|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
dziękuję za szybkie odp
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21588756]Nie będzie jej w Polsce.[/QUOTE] ehhh , no nic wyszło jak zawsze , szkodaaa ![]() Cytat:
|
|
#4502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnei też na opakowaniu jest napisane myć 3 razy dziennie po 2 minuty w tydzień rozjaśnienie o 1 ton a już za nie całe 2 tygodnie mamy dawać recenzje nie wiem czy ten 1 to zauważę chyba będę fotografować sobie szkiety
|
||
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mialyscie moze stycznosc z kosmetykami Smashbox? Ja sie na nie napalilam i zamowilam sobie dwa mini blyszczyki i cienie potrojne, juz nie moge sie doczekac, az przyjda
![]() Nazwy blyszczykow: Happy Hour, After Hours Cienie: Celeb Sigh
|
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie obwiniaj się tak, może się jeszcze wszystko dobrze ułoży |
||
|
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania może wszystko się jeszcze ułoży , każdy prawie się kłóci , ma odmienne zdanie co do niektórych spraw itp. ja też z moim mężem się kłócę o bzdury , może nie wszystko stracone a z innej beczki zrobiłam sobie tatuaż, na stopie skorpiona |
|
|
|
|
#4506 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pokażesz? ![]() Eh ale jestem zakręcona dziś, zaczynam po kilka rzeczy naraz i nie mogę się skupić na niczym. Np. teraz zaczęłam pisać posta, wstałam i poszłam włączyć pranie, wyjęłam tylko płyny i nawet nie nalałam gdzie trzeba, poszłam do lodówki po jogurt. Trzeba się ogarnąć, post prawie gotowy, idę to pranie wstawić. A jogurt się zjada.
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
oj Aniu, przykro mi.chociaż powiem ci że z twoich opisów wynikało że nie jesteś z nim do końca szczęśliwa.czasami lepiej sie rozstać niż ciągnąć nieudany związek.w sumie szkoda 4 lat,ale podejrzewam ze szybko znajdziesz sobie kogoś lepszego.głowa do góry i prosze mi sie nie smucic.
wiecie ,byłam dzis na zakupach i szukałam stanika.po raz kolejny utwierdziłam sięw przekonaniu żeby otwierać sklep z bielizną i pomagac w jej dobieraniu.na 7 sklepów tylko w jednym znalazłam jedną ładną sztukę 70E.był ładny i kupiłam sobie do tego stringi.kolor capuccino z domieszką brudnego różu.panie w sklepie najwięcej mają 75B i usilnie starały się namówić mnie na ten rozmiar.to nic że stanik źle leży,ma za małe miski, one mają racje... po ślubie rozglądne się za tym jak dostać dotację z UE na własną firmę. aaa zapomnialam powiedziec ze w jednym sklepie było sporo nietypowych rozmiarów,ale tak brzydkie i drogie że lepiej by było już chodzić bez.wielkie białe albo czarne namioty.
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
A fota to gdzie?
|
|
|
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak będę myć 3 razy dziennie nie widzę sensu dodawania recenzji po niespełna 2 tygodniach Cytat:
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
czasami jak mi daja zły rozmiar stanika to mam ochote ich zapytac czy w za dużych albo za małych butach lubią chodzic.
kurcze,tż juz 2 tydzien z rzędu pracuje na noce.w dzien mnie nie ma bo mam albo lekcje albo siedze w czytelni i tak się mijamy.chciałabym w koncu wieczorem miec go w domu,albo isc z nim na spacer puki jest ładnie a tu pupa...
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Zetafon-ja dzięki Wizażowi odkryłam,że nosze zły rozmiar ,niestety w mojej małej mieścinie nie ma chyba profesjonalnego dobierania,byłam w 1 takim sklepie który polecany na wizażu ale nie było nic dobrego,przynajmniej w cenie do 200zł...Też mnie denerwuje jak widzę ,że wystaje mi wszystko po bokach a babka mi wmawia ,że jest idealnie..Myślę o zamówieniu przez internet sugerując się rozmiarem który mi wyjdzie po obliczeniu w tych specjalnych programach które obliczają rozmiar,bo w stacjonarnych nie spotkałam np miseczki DD a taka mi chyba wyszła z tego co pamiętam.
To by był świetny pomysł z tym sklepem ![]() Dziewczyny dziękuję za pocieszenie Musze jakoś sobie poradzić .
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
pokaż
![]() Cytat:
A ja mam 75F! To już w ogóle kosmos Białe namioty ..matulu...toć to mój koszmar z lat dojrzewania..gdzie nawet ładnych staników w rozmiarze C i D nie było ......................... .. ale mam migrenę...umieram..nie widzę na oczy... idę położyć sobie mokrą szmatę na głowę
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu po pierwsze to nigdy nie jest wina jednej ze stron a po drugie z tego co pisałaś wynikało że macie różne temperamenty, różne podejście na temat spędzania wolnego czasu a tak na dłuższą metę nie da się żyć.
Nie we wszystkich rozmiarówkach jest DD. Jak nie ma to trzeba brać E. I pocieszę Cię że nie tylko w małych miastach tak jest bo ja mieszkając w dużej aglomeracji nie jestem w stanie kupić ładnego stanika w dobrym rozmiarze i sensownej cenie.
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dieta biustu mi na szczęście nie zabrała, zostało 70F Biedulka
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
70g?
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałm płytki )
Sabbatha, Orlica: czy te płytki mają folię ochronną? Nie znalazłam jej na płytce, a wzorki się nie odbijają - lakier usuwa się też rowków i stempelek jest czysty po odcisnięciu ![]() Edycja: już znalazłam sposób: do płytek konada musze uzywać zdrapki, bo wzorki są płycej wygrawerowane niż w płytkach Essence i karta zbiera za dużo lakieru. Ł. się znowu odezwał dzisiaj. Tak czuję, że to rzeczywiście chodzi o to wesele kolegi w tą sobotę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-25 o 12:51 |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z koshatką.w krakowie niby tez duzo sklepów z bielizną ale zeby coś znaleźć to tak jak mówiłam musialam zejsc jedną galerię i 7 sklepów na innych ulicach.wszędzie to samo 75B.dobrze że powoli polskie firmy biorą się za produkcję miseczek wiekszych niz D.jak byłam w Kanadzie to były wszelkie możliwe rozmiary,a na dodatek ładne.
może na początek otworzyłabym sklep internetowy.towaru w polsce raczej bym nie kupiła,ale moze jakby sprowadzac z UK? byłam dzis strasznie zła rano bo tż po raz kolejny miał stłuczkę.dopiero 2 tyg temu odebralismy auto od lakiernika i znowu...wrrrr...strasznie sie na niego wsciekłam i mu powiedzialam żeby przesiadł się na hulajnogę.mialam zamiar jeszcze zapytac gdzie kupił prawko bo az mi sie nie chce wierzyc ze zdał je normalnie.ogolnie sie na mnie wkurzyl,powiedzial ze ,,można zawsze liczyć na moje >>wsparcie<<" i że jestem okropna.no dobra,jestem okropna,ale kto by nie był jakby 2 tyg temu wydał na lakiernika 1700zł by za chwile rozp***ć auto na nowo.
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Jak E przymierzałam to był za duży ,tak mi się wydawało.nosze teraz 75 C albo B czasem,chociaż jak przytyłam trochę to już C wypełniam bo wcześniej tak nie do końca.No ale wystają mi "bułeczki wszedzie" wiec nie jst to mój idealny rozmiar
|
#4520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakbyś miała jakieś ładniutkie 75F to ja zostanę twoją 1 klientką! Się nic a nic nie dziwię, należało Mu się...i wcale nie jesteś nie dobra! 1700zł to niekiedy cała pensja a On to zmarnował w 2 tyg. i dobrze mu powiedziałaś!
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
edyta fajny wzór, tylko dla mnie troszke duży.bolało??
ufff...skonczylam kolejny rozdzial pracy mgr.został mi do poprawki jeden,ale to w zasadzie tylko kolejnosc różnych atrakcji musze zmienic.ostatni rozdział bedzie najgorszy bo nie ma do niego materialów innych niz w internecie.jak ja bym juz chciala mieć to z głowy...
|
#4524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pierwsze słowa jakie wyszly z moich ust gdy zaczą mi robić byly : " Ja pierd....le, ja pierd...le , o kur...a " ale po paru sekundach już bylo spoko , i przy kostce trochę bolalo . robil mi ok. godzinę i po ok 45 minutach juz mnie ogólnie wszystko bolalo bo musialam siedzieć w jednej pozycji więc potem już co chwile przerywalam żeby "rozprostować kości" |
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
ha odkrylam opolskie zaglebie stanikowe i po wyplacie ide po moja bardotke 75F
za 75 zł! jejejejejej a Pani tylko na mnie popatrzyła i od razu wzieła dobry rozmiar
|
|
|
|
#4526 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też.
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
75G
Miałam dziś zjeść pierwszy na "trójce" posiłek skrobiowy i nie wyszło . Wkrótce lecę pożegnać się z kumpelą z UK, która jutro wyjeżdża i nie mam czasu gotować makaronu. Mam nadzieję, że frykasów żadnych nie postawi, bo szkoda byłoby tak zmarnować z kolei pierwszą ucztę - nastawiłam się na pizzę i lody w sobotę ![]() Edyta - ładny zwierzaczek, ale rzeczywiście nieco duży Byłam u wulkanizatora ze swoim kapciem i okazało się, że rozcięłam oponę w dodatku w takim miejscu, że nie dało rady naprawić od ręki, więc jutro znów muszę wcześnie wstawać i tam jechać |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
to bylo pochwalenie sie swoim rozmiarem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

na opakowaniu jest napisane myć 3 razy dziennie po 2 minuty
w tydzień rozjaśnienie o 1 ton
nie wiem czy ten 1 to zauważę chyba będę fotografować sobie szkiety

Nie obwiniaj się tak, może się jeszcze wszystko dobrze ułoży 

Musze jakoś sobie poradzić .