|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs tańca na rurze - gdzie ?
Cytat:
A jeśli chodzi o wiek, min.18lat jest spowodowane tym że pole dance ma taką reputację jaką póki co ma. Instruktorki (szkoły) boją się że rodzice będą przeciwni. Wiem, że w niektórych szkołach na zajęcia mogą wchodzić dziewczyny +16. Kwetia uzgodnienia indywidualnego. |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
witam ^^ przypadkowo trafiłam na tą stonke
http://eroticfitness-rasha.blog.onet.pl/ ! ^^ Uczę się w Krakowie, tańcze hip-hop juz 5 rok , ale dzięki pole dance chcialabym dorabiac sobie pieniażki ^^ jeszcze dzis rano zaplanowałam zapis na zajecia indywidualne przynajmniej raz w tygodniu, ale jesli zbieracie małą grupke , to chetnie do was dołącze!! jednak chce sie temu naprawdę poswiecic a poczatki bedą najtrudniejsze.. czekam na wiadomość, jesli ktoś chce do mnie dołączyć ^^ pozdr |
|
|
|
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeszukaj
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kraków wita, tez cos tam sobie tancze i chcialam sprobowac erotic dance, bylam nawet na jednych zajeciach : http://eroticfitness-rasha.blog.onet.pl/ niestety strona wyglada bardzo profesjonalnie, gorzej z rzeczywistoscia. Zajec bylo kilka, ja sie zalapalam na jedne, calkiem sympatyczne, szkoda ze po nich zadne sie wiecej nieodbyly...telefon nie odpowiada, pisane maile i smsy nie skutkuja rowniez. Chyba klientki zostaly zlekcewazone. Nie znam innego miejsca w krakowie , czekam na wiadomosci.
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
tez jestem zainteresowana lekcjami w Krakowie, szukałam w googlach,ale niczego nie znalazłam
|
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Znalazlam w internecie szkołę erotic i pole dancing pod adresem : rynek kleparski 4/13 (4 piętro na domofonie "szkoła tańca), napisalam maila i dostalam odpowiedz ze zajecia juz trwaja i zapraszaja mnie w srode o 18, przyznam ze nie bylam tam jeszcze, ale chyba sie wybiore...moze ktos cos wie wiecej?
Znalazlam tez zajecia sexy dance, nie jest to taniec na rurze, ale fajna sprawa, np. elementy tanca na krzesle, jak dla mnie bomba! Teraz byly warsztaty, natomiast zajecia regularne od wrzesnia, (szkola dance floor). |
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Muszę przyznać, że jestem zainteresowana, ta perspektywa zdobycia umiejętności w tańcu na rurze jest fascynująca.
Myślicie, że tych klubów będzie coraz więcej w Polsce? Poszperałam troszkę i znalazłam dziewczynę, która dosłownie jest GENIALNA! http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=u6KnUW9N3Zo Fajnie mieć taką pasję, dosyć specyficzna. Są jakieś osoby, które tańczą w jakichś klubach właśnie w tym stylu? Albo takie dziewczyny, które chodzą na kursy? Czy jest trudno na początku, czy każdy jest w stanie nauczyć się kilku figur, takich podstawowych.Nie mówię tutaj o perfekcji, bo nawet nie wiem jak miałaby ona wyglądać w moim wydaniu. ![]() Pozdrawiam!
|
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
O tak, jak ktoś ma jeszcze jakieś informacje to bardzo proszę napisać.
Przede wszystkich jak miał ktoś jakieś doświadczenia związane z tym tańcem.Nawet jednogodzinne zajęcie. Pozdrawiam.
|
|
|
#250 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Nie znam się ale wątpię by były lepsze od niej w tym fachu. W pełni zasługuje na tytuł, który jej przyznano.
|
|
|
#251 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, stamtąd wzięłam adres szkoły, ale co najciekawsze adres www już nie działa! Na zajęcia jeszcze nie dotarłam...
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoras z was wie moze cos o tym - www.sunsetgirl.pl? Szukam czegos w katowicach i trafilam na ta strone. Rozmawialam telefonicznie z wlascicielka i wydawala sie sympatyczna. Dzieki za jakiekolwiek informacje.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny z Łodzi i okolic.
Wiem gdzie w Łodzi można zapisać się na taki kurs od września , ale wcześniej organizują "Dni Otwarte", w dniach 28-29 sierpnia , podczas których można się zapisać , poznać instruktorki a także dowiedzieć się wszystkiego o samym tańcu , - sama trochę się wstydzę , może znalazłyby się jeszcze jakieś chętne byłoby nam z pewnością rażniej. ![]() Dla chętnych podaję swojego i-meila luxphu@op.pl pozdrawiam. |
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
Velvetrope, czy udało Wam się zorganizować jakąś grupę?
Ja też byłabym bardzo chętna do nauki w Krakowie. |
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
O, w Krakowie mówicie
Natchnęła mnie do takiego pomysłu książka pt."Striptizerki doradzają jak dobrze wyglądać nago" Jennifer Axen i Leigh Phillips. Chciałam zrobić zwykły taniec dla mojego faceta a zaczęłam myśleć o takich kursach
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Spróbuj zajęć sexy dance są w ofercie krakowskich szkół tańca, myśle że ci to bardzo pomoże. Naprawdę polecam! |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Pomozcie od pol roku poszukuje kursu lub szkoly tanca w SZCZECINIE! czy ktos wie cos na ten temat?
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech, wiele osób patrzyło na mnie z niedowierzaniem, jak im mówiłam, że bardzo chciałabym się nauczyć takiego tańca dla siebie i mojego mężczyzny. Wyglądam na bardzo spokojną i poukładaną dziewczynę ![]() A ja kocham taniec, a taka jego odmiana mnie również bardzo interesuje
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
Hej, znalazłam dziś na necie takie ogłoszenie, wklejam:
Cześć Już wkrótce otwiera się pierwsza w Małopolsce profesjonalna szkoła pole dance. Wszystkie zainteresowane dziewczyny mogą zgłaszać się na adres zapisydds@gmail.com. Po ustaleniu grafiku zostaną wysłane aktualne informacje na Wasze adresy e-mailowe. Serdecznie zapraszamy! |
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Panie urzędujące we Wrocławiu zapraszamy na zajęcia do Pole Dance Studio
tu parę materiałów ze studio: reportaż faktów materiał kręcony w trakcie zajęć pole dance zdjęcia robione podczas zajęć pozdrawiam
|
|
|
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Byłam dzisiaj wraz z koleżanką na Drzwiach Otwartych Pole Dance w Szkole Tańca Peter. Było sympatycznie i na luzie. Na początku dwie Panie instruktorki prezentowały krótki pokaz a następnie wszystkie uczestniczki mogły osobiście popróbować swoich sił i umiejętności pod nadzorem instruktorek ,które bardzo chętnie udzielały rad . Jutro również się tam wybieramy i zapiszemy na kurs który rozpoczyna się od 1 września.Jeśli chodzi o zajęcia terminy, oraz ceny- to można wszystko uzgodnić na miejscu lub drogą e-mail. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I powiedz mi jeszcze czy twoje pierwsze spotkanie z rurą było drastyczne czy wręcz przeciwnie?![]() Bo jestem ciekawa czy moje wyobrażenie o łatwości tego tańca znajdzie odzwierciedlenie w rzeczywistości. Trzeba być silną, atletyczną kobietą, z mięśniami? I trzeba coś wcześniej trenować, żeby były widoczne rezultaty? Czy to szkoły typowo dla początkujących, które wcześniej NIC z tańcem wspólnego nie miały.
|
|
|
|
#265 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Na wstępie chyba cię zamartwię ponieważ ta Szkoła mieści się w Łodzi. Nawiązując jednak do Twoich zapytań to powiem tak : pierwszy dzień trochę był meczący ale to za sprawą tego że uczestniczyłam w nim całe cztery godziny i jednak zmęczenie dało się we znaki .Tak to był mój pierwszy kontakt z rurą i już dziś wiem że nie ostatni . Napewno nie był drastyczny wręcz przeciwnie , ale nie wątpliwie trzeba użyć trochę siły aby wykonywać różne elementy tego tańca , przy czym jeżeli będziesz dokładnie słuchać instuktorki jak należy je wykonywać będzie ci zdecydowanie łatwiej i lżej np.( chwytanie rurki , ustawienie pozycji ciała itd. ), a zatem nie trzeba być atletą .Niekoniecznie trzeba trenować coś innego aby osiągnąć widoczne rezultaty zarówno umiejętności tanecznych jak również doskonalenia swojej sylwetki.Szkoła ta prowadzi zajęcia zarówno dla osób początkujących , a także dla tych którzy mieli już wcześniej kontakt z tym tańcem. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#266 |
|
BAN stały
|
http://www.makbet.pl/artykul/3026/ta...y-obraza-boska
swietny artykul napisany przez meski punkt widzenia, zgadzam sie z nim w 100%. zenada te tance-bez urazy,ale kazdy ma prawo, dla kazdego cos innego. tylko skutki moga byc rozne. tych argumentow tego pana niestety nie przebijecie, powodzenia w tancu he he.
|
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
Słaby artykuł w moim mniemaniu. Idąc tokiem rozumowania tego pseudo pisarza, który nota bene nie ma odwagi nawet podpisać się pod artykułem swoim imieniem i nazwiskiem (podobnie jak wielu innych tego typu na portalach plotkarskich), musimy uznać, że tanga argentyńskiego też ludzie nie powinni tańczyć... Ba, nawet UNESCO powinno się zapaść pod ziemię, że wpisało coś takiego na listę dziedzictwa kulturalnego ludzkości. W końcu tango też z burdelu wyszło. A te figury, które ludzie tańczą, ta bliskość dwójki obcych sobie ludzi... fuj, be, błe
Nie wiadomo jakie mogą być tego skutki Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2010-08-31 o 19:22 |
|
|
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
z ta roznica, ze przy tangu sie nikt nie rozbiera, dzieci moga sie go uczyc w szkolach tanca, ogladaja tango w TZG, a na kurs tanca na rurze dziecka nie zapiszesz. od rury sie zaczyna, a konczy sie na...
poza tym nie kazdy chce byc kojarzony z burdelem, wyobrazmy sobie rodzinny, niedzielny obiad, siedzi mlode malzenstwo, rodzice i ew. tesciowie lub dziadkowie i wnusia oznajmia, ze uczeszcza na taki kurs, babunia napewno jest w 7 niebie. moze jeszcze dzieci w podstawowkach zaczna uczyc tanca na rurze na WFie skoro to takie modne i godne uwagi branie przykladu z pan lekkich obyczajow skoro juz taka profesja zagoscila w fitnesach.
Edytowane przez star doll Czas edycji: 2010-08-31 o 19:48 |
|
|
|
|
#269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każdy ma swoje zdanie. Rozumiem, że próbujesz ludzi sprowokować, ja już się wypowiedziałam, więcej nie będę
|
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kolejna sprawa, mi taniec na rurce nijak nie kojarzy się z burdelem. Jeśli już to z klubem ze stripteasem, a te swoim poziomem niejednokrotnie przerastają o kilka klas tak zwane normalne kluby. I na koniec - gdybyśmy zawsze wszyscy robili tylko to, co się podoba naszym mamom i babciom, to dalej byśmy polowali na mamuty zwożąc łupy do jaskini taczkami na kwadratowych kołach. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

, czekam na wiadomosci.

Jutro również się tam wybieramy i zapiszemy na kurs który rozpoczyna się od 1 września.
Nie wiadomo jakie mogą być tego skutki