![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
raczej zagadaj który z zimnych odcieni zafarbił włos na zimno jak kiedyś ci zafarbi tak- to mi się przyda bo niby teraz z ciepłymi sie lubiem ale to trwać dugo nie będzie dziekuję za agitację i odpadam na ... Mentalistę a potem Hanka vel Franka jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaah adios |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
no i zostałam sama
tzn. jeszcze siedzi 6 szt. miejscowych i 2 szt. gości fajnie, tylko kto jest kto ![]() dobranoc
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-25 o 00:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Najwidoczniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, wiem! Drakkar Noir, mroczna łajba wikingów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo nic nas nie rozprasza przy głośnym literowaniu wyrazów i jednoczesnym klikaniu ![]() --- Dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | ||||
Zakorzenienie
|
Ello z rana
![]() Sorry za wczoraj, trochę zamarudziłam za bardzo ![]() Sporo za bardzo ![]() Cytat:
![]() też nie wiem ![]() zasnąć człowiekowiu w spokoju nie dają, bo szkoda przerywac rozmowę ![]() a ja wstaję ![]() Jestem niewyspana, drażliwa i wkurzona - ja wiedziałam, że tak będzie ![]() chcesz mieć ciepły sweterek na zimę? ![]() Cytat:
![]() Łajby też nie chcę - jestem hetero ![]() W sotateczności dumna i blada będę pływac wpław (może się wreszcie pływac naucze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Justyś ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-25 o 08:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Nie mam bluzki z cekinami,nie mam zaje****ej mini,nie mam białych kozaczków ![]() ![]() I nie zamierzam się wcale sponiewierać ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- I osobno macham znowu Justynie ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! To ja
![]() Przyszedł geniusz i zamiast w mocilli, otworzył mi wizaż w explorerze. Jestem w Łodzi, przeżyłam chrzciny, zachowałam spokój na wczorajszym spotkaniu z kolegą Wojtka z liceum- alkoholik, który mało wszystkiego nie stracił, tymczasem wygłasza barabuły, że odkrył, że może pić, jeśli to nie jest na stres, tylko for fun i bardzo sobie chwali, a na meetingach ludzie kłamią ![]() Obłowiłam się w ciuchexach- w tym suknię do ziemi z brązowej zasłono- firanki (Wojtek mówi, że muszę uważać na ludzi z papierosami)i dla Gucia bluzę w czaszeczki ![]()
#3307 |
grozi wypollizowaniem
|
helo!
nadrobiłam bar-ale sie uśmiałam ![]() Alejandro w wykonaniu małża było luźną interpretacją ![]() ![]() co do sceny...pewna scena z A.skojarzyła mi sie zs sceną z Szamanki...i to o tę scenę i chodziło-chociaz w szamance była batdziej dosadna ze tak powiem
#3308 |
Nindżopesz
|
Witam z rana.
Najpierw opie...ę Maję - a masz za narzekanie! ![]() Nie będę zmuszać do internetowego randkowania ale to nie jest aż tak tragiczne. Po pierwsze fotka.pl to porażka i nie ma o czym mówić, po drugie od czego są opisy zainteresowań itp. Dyskotekowy buc nie zagada do panny z czarnym wachlarzem piszącej o archeologii. Po trzecie jeśli jakiś pajac jednak zapyta skąd klikasz i jaki jest Twój ulubiony kolor i czemu różowy to wystarczy kliknąć taki fajny przycisk jak "usuń wiadomość" ![]() Po piąte ja nie jestem zwolenniczką poznawania ludzi na żywo więc zawsze będę namawiać na net, hehe. I z innej beczki pytanie do Tru i innych kociar (ale męczę). Orientujecie się może jaką suchą karmę dawać kotu, który musi bardzo uważać na zaparcia/biegunki? Słyszałam, że któryś Royal Canin ale nie dosłyszałam który. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Ha, o karmie już się dowiedziałam. Ju, witaj wśród żywych! I poka fotę bluzy w czaszeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=I2PzagXsD0Y
i świeży powiew z Łodzi specjalnie dla Mai
#3310 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tzn. z babeczkami czy innymi świrami moge sobie np. o perfumach pogadac, ale z facetami inna sprawa... jak nie widze, nie słyszę na żywo, to już nie jest to ![]() Poza tym czasu nie mam na takie zabawy ![]() ![]() edit: i za szycie się wziąć,. mam już pomysł, jak sobie zwykły, prosty gorset z satyny przerobić na gothic (przyszyję do niego wiązanie wycięte z bluzki, która jest na mnie za mała ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-25 o 08:51 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
grozi wypollizowaniem
|
acha-jeszcze chciałam dodac ze mnie rozwalił opis ideału Maji
![]()
#3312 |
Zakorzenienie
|
a to jeszcze nie wszystko
![]()
#3313 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
perfumowy zawrót głowy
|
Hello
![]() Maja osłabiasz mnie ![]() nie wiem, czy się znajdzie taki, który Tobie dogodzi. nie widziałam nigdy Szamanki. a jaka to scena?
#3315 | |
Zakorzenienie
|
wzrost preferowany 170-185 cm
waga jakieś 70-90 kg rozmiar... co najmniej średni ![]() długośc włosów... od jakiś 2 cm do... do pasa ![]() wąsów i brody - zero ![]() edit: I długie palce - przydatne do.... ![]() grania na gitarze na przykład ![]() Cytat:
![]() Nawet się nie łudzę, że takiego znajdę, co zadowoli... choćby i w połowie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-25 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------- Witam!
![]() |
#3317 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3318 |
Nindżopesz
|
Polly, to oni w tej scenie nie mają żadnej przyjemności... dziiiwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z filmu wynika ze mają ![]() ![]() generalnie Alejandro 4.33 ![]()
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzień dobry Wszystkim ![]() ![]() Justyna wróciła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aż mi się przypomniał pewien Litwin (chyba) z Open'era zeszłorocznego ![]() ![]() ![]() Widział ktoś już nowy film o Doorsach? ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-08-25 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co dzis zrobiłam
![]() ![]()
#3323 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że wirtualną ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() się naopowiadała głupot z filmów, to jej też się zachciało coś odwalić ![]() Biedactwo... ![]() Ale wyciągnęłas już, czy tak chodzisz? ![]() I co Ty z tą wykałaczka robiłas? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-25 o 10:30 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałam coś napisac i zapomniałam co
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
grozi wypollizowaniem
|
trudno powiedziec ![]() co do wykałaczki-była wbita w dywan....i sie normalnie nadziałam na nią...najgorzej było to wyszarpnąć ![]() ![]() ![]()
#3327 |
Zakorzenienie
|
Polly
![]() Jakbyś mogła, włóż ją jeszcze raz i zrób zdjęcie i pokaż ![]() ŻART!!!!!!!!!!!!
![]() |
#3328 |
Nindżopesz
|
![]() A właśnie! Chciałam napisać, że dziś jest wreszcie suuuuper pogoda! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | ||
Zakorzenienie
|
![]() o Ju wróciła ![]() Maja ![]() ![]() ![]() Polly ja byłam lepsza:położyłam sobie robótkę na fotel(dwa grube druty i pół swetra ![]() ![]()
![]() |
#3330 |
grozi wypollizowaniem
|
co do szamanki..to ten film jest kręcony tak jakoś mało filmowo...co w sumie podkręca klimat...bo w ogóle to to jest polski film..i mózg jest wyżerany Lindzie...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.