etorebka.pl - część XIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 22:17   #3631
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
To świetny wynik Gratuluję! Ja niby ćwiczę, mniej jadam, a przez ostatnie 2 miesiące tylko 1 kg schudłam Jeszcze z 7 mi zostało do idealnej wagi, ale już z -5 byłabym szczęśliwa. Na wrzesień wykupiłam już sobie karnet open na siłownię (+fitness 2 razy w tyg.) - mają mi ułożyć plan treningów i mam nadzieję, że coś mi to da
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Brawo świetny rezultat, a najważniejsze że się utrzymuje
Dziękuje

an.ka Trzymam kciuki - na pewno Ci się uda .. wiesz czasami na początku organizm się buntuje . Najważniejsze to być wytrwałym,.
Mi do idealnej wagi brakuje jakieś 5-6 kg jeszcze, ale na razie dałam sobie na luz.
Natomiast zauważyłam, że jem po dukanie i diecie białkowo-warzywnej mniej słodyczy .
W ogóle polecam jogurciki pitne activia - piłam ich sporo jak się odchudzałam na śniadanie - bardzo mnie zapychały, a nigdy jakoś nie przepadałam za jogurtami

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:17   #3632
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
... o tej porze chcecie kawe pic ?
No jasne
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:18   #3633
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Iduś, ja bym chciała zobaczyć twoją kolekcję torebek pomyślisz coś w tym temacie?
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:19   #3634
Nankaa
Raczkowanie

Cytat:
No jasne
Ale tylko tamtą kawę z fotki

Ja zostałam oficjalną fanką mopsika Rudzia

Edytowane przez Nankaa
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:22
Nankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:22   #3635
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nankaa Pokaż wiadomość
Ale tylko tamtą kawę z fotki

Ja zostałam oficjalną fanką mopsika Rudzia
muszę mu profil na FB założyć
albo od razu bloga
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:24   #3636
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne, ale nie smutne Mopsik potrafi taką minę zrobić by chwycić za serce - w rzeczywistości to przebiegłe stworzonko

W załączniku - zdjęcie czarnego mopsika
hahaha jaki pocieszny
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
ale mopsy mają śmieszne miny ja jestem fanką większych psów zdecydowanie

osobiście chciałabym mieć husky'ego albo labradora/goldena
i bardzo podobają mi się dogi
Też bym chciała husky'ego uwielbiam je ale żeby mieć husky'ego najpierw musiałabym się dorobić domku bo obiecałam sobie, że nie będę męczyć psa w bloku bo dla mnie pies w bloku się tylko męczy
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:24   #3637
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
owszem, być może TUTAJ, ale na pewno nie na facebooku. konto jako konto - ok, bardzo fajnie, ale...
ona podaje się za właścicieli etorebki, wszystko co pisze na to wskazuje. dla mnie to, bądź co bądź, nieuczciwe . ale poprawcie mnie, może ja jakaś przewrażliwiona jestem
tez się zgadzam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:25   #3638
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Uff przebrnelam

Ale tu robicie dochodzenie
To konto: http://www.facebook.com/profile.php?id=1000014346 43723&ref=search#!/profile.php?id=1000014346 43723&v=wall&ref=search nie jest moje ( jak widac to nie moj kod )

To drugie "konto" takie rozbudowane z roznymi postami itd jest moje i pisalam o tym w poprzednim watku. Etorebka wie o tym koncie, wiec prosze sie nie bulwersowac
Jedna z was pisala wyzej, ze moje konto jest to imie i poczatek nazwiska - tak jest, to jest konto, a do konta mozna zalozyc strone i taka wlasnie zalozylam :
http://www.facebook.com/pages/eTorebka/131898186851347

Przy jej zakladaniu byla opcja "strona oficjalna" lub "strona spolecznosciowa", aby zalozyc strone oficjalna trzeba zaznaczyc, ze jest sie przedstawicielem danej firmy, ja nie jestem, wiec zalozylam strone spolecznosciowa NIE OFICJALNA. Nie jest to nigdzie widoczne, ale nic na to nie poradze.

Nikomu sie krzywda nie dzieje ( no chyba, ze w kims sie gotuje z zazdrosci ), etorebka nie ma nic przeciwko, wiec nie widze problemu?
Aaaa...jeżeli właściciele etorebki o tym wiedzą to wszystko jest w porządku swoją drogą bardzo dobry pomysł
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:28   #3639
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Gratuluję- bardzo dużo schudłaś a w ile? Ciężko było? Ja się mordowałam do czerwca na siłowni. W lato przerwa a od września znowu zaczynam walkę
Hmm ... zaczelam sie odchudzac chyba jakos w czerwcu, wiec stosunkowo szybko schudlam .
Aż tak cieżko nie było - jak widzi się efekty to jest większa motywacja, a co za tym idzie wyrzeczenia przychodzą ... łatwiej?.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Iduś, ja bym chciała zobaczyć twoją kolekcję torebek pomyślisz coś w tym temacie?
ojej ... ostatnio je wyciągałam i pokazywałam koleżance - była zszokowana .

Jestes pewna, że chcesz to ogladac ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-08-24, 22:29   #3640
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Też bym chciała husky'ego uwielbiam je ale żeby mieć husky'ego najpierw musiałabym się dorobić domku bo obiecałam sobie, że nie będę męczyć psa w bloku bo dla mnie pies w bloku się tylko męczy
oj tak, to warunek konieczny. nie wyobrażam sobie, żeby pies na przykład cały dzień siedział sam w domu, a potem 10 minut po dworzu pochodził i tyle...
tym bardziej, że husky potrzebuje duuuuzo ruchu. znajomy ma, pies ma ogród do dyspozycji, no i oprócz tego codziennie razem przebiegają kilka km. psiak wygląda naprawdę na szczęśliwego, a do tego podbija serca wszystkim jednym okiem błękitnym, a drugim brązowym
Stary 2010-08-24, 22:29   #3641
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
... o tej porze chcecie kawe pic ?
Cytat:
No jasne
No normalnie! Soulmates Ja właśnie przed komputerem piję O tej porze lubię kawę najbardziej
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:32   #3642
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
A tu w załączniku masz mojego mopsa - zwie się Rudolf
uroczy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
No normalnie! Soulmates Ja właśnie przed komputerem piję O tej porze lubię kawę najbardziej
Ojej ... dla mnie to kawa max o 18 ... później nie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-08-24, 22:33   #3643
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:

Iduś, Twoje fotki zawsze
jak bedziesz miała chwilę to zrób foto, wiem, że to troche ci zajmie - wyyyyjąć wszystko, potem schować , ale proszę proszę
Stary 2010-08-24, 22:33   #3644
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewuszki witam się po ciężkim dniu w pracy. Nie mam siły nadrabiać a jutro powtórka z rozrywki

Jak tam choruśkie? Wyzdrowiały?

Szukam sobie nadal telefonu i im więcej szukam tym mniej wiem
Oj ja też dzisiaj padam ale z wami posiedzę jeszcze
choroba nie mija
A z tym tel to tak jest czym dalej w las tym więcej drzew

Stary 2010-08-24, 22:37   #3645
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
an.ka Trzymam kciuki - na pewno Ci się uda .. wiesz czasami na początku organizm się buntuje . Najważniejsze to być wytrwałym,.
To do zlotu postaram się o kolejny kg mniej
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:39   #3646
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś, Twoje fotki zawsze
jak bedziesz miała chwilę to zrób foto, wiem, że to troche ci zajmie - wyyyyjąć wszystko, potem schować , ale proszę proszę
... zrobie jutro rano bo potem wybywam z domu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-08-24, 22:40   #3647
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Super! Też chętnie obejrzę zdjęcia Twojej kolekcji
Stary 2010-08-24, 22:41   #3648
dor1kaaaa
Zakorzenienie

[QUOTE=Madame Zuzu;21598714]
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
super wyszła

Ja to bym chętnie przygarnęła wszystkie szare torebki

Nie jest taka ciemna, nazwałabym to standardową szarością
aha a ja myślałam że jest ciemna może to u mnie coś jest nie tak

Stary 2010-08-24, 22:46   #3649
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne, ale nie smutne Mopsik potrafi taką minę zrobić by chwycić za serce - w rzeczywistości to przebiegłe stworzonko

W załączniku - zdjęcie czarnego mopsika
Ale śmieszniutki hihihiiii

[QUOTE=maggie82;21599966]
Cytat:
Napisane przez Nankaa Pokaż wiadomość
To czarne stworzonko - nie wiem Bo to nie jest mój mopsik - tylko śmieszne zdjęcie które znalazłam w necie
A tu w załączniku masz mojego mopsa - zwie się Rudolf
Świetny ten Twój pupilek Rudolf

Cytat:
A powiedz mi Reniu, jak oceniasz efekty po siłowni, ile razy w tyg. ćwiczyłaś? Będę mieć karnet od września i ciekawa jestem, jak będzie. Niby na siłownię chodziłam przez 3 semestry (a właściwie 2 i kawałek, bo potem przeciążyłam sobie kolana i miałam zwolnienie ), ale to były takie ćwiczenia, żeby wf zaliczyć, czyli udawanie bardziej, że się ćwiczy (+ nieprawidłowe wykonywanie, bo prowadzący jakoś się nie przykładali do korygowania - woleli gazetkę poczytać Tylko na te kolana będę musiała uważać, bo ostatnio bolało mnie przez 2 dni kolano po 2 godz. na rowerze stacjonarnym - tak to jest jak ktoś latami się nie rusza
Efekty po siłowni są Przykładem jest mój szwagier, który ćwiczył 3 lub 4 razy w tygodniu po 2 lub 3 godziny i schudł 30 kg!! Stosował dietę podaną przez trenera ale z przymrużeniem oka oczywiście. Najważniejsze to jeść często a mało i nie migał się od siłowni. Ale jak ma się dużo czasu to mozna. Gorzej jest u mnie, strasznie mozolnie mi to idzie, bo pracuje od 8 do 19 - o 19.30 jestem na siłowni, godzina na rowerze i zostaje tylko pół na resztę ćwiczeń, bo club czynny do 21...małoooo. W dodatku po całym tygodniu w piątek to ja ledwo żyję na tej siłowni zresztą w pracy też we wtorki i czwartki mam na 15 do pracy to mogłabym isć sobie rano spokojnie ale niestety akurat w te 2 dni rano nieczynne. Więc zostaje mi mordowanie po 11 godzinach w pracy. Zeszło mi jakoś 7 kilo ale nie chodziłam aż tak regularnie ale starałam się aby wyszło 3 razy w tygodniu - nie zawsze się udawało bo dłuzej zostawałam w pracy. Czasem wbiegałam dopiero o 20.00 i czas był tylko na rower.

Mimo to efekty jakieś tam są, lepsze samopoczucie i kondycja. Jeszcze z 10 kilo i będe pikna Bardzo bym chciała na aerobic chodzić ale u mnie w klubie zaczyna się o 19.00. Jak ja przychodzę na siłownie to dziewczyny już tam skaczą a ja wsiadam na rower. Kilka razy o mało z rowera nie spadłam tak się wychylałam popatrzec na ich układy bardzo im zazdroszczę

Cytat:
jejku, z tym ruszaniem się to ja tez mam problem. chcialabym, żeby ciałko było fajniejsze, ale zapału mi zupełnie brakuje. na w-fie to takie ćwiczenia, że prosze was laski nie mają sily nawet się rozciągnąć, a gra w siatkę wygląda tak, że serw, jedno przebicie i juz jakaś nie odbije i się głupio patrzy i tak w kółko

mam ochotę biegac, ale muszę sobie kupić adidasy jakieś stabilne
podczas biegania pracują wszystkie mięśnie, wzmacniają się nogi, redukuje cellulit, poprawia kondycja i ogólnie jest zalecane. tylko, że nawet jak teraz zacznę, to przecież niedługo bedzie zimno znów
fitnes mnie też kusi, ale mam daleko

bo jesli chodzi o wage, to ja jestem zadowolona. nie jem od wiosny słodyczy, zero fast foodów i po tym schudłam 7kg samoistnie, no i jest idealnie .
Swietnie! Zero słodyczy? Ja chyba bym nie dała rady gratuluje. Może też sobie postanowię ale to po urodzinach

Cytat:
muszę mu profil na FB założyć
albo od razu bloga
Stary 2010-08-24, 22:54   #3650
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Efekty po siłowni są Przykładem jest mój szwagier, który ćwiczył 3 lub 4 razy w tygodniu po 2 lub 3 godziny i schudł 30 kg!! Stosował dietę podaną przez trenera ale z przymrużeniem oka oczywiście. Najważniejsze to jeść często a mało i nie migał się od siłowni. Ale jak ma się dużo czasu to mozna. Gorzej jest u mnie, strasznie mozolnie mi to idzie, bo pracuje od 8 do 19 - o 19.30 jestem na siłowni, godzina na rowerze i zostaje tylko pół na resztę ćwiczeń, bo club czynny do 21...małoooo. W dodatku po całym tygodniu w piątek to ja ledwo żyję na tej siłowni zresztą w pracy też we wtorki i czwartki mam na 15 do pracy to mogłabym isć sobie rano spokojnie ale niestety akurat w te 2 dni rano nieczynne. Więc zostaje mi mordowanie po 11 godzinach w pracy. Zeszło mi jakoś 7 kilo ale nie chodziłam aż tak regularnie ale starałam się aby wyszło 3 razy w tygodniu - nie zawsze się udawało bo dłuzej zostawałam w pracy. Czasem wbiegałam dopiero o 20.00 i czas był tylko na rower.

Mimo to efekty jakieś tam są, lepsze samopoczucie i kondycja. Jeszcze z 10 kilo i będe pikna Bardzo bym chciała na aerobic chodzić ale u mnie w klubie zaczyna się o 19.00. Jak ja przychodzę na siłownie to dziewczyny już tam skaczą a ja wsiadam na rower. Kilka razy o mało z rowera nie spadłam tak się wychylałam popatrzec na ich układy bardzo im zazdroszczę
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź 7 kg to super
Też zamierzam tak ze 3 razy w tyg. chodzić, ciekawe, na jak długo starczy mi chęci
Ja nie mam absolutnie pamięci ruchowej, także ciężko mi się połapać w tych bardziej skomplikowanych układach i robię po swojemu często
Stary 2010-08-24, 22:57   #3651
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak, to warunek konieczny. nie wyobrażam sobie, żeby pies na przykład cały dzień siedział sam w domu, a potem 10 minut po dworzu pochodził i tyle...
tym bardziej, że husky potrzebuje duuuuzo ruchu. znajomy ma, pies ma ogród do dyspozycji, no i oprócz tego codziennie razem przebiegają kilka km. psiak wygląda naprawdę na szczęśliwego, a do tego podbija serca wszystkim jednym okiem błękitnym, a drugim brązowym
oj taaak oczy to one mają magiczne

Dobrej nocki dziewuszki
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:58   #3652
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
super!
Cytat:

Swietnie! Zero słodyczy? Ja chyba bym nie dała rady gratuluje. Może też sobie postanowię ale to po urodzinach
ja może bym i pochodziła na silownię, ale ja sie wstydzę . tam pewnie sami faceci, do tego musiałabym na początku pogadać z jakimś instruktorem, bo pojęcia nie mam od czego zacząć i jak co robić
wolę coś takiego co mogę robić sama, choc ma się większą motywację jak godziny sa wykupione

no tak nie zero-zero, ale mooocno ograniczyłam. kiedyś potrafiłam zjeśc calą czekoladę na raz, teraz czekolade rzadko jem, a jesli już kawałek i to gorzkiej . nie jadam batonów i chipsów. ciasto sama czasem robię, więc wiem co tam jest i ile cukru.
jedyne moje grzeszki to lody. no i od czasu do czasu pączek jak przechodzę przez podziemia w centrum , ale to i tak duuzo rzadziej niż kiedyś. umiem sobie odmówić i nie czuję się poszkodowana

za to jem duzo więcej warzyw i owoców. cera jest ładniejsza, nie jest szara, ale ma taki zdrowy wygląd, lepiej sie czuję - nie odczuwam wiecznego zmęczenia, które mi towarzyszyło.
wszystko jak najbardziej na plus

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2010-08-24 o 23:00
Stary 2010-08-24, 23:04   #3653
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ... zaczelam sie odchudzac chyba jakos w czerwcu, wiec stosunkowo szybko schudlam .
Aż tak cieżko nie było - jak widzi się efekty to jest większa motywacja, a co za tym idzie wyrzeczenia przychodzą ... łatwiej?.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

ja jestem pewna że chcę

Stary 2010-08-24, 23:05   #3654
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Szybciutko Ci poszło pilnuj żeby nie wróciło ćwiczyłaś coś czy tylko ta dieta?

Cytat:
Ojej ... dla mnie to kawa max o 18 ... później nie
Ja kawę piję tylko rano o 8 czasem w weekend poźniej bo spię do 10 w sobotę chętnie bym se strzeliła taki wypas jak ta Twoja, jak to sie robi?

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Oj ja też dzisiaj padam ale z wami posiedzę jeszcze
choroba nie mija
A z tym tel to tak jest czym dalej w las tym więcej drzew
Tak, to prawda

Biedactwo, zdrówka życzę

Cytat:
To do zlotu postaram się o kolejny kg mniej
I ja też

Cytat:
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź 7 kg to super
Też zamierzam tak ze 3 razy w tyg. chodzić, ciekawe, na jak długo starczy mi chęci
Ja nie mam absolutnie pamięci ruchowej, także ciężko mi się połapać w tych bardziej skomplikowanych układach i robię po swojemu często
Dasz radę. Byle na początku się nie zniechęcać i nie narzucać zbyt szybkiego tempa czy za dużo ćwiczeń, powoli stopniowo i przyjemnie 3 razy w tygodniu to miom zdaniem akurat. Szkoda, że mam takie kijowe godziny pracy i nie mogę wcześniej zaczynać
Stary 2010-08-24, 23:20   #3655
dor1kaaaa
Zakorzenienie

dobranocki moje kochane

Stary 2010-08-24, 23:22   #3656
aniolusiek_
Zakorzenienie

witam po wakacjach
i lecę nadrabiać

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:23   #3657
karton
Zakorzenienie

Zapomniałam jeszcze się pożalić, że nadal mi nie naliczyli rabatu za zamówienie mojej mamy z 3.08, które wzięła za pobraniem

Napisałam do nich 5.08 i pan Krzysztof napisał, że naliczą go jak dostaną wpłatę od DHL'u.
Wczoraj do nich napisałam, chciałam się upomnieć - i nic, zero odzewu

Mogłabym sobie odpuścić ale zamówienie było spore i powinni mi naliczyć 9zł, a to nie takie nic...

Nie wiem, zawsze tyle to trwa?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
witam po wakacjach
i lecę nadrabiać
Stary 2010-08-24, 23:25   #3658
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Zapomniałam jeszcze się pożalić, że nadal mi nie naliczyli rabatu za zamówienie mojej mamy z 3.08, które wzięła za pobraniem

Napisałam do nich 5.08 i pan Krzysztof napisał, że naliczą go jak dostaną wpłatę od DHL'u.

Mogłabym sobie odpuścić ale zamówienie było spore i powinni mi naliczyć 9zł, a to nie takie nic...

ktoś wcześniej pisał, że teraz ten pan, który zajmuje się tymi sprawami wyjechał na wakacje wraca jutro, więc pewnie od jutra zacznie odpisywac na zaległe maile

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:26   #3659
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

a wiec długo to trwa ale ponoć oni są na urlopie i jutro beda odpisywać na maile

Stary 2010-08-24, 23:26   #3660
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
ktoś wcześniej pisał, że teraz ten pan, który zajmuje się tymi sprawami wyjechał na wakacje wraca jutro, więc pewnie od jutra zacznie odpisywac na zaległe maile
achhh, w takim razie poczekam dzięki za odpowiedź

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości