Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 10:01   #3331
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)

Cytat:
Napisane przez minka007 Pokaż wiadomość
ale ja nie biorę tabletek po to żeby mieć większe cycki! tylko gdy masz normalnie okres co 3 miesiące to tabletki są koniecznością. Jakoś nie jestem przekonana do stosowania jedynie gumek, tym bardziej jeśli mieszka się z TZ na stałe. Nie wspominając już o ilości zużytych testów ciążowych Mimo że moja pierwsza wizyta u gina skończyła się lekką depresją - dowiedziałam się tak prosto z mostu że mam torbiele, źle zbudowane jajniki, wszystko jest nie tak jak powinno i w ogóle to będę miała problemy z zajściem w ciąże... mimo że miałam wtedy jakieś 17-18lat i nie planuję dziecka przez najbliższe 10 to było to dla mnie strasznie przykre...

ale się smętnie zrobiło

ja tydzień temu się dowiedziałam ze mam astygmatyzm mimo że chodzę do różnych okulistów od 5 roku życia i żaden tego nie wykrył. fakt-podłogę miałam pod nosem a ściany się zwężały ale teraz wreszcie widzę co czytam
astygmatyzmu nie mam,bo miałam badania u 2 lekarzy, a poza tym kolega pracuje w salonie optycznym na jakimś nowoczesnym sprzęcie i tez orzekł, że astygmatyzmu brak. mam normalne szkła i widze dobrze.

a z okresem mam problemy od 17r.ż i przeszłam już przez miliony gabinetów aż wkońcu trafiłam do endokrynologa, który po 1,5roku leczenia rozłożył rece,bo wyniki były dobre, a okres wciąż szalał i stwierdził że dopóki nie będę chciała zajść w ciąże to nie ma co faszerować mnie lekami.
teraz miałam znowu 3miesiące przerwy no i we wrzesniu wybieram się do gina, zobaczymy co powie. Pewnie to co już wiem
a mój Tż ma świra na punkcie uważania żebyśmy nie wpadli więc gumki jak najbardziej się sprawdzają. Z tabsami miałam cholerny problem z libido no i napuchłam jak balon:/

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
widze ze ktoras z was, tak samo jak ja, przy dzialaniu z gumkami wiecznie widzi siebie w ciazy ;P
zatem obecnie szukam lekarza (no dobra...lekarki ), ktora mnie dokladnie przeswietli, zrobi wszystkie badania i na ich podstawie dopiero przepisze pasujace mi tabletki mozecie kogos polecic?

ale jakby mi cycki urosly od tabletek to sie nie obraze
jak już któraś z dziewczyn pisała na Urzędniczej gabinet prywatny OVUM- ja chodze do dr. Kisielewskiej i jest bardzo sympatyczna.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ale ja mam okulary i soczewki, a do tego stan zapalny w oku i po to mi lekarz

O, to zaraz poszukam jakichś namiarów Rozumiem, że to nie jest lekarz prywatny?

EDIT: nie mogę nic znaleźć :/ Jakbyś miała jakiś nr telefonu czy coś to byłabym wdzięczna
no własnie niestety jest prywatny:/ ale płaciłam do 50zł za wizyte. na olszańskiej 5 w centrum medycyny pracy, (012) 68-30-615
Ola a jakie soczewki nosisz? polecam stronke www.szkla.com- mają niższe ceny niż u optyków +sporo promocji i gratisów i odbiór jest w Krk
ostatnio zamówiłam ciba vision aqua miesięczne 6szt.+ płyn 360ml. za 100zł z groszami. i dostałam zestaw podróżny-płyn,opakowanie i luterko

Mjucaczek chyba żadnego tego pokoju bym nie wybrała. Czasem warto poczekac i znaleźć coś naprawdę fajnego, bo ani jedna ani druga opcja nie jest zbyt fajna i widać, że i Tobie nie odpowiada skoro się wahasz.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Czeeeeść baby!

GG - pytałaś na tamtym wątku o spotkania. Otóż jest kilka wizażanek które się pojawiają częściej niż rzadziej (Lalaith, Malla), i są takie, które się pojawiają okazyjniej (ja, Ineso) (chociaż ja chcę aspirować do tej pierwszej grupy ). Często przychodzą nowe dziewczyny i wsiąkają A skarbonka to to takie szklane, spore, gdzie się wrzuca pieniążki na odbudowę Krakowa, czy coś? Po tej samej stronie co obalona głowa, tylko bardziej w stronę środka rynku
fakt.
dzięki za podesłanie mi linka do tego forum

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Jesteś przypadkiem z Wadowic? :O Bo ja mieszkam w Andrychowie

Jest taka jedna klinika chyba na Salwatorze, robią tam badania anonimowo i chyba jak się poczeka to za darmo, ale tego pewna nie jestem, a jeśli płatne to coś 45-60zł... Ale jak sprawdzałam to było trochę czasu temu.
jest też laboratorium analizy na św. Katarzyny 5-cena to ok.40-50 zł jak dobrze pamiętam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 10:02   #3332
Malla
Nie depcze krokusów

Mnie tusz Clinique nie piecze, a naładowałam sobie dziś na oczy dodatkowo warstwę cieni.

gg22 - może w takim razie chodziło o pocienienie szkieł? Wysoki indeks bądź asferyczność też mogą wywoływać takie objawy.

Taniej niż na szkla.com jest w Optilandzie, też krakowska firma

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2010-08-25 o 10:04
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 10:11   #3333
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
spokojnie życie to ja właśnie mam z tabletkami, moja psychika nie cierpi i nie mam wyimaginowanych ciąży dzięki tabsom no ale coś za coś, postanowione na 95% że przerwa bedzie, akurat na rocznicę na początku stycznia może powrócę do tabsów
Ja biorę już tabsy 3 rok i nie narzekam. Hula Ty pisałaś, że masz podejrzenie pco? A zrobiłaś badania?
Aktualnie biorę tabsy bo właśnie mam pco a że przy okazji korzystam z tej formy antykoncepcji
I nawet nie narzekam, gdzieś na początku brania tabsów lekko przytyłam ale ostatnio kilka kg spadło tak samo z siebie i nie wygląda na to, żeby miało wrócic a poza początkowymi bólami głowy więcej skutków ubocznych nie pamiętam.

Cytat:
Napisane przez minka007 Pokaż wiadomość
OVUM na ul. Urzędniczej (już coś pisałyśmy tu o tym)
znam dr Kisielewską i dr Kulę i obydwie są bardzo fajne
Ja tam chodze do dr Sprigwald i też mogę polecic

Cytat:
chyba ójdę do tego gabinetu na urzedniczej w którym już raz byłam u lekarki i który się tutaj w rozmowach przewijał

chyba że możecie mi polecić coś innego?
ja chodzę tylko tam więc nie mam specjalnie porównania

Cytat:
wysłałąm właśnie cv do multikina i cinema city

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
jeny, obyło się bez kłucia, pielęgniarka uznała moje badania z zeszłego roku, tylko że na 13.40 musze iść do doktora a potem dostaczę do kadr cudne zaświadczenie że nie umrę im przy biurku
oj nie lubię kłucia więc bym się cieszyła jakby mi się upiekło

ostatnio prawie zemdlałam jak byłam z pieskiem u weterynarza i jemu pobierali krew, więc mam traumę

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 10:20   #3334
Malla
Nie depcze krokusów

Praca w recepcji klubu fitness w centrum, wymagany komunikatywny angielski
www.fitnessmlyn.pl/praca.php
Stary 2010-08-25, 10:32   #3335
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Ineso
W moim mieście krwiodastwo oferuje badania (odpłatne) na choroby przenoszone drogą płciową, może w Krakowie też mają taką ofertę?

Wiem, że na Bronowicach robią anonimowe badania HIV, na Dunajewskiego jest poradnia wenerologiczna, gdzie zrobisz komplet badań. A tutaj jakiś wątek dotyczący badań https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206245

Jak gdzieś wyczytałam "badania wenerologiczne można zrobić w każdym laboratorium analiz lekarskich".

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2010-08-25 o 10:35
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 10:49   #3336
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mnie tusz Clinique nie piecze, a naładowałam sobie dziś na oczy dodatkowo warstwę cieni.

gg22 - może w takim razie chodziło o pocienienie szkieł? Wysoki indeks bądź asferyczność też mogą wywoływać takie objawy.

Taniej niż na szkla.com jest w Optilandzie, też krakowska firma
oooo o tym nie wiedziałam ale napewno zajrze

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

o cholera!!!! i to o 10zł je 1opakowaniu!!!!

dzięki Malla masz wkład w ratowanie mojego budżetu
.
Stary 2010-08-25, 10:52   #3337
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Ooo, i ja też kocham snookera! Sullivan
Ronnie!!! a moją miłością, niczym dla innych jest Beckham czy krystyna ronaldo - Mark Selby ale teraz już też jest raczej do śmiania i podziwinia haha
jeszcze syn Roberta (robertson hahaha ) to od niego zaczęłam romans ze snookerem w 2007, jak wygrał Welsh Open i jako, że stałam się jego fanką to w 2008 i trochę w 2009 dużo gorzej grał ostatnio nie miałam tv w Krk i w ogóle mniej czasu by oglądać - wygrał Mistrzostwa Świata w maju
Cholerko, od 1 września muszę być w Krk, ofert już nie ma, przeglądam i nic, a jak wariatka od rana do nocy szukam na gumtree :/
ja mam za dużo zielonej herbaty, chętnie oddam w dobre ręce za ładny uśmiech

Cytat:
Praca w recepcji klubu fitness w centrum, wymagany komunikatywny angielski
www.fitnessmlyn.pl/praca.php
szkoda, że nie szukam czegoś na stałe, raczej wymagania spełniam, fce z ang chyba wystarczy tylko z za lady by mi czubek głowy pewnie wystawał
Ax, za sekundę Ci przeleję kasę
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 10:55   #3338
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja biorę już tabsy 3 rok i nie narzekam. Hula Ty pisałaś, że masz podejrzenie pco? A zrobiłaś badania?
Aktualnie biorę tabsy bo właśnie mam pco a że przy okazji korzystam z tej formy antykoncepcji
I nawet nie narzekam, gdzieś na początku brania tabsów lekko przytyłam ale ostatnio kilka kg spadło tak samo z siebie i nie wygląda na to, żeby miało wrócic a poza początkowymi bólami głowy więcej skutków ubocznych nie pamiętam.

badań hormonalnych nei robil, skończyłam na usg dopochwowym;]

skoro i tak na pco nie ma innego leczenia tylko branie tabletek to po co mam się zadręczać myślą "o matko mam pco, 60% bezpłodnych kobiet jest bezpłodnych przez pco, nie będe mieć dzieci"
żyję sobie spokojnie, tabsy biorę ze względów antykoncepcyjnych i już

myślę nad odstawieniem bo biorę już ponad 2,5 roku a dzieci przez conajmniej najbliższe 3-4 lata nie planuję i myśl że miałabym brać tabsy przez 6 lat albo więcej mnie przeraża jednak
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:03   #3339
ecrulo

Cytat:
badań hormonalnych nei robil, skończyłam na usg dopochwowym;]

skoro i tak na pco nie ma innego leczenia tylko branie tabletek to po co mam się zadręczać myślą "o matko mam pco, 60% bezpłodnych kobiet jest bezpłodnych przez pco, nie będe mieć dzieci"
żyję sobie spokojnie, tabsy biorę ze względów antykoncepcyjnych i już

myślę nad odstawieniem bo biorę już ponad 2,5 roku a dzieci przez conajmniej najbliższe 3-4 lata nie planuję i myśl że miałabym brać tabsy przez 6 lat albo więcej mnie przeraża jednak
Mam PCO i biorę tabsy już 7 lat, zaczynam niebawem 8 rok, jakieś 4-5 lat nie miałam w ogóle robionej przerwy, zaraz po laparoskopii tabletki biorę ciągiem, wczoraj byłam na kontrolnej i jeden jajnik czysty a drugi 2-3 pęcherzyki, więc opłacało się

Stary 2010-08-25, 11:07   #3340
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Mam PCO i biorę tabsy już 7 lat, zaczynam niebawem 8 rok, jakieś 4-5 lat nie miałam w ogóle robionej przerwy, zaraz po laparoskopii tabletki biorę ciągiem, wczoraj byłam na kontrolnej i jeden jajnik czysty a drugi 2-3 pęcherzyki, więc opłacało się

to ja jednak pogadam dzisiaj z moją ginią bo idę na wizytę

bo moja babka twierdzi że zamiast przerwy w tabletkach można zastosowac zmianę tabletek na inne, w sumie inna lekarka mojej przyjaciółki powiedziała jej tak samo
Stary 2010-08-25, 11:11   #3341
Ineso
Matka Smoka

W szkla.com zrobili dopłatę za odbiór własny - 5zł Wczoraj zamawiałam. Jak ktoś się chce dołączyc do zamowienia to pewnie mogę je jeszcze wyedytować. Mam 8% zniżki.

Dzięki za namiary na te badania. W sumie to nawet nie wiem jakie te wen. powinno się zrobić? To jast jakiś pakiet czy jedno badanie? Przez to, że nie wiem jak to się zwie nie mogę na necie znaleźć...
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:16   #3342
ecrulo

Cytat:
to ja jednak pogadam dzisiaj z moją ginią bo idę na wizytę

bo moja babka twierdzi że zamiast przerwy w tabletkach można zastosowac zmianę tabletek na inne, w sumie inna lekarka mojej przyjaciółki powiedziała jej tak samo
To prawda, też tak słyszałam, a nawet dowodem na to jestem, więc porozmawiaj Ja mam już 5 rodzaj tabletek, po jednych miałam niesamowite migreny, a teraz jest ok No jeden minus- przepisywał mi coraz droższe tabsy, póki nie muszę sama za nie płacić, jest ok A rodzice na zdrowiu nie będą oszczędzać

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
W szkla.com zrobili dopłatę za odbiór własny - 5zł Wczoraj zamawiałam. Jak ktoś się chce dołączyc do zamowienia to pewnie mogę je jeszcze wyedytować. Mam 8% zniżki.

Dzięki za namiary na te badania. W sumie to nawet nie wiem jakie te wen. powinno się zrobić? To jast jakiś pakiet czy jedno badanie? Przez to, że nie wiem jak to się zwie nie mogę na necie znaleźć...
Na stronie mojego krwiodastwa jest to w tabelce "wirusologia" i za każde badanie płaci się osobno:

HBs Ag (antygen) 18,00 zł
HIV Ab (przeciwciała) 20,00 zł
HCV Ab (przeciwciała) 25,00 zł
HBs Ab (przeciwciała ilościowo) 25,00 zł
Odczyn kiłowy USR 4,00 zł

Ale czytałam, że można sobie pakiet zamówić w Krakowie i to już kwestia ok. 200 zł.

Stary 2010-08-25, 11:23   #3343
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

własnie mnie to dziwi, ale ta dopłata jest chyba tylko w przypadku odbioru na batorego. ale 10zł różnicy+ 5zł za odbiór to dużo, więc jednak te szkla.com nie wypadają tak atrakcyjnie.

kurde szukam pracy i nic można doła złapać...dobrze że chociaż prace mam, ale chcę już ją zmienić. I wysyłam i wysyłam i wciąż cisza. A ofert też wcale za wiele nie ma, albo mają niewiadomo jakie wymagania.ehhh....zły dzień mam dzisiaj
.
Stary 2010-08-25, 11:42   #3344
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Dziewczyny byłam na rozmowie o pracę i trzymać kciuki, bo praca super! Akurat związana z tym, co ukończyłam na studiach i co kocham - reklamą

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 11:46   #3345
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
dzięki Malla masz wkład w ratowanie mojego budżetu
nie ma za co

Cytat:
Porażka :/ Punkt na Batorego jest malutki, ale dobrze wyposażony, więc można spróbować kupić na miejscu, tylko do programu lojalnościowego nie będzie się liczyło.

trust - trzymamy! Kiedy będziesz coś wiedziała?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 11:51   #3346
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
trust - trzymamy! Kiedy będziesz coś wiedziała?
Do piątku się dowiem

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2010-08-25, 12:01   #3347
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

trust, trzymamy kciuki

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:03   #3348
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny byłam na rozmowie o pracę i trzymać kciuki, bo praca super! Akurat związana z tym, co ukończyłam na studiach i co kocham - reklamą

Dziewczyny, jak działa dyżur okulistyczny?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:03   #3349
Melka88
Zakorzenienie

Cześć, kobietki

Cytat:
Mellka weź no coś więcej powiedz o tych hydrolatach, ja się tak czaje i czaje też właśnie na kocankowy i oczarowy. w ogóle podczytuje wizaż i BU ale nie mogę się na nic zdecydować bo każdy specyfik wydaje mi się fajny i niezbędny
Powiem Ci tak ja używam właśnie pierwszego opakowania hydrolatu z kwiatu kocanki ze względu na cerę naczynkową. Jako tonik, czasem dolewam do maseczki. I jestem oczarowana do zapachu się przyzwyczaiłam i już go lubię. Świetnie łagodzi buźkę, już się tak nie czerwienię. Jak mnie co użre to też traktuję to kocanką i znika na następny dzień.

Co do oczarowego to dopiero chcę wypróbować

Cytat:
czemu odstawiłaś hormony?

pytam bo sama sie zastanawiam nad jakąś przerwą... biorę już 2,5 rok i nie chce jeszcze miec dziecka a tak się zastanawiam czy branie np. 6 lat ciągle bez przerwy nie zrobi mi krzywdy bo co lekarz to opinia na temat przerw;/
Zmieniłam ginekologa, właśnie na dr Kisielewską z Ovum. I to ona mi poradziła, żeby zrobić przerwę, zwłaszcza, że kleiłam Evrę od ponad 3 lat. Powiedziała, że wie, że opinie są różne, ale jeśli kiedyś chcę mieć dziecko, to ona na moim miejscu zrobiła by przerwę, żeby zobaczyć, czy organizm sam podejmie się pracy. No i powiem Ci, że nie żałuję. Uspokoiłam się, bo pierwszy okres miałam w takim czasie, jakbym nadal kleiła plastry, a drugi cykl teraz trwał dokładnie tyle, ile przed Evrą. Więc się pozbierałam raczej. Nawet schudłam parę kg bez wyrzeczeń. Buzię mi wysypało trochę, ale bałam się, że będzie gorzej.

Najprawdopodobniej do Evry wrócę, bo chciałabym spokojnie studia skończyć, aczkolwiek żal trochę będzie mi się pożegnać z moim obecnym libido nie żebym narzekała, ale faktycznie mam jeszcze większy temperament..
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:10   #3350
minka007
Raczkowanie

GG do minka007

MIEJSCE W POKOJU DO WYNAJĘCIA!!! Jeśli ktoś byłby chętny - okolice ronda grzegórzeckiego, 2 pokojowe mieszkanie. Nie znam ceny ale mogę przesłać nr telefonu do dziewczyn które tam obecnie mieszkają.

wypożyczę
minka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:13   #3351
Malla
Nie depcze krokusów

Niestety, jestem za stara na mieszkanie z kimś w jednym pokoju
Stary 2010-08-25, 12:14   #3352
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Dziewczyny, jestem tu kilka dni, ale już uwielbiam ten wątek. Tutaj jest wszystko Milion informacji, gdzie mieszkać, gdzie pracować, gdzie kupować... Informacja krakowska dla Was

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:22   #3353
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Ja, że mam pco dowiedziałam się właśnie przy okazji przerwy w tabsach bo pierwsze opakowanie tabletek gin do którego poszłam przepisał mi na ładne oczy ale nie chcę zamieniac tabletek z których jestem zadowolona, wiec na razie wszystko zostaje tak jak do tej pory.

Cytat:
kurde szukam pracy i nic można doła złapać...dobrze że chociaż prace mam, ale chcę już ją zmienić. I wysyłam i wysyłam i wciąż cisza. A ofert też wcale za wiele nie ma, albo mają niewiadomo jakie wymagania.ehhh....zły dzień mam dzisiaj
Nie łam się trzeba byc dobrej myśli i się nie poddawac.

Cytat:
kciuki zaciśnięte

obżarłam się czekoladkami jeszcze trochę posiedzę w domu i pożegnam się z zadowalającą sylwetką

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 12:28   #3354
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem tu kilka dni, ale już uwielbiam ten wątek. Tutaj jest wszystko Milion informacji, gdzie mieszkać, gdzie pracować, gdzie kupować... Informacja krakowska dla Was

Shir ja już wsiąkłam w ten wątek dawno temu
Stary 2010-08-25, 12:34   #3355
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę i oczywiście mocno 3mam kciuki. a powiesz coś więcej? reklama, PR to jest to co bym chciała ale zaczynam być w desperacji i wysyłam niemal na każdą zadowalającą ofertę.
jaką uczelnie skończyłas? masz doświadczenie w reklamie?

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Nie łam się trzeba byc dobrej myśli i się nie poddawac.
dzięki

uciekam na dzis.miłego dnia kobietki
.
Stary 2010-08-25, 12:45   #3356
cat.
Rozeznanie

Cytat:
Jesteś przypadkiem z Wadowic? :O Bo ja mieszkam w Andrychowie
Ja z Kęt.

Cytat:
Niestety, jestem za stara na mieszkanie z kimś w jednym pokoju
Mallo droga i cała reszto. Mam do wynajęcia dwa umeblowane pokoje, jeden mniejszy, drugi duży z balkonem. Mieszkanie znajduje się na osiedlu strzeżonym dokładnie naprzeciw przystanku Armii Krajowej I

Kot jest zaopatrzony w certyfikat, którego posiadanie, w przypadku kota, zupełnie niczego nie gwarantuje.

...a tak właściwie, to po co Państwu kot?
cat. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 12:47   #3357
Malla
Nie depcze krokusów

Jakie koszty?

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 12:54   #3358
cat.
Rozeznanie

Cytat:
Jakie koszty?
Jeżeli uda się wynająć oba pokoje, całościowo wyjdzie 600-650 zł z groszami od osoby. Za czynsz płacimy 3000 zł, w mieszkaniu są cztery pokoje, duża kuchnia i dwie łazienki.

Kot jest zaopatrzony w certyfikat, którego posiadanie, w przypadku kota, zupełnie niczego nie gwarantuje.

...a tak właściwie, to po co Państwu kot?
cat. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 13:10   #3359
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Moja babcia ma do wynajęcia całe duże mieszkanie jednopokojowe na ul. Friedleina (niedaleko Kleparza) z dużą kuchnią i cudnym zielonym zamkniętym podwórkiem. Koszt z tego co wiem to 1200 zł + opłaty. Sama bym się tam wprowadziła, gdyby nie to, że teraz mam 5 min autem do pracy...
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 13:10   #3360
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
zazdroszczę i oczywiście mocno 3mam kciuki. a powiesz coś więcej? reklama, PR to jest to co bym chciała ale zaczynam być w desperacji i wysyłam niemal na każdą zadowalającą ofertę.
jaką uczelnie skończyłas? masz doświadczenie w reklamie?
Ogółem jest to firma, która produkuje osprzęt elektroinstalacyjny, ale potrzebują osoby, która zajmie się pr i reklamą, a przy okazji poradzi sobie z obróbką graficzną zdjęć do katalogów i pozycjonowaniem ich w przypadku produkcji rzeczonych katalogów. Taka praca z wizerunkiem firmy w mediach, prasie i na targach.

Skończyłam AGH na kierunku Socjologia: multimedia i komunikacja społeczna i tam miałam zajęcia z pr, reklamy i promocji, retoryki, etc. Doświadczenia w reklamie niestety nie mam póki co, ale za to jestem biegła w obróbce graficznej, photoshopa mam w małym paluszku

Cytat:
Napisane przez cat. Pokaż wiadomość
Ja z Kęt.
O proszę jaki ten świat mały Wadowice - Andrychów - Kęty, prawie jak trójkąt bermudzki

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości