trzeba się trzymać tego co jest", a potem się raptem zjawia ktoś, kto idealnie trafia w gusta i jest zainterere i co? I srrrrrrrrrrrrrru
W moim przypadku mój eks poznał ją zanim poznał mnie, więc na dobrą sprawę mógł w każdej chwili puścić mnie kantem. A tak byliśmy ze sobą ponad 2 lata i zachował się na koniec jak maksymalny dupek. Te jego opisy na gg kociaku już niedługo ble
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:22   #2408
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Powiem wam ze z Xem coraz lepiej Zachowujemy sie jak para zakochanych na kazdym kroku
Cytat:
Napisane przez martusiax Pokaż wiadomość
Dziewczynki piszę żeby się pochwalić Moje sukcesy idą dalej! Dostałam pracę na Orange Warsaw 2010 i będę w związku z tym maiła wstęp za kulisy D

Cytat:
Napisane przez kika_90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sobie wybaczyć taką głupotę?
Jeśli on nie ma nic przeciwko kontaktowaniu się z Tobą, możecie spróbować utrzymać choć przyjaźń. Nic więcej, póki jest z kimś innym.
Stary 2010-08-23, 22:26   #2409
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:

Dokładnie tak samo myślę. To jest po prostu nie fair.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

Hm. Piszę o przypadkach, kiedy związek powstał za zgodą i iskrą stron. I kiedy w związku działo się dobrze. Nie chodzi o same zapewnienia, że miś nas kocha itd. Słowa to tylko słowa, jak pisała limonka. Każdy potrafi wyczuć, czy partner jest zadowolony. I zakładam że jest. W każdej sferze. Spotkał jednak dziewczynę, która niesamowicie go pociąga. Wizualnie. I co?

Porzuca partnerkę, bo dziewczyna ma piękne piersi i ładne włosy

Przecież są i takie przypadki, niezrozumiałe dla mnie.

Owszem, możemy podejrzewać, że coś do końca mu nie pasowało. Ale czy znamy pary, które odpowiadają sobie pod każdym względem, między którymi nie ma zgrzytów?

Ja nie znam.]

nobessęsu
Z tym też się zgadzam w 100 procentach. Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami.
Do tego trzeba dojrzeć żeby zrozumieć, że nigdy nie będzie idealnie i że zdarzają się zgrzyty.
No właśnie po co ?
Mnie się też to nie podoba.

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-23 o 22:32
Stary 2010-08-23, 23:00   #2410
Kalmajah
Raczkowanie

Witam, jesli można sie dołączyc
Zerwal ze mna tydzien temu...od pewnego czasu psulo sie miedzy nami, wysluchiwalam wiele 'szczerosci' na swoj temat, ktorych chyba nie przyjelaby niejedna dziewczyna...i napisal mi ze to nie ma sensu, a teraz ma to w dupie, imprezy, nowe 'mile kolezanki', koledzy, a to tak boli
napisal, ze nie we czy jest sens byc moim przyjacielem bo pewnie byloby mi przykro jakby mi jako przyjaciolce powiedzial o swojej nowej dziewczynie jak im jest itd...
ale mysle ze nie z tego powodu nie chce juz mnie widziec, po prostu ma mnie dosc...
najgorsze ze widzimy sie rano i popoludniu (szkola, treningi). ;(
Nie odzywa sie, nie wiem co mam zrobic. wiem, ze glupio pisac, ale tesknie...

Kalmajah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:10   #2411
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinkus Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo tata radzi, a ja zawsze uważam, że lepiej wiem i robię po swojemu, a jak po raz kolejny mówię "tata masz rację" to teraz już tylko się śmieje tak już jesteśmy skonstruowani.

Elve
ja bardzo chętnie bym wzięła od ciebie trochę tego bagażu życiowego. Jak Ofelia napisała ciężko jest sobie poradzić jak się nie ma doświadczenia. Ja właśnie jestem po jednym poważnym związku i jednym poważnym rozstaniu, więc mogę powiedzieć, że jestem całkiem zielona

Powiem ci Królowa, że mnie też strasznie dziwi zachowanie mojego eks. Może nie byłam dobra pod każdym względem, ale uważam, że mój eks miał ze mną bardzo dobrze. Zresztą sam mi wielokrotnie powtarzał, że jestem jego najlepszą dziewczyną, że przy żadnej nie był taki szczęśliwy. Bla bla bla i co wziął sobie dziewczynę z rodzaju "stuck me"

Niby tak. Rozumiem to, ale jak mu coś nie pasowało to trzeba było mi o tym powiedzieć, a tak byliśmy ze sobą ponad 2 lata. Po co w takim razie ciągnął ten związek i mówił mi, że mnie kocha ? Rozdwojenie jaźni ? Tchórzostwo ?

W moim przypadku mój eks poznał ją zanim poznał mnie, więc na dobrą sprawę mógł w każdej chwili puścić mnie kantem. A tak byliśmy ze sobą ponad 2 lata i zachował się na koniec jak maksymalny dupek. Te jego opisy na gg kociaku już niedługo ble
Bo najgorszą rzeczą dla rodzica jest patrzeć jak jego własne dziecko cierpi

Ja pierwszego porządnego kopa w tyłek dostałam w wieku 15 lat jak mnie pierwsza miłość porzuciła...Przez kolejne 6 lat baaaaardzo dużo sie nauczyłam i ciężko mnie teraz podejść w jakikolwiek sposób

Mój ex ex po ostatnim zerwaniu cały czas wybierał wytapirowane małolaty z cyckami na wierzchu...
W sumie wolałam,żeby wybierał takie nic nie znaczące niż gdyby była lepsza ode mnie
A tak chociaż miałam świadomość tego,że stacza sie na dno zamiast piąć sie w górę

Ja jak po raz enty wróciłam do ex ex to nadal oglądałam na kompie i telefonie zdjecia jego poprzedniej podpisane "moja myszka"...
I dopóki nie tupnęłam nogą i nie skasowałam to by nadal były...
A jak byłam u Niego ostatnio to miał na GG podpisane "aaa.moja myszka" a laska miała na opisie "kocham Cię Kamilku"....
Zwłaszcza,ze ex ex ma inaczej na imię ale no comments
Jak wyrywa takie głupiutkie to tak ma

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:24   #2412
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość

Mój ex ex po ostatnim zerwaniu cały czas wybierał wytapirowane małolaty z cyckami na wierzchu...
W sumie wolałam,żeby wybierał takie nic nie znaczące niż gdyby była lepsza ode mnie
A tak chociaż miałam świadomość tego,że stacza sie na dno zamiast piąć sie w górę

Haha, ja tak samo. Szkoda dziewczyny na poziomie na takiego palanta A poza tym, która szanująca się dziewczyna chciałaby być z facetem, który postąpił tak jak mój eks, czyli albo zarywał do innej będąc ze mną, albo 'zakochał się' w ciągu kilku dni (bo nie wiemy jak było naprawdę)? Nawet jeśli tamta nie wiedziała o mnie i całej tej sytuacji, to kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej czy później dowie się prawdy A jeśli o mnie wiedziała i poleciała na zdradzającego faceta, to są siebie warci
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:25   #2413
karolka2293
Raczkowanie

co robiłam przez ostatnie 3 dni?pisałam z ex.Odezwał się nagle,na gadu.. pisaliśmy o wszystkim i o niczym.Unikałam jak ognia tematu zwiazku,próbował flirtować .. wspominał dawne czasy.Dlaczego się odezwał?Nie mam pojecia,milczał dobry kawał czasu,ponad pół roku i nagle zebrało mu się na wspominanie dawnych czasów ?
O czymś tam wspominał,a ja napisałam,ze raczej sie mijamy i ,ze nie jest to nam pisane .. odpisał-szkoda .. wiec napisałam- nic nam nie jest pisane. Zamilczał-co oznacza znowu pół roku,rok zero kontaktu,uwaga do czasu kiedy znowu mu się zacznie nudzić ? Jak żyć z takim czymś? Pracowałam ponad rok nad sobą,"leczyłam" się z niego..kiedy przestałam dawać znaku zycia przez miesiąc-odezwał się sam. Mam definitywnie dość,usunęłam jego nr kom(po raz setny),gg.
Szczerze ? aa zapomniałabym-zaproponował spotkanie,kiedy bd mieć wolną chatę ręce opadają,a ja siedzę i ryczę jak jakaś głupia !
Stary 2010-08-23, 23:47   #2414
marilyn monroe
Zadomowienie

tak czytam to co napisałyście i podochodziłam do pewnych wniosków...
że twierdzimy,że owszem "jest taki i owaki ale jak my będziemy żyć bez faceta" niestety z braku wiary w siebie. jesteśmy niestety nauczone,że mężczyźni się nami zaopiekują,tylko oni naprawią cieknący kran itp a przecież to nieprawda...
a poza tym myśle, że boli nas to że taki czy owaki nas nie chce i nie dociera do nas, że to nie jest ideał tylko wręcz przeciwnie,wmawiamy sobie że taki ideał nas nie chce...
marilyn monroe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:00   #2415
yellowbird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marilyn monroe Pokaż wiadomość
że twierdzimy,że owszem "jest taki i owaki ale jak my będziemy żyć bez faceta" niestety z braku wiary w siebie. jesteśmy niestety nauczone,że mężczyźni się nami zaopiekują,tylko oni naprawią cieknący kran itp a przecież to nieprawda...
a poza tym myśle, że boli nas to że taki czy owaki nas nie chce i nie dociera do nas, że to nie jest ideał tylko wręcz przeciwnie,wmawiamy sobie że taki ideał nas nie chce...
Mnie to chyba nie dotyczy - na szczęście

Uciekam spać i życzę wszystkim słodkich snów
yellowbird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:38   #2416
karolka2293
Raczkowanie

Cytat:
jakbyś pisała o mnie,moja "terapia" jako tako przestaje działać,przez jednego dupka,ktory nagle się odezwał-bo brak mu seksu ?
przepraszam,musiałam się wyładować jakoś..ryczę,idę spać..chciałabym obudzić się i nie znac mojego ex .
Stary 2010-08-24, 01:32   #2417
Malla
Nie depcze krokusów

bugmenot4 - pięknie nam się przedstawiasz, to doskonale pasuje do Twojej działalności na forum, a teraz, aby nie offtopować - jaka jest Twoja historia o rozstaniu?
Stary 2010-08-24, 01:54   #2418
krolowazimy
Wtajemniczenie

bugmenot4, dziękujemy

Nasz wysiłek został doceniony; wszak - osadzone w świecie materialnym rozprawiamy tu o tym, jak być powinno, zbliżając się tym samym do poznania (doświadczenia), niemalże sięgamy Istoty, najwyżej w hierachii postawionej idei piękna (dobra).

Nice, jestem pod wrażeniem.

Czas edycji: 2010-08-24 o 01:55
Stary 2010-08-24, 07:51   #2419
Paulinkus
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim
Stary 2010-08-24, 09:19   #2420
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego ja nigdy nie byłam uzależniona od faceta i nigdy sobie na to nie pozwolę:P
Sama potrafię posługiwać się młotkiem i śrubokrętem,naprawić kran i inne bzdury które powinnam umieć

Miłego dnia kochane
Ja znowu miałam wake up o 3.30;/
2 dzień z rzędu...
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:24   #2421
Malla
Nie depcze krokusów

A ja wróciłam do bezsenności...
Stary 2010-08-24, 09:44   #2422
martusiax
Rozeznanie

Umieram od rana xP Jadę dzisiaj z koleżanką na casting do jakiegoś serialu na TVN xD Zobaczymy co to będzie xD
Stary 2010-08-24, 10:00   #2423
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:
Umieram od rana xP Jadę dzisiaj z koleżanką na casting do jakiegoś serialu na TVN xD Zobaczymy co to będzie xD
Trzymam kciuki
Stary 2010-08-24, 10:05   #2424
martusiax
Rozeznanie

Dziękuję! Przyda mi sie

Ojej...Chciałabym zobaczyć minę mojego ex jakby włączył telewizor a tam....JA xD
Stary 2010-08-24, 10:08   #2425
Malla
Nie depcze krokusów

Jaaaa, mam sławną koleżankę!
Stary 2010-08-24, 10:11   #2426
martusiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jaaaa, mam sławną koleżankę!
Hahah...Nie przesadzaj. Jeszcze nie.....
Ale mam nadzieję że się uda Fajnie by było xD
Stary 2010-08-24, 10:19   #2427
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:

Ojej...Chciałabym zobaczyć minę mojego ex jakby włączył telewizor a tam....JA xD
Ja też chciałabym zobaczyć wtedy minę twojego eks

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2010-08-24 o 10:21
Stary 2010-08-24, 10:36   #2428
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale dlaczemu?
bo mnie teraz gadu gadu wciągnęło

4 dni do wyprowadzki...

wczoraj był pakowania ciąg dalszy i znalazłam jego zdjęcie... i oczywiście beksa ale tylko przez chwilę, potem zaczęłam mu w myślach wyrzucać i przeszło

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Ex Wadery i wielu, wielu innych...

"tak, wiem, miał wady, był taki, śmiaki, owaki i w ogóle obrzydliwy, ale poza tym było bardzo fajnie między nami" - ile razy się to czyta...włos na głowie się jeży.

niestety tak właśnie miałam.. mam nadzieję, że to już minęło... i teraz będę uważniej lokować swoje uczucia..

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

elvegirl Ty to jesteś taką naszą przewodniczką stada

mogę Ci oddać mój tytuł - będziesz naszą waderą alfa

a Wy królowa i malla możecie być beta

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:37   #2429
martusiax
Rozeznanie

Hahaha...Elve faktycznie się nadaje. Ona ma w pełni profesjonalne zje*ki xD
Stary 2010-08-24, 10:39   #2430
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hahah...Nie przesadzaj. Jeszcze nie.....
Ale mam nadzieję że się uda Fajnie by było xD
Trzymam kciuki

I pozdrawiam z nad talerza z tuńczykiem (ta dieta mnie wykończy).

Ps. Wreszcie ktoś konkretny na Sympatii! Nawet baaaardzo, bardzo konkretny, ale ten temat rozwinę później. Miłego dnia dziewczynki!

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości