|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Cytat:
Zresztą nic mnie już nie kusi jakoś specjalnie
|
|
|
|
|
#4472 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
robienie dwóch kierunków dziennie wcale nie zaszkodziło mojej obsesji
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21573794]Mój wydział jest na odludziu i mam bezpośrednie połączenie, na szczęście nawet nie będę miała gdzie po drodze kupować
Zresztą nic mnie już nie kusi jakoś specjalnie [/QUOTE]Oj, ja tez miałam bezpośrednie połaczenie, też miałam sporo nauki, sprawozdania, kolosy itp Dodatkowo w weekendy pracowałam. Więc wiesz Nie mi te bajery
|
#4474 |
|
|
ja też powinnam uciekać z tego wątku, bo jakbym Wam powiedziała ile nakupiłam ostatnio to byście mnie na pewno wyrzuciły
![]() ale lubię tu przychodzić, gadać z Wami i czekam po cichu na to, że świr kiedyś sam przejdzie. ![]() a w ogóle to bardzo Wam dziękuję, bo poprawiłyście mi humor
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
ja też miałam dobre połączenie a jak sie nie chcialo isc na wykład to z kolezankami na zakupy kosmetyczne-największe na 4 roku- no i sie nazbieralo.musiał minąć rok zebym wyszła na zero ze wszystkim.
ja sie nie czuje kuszona na wątku.mysle ze jak ktos chce bardzo sie pozbyc nadmiaru kosmetyków to mu sie uda mimo wspominanych ,,cudów kosmetycznych".
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-08-23 o 22:08 |
|
|
|
#4476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj na festynie wcinam kebeba i podchodzi do nas para znajomych. Laska która swoją drogą ostatnio bardzo przytyła (szczególnie w okolicach biustu i brzucha który ma szerszy niż biodra ) mówi do mnie: wyrzuć to! wiesz ile to ma kalorii!? ja mówię: wiem i wcale mi to nie przeszkadza bo mam cięty język Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21573541]Przyznam Wam się, że staram się chyłkiem wycofać z wątku Po pierwsze, uważam, że odwyk w tej formie nie jest mi już potrzebny. Po drugie, jak było już tu niejednokrotnie pisane, wątek mija się z celem, głównie się nawzajem kusimy na różne cuda ![]() Usunęłam plik z raportami, ale nadal mam aktualizowaną listę kosmetyków i z niej nie zamierzam rezygnować. Zresztą jak teraz zacznę podwójny rok akademicki (studia + szkoła policealna) nawet nie będę miała kiedy myśleć o kosmetykach [/QUOTE]tak Ci się tylko wydaje ja tam mam silną wolę i jak czegoś nie chcę to nikt mnie nie skusi nawet na wątku
|
|
#4477 |
|
Konto usunięte
|
No mnie też od dawna na nic nie skusiłyście, dlatego, że można powiedzieć o mnie "Wyleczona"
![]() Poza jedną dziedziną kosmetyków, wiecie oczywiście jaką
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii pomagania to ja nie mowie ze moj TZ mi nie pomaga tylko bardziej w sensie ze jest nauczny ze to kobieta robi szytsko lub wiekszosc w domu. On patrzy jaka jest jego matka i tego samego oczekuje jakby ode mnie ale juz wie ze tak nie bedzie i chce czy nie chce musi sie do tego dostosowac, bo innej przyszlosci nie widze
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
nynka, nusia widze że dostałysmy sie do recenzowania tej pasty
|
#4480 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam na pw, jak cos to sprawdze czy tez jestes.
orlico nie ma cie, ale wypatrzylam jeszcze shpilcie i porzeczkę.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-08-23 o 22:52 |
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Poprawily mi tą wiadomością humorek taka mała rzecz a jak cieszy. Moja mama jak jej powiedziałam, stwierdziła "musisz zacząć brać udział w konkursach bo brakuje mi tych nagród, nie ważne już co ale cokolwiek "Ja niby tez już chyba się wyleczyłam z kupowania dla kupowania ale dobrze mi tu |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki dzioszki Ja niby się wylecyzłam ,ale chyba bardziej powstrzymuje mnie to że mam inne wydatki i nie mogę sobie na wiele pozwolić, nie mniej dałam sobie spokój z limitem miesięcznym bo zużywam na bieżąco i przez to więcej miesięcznie wydaję - bo nie mam zapasów Orlico nie uciekaj! Zapewne chcesz grzeszyć po kryjomu Kończę śniadanko i siup na rower i heja do pracy! Mam nadzieje ze choć parę nadgodzin mi wpadnie w tym tygodniu bo sobie upatrzyłam boskie spodnie i torebkę |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje, dziewczyny
![]() Zaraz się okaże, że połowa z nas jest tu nadal ze względów towarzyskich, zamiast głównych odwykowych . I bardzo dobrze - zgrałyśmy się już ze sobą, więc żal odchodzić.Ja na dobrą sprawę to do drogerii zaglądam bardzo rzadko, bo nie mam potrzeby - ot, może raz w miesiącu się trafi. Nie przeczę jednak, że potrafię wyjść z niepotrzebnym kosmetykiem, jeśli mi się spodoba, a napotkam go na wyjeździe. Ale takie życie, skoro sieciówki omijają moje miasto i nie było okazji wcześniej wypróbować ![]() Swój cel: zużywanie nim wyrzucę przeterminowane, udaje mi się osiągać. W tym miesiącu dopiero drugi raz od kiedy trafiłam na ten wątek będę zmuszona coś umieścić w koszu, ale jak popatrzyłam na datę, to nieświeża była już te półtora roku temu . Znalazłam w czeluściach łazienki krem złuszczający Avon ważny do listopada 2008
|
|
|
|
#4486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ale na szczęście umiemy ich przechytrzyć i podejść...Ja na swojego leniucha znalazłam sposób...Jak wierce mu dziurę w brzuchu o coś a on sobie to olewa...to proszę (przy nim oczywiście by słyszał) o to by to zrobić kogos innego ...np. teścia (np. o wwiercenie półki) i tak to podjudza męża (że jakto on tu głowa domu a ja proszę o pomoc kogoś innego ) że od razu się z kanapy rusza! Spróbuj....Może tym sposobem coś się uda wskurać! ![]() Cytat:
Nigdzie nam nie uciekaj!![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Znowu coś uczuliło mnie w pycho Budzę się rano, idę do łazienki...patrzę... o....jakie ładne oczka (na tle takiego czerwono-buraczkowego pycha od razu oczy mi pięknieją ) I nie wiem nawet co mnie uczuliło
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam takiego problemu z facetem jak większość z Was.
Mieszka sam więc doskonale wie że jak czegoś w domu nie zrobi, nie posprząta albo nie ugotuje to krasnoludki mu tego nie zrobią. I jeszcze mnie podrzuca jedzonko do pracy. ![]() A co do wątku to ja ogólnie mam przesyt wizażu. Nie chce mi się po weekendzie nadrabiać wszystkich interesujących mnie wątków i od jakiegoś czasu zaglądam tylko tu a i to nie na bieżąco.
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozstałam się w niedzielę z TŻ ,byliśmy razem prawie 4 lata
Jest mi strasznie źle ale myślę,że tak będzie lepiej przynajmniej dla Niego Często się kłóciliśmy ,mieliśmy odmienne zdanie na temat spędzania wolnego czasu ,inne zdanie na temat dzieci itp Nie spalam dziś prawie cąłą noc
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie, chociaż mam ostatnio tak wrażliwe zęby że nie wiem jak będę je tym myła
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie mogę już dłużej z Nim być ,nie zasługuje na Niego
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle to zużyłam odzywkę do włosów pantene pro-v intensywna regeneracja i był już u mnie kurier z pastą i szczoteczką
|
|
#4492 | ||
|
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha ha Cytat:
No jak nie jak tak
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
![]() Widze że rozmawiacie o odwyku. Ja juz tez nie mam problemow z zakupami. Ostatnio jak juz mam cos kupowac to o wiele wiecej radosci sprawiaja mi ciuchy albo bizuteria
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się dziś dowiedziałam od ExExExEx (tegoz Anglii, tzn teraz jest w Warszawie), że rozstał się z dziewczyną, a co dopiero w niedziele pisał, że jest super. I pomyśleć, że dla niej wrócił z UK
|
|
#4497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze się przypadkowo jakaś drogeria 'absolutnie po drodze ' nawinie ![]() Czy nie znalazl ktoś gdzies Natury , w której można dostac lakiery essence z limitowanki Into The Wild ?? poszukuję intensywnie , prosze o info
|
|
#4499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze nie ma, ale jest w małych drogeriach, w których jest Essence.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Zresztą nic mnie już nie kusi jakoś specjalnie

robienie dwóch kierunków dziennie wcale nie zaszkodziło mojej obsesji
Dodatkowo w weekendy pracowałam. Więc wiesz 

) mówi do mnie: wyrzuć to! wiesz ile to ma kalorii!? ja mówię: wiem i wcale mi to nie przeszkadza 

. Znalazłam w czeluściach łazienki krem złuszczający Avon ważny do listopada 2008
Naprawdę, już nigdy o nic nie poproszę faceta, bo to tak jakby w ogóle gadać do siebie. TŻ obiecał zaszpachlować dziurę w ścianie, zamalować plamę i naprawić drzwi w szafie. Nie, nie jednego dnia, ogólnie obiecał i to dość konkretnie. Proszę go o to od naprawdę długiego czasu. I oczywiście nie złożyło mu się.
..ale na szczęście umiemy ich przechytrzyć i podejść...Ja na swojego leniucha znalazłam sposób...
Mieszka sam więc doskonale wie że jak czegoś w domu nie zrobi, nie posprząta albo nie ugotuje to krasnoludki mu tego nie zrobią.
Jest mi strasznie źle ale myślę,że tak będzie lepiej przynajmniej dla Niego