|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
Cytat:
a z okresem mam problemy od 17r.ż i przeszłam już przez miliony gabinetów aż wkońcu trafiłam do endokrynologa, który po 1,5roku leczenia rozłożył rece,bo wyniki były dobre, a okres wciąż szalał i stwierdził że dopóki nie będę chciała zajść w ciąże to nie ma co faszerować mnie lekami. teraz miałam znowu 3miesiące przerwy no i we wrzesniu wybieram się do gina, zobaczymy co powie. Pewnie to co już wiem a mój Tż ma świra na punkcie uważania żebyśmy nie wpadli więc gumki jak najbardziej się sprawdzają. Z tabsami miałam cholerny problem z libido no i napuchłam jak balon:/ Cytat:
Cytat:
Ola a jakie soczewki nosisz? polecam stronke www.szkla.com- mają niższe ceny niż u optyków +sporo promocji i gratisów i odbiór jest w Krk ![]() ostatnio zamówiłam ciba vision aqua miesięczne 6szt.+ płyn 360ml. za 100zł z groszami. i dostałam zestaw podróżny-płyn,opakowanie i luterko ![]() Mjucaczek chyba żadnego tego pokoju bym nie wybrała. Czasem warto poczekac i znaleźć coś naprawdę fajnego, bo ani jedna ani druga opcja nie jest zbyt fajna i widać, że i Tobie nie odpowiada skoro się wahasz. Cytat:
dzięki za podesłanie mi linka do tego forum ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3332 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mnie tusz Clinique nie piecze, a naładowałam sobie dziś na oczy dodatkowo warstwę cieni.
gg22 - może w takim razie chodziło o pocienienie szkieł? Wysoki indeks bądź asferyczność też mogą wywoływać takie objawy. Taniej niż na szkla.com jest w Optilandzie, też krakowska firma
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-08-25 o 10:04 |
|
|
|
#3333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie biorę tabsy bo właśnie mam pco a że przy okazji korzystam z tej formy antykoncepcji ![]() I nawet nie narzekam, gdzieś na początku brania tabsów lekko przytyłam ale ostatnio kilka kg spadło tak samo z siebie i nie wygląda na to, żeby miało wrócic a poza początkowymi bólami głowy więcej skutków ubocznych nie pamiętam.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio prawie zemdlałam jak byłam z pieskiem u weterynarza i jemu pobierali krew, więc mam traumę
|
|
#3334 |
|
Nie depcze krokusów
|
Praca w recepcji klubu fitness w centrum, wymagany komunikatywny angielski
www.fitnessmlyn.pl/praca.php
|
|
#3335 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ineso
W moim mieście krwiodastwo oferuje badania (odpłatne) na choroby przenoszone drogą płciową, może w Krakowie też mają taką ofertę? Wiem, że na Bronowicach robią anonimowe badania HIV, na Dunajewskiego jest poradnia wenerologiczna, gdzie zrobisz komplet badań. A tutaj jakiś wątek dotyczący badań https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206245 Jak gdzieś wyczytałam "badania wenerologiczne można zrobić w każdym laboratorium analiz lekarskich". Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-08-25 o 10:35 |
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- o cholera!!!! i to o 10zł je 1opakowaniu!!!! ![]() dzięki Malla masz wkład w ratowanie mojego budżetu
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zadomowienie
|
Ronnie!!!
ale teraz już też jest raczej do śmiania i podziwinia hahajeszcze syn Roberta (robertson hahaha ) to od niego zaczęłam romans ze snookerem w 2007, jak wygrał Welsh Open i jako, że stałam się jego fanką to w 2008 i trochę w 2009 dużo gorzej grał Cholerko, od 1 września muszę być w Krk, ofert już nie ma, przeglądam i nic, a jak wariatka od rana do nocy szukam na gumtree :/ ja mam za dużo zielonej herbaty, chętnie oddam w dobre ręce za ładny uśmiech ![]() Cytat:
tylko z za lady by mi czubek głowy pewnie wystawał Ax, za sekundę Ci przeleję kasę
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badań hormonalnych nei robil, skończyłam na usg dopochwowym;] skoro i tak na pco nie ma innego leczenia tylko branie tabletek to po co mam się zadręczać myślą "o matko mam pco, 60% bezpłodnych kobiet jest bezpłodnych przez pco, nie będe mieć dzieci" żyję sobie spokojnie, tabsy biorę ze względów antykoncepcyjnych i już ![]() myślę nad odstawieniem bo biorę już ponad 2,5 roku a dzieci przez conajmniej najbliższe 3-4 lata nie planuję i myśl że miałabym brać tabsy przez 6 lat albo więcej mnie przeraża jednak |
|
|
|
|
#3339 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja jednak pogadam dzisiaj z moją ginią bo idę na wizytę ![]() bo moja babka twierdzi że zamiast przerwy w tabletkach można zastosowac zmianę tabletek na inne, w sumie inna lekarka mojej przyjaciółki powiedziała jej tak samo |
|
|
|
|
#3341 |
|
Matka Smoka
|
W szkla.com zrobili dopłatę za odbiór własny - 5zł
Wczoraj zamawiałam. Jak ktoś się chce dołączyc do zamowienia to pewnie mogę je jeszcze wyedytować. Mam 8% zniżki.Dzięki za namiary na te badania. W sumie to nawet nie wiem jakie te wen. powinno się zrobić? To jast jakiś pakiet czy jedno badanie? Przez to, że nie wiem jak to się zwie nie mogę na necie znaleźć... |
|
|
|
#3342 | ||
|
|
Cytat:
Ja mam już 5 rodzaj tabletek, po jednych miałam niesamowite migreny, a teraz jest ok No jeden minus- przepisywał mi coraz droższe tabsy, póki nie muszę sama za nie płacić, jest ok A rodzice na zdrowiu nie będą oszczędzać ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
HBs Ag (antygen) 18,00 zł HIV Ab (przeciwciała) 20,00 zł HCV Ab (przeciwciała) 25,00 zł HBs Ab (przeciwciała ilościowo) 25,00 zł Odczyn kiłowy USR 4,00 zł Ale czytałam, że można sobie pakiet zamówić w Krakowie i to już kwestia ok. 200 zł. |
||
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde szukam pracy i nic można doła złapać...dobrze że chociaż prace mam, ale chcę już ją zmienić. I wysyłam i wysyłam i wciąż cisza. A ofert też wcale za wiele nie ma, albo mają niewiadomo jakie wymagania.ehhh....zły dzień mam dzisiaj
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam na rozmowie o pracę i trzymać kciuki, bo praca super!
Akurat związana z tym, co ukończyłam na studiach i co kocham - reklamą
|
#3345 | |
|
Nie depcze krokusów
|
nie ma za co
Cytat:
trust - trzymamy! Kiedy będziesz coś wiedziała?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
trust, trzymamy kciuki
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak działa dyżur okulistyczny?
|
|
#3349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki
![]() Cytat:
ja używam właśnie pierwszego opakowania hydrolatu z kwiatu kocanki ze względu na cerę naczynkową. Jako tonik, czasem dolewam do maseczki. I jestem oczarowana do zapachu się przyzwyczaiłam i już go lubię. Świetnie łagodzi buźkę, już się tak nie czerwienię. Jak mnie co użre to też traktuję to kocanką i znika na następny dzień.Co do oczarowego to dopiero chcę wypróbować ![]() Cytat:
Najprawdopodobniej do Evry wrócę, bo chciałabym spokojnie studia skończyć, aczkolwiek żal trochę będzie mi się pożegnać z moim obecnym libido nie żebym narzekała, ale faktycznie mam jeszcze większy temperament..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
MIEJSCE W POKOJU DO WYNAJĘCIA!!! Jeśli ktoś byłby chętny - okolice ronda grzegórzeckiego, 2 pokojowe mieszkanie. Nie znam ceny ale mogę przesłać nr telefonu do dziewczyn które tam obecnie mieszkają.
|
|
|
|
#3351 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niestety, jestem za stara na mieszkanie z kimś w jednym pokoju
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem tu kilka dni, ale już uwielbiam ten wątek. Tutaj jest wszystko
Milion informacji, gdzie mieszkać, gdzie pracować, gdzie kupować... Informacja krakowska
|
#3353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie chcę zamieniac tabletek z których jestem zadowolona, wiec na razie wszystko zostaje tak jak do tej pory.Cytat:
Cytat:
![]() obżarłam się czekoladkami jeszcze trochę posiedzę w domu i pożegnam się z zadowalającą sylwetką
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shir ja już wsiąkłam w ten wątek dawno temu
|
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reklama, PR to jest to co bym chciała ale zaczynam być w desperacji i wysyłam niemal na każdą zadowalającą ofertę.jaką uczelnie skończyłas? masz doświadczenie w reklamie? dzięki ![]() uciekam na dzis.miłego dnia kobietki
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Ja z Kęt.
![]() Mallo droga i cała reszto. Mam do wynajęcia dwa umeblowane pokoje, jeden mniejszy, drugi duży z balkonem. Mieszkanie znajduje się na osiedlu strzeżonym dokładnie naprzeciw przystanku Armii Krajowej I
|
|
#3357 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jakie koszty?
|
|
#3358 |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli uda się wynająć oba pokoje, całościowo wyjdzie 600-650 zł z groszami od osoby. Za czynsz płacimy 3000 zł, w mieszkaniu są cztery pokoje, duża kuchnia i dwie łazienki.
|
|
#3359 |
|
BAN stały
|
Moja babcia ma do wynajęcia całe duże mieszkanie jednopokojowe na ul. Friedleina (niedaleko Kleparza) z dużą kuchnią i cudnym zielonym zamkniętym podwórkiem. Koszt z tego co wiem to 1200 zł + opłaty. Sama bym się tam wprowadziła, gdyby nie to, że teraz mam 5 min autem do pracy...
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam AGH na kierunku Socjologia: multimedia i komunikacja społeczna i tam miałam zajęcia z pr, reklamy i promocji, retoryki, etc. Doświadczenia w reklamie niestety nie mam póki co, ale za to jestem biegła w obróbce graficznej, photoshopa mam w małym paluszku ![]() O proszę jaki ten świat mały Wadowice - Andrychów - Kęty, prawie jak trójkąt bermudzki
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Mimo że moja pierwsza wizyta u gina skończyła się lekką depresją - dowiedziałam się tak prosto z mostu że mam torbiele, źle zbudowane jajniki, wszystko jest nie tak jak powinno i w ogóle to będę miała problemy z zajściem w ciąże... mimo że miałam wtedy jakieś 17-18lat i nie planuję dziecka przez najbliższe 10 to było to dla mnie strasznie przykre...
mozecie kogos polecic?

a potem dostaczę do kadr cudne zaświadczenie że nie umrę im przy biurku 

można doła złapać...dobrze że chociaż prace mam, ale chcę już ją zmienić. I wysyłam i wysyłam i wciąż cisza. A ofert też wcale za wiele nie ma, albo mają niewiadomo jakie wymagania.ehhh....zły dzień mam dzisiaj