|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
Cytat:
|
|
#3272 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiki to nie ciocia! wiki to siostrzenica, moja ![]() co to pędzelek z kulką? ja mam jeden pędzel do różu z rossmanna za 6,99 i na razie mi wystarczy, ledwo nim umiem się posługiwać ![]() ja nie chcę w billarda, chcę się nauczyć grać w snookera ! Ineso, może po prostu KLUB INACZEJ? ![]() Cytat:
![]() Ax, jakie targowanie? Odpisz mi na PW, przelać pieniądze chcę ![]() Malla, zapomniałam podziękować za adresy !przepraszam i dziękuję! nie piszcie tak dużo, nigdy więcej!
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzelek w kształcie takiej "kulki" do rozcierania granic między cieniami i tworzenia efektu przydymionego oka
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
nasze rozmowy czasami wyglądają jakbyśmy były po kilku głębszych
|
|
|
|
#3276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na bilard się pisze- wg mnie na kamiennej jest całkiem ok- niedrogo i sporo miejsca, tej drugiej knajpy to nie znam Cytat:
i nie olałam![]() mam nadzieje ze rzutem na taśme udało mi sie jeszcze zamówić lakier i odżywkę u Axy a swoja droga to jestem ciekawa skad takie niskie ceny. jak myslicie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
A bo gruba jestem i depresje mam
![]() Kiedy idziemy na muffinki? To rezygnuję z balsamu do depilacji myślałam o gumkach ale zrezygnowałam z magazynowania |
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
gg22 kosmetyków-zapewne zaopatruje się w hurtowniach w USA
tam te kosmetyki są dużo tańsze bo przecież nim dolecą do nas nim przejdą przez hurtownie to cena rośnie baaaardzo szybko![]() a gumki też hurtowo kupuje a dodatkowo bez kartonika (w przypadku durexów) tylko tak luzem więc też dużo taniej
|
#3279 | ||
|
Zakorzenienie
|
czołem dziewczęta
![]() JA !!! Ja, wybierzcie mnie zaczynam się już tak czuć :PCytat:
![]() Dziewczyny, która w końcu zamawia te hydrolaty ? Która mnie przygarnie >> koniecznie zależy mi na kocankowym i oczarowym aaaaaaa ! no ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Z tym moim internetem od siedmiu boleści to sobie ostatnio surfowanie po wizażu daruję ![]() Niektórych adrenalinka podnieca, mój TŻ jest z tych typów, a u mnie z kolei odwrotnie ale nie powiem, w wakacje poszaleliśmy odstawiłam hormony na 3 mies i nie mogę się opanować
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a takich cudów ja nie używam, jak chcę rozetrzeć to palcem lub patyczkiem ale to dlatego, że oczy maluję raz na miesiąc
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jakoś nie mam zaufania do kupowania gumek na all chociaz fakt kupienia w aptece wcale nie musi byc bezpieczny no bo pani farmaceutka też może mieć fantazje żeby je np przebic
drJoint obstawiałam hurtownie gdzieś w Niemczech czy Anglii ale rzeczywiście USA też wchodzi w gre. dobrze ze jest to allegro ![]() Mellka weź no coś więcej powiedz o tych hydrolatach, ja się tak czaje i czaje też właśnie na kocankowy i oczarowy. w ogóle podczytuje wizaż i BU ale nie mogę się na nic zdecydować bo każdy specyfik wydaje mi się fajny i niezbędny ![]() wrzucam Wam moje cudenka chce miec jeszcze!![]() Mjucaczek do rozcierania cieni typu kulka to jest ten na dole taki trochę w łezkę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3282 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
guuuupia ![]() gg22 - o, też by mi się przydał do blendowania, bo kiepsko mi to idzie... Dziewczyny, jak będą braki w Helfach, to coś domówię. Ciężko było się z nimi dogadać przez telefon, bo nie wiedzą, co mają.
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
eee w jakich helfach?
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
m isię tam podobało i mam niecałe 10min na nogach do domu poźniej ![]() Cytat:
pytam bo sama sie zastanawiam nad jakąś przerwą... biorę już 2,5 rok i nie chce jeszcze miec dziecka a tak się zastanawiam czy branie np. 6 lat ciągle bez przerwy nie zrobi mi krzywdy bo co lekarz to opinia na temat przerw;/ |
||
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie ten krzywy do eyelinera muszę sprawić, wygląda kosmicznie
Mama mnie przebłogosławiła z tymi moimi zakupami^^ Jeszcze założyłam sobie dziś konto w mBanku i na tę okazję dostałam od niej ot tak 50zł, kochana mama
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, macie jakiegoś okulistę, do którego wystarczy się zarejestrować rano i przyjmie mnie w ten sam dzień? Tylko nie na Szwedzkiej...
|
|
#3287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja miałam przerwe 3 mce po jakimś roku ale... mój biust tego nie wytrzymuje w sensie jak odstawiłam to zmalał o 1 nr i to była masakra! a potem znowu się powiększył o prawie 2 rozmiary ![]() kurde portfel dziś zgubiłam w bonarce ale na szczęście panie ekspedientki go znalazły a w między czasie jeszcze zdążyłam poderwać 40letniego przystojniaka na "przepraszam czy nie widział pan mojego portfela?" był taki nawet nawet... ![]() ola_gie w vision express. z tego co się orientuję to badanie jest gratis jeśli kupujesz u nich okulary lub szkła (a wcale aż tak drogich nie mają) Edytowane przez minka007 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:08 |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Matka Smoka
|
Albo na odwyku
![]() Cytat:
Już nie chciałam jojczyć, ale kurde u mnie dwa tygodnie odwyku od fitnessu u wpieprzania wszystkiego już dały o sobie znać - brzuchol mi sterczy, i dziś ledwo się wcisnęłam w dżinsy Depresje masz tylko od wagi czy od czegoś jeszcze? |
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba nie bardzo go polecam-co prawda przyłożył się, zrobił wszystkie badania itd. ale wymyslil mi takie okulary że bałam się kupić takie szkła-nie lubie siebie w okularach wiec nosze je rzadko-wymiennie z oczewkami a on powiedzial ze jak je zaloze to mi sie podloga bedzie ruszac ![]() Cytat:
![]() ja kupial piekne oprawki na krakowskiej w takim malym optyku-babka jest swietna i dostalam calkiem niezly rabacik-oprawki ze szklami 418zł gdzie same oprawki kosztowaly 320
||
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie moje okresy nie były zbyt regularne tabletki miałam przepisane po usg i podejrzeniu pco, a tego się nie da wyleczyć tylko stosuje się kurację tabletkami już nawet przegadaliśmy sprawę odstawienia razem z TŻtem i doszliśmy do wniosku że moglibyśmy to zrobić teraz własnie |
|
|
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
najelepiej obgadaj to ze swoim lekarzem
sama mam niby małopęcherzykowate jajniki i dlatego powinnam robić przerwy no ale...gg22 nie zaoferował swojego ale dzielnie pomógł mi go szukać i uspokajał mnie bo się już cała trzęsła i mówił że on też tak wiele razy miał z portfelem i kluczykami a potem znowu go zobaczyłam i powiedziałam zadowolona że już znalazłam a pan powiedział:" a nie mówiłem!"
|
|
|
|
#3292 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ceny są tak niskie, bo produkty z usa - widać po firmach, za lakiery z sally hansen zapłaciłam 4,5$ - 2 sztuki, u nas za jeden zapłaciłabyś więcej... moja siostra tabletki brała...odkąd pamiętam, jak jeszcze była w Pl to już brała z 2 lata(nie ma jej od 10 lat, od 3lat ma córkę ) odstawiła, chyba z pół roku się starali, a jak już zaszła to poronienie po 6tygodniach... dla mnie to była świetna lekcja i nie potrzebuję takich cudów, wolę swoje małe cycki bez wspomagaczy, durexy i spokojne życie w razie chcicy na dziecko (którą, pomijając - mam odkąd jestem ciocią, już dwóch żabek )Ineso, przez @ i wesele brata zrobiłam sobie przerwę w ćwiczeniach i zdrowszym jedzeniu ... to co ja teraz jem, makabra, nie mogę się zmobilizować, wczoraj ok. 22 zajadałam się ciastkami francuskimi z malinami i cukrem, świeżo upieczonymi boję się wagi, boję się, nie wejdę na nią, przez tydzien pewnie przytyłam jak normalnie przez kilka miesiecy
|
|
|
#3294 |
|
BAN stały
|
Ok, udało mi się dojść co jest co
![]() Proszę o weryfikację czy wszystko się zgadza jak najszybciej dacie radę Załącznik 3357414 |
|
|
|
#3295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co lekarz to opinia niestety;/ Cytat:
no ale coś za coś, postanowione na 95% że przerwa bedzie, akurat na rocznicę na początku stycznia może powrócę do tabsów![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Ax, zgadza się
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda z gumkami komfort mniejszy ale samopoczucie o 100% lepiej![]() choc nie wiem czy znowu nie ebde musiala wrocic bo mam cholernie nieregularny okres a wrecz żadenno właśnie nie mam i to jest najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- uciekam bo mnie coś oczy bolą miłego wieczoru Dziewczyny
|
|
|
|
#3298 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Albo o tym nie wiesz, bo zawsze nosiłaś szkła sferyczne Sama przeszłam przez etap falującej podłogi i wypukłych schodów.
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze miesiąc i odkładam paskudztwo, bo w sumie na cerę brałam, a teraz mam piękną buzię i tylko muszę się opanować przed cukrem
Niestety nie mam z kim korzystać z bycia "kontrolowaną niepłodną", a zresztą leczyłam się przez ostatnie miesiące na nadżerkę i dopiero teraz jestem zdrowa.
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cycki zawsze miałam spore, spadku libido nie miałam na szczęscie ![]() poza tym na coś tyle gumiszczy zamówiłam u Ax ![]() ![]() a tak wogóle Ax to jak sprawa kasy za przesyłkę bo widze że nie doliczyłaś nic w zamówieniu ?
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-08-24 o 22:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

ale zgrana w sensie że piszecie ze soba już bardzo długo, spotykacie się i macie wiele tematów o których wiecie tylko Wy- stałe bywalczynie watku i cięzko się wbić osobie nowej bo Was nie zna, nic o Was nie wie i nie czai o czym rozmawiacie.

w bilarda jakos slabo mi idzie-chyba jestem w stanie przez przypadek zabic kijem