Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 22:07   #4741
Marczilada
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Ale chyba nie muszę dodawać, że było warto. Miałam takie zaparcie, bo spełniałam swoje marzenia da się przeżyć

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Witam sie z Paniami wieczorowa pora

Pinky, Marczi -moje sistery

Laloona, Kejsii
Cześć SEXI siostro !!!
Niestety ja muszę lecieć, mężowi trzeba kolację zrobić
Buzia Buzia
Stary 2010-08-24, 22:09   #4742
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Ale chyba nie muszę dodawać, że było warto. Miałam takie zaparcie, bo spełniałam swoje marzenia da się przeżyć

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cześć SEXI siostro !!!
Niestety ja muszę lecieć, mężowi trzeba kolację zrobić
Buzia Buzia
eh tam musisz leciec, no to szkoda ide sie wtedy kapac

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:11   #4743
kejsiii
Rozeznanie

A kredyt odnawialny to jest fajna sprawa bo nie masz stałej raty i spłacasz ile chcesz tyle że do określonego czasu najczęściej na rok chyba że jesteś stałym i dobrym klientem banku to ci go wydłużają .. Tylko trzeba mieć stałe wpływy na kącie oni wyliczają średnią nie wiem dokładnie na jakiej to zasadzie ale wiem że ja mam taką opcje u mnie na koncie No i nie potrzeba wtedy żadnego zaświadczenia z pracy

Agnes pink Marczilada
Witajcie na nocnej zmianie

Hahah a jak wy idziecie mężów karmić i się kąpać to ja na dymka ide

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:14
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:11   #4744
Ms_E
Zadomowienie

Ja akurat nie na kredyt, ale teraz trzeba 'zacisnąć pasa' a ciągle myślę o kolejnej operacji... czy to normalne? wiecznie mi wszystkiego mało ! no to wtedy kredyt już by się przydał.. i dobrze mówicie, że kredyt jeśli jest się pewnym co do swojej przyszłości jeśli chodzi o kasiorkę, bo inaczej to ciężko...

Poza tym jutro będę miała zdejmowane szwy z moich brodawek nie wiem jak, bo już tak wrosły po 2 tygodniach, że aż się boję. Właśnie, to już 2 tygodnie będzie!

I idę spać już, bo rano muszę być wypoczęta buziaki dla Was kochane
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:15   #4745
BabyB
Raczkowanie

u mnie to wygląda tak że ja mam płynnośc finansową ale nie na papierku jako stałe źródło utrzymania dlatego właśnie można sie spodziewac problemów, no ale mniejsza o to. właśnie mi TŻ który został w uk napisał wiadomośc że świat sie nie zawalił i że spokojnie da się takie pieniążki zorganizowac wiec juz jestem spokojniejsza ale zapytal tez dlaczego nie zdecyduje sie na innego lekarza który może mi to rozłożyc w ratach no i wlasciwie to ja nie wiem czemu sie tak napalilam na cycuszki od bromy teraz to juz mam całkiem mętlik w głowie... ostatecznie czekam do konsultacji, tak.

ps. a z tym mieszkankiem to taki abstrakcyjny przykład że ludzie nie w takie kredyty sie pchają jak 12tys i jest ok
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:42   #4746
ania1919
Raczkowanie

Witam,ja tez mam duze wplywy na koncie w pko ,aczkolwiek nie mam wystarczjacych dochodow na papierze zeby dostac kredyt, juz nie wiem co robic bede musiala zmienic prace inaczej nie spelnie swojego marzenie juz nie moge wytrzymac tak bardzo sobie wbilam w glowy ta operacje ,ze nie ma dnia zebym o niej nie myslala.
ania1919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:43   #4747
pink star
Rozeznanie

agness - czesc czarnulko sis...kiss

Ja tam za gotowke , bala bym sie brac kredyt na cycuszki.
No ale wszyscy maja wlasne zdanie i mozliwosci, ja poprosilam TZ tak bardzo bardzo ladnie i sie zgodzil zasponsorowac kochany jest... Bo ja ze swoimi wydatkami i potrzebami bym nie wydolila

baby - ale nas tu sie narobilo z UK..szok...hihihii ja tez od pocztaku nastawiona na brome a slyszalam ,ze inny troche taniej robia niz on...oststnio podskoczylo o 200zl...

kejsii - kochana jak ja cie dymne zaraz...hihihi taka slicznota z ciebie... no ale ja tez palilam ale od 5 lat stop... i nawet nie ciagne... na poczatku to po scianach moglam chodzic ale z karzdym kolejnym dniem bylo lepiej...

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:50
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 22:53   #4748
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
agness - czesc czarnulko sis...kiss

Ja tam za gotowke , bala bym sie brac kredyt na cycuszki.
No ale wszyscy maja wlasne zdanie i mozliwosci, ja poprosilam TZ tak bardzo bardzo ladnie i sie zgodzil zasponsorowac kochany jest... Bo ja ze swoimi wydatkami i potrzebami bym nie wydolila

baby - ale nas tu sie narobilo z UK..szok...hihihii ja tez od pocztaku nastawiona na brome a slyszalam ,ze inny troche taniej robia niz on...oststnio podskoczylo o 200zl...

kejsii - kochana jak ja cie dymne zaraz...hihihi taka slicznota z ciebie... no ale ja tez palilam ale od 5 lat stop... i nawet nie ciagne... na poczatku to po scianach moglam chodzic ale z karzdym kolejnym dniem bylo lepiej...
sis kiss

ja tez placilam gotowka i po klopocie ,tak jest lepiej- jak sie oczywiscie ja ma

lecem lulu
jutro jade wieczorkiem na 5 dni do Londynu! jupi!
ale sie ciesze

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:55
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:04   #4749
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

Ja tez nie paliłam prawie 2 lata i znowu zaczęłam Ale mnie ciągnęło szczególnie do drinka achh mój mężuś juz mnie tak goni ze obiecałam że palę do końca miesiąca i rzucam najgorsze że mi smakują

Cytat:
sis kiss

ja tez placilam gotowka i po klopocie ,tak jest lepiej- jak sie oczywiscie ja ma

lecem lulu
ale sie ciesze

Ta to ma dobrze i pewno jeszcze na zakupy

Stary 2010-08-24, 23:08   #4750
lubka83
Raczkowanie

A ja tak was nadal podczytuje i czasem wtracam swoje 3 slowka

Laloona ja tez mam od Bromy 520cc EHR ale tylko w jednym cycku bo w drugim mam 460cc EHR.
Na rozowym laski w wiekszosci maja anatomki albo jak okragle, to mniejsze ode mnie i juz sie balam ze tylko ja dostalam taki bonus w rozmiarze wkladek
Jakie sa twoje wymiary i ogolnie budowa i jaki rozmiar chcesz osiagnac??? Chciala jak najwieksze, czy dr ci je sam zaproponowal???

Baby B jak wybralas juz sobie Brome, to nie kombinuj z szukaniem innego lekarza ze wzgledu na te karte kredytowa, najwazniejsze to wybrac sobie lekarza, ktoremu sie zaufa a kasa uwazam to juz pozniej drugorzedna sprawa-ja osobiscie porownywalam ani cen ani sposobu platnosci-chcialam Brome i juz.

Panna Wodna no na 200cc to raczej u Bromy nie licz bo zapewne w karierze mu sie takie wkladki nawet nie zdarzyly-no chyba, ze kroil kogos w asyscie Sankowskiego bo kiedys razem pracowali .

Strasznie tu sie nas Bromowiczek namnozylo

Pink,Kejsi pozdrawiam z rozowego

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:15   #4751
BabyB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ta to ma dobrze i pewno jeszcze na zakupy
i to jeszcze pewnie staniczkowe

Lubka, masz racje. Dzieki za takiego małego kopniaczka na opamiętanie. No to czekan na 08.09...
BabyB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:21   #4752
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
A ja tak was nadal podczytuje i czasem wtracam swoje 3 slowka

Baby B jak wybralas juz sobie Brome, to nie kombinuj z szukaniem innego lekarza ze wzgledu na te karte kredytowa, najwazniejsze to wybrac sobie lekarza, ktoremu sie zaufa a kasa uwazam to juz pozniej drugorzedna sprawa-ja osobiscie porownywalam ani cen ani sposobu platnosci-chcialam Brome i juz.

Strasznie tu sie nas Bromowiczek namnozylo

Pink,Kejsi pozdrawiam z rozowego
Witaj

Baby tak jak pisze lubka ty już nie kombinuj z lekarzem bo skończysz tak jak ja z jedna wielka dziura w głowie ..Czasami co za dużo to nie zdrowo i potem robi sie mętlik i nie wiadomo kogo wybrać szczególnie jak ma sie do wyboru dwóch dobrych fachowców

Stary 2010-08-24, 23:33   #4753
Laloona9
Raczkowanie

witaj Lubka

tak się składa,że znam Twoją historię,bo podglądam czasami wątek Bromy na różowym,ale się nie udzielam
postury jestem mniej więcej takiej samej jak Ty,też mam 75 cm. pod biustem ważę 55 kg, mierzę 167cm.i jestem już po jednym powiększeniu,co niestety mnie nie zadowoliło,gdyż tak mały implant (350 anatom średni profil) słabo mi wypełnił rozciągniętą po rocznym karmieniu mojego sześcioletniego teraz oseska skóry

a te 520cc to właściwie ja doktorkowi zasugerowałam,na co on powiedział,że 560 też da radę,ale na następnej konsultacji spytam się ile maxymalnie da się włożyć i raczej tego się będę trzymać

chcę po prostu mieć duuuże,nie ogromne cycki,bo na te miernoty już nie mam patrzenia...
Laloona9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:38   #4754
lubka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Laloona9 Pokaż wiadomość

a te 520cc to właściwie ja doktorkowi zasugerowałam,na co on powiedział,że 560 też da radę,ale na następnej konsultacji spytam się ile maxymalnie da się włożyć i raczej tego się będę trzymać

chcę po prostu mieć duuuże,nie ogromne cycki,bo na te miernoty już nie mam patrzenia...
u niego to wszystko da rade-chyba nie ma rzeczy niemozliwych jesli chodzi o cycki-inni daja max 300cos a on zawsze upchnie wiecej i tak-magik

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:49   #4755
kejsiii
Rozeznanie

Idę do wyrka laseczki
Dobrej nocki życzę

Stary 2010-08-24, 23:52   #4756
listopadowa80
Zakorzenienie

Ahoj
Cytat:
Napisane przez PannaWodna Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum.

Otóz ja równiez przygotowuję się do operacji powiększenia, a właściwie wymiany implantów. Pierwsza operację miałam robioną 13 lat temu, implant pod gruczoł. Po urodzeniu dziecka i 9 miesięcznym karmieniu jeden z implantów zaczął twardnieć, a teraz jest twardy jak kamień. Troche z tym chodziłam, to fakt, w międzyczasie zaliczajac różne perypetie życiowe i nie mając głowy do cycuszków. Ale juz się wszystko poukładało, czas zatem na wymianę

Zdecydowałam się na dr Bromę. Operację mam zaplanowana na połowę września. Waham się jeszcze co do rozmiaru. Wyjściówke miałam zerową, w sensie kompletnie płaską. Teraz trudno mi wyobrazić sobie inny rozmiar niz to, co noszę.

Pozdrawiam Was wszystkie i witam.
Witaj Wodna Panienko

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Listopadzia ,
no nie daj sie prosic
no co ty ???
Nie taki diabel straszny.
50 minut w samolociku wytrzymasz.
I co ja mezowi powiem ???
Ze cie nie bedzie ???
On nie przezyje. Naogladal sie i teraz co ???
Nie rob jaj.
W listopadzie bez listopadowej ?
To nie przejdzie .
Musi przejść...choć bardzo by Listopadzia chciała
Ale liczę na wybaczenie:pl iz:
A zdjęć nie wykasuję, może nawet wstawię nowe - co by udobruchać męża

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
A ja bede na RTL potem ogladac jak szalalyscie hehe
Aga, coś mi się wydaje, że będziemy razem oglądać
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 23:53   #4757
Laloona9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Witam,ja tez mam duze wplywy na koncie w pko ,aczkolwiek nie mam wystarczjacych dochodow na papierze zeby dostac kredyt, juz nie wiem co robic bede musiala zmienic prace inaczej nie spelnie swojego marzenie juz nie moge wytrzymac tak bardzo sobie wbilam w glowy ta operacje ,ze nie ma dnia zebym o niej nie myslala.
jeżeli masz konto w pko bp i faktycznie wpływają tam spore kwoty to dowiedz się czy masz możliwość tam zostać tzw.vipem
umożliwi Ci to mimo nieudokumentowanego dochodu otrzymywanie kredytu bez pytania z jakiego żródła dochodu będziesz go spłacać...

Edytowane przez Laloona9
Czas edycji: 2010-08-24 o 23:54
Laloona9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 07:44   #4758
fergilka
Raczkowanie

Odliczanko
Fergilka 06.09 12 dni
Natasha 13.09 19 dni
Romaria 16.09 22 dni
Pink & Magera 8.12 105 dni
Kejsiii 14.12 111 dni
Stary 2010-08-25, 10:53   #4759
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

HAPPY A ja lece do ciebie jednak
Nie ma bata musze tam byc i juz
Buziaki dziewczyny

Pink wydudlalam za ciebie wczoraj tez i niestety tak za ciebie popijalam ze lipa upilam sie
A dzis kacyk meczy
ide na krewetki moze przejdzie
Stary 2010-08-25, 13:03   #4760
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, wczoraj pisałam (chwaliłam), że cycunie rewela, bo fajnie się zmieniają... a tu dziś wieczorem chcę zrobić focio, więc się rozbieram, a tu, cio? Dwie piłki co jakiś czas, tak wyglądają, a potem im przechodzi... dziwna sprawa chyba lubią mnie denerwować
Pink po co czytać, jak nie nadążasz, to leć na bieżąco !
Nie przejmuj sie to jest normalne , jednego dnia sa piekne innego nie mozna na nie patrzec takie zmiany beda jeszcze przez kilka miesiecy
Stary 2010-08-25, 13:17   #4761
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga3331 Pokaż wiadomość
HAPPY A ja lece do ciebie jednak
Nie ma bata musze tam byc i juz
Buziaki dziewczyny

Pink wydudlalam za ciebie wczoraj tez i niestety tak za ciebie popijalam ze lipa upilam sie
A dzis kacyk meczy
ide na krewetki moze przejdzie
no to super... na calego dalas czadu
Cytat:
sis kiss

lecem lulu
ale sie ciesze
sis to milej zabawy zycze, ale masz czadersko!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ja tez nie paliłam prawie 2 lata i znowu zaczęłam Ale mnie ciągnęło szczególnie do drinka achh mój mężuś juz mnie tak goni ze obiecałam że palę do końca miesiąca i rzucam najgorsze że mi smakują
mi tez smakowaly i to byl problem... ale ja trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
A ja tak was nadal podczytuje i czasem wtracam swoje 3 slowka Pink,Kejsi pozdrawiam z rozowego
no witaj witaj... czytala cie tu oststnio... ja tam jestem pod Malinka7 bo nie moglam wpisac Pinki...buuuuu ale ten sam avek wiec luzik....

pysia - hej gwiazdeczko a dlaczego ja Cie jeszcze nie mam w znajomych???? oj grzech... wysylam zaproszonko....buziak:cmo k:

Kochanienkie a ja teraz lece ciasto raobic... krowke kupilam zobaczymi co z tego wyjdzie....

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-08-25 o 13:18
Stary 2010-08-25, 13:34   #4762
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie to jest normalne , jednego dnia sa piekne innego nie mozna na nie patrzec takie zmiany beda jeszcze przez kilka miesiecy
Hyh no dobra, dzięki

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:

Kochanienkie a ja teraz lece ciasto raobic... krowke kupilam zobaczymi co z tego wyjdzie....
ŁaŁ !! Podziwiam wszystkie, co potrafią... ja to tylko kupne, albo od mamy he he
Stary 2010-08-25, 14:05   #4763
pink star
Rozeznanie

Cytat:
ŁaŁ !! Podziwiam wszystkie, co potrafią... ja to tylko kupne, albo od mamy he he
to tak jak ja
zakupilam ciasto krowke dodam co trzeba wymieszam i gotowe:ha haha:

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-25, 15:48   #4764
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

nie no cichych dni nie mamy )

on jest taki bardziej zamyslony mam nadzieje, ze to nic zlego hmmm jak facet mysli to mzoe przedobrzyc i moga byc z tego klopoty hihi
wczoraj pwoiedzial mi " Wiesz, w sparwie tych cycuszkow to nie mam nic przeciwko, ale jestes wspaniala z takimi jakie widze teraz tez "

rozplynelam sie...
no zobaczymy...)
jeszcze 12 dni do op. !!!!!!!!!!!!!
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 15:53   #4765
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość

on jest taki bardziej zamyslony mam nadzieje, ze to nic zlego hmmm jak facet mysli to mzoe przedobrzyc i moga byc z tego klopoty hihi
wczoraj pwoiedzial mi " Wiesz, w sparwie tych cycuszkow to nie mam nic przeciwko, ale jestes wspaniala z takimi jakie widze teraz tez "

rozplynelam sie...
no zobaczymy...)

no widzisz moze nie bedzie tak zle. tylko nie narzekaj na swoje piersi
odliczaj dni i poczuj ze zyjesz, zakochaj sie i bedzie fajnie
masz tutaj fajny artykuł http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...kobietach.html
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:47   #4766
alis280
Raczkowanie

dziewczyny czy wy tutaj wstawiajcie fotki swoich dwóch cudów?można dodawac zdjeecia- pliki i gdzie to potem będzie do oglądnięcia, a można zobaczyc tutaj Wasze fotki ?czy macie w prywatnych galeriach --podpowiedzcie mi jak tu jest?pozdrawiam

Edytowane przez alis280
Czas edycji: 2010-08-25 o 18:49
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:50   #4767
kaaarolcia86
Raczkowanie

ALISA 80 A CO TO ZNACZY M PLUS?? bo ja mam miec mentor wysoki profil a masz wiecej fotek a jaka metoda mialas pod dwa miesnie czy tylko jeden??
kaaarolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:02   #4768
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość

rozplynelam sie...
no zobaczymy...)
super, ze rozumie... moj maz tez tak mi mowi ale mimo to chce zrobic to dla siebie bo po mojej 2 dzieci to one nie wygladaja zbyt ciekawie

Cytat:
Napisane przez Boruc Pokaż wiadomość
dlatego lepiej Macro robić. w razie czego nie trzeba ciąć by wyjmować implant a kwas sam się wchłania stopniowo. Może on pomyślał, że kogoś masz i robisz to dla kogoś? Rozpłynęłam się jakby mi facet tak powiedział jak Tobie... Masz szczęście!!
bez przesady placi sie tyle co za OP i starcza na 18-24 miesiace i co dalej? znow bolesne nastrzykiwanie, ktore daje tylko o jeden rozmiar wieksza miseczke
a kissi miala OP zaplanowana wczesniej niz go poznala, wiec jak moze myslec ,ze dla kogos innego skoro ewidentnie chce to zrobic dla siebie aby sie lepiej czuc i pozbyc kompleksow... a jak ja kocha to powinien zrozumiec i pozwolic spelnic jej marzenia

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-25, 19:02   #4769
alis280
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaarolcia86 Pokaż wiadomość
alisa 80 a co to znaczy m plus?? Bo ja mam miec mentor wysoki profil a masz wiecej fotek a jaka metoda mialas pod dwa miesnie czy tylko jeden??
m-plus pznacza że jest to profil pomiędzy wysokim , a średnim dlatego średni plus--- inaczej m-plus. Wkladka jest niższa(projekcja)a za to szersza--bardziej wypełnia klatkę piersiową i zbliża piersi ale minus tego ,że nie wyglądaja potem na duże piersi, ale plus tego wszystkiego --naturalniej wyglądają nie ma efektu piłek..mam nadzieję ,że się nie pogubiłaś w moim tłumaczeniu...moje fotki są u jarlińskiego w galeri zamkniętej albo na frum różowym...w wątkach jarlińskiego.. Pozdr.
Stary 2010-08-25, 19:04   #4770
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy tutaj wstawiajcie fotki swoich dwóch cudów?można dodawac zdjeecia- pliki i gdzie to potem będzie do oglądnięcia, a można zobaczyc tutaj Wasze fotki ?czy macie w prywatnych galeriach --podpowiedzcie mi jak tu jest?pozdrawiam
raczej w prywatnych galeriach sa fotki
ale zrob sobie albumik zapros kilka dziewczat to one ocenia i zobacza twoje piersi a ty pocieszysz oko ich cycuszkami

54,5 kg - cel 49kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości