![]() |
#3271 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
BAN stały
|
Maja, a jakieś portale nie typowo randkowe, tylko jakieś takie hobbystyczne, np. fora jak to nasze tutaj. Jak widać kupę fajnych ludzi można poznać
![]() ![]() Ja np. sporo fajnych osób w klimacie poznałam przez last.fm, umawialiśmy się na koncerty itd (ale ja to w ogóle hardkor jestem, jeśli chodzi o spotykanie się z ludkami z internetu ![]() Hehe, odezwała się dusza towarzystwa i lep na facetów i za dobre rady się wzięła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Jutro pospiskujemy ![]() ![]() Cytat:
Ja naprawdę fazę wstępną "skąd jesteś i jaki jest Twój ulubiony kolor" jestem gotowa wziąć na siebie ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle nie lubię poznawać facetów przez net czy telefon - bo i tak, jak ma coś zaiskrzyć, to zaiskrzy zawsze (w każdym razie u mnie) przy bezpośrednim spotkaniu - a czy to tembr głosu, czy uśmiech, któreś spojrzenie... no po prostu jakaś chemia zagra albo nie. A w necie tego nie ma ![]() A tak w ogóle, to po co ja mam zakładac takie konta i czas tracić? Mam jeszcze faceta szukać? A figa z makiem! ![]() ![]() Nie mam zamiaru się więcej starać o facetów, szukać, szarpać na próżno... Palcem więcej nie kiwnę, żeby okazać facetowi coś wiecej niż tylko zwykłe kumpelstwo ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Grzmi i pada, spadam spać na dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() a to tym bardziej nie - im bardziej mnie na coś namawiają, tym bardziej staję okoniem i robie na przekór ![]() Ale pomarudzić i tak swoje wymarudze - co za marudera ze mnie ![]() po*******ona jestem, wiem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
|
Cytat:
![]() Miciel, no nie ma wyjścia, krnąbrne to to i uparte jak nie-wiem-co ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tru - amen ![]() no na polsacie dikarpio jako dzieciak - film dobry ale on był mega talentem - teraz jest jednymz wielu - ale i tak bym się połasiła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi to wisi i powiewa ![]()
![]() |
#3279 |
|
Dwie strony temu była inna spiewka
![]() I za dwie strony będzie taka sama jak znam życie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
bym rzekła xyz trza juz opracować bo wszystkie plany padną
ja rozumiem z jednej strony no to mój swatkowy był najbliższy Królowej śniegu - która nie szuka tylko ją znajdują - ale to nie jestem an miejscu - a wierz mi mam na swoim "koncie" kilka niecnych manipulacji manipulacja jak nic - po dobroci sie nie da |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko przekazu nie zrozumiałem, że niby Ju "niema" jest ![]() Mnie też ![]() Ale ja dzisiaj czeźwy jako to pacholę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
ja już nie namawiam - skoro to dobra strategia
![]() ![]() kuniec namawiania |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | ||
BAN stały
|
Holender się już wtedy nie odezwał i właśnie dziś mi wysłał mesydż, że miał jakiś problem z internetem czy tam fejsbukiem i nie miał jak się ze mną skontaktować ![]() no cóż, trudno się mówi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
aaaaa wyprodukowałam cud, miód mgiełkę do włosów
![]() przepis oczywiście z wizaz ![]() ![]()
![]() |
#3285 | |
BAN stały
|
Cytat:
Popieram ![]() Nigdy nic nie wiadomo ![]() Do mnie niedawno napisał jakiś koleś na gronie, w sumie tak całkiem z ![]() Jest co najmniej niebanalne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | ||||
BAN stały
|
Żółty śnieg nieelegancko wygląda
![]() ![]()
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na mgiełke nie znasz- bierzesz w proporcjach 1:1 grejfiutowy sok i martini dry - wstrząsasz nie mieszasz i mgiełka gotowa porost włosów że huhu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | |||
Zakorzenienie
|
![]() cudzy komputer ![]() nie rób nam tego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i pytanie mam, chcesz Kingdom edt poznac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | ||||||
Zakorzenienie
|
to znowu ja!
![]() Nie mogłam spać w tej duchocie i wstałam okno otworzyć, choc jeszcze trochę pada ![]() Cytat:
![]() To dlatego tak miaczę, bom z tych tępych ludziów, u których wszelkie zmiany zachodzą w sposób długi, bolesny i upierdliwy ![]() Kuniec z chuopamy i chuciamy na nie wiadomo co, wracam do swojego kokonu pod nazwą "Sama sobie sterem, wiatrem i żeglarzem" ![]() Dobrze mi tam było do wiosny (kiedy to mnie nie wiadomo co wyrwało ![]() ![]() Twardym trza być, sama sobie w życiu poradzę ![]() (przestanie mi odbijać, to i przestanę tak marudzić ![]() ![]() tzn, aktualnej nocy? ![]() Cytat:
![]() ale nawet ni mam gdzie - zostały mi tylko konta na wizażu, fb i nk ![]() a i tak się zastanawiam nad kasacją nk, bo mi się znudziło... tylko kasować mi się nie chce ![]() Cytat:
nic to - kocha, to p ![]() Cytat:
![]() Bo można odczytać co najmniej dwuznacznie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 23:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3290 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I szyćko jasne
||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | ||||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Chyba na czas jakiś musiał będę... magisterkę do kupy trza w końcu sklecić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Lecę się obmyć ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3292 | |
Zakorzenienie
|
nudzisz się
hydrolat aloesowy - 10ml keratyna hydrolizowana- 10 kropel D-pentenol - 1 kropla do psikacza, wstrząsnąc, użyc zewnętrznie, najlepiej na owłosienie ![]() Cytat:
![]() ![]() spac mam iśc, czy co, chyba cin cin spróbuję ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-25 o 00:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
|
![]() Cytat:
![]() I błagam o kciuki, niech ja zdam w końcu na to prawko, ile można? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-25 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama go sobie sklecę ![]() ![]() Panny bywają pokrecone ![]() Tru ![]() ![]() papa ![]()
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
attention attention
Gryx i inni chętni na Kingdom edt proszeni są o podanie adresu do wysyłki na Pw do Flo, pakujemy w sample ![]() cin cin dobre jest ![]()
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
byś nie kusiła bym nie ściała - jesce oblukam go
skreślam się z listy jeeeeeeeeeeeee mam deszcz ale seksi dźwięk nom, ten deszcz to był niczym kochanek pozal sie boze, sekund pinć i po zabawie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-25 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Tru
![]() jak to się dzieje ze Wy najwięcej gadacie po północy? ![]() Idę spać bom zdechła. Rodzina wróciła z wakacji, Szweda żadnego nie przywieźli (ani nawet jego włosów dla Mai ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i rozumiem, że nad Kingdom się zastanawiałaś Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-25 o 00:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie szkoda że nie przywieźli - trzeba trochę ten naród rozruszać, przemieszać, urozmaicić - co się laski same mają do tajgi i tundry an polowania wybierać tylko mi tu nie wyskakiwać z "cudze chwlicie swego nie znacie" fajnie mieli - zazdrosszcze im też bym kciała ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- tak, moge na razie nie znać, na razie dla mnie nie istnieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
przypomnę tylko, że to wycofane jest
![]() ![]() nie, nie namawiam sama unikam wycofywanych zapachów, nie pożądam i nie przepłacam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.