|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia marzeń cz. III
Cytat:
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze sie nie orientuje w tych sprawach. Swoja bede mierzyc za ok 3 tygodnie i podobno ona jest juz z kolem. Najlepiej aby panie w salonie pomogly Ci doradzic rodzaj halki i kola |
|
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Witam, podczytuje was od jakiegoś czasu i postanowiłam sie podzielić moją wymarzoną suknią. Niestety nadal pozostaje w swiecie marzeń i pewnie tak zostanie gdyż jest bardzo droga. dziewczyny co o niej myslicie? Może wybijecie mi ja z głowy...
A slub za rok 6.08. 2011
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#4325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..więc może dowiedz się ile kosztowałoby szycie takiej sukni... ona nie jest trudna do uszycia więc..warto spróbować.. powodzenia
|
|
#4326 |
|
Rozeznanie
|
ja uważam, że nie powala
to że jest z koronki może być za równo plusem jak i minusem. Koronka sama w sobie jest bardzo ozdobna, przez co cała suknia powinna być bardziej prosta ( tak jak ma to miejsce w tym pryzpadku ). jak dla mnie suknia jest zbyt jednolita-nie dość że "faktura" na całej długości jest taka sama to jest też bardzo prostego kroju. Ale tak jak dziewczyny już słusznie podkreślały to co my tu piszemy jest nie ważne, to Ty masz się w tym czuć wyjątkowo zgadzam się z ona911 jeśli to Twoja wymarzona to nie rezygnuj. Zorientuj się w propozycjach krawcowych- na pewno szycie wyniesie Cię dużo taniej
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
a ja ci jej nie wybiję, bo widziałam na żywo hehehe cudo ale daje wrażenie takiej ciężkiej
|
#4328 |
|
Raczkowanie
|
ona911 - da rade ja uszyć?
ja ja widziałam na żywo i wyglada jak wycinanka z białej serwetki pomysłałam że pewnie nie ma szans na szycie i zrezygnowałam. Macie racje głupia jestem że od razu nie sprawdziłam czy da rade ja uszyć.emiii_87 - Własnie wiem, że jest dosć prosta ale ja nie jestem "drobna" i boję się że mogę być jednym wielkim tortem bezowym w większej ilości zdobień, poza tym jestem bardzo niska i szukam czegos w takim fasonie właśnie bo wydaje mi się ze mnie nie skróci ![]() A tak z innej beczki- czy te modelki musza się tak nienaturalnie giąć i wyginać ?
Zuzia - 29.07.2016 19:01 Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2010-08-24 o 22:27 |
|
|
|
#4329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez nie jestem zbyt wysoka a wybrałam księżniczkę nie martw się na pewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Mi się strasznie podoba sukienka kobiety z tego filmu na youtube. Niestety nie mam pojęcie gdzie takiej szukać.
http://www.youtube.com/watch?v=dyqgP...eature=related
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich!
Dziś kupiłam moją suknię ślubną Choć ślub dopiero w czerwcu to już nie umiałam wytrzymać Co o niej sądzicie? Na dole się jeszcze troszkę nie układa bo jest za długa i za duża, będzie zwężana i skracana. Model La Sposa Lutecia:
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sukienka całkowicie w moim guście, również marzę o takiej jak ją zwęzisz to będzie przecudowna
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
sliczna, tylko radzę żebyś pilnowała i nie schudła, bo ja bardzo schudłam, a sukienkę zamówiłam ponad 9 miesięcy przed weselem i teraz juz nie leży tak fajnie a też rybka
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także mogę sobie chudnąć i chudnąć
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kosztuje 5200![]() PS. nie mierzyłam jej niestety bo to było bardzo wcześnie jeszcze w kielcach, tak sobie platonicznie wzdycham
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja wczoraj byłam na "rajdzie" po salonach i stwierdziłam, żę nigdy się nie zdecyduje na suknie;/ wiem tylko, że będzie koronkowa... |
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie podobają mi sie suknie w fasonie tej nr 2.
|
|
#4341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.i chyba najbardziej mi się podoba.. podobno jak się założy tą jedyną to to się czuje ... mam nadzieję, bo ja też będę miała problem..jak na razie w żadnej tego czegoś nie czułam...ale ja będę szyła sukienkę w czerwcu a w lipcu ślub..więc spokojnie czekam na nowa kolekcję
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
O dziękuję Ci za podpowiedź, jakoś zazwyczaj nie zwracam uwagi na komentarze pod filmikami. Znalazłam właśnie na ebay'u kilka sukien od tej projektantki. Ich ceny to ponad 1000 dolarów. Trochę drogo.
|
#4343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No troszke drogo ale dolar chyba tak wysoko nie stoi to w sumie ceny zblizone do naszych markowych salonow Mi osobiscie ta suknia sie bardzo podoba, ma to "cos" w sobie. Poza tym komentarze do filmu w wiekszosci dotyczyly zachwytu nad suknia niz nad tancem wiec moze warto
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i właśnie tutaj mam problem bo nie mogę znaleźć tych sukienek, żeby je przymierzyć ale jeszcze będe szukać mam czas do stycznia bo wtedy muszę już zamówić
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.. a tak na marginesie ..skoro w styczniu ostatecznie musisz zamawiać..to spokojnie..w każdym salonie mówiły mi Panie żeby się jeszcze wstrzymać...bo niedługo wyprzedaże... a poźniej nowa kolekcja..wiec spokojnie mamy jeszcze trochę czasu .. jak to mówią co nagle to po diable
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem weim tylko, że ja się terasz wyprowadzam no i nie będę miała za bardzo czasu ale się nie stresuje io na pewno nei zamówię sukienki bez wcześniejszego przymierzenia jej
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4348 |
|
Rozeznanie
|
Mi osobiście najbardziej odpowiadałaby ta trzecia. Jeśli chodzi o przeceny to ja właśnie teraz kupiłam suknie taniej o tysiąc złotych. Salon robił wyprzedaż sukni salonowych. I były na prawdę atrakcyjne ceny. Warto dzwonić, pytać i zaglądać na strony internetowe.
|
|
|
|
#4349 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Przyczajenie
|
wszystkie są naprawde pięęęękne! rewelacja! Ja chyba wybrałabym tę trzecią.
a swoją drogą może mi doradzicie, otóż jestem osobą niską (158) i drobną (45kg ;( ). Wybrałamv sukienkę: co myślicie? będzie ok na mnie? Please wait Image not available |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

gratulacje 

..więc może dowiedz się ile kosztowałoby szycie takiej sukni... ona nie jest trudna do uszycia więc..warto spróbować.. powodzenia 

... mam nadzieję, bo ja też będę miała problem..jak na razie w żadnej tego czegoś nie czułam...ale ja będę szyła sukienkę w czerwcu a w lipcu ślub..więc spokojnie czekam na nowa kolekcję