|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() no bo ja tak jakos nastroju na nic ostatnio nie mam ![]()
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
Ślicznie wyglądasz Svi to poczekaj z wysyłką z botkami wyślesz ![]() Skierko dziewczyny dobrze radzą Mieszkanko super ![]() Mari super |
|
|
|
|
#2073 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny na pewno skorzystam z rad
dzis sie zegnam, maz jest to planujemy sspokojny romantyczny wieczor - mam nadzieje ze Amelka szybko zasnie ![]() Kasiu w wolnej chwili spojrzyj laskawym okiem na moj pyszczek i podpowiedz jeszcze ty jaki dla mnie makijaz Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-08-25 o 18:57 |
|
|
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, ale mnie dawno nie bylo ale czasu brak a jak juz sie wybije tak tyle
Zuza okropnie marudna (ach te zeby), ciagle tylko chodzi za mna i mama mama, nie moge nic zrobic :/ Skierko widziałam twoje fotki i uwaqzam ze dziewczyny świetnie ci doradziły (jakbys miała jakies wawtpliwosci), golf zdecydowanie na nie, koniecznie zrób cos z ta grzywka )magi świetne włoski, sliczne oczy i wogóle suuuuuuuuuuuper ja własnie myslalam czy sobie nie skrócic tak jak ty masz, bede musiała sie was poradzic ale to jak wiecej czasu bede miec a teraz mykam do kuchni bo małz na spacer poszedł ze zlosnica a ja nic jeszcze nie zrobiłam :/
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2076 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
, a ja właśnie zapuszczam na takie jak Twoje
|
|
|
#2077 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#2078 | ||||
|
Zadomowienie
|
No ja nadłamałam uchwyt podnóżka, bo nie wcisnęłam dokładnie przycisku i pociągnęłam chcąc zmienić jego pozycję, a Tymek uwielbia siedzieć i w ten podnóżek na spacerach kopać, no i dokopał - z jednej strony jest urwany. Co prawda Tymek ostatnio rozochocił się chodzeniem, ale wózek chyba jeszcze jest potrzebny Cytat:
Cytat:
![]() O kurka, dobrze, że zapytałam. ![]() Właśnie nie bardzo wiem jaki kupić, chcę duże koła, absolutnie nie małe podwójne. Dzięki też za link, przyjrzę się .
|
|
#2079 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2080 |
|
Wtajemniczenie
|
O Svi
Można Ci jakoś pomóc?
|
|
#2081 | ||
|
Zadomowienie
|
Magi - suuuper wyglądasz
A w ogóle, Dziewczyny, ale fajnie się zajęłyście Skierką Niezłe z Was specjalistki Ależ ciekawie byłoby usłyszeć to i owo o sobie od fachowców ![]() Aaaa, Skierko, strasznie chciałabym zobaczyć komu Dziewczyny takie rady dawały, bo nie mamy się w kontaktach Wyślę zaproszenie i zdecyduj czy przyjmiesz, czy nie
|
|
#2082 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja pamietam, ze jak Eryk mial z 2,5 roku do 3 to juz mialam taka zwykla parasolke tylko i jak po prostu byly dluzsze wycieczki to bralam o wiedzialam, ze sie zmeczy, albo na jakies wyjazdy gdzie chodzilismy zwiedzac, bo wiadomo, ze dziecko duzo niepochodzi jak chcesz duze kola to pocztaj o tym wozku co wkleilam wczesniej, ja nie czytalam opini ale wyglada na fajny dzieki ale nie ma takiej mozliwosci ![]() ![]() musi przejsc albo cos sie zmienic w koncu
|
|
|
#2083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maya hello Skierko dzieki za zaprzyjaznienie. Nic wiecej nie potrafie dodac do tego, co juz dziewczyny napisaly- moze jedynie, ze chyba bedziemy razem kurs makijazu przechodzily, bo ja tez w tym zielona jak ogorek ![]() Svi jak Ci pomoc kochana? ![]() Marica uff Wiecej nie pamietam, lece sie kapac, jutro przyjezdza moja mama!!!!
|
|
#2084 | |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
a kolorek? zostawiasz? ja bym chciała czarne ale niezbyt korzystnie wygladam (miałam raz prawie czarne) wiec pewnie przy czerwonym zostane, ale rudy tez mnie kusi ![]() Cytat:
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
moja panna juz spi
miala dzisiaj 2 drzemki po 10min. wiec sie nie dziwie ze byla zmeczona, chodzila za mna i chciala nyny wiec musialam ja szybciek wykapac![]() sama jestem w domu......mam w planie cwiczonka, potem kapiel i moze film jak malz wroci , brzuch mnie cos pobolewa chyba@ sie zbliza ![]() a wogole to moja przyjaciolka dzwonila mi dzis z nowina ze jest w ciazy i w sumie starali sie pol roku i sie udalo, termin ma na kwiecientak po cichu powiem ze jakos mi żal sie zrobilo przez chwile ze tez chce byc w ciazy.........ale po dlugim namysle jednak za szybko ![]() Cytat:
a to co? brak weny?
|
|
#2086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczna to za duże słowo ![]() Zostawiam, najlepiej mi w ciemnych kolorach. Twój rudo-czerwony jest zaj..., bardzo mi się podoba, ale wiem że kiepsko byłoby mi w takim kolorze. A jakie masz teraz czerwone, na wcześniejszych zdjęciach w albumie wyglądają na rude?
|
|
|
#2087 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Tulip
nie da sie troche slodkosci Wam wrzuce
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Svi wyczuwam ze malz musial cie mocno zranic /rani
skoro nawet nie chcesz o tym pisac............pamietaj jednak ze zawsze mozesz sie nam wyzalic, moze cos doradzimy , jakos psychicznie bedzie ci lzejprzytulam
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
we wrzesniu
Cytat:
wiem kochana wiemale nawet nie chce mi sie pisac, nie mam mocy ehh ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- ![]() a ja dzis sama zreszta co za roznica
|
|
|
#2092 | |
|
Rozeznanie
|
wróciłam, wykapałam małą, nakarmiłam i teraz juz śpi słodziutki
no ale cóż juz się przyzwyczaiłam.... ale jestem zmęczona, w ogóle strasznie w głowie mi sie kręci i boli mnie a i jakos do dooopki się czuje.....ale słodziak slicznosci Cytat:
.A nocke to razem samotnie spędzamy....hmmmm to może wpadniesz do Nas i obie obie ponarzekamy na tych gnomów |
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, a kto to Cię tak sztura patykiem - TZ? jeśli tak to
będzie lepiej, niedługo wrzesień i będziesz miała swojego kotka
|
|
#2094 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() chetnie ale nie mam mocy moze Ty do mnie wpadniesz? ![]() Cytat:
TZ, dzieci....wszystko mnie wykancza ostatnio a z TZ to chyba juz by nam sie przydal taki samotny wyjazd, 2-3 dni razem z dala od problemow, pracy i tego wszystkiego co sie dzieje dookola, zawsze nam pomagalo takie cos ale teraz......hmmm chyba nic nie pomoze ogolnie jestem zla matka, nie umiem wychowywac dzieci, jednego zle wychowalam i wyrosnie na nieroba i drugiego tez tak chce wychowac i ogolnie jestem do dupy....obiadkow dwudaniowych codziennie malemu nie gotuje wyrodna matka, a przeciez PO TO zostalam w domu a nie pracuje zeby robic wszystko nie?
|
|
|
#2095 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
jestem z Wami cały dzień, a jednak mnie nie ma No nie mam czasu nawet odpisać ... ![]() no właśnie ... te dodatki poradzcie coś ja jeste zielona w sprawach modowych ![]() Cytat:
hehe też tak uważam - czerwona ma fiszbiny a czarna nie ... ![]() ale ten fason jest ok? Cytat:
to skracać czy nie skracac? ![]() Cytat:
Cytat:
lepiej odwiedz tego dermatologa ... chociaż wiem, ze to nie tak łatwo bo z wizytami jestem w tyle tak jak Ty ![]() wow ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o kurcze ... pewnie doczytam dalej co z tym guzkiem oby nic groźnego!
|
|||||||
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo chyba sama tak nie myslisz!!! przeciez jestes dla synkow najwspanialsza mamusia na swiecie i tylko to sie liczy!! kto ci powiedzial ze zle wychowalas Eryka? malz?? a to ze nie ma obiadu z dwoch dan to swiadczy o tym matka jest dobra czy zla?? co to ma byc wyznacznik?jesli twoj malz tak mysli to przegina na calej lini i nie dziwie ci sie ze nie masz ochoty na pogodzenie sie mam jednak mala nadzieje ze malz zrozumie i jakos sie pogodzicie -jesli ty chcesz oczywiscie pamietaj ze JESTES NAJLEPSZA I JEDYNA MAMA DLA SYNKOW!!!!!!! A CHLOPCY NAPEWNO CHCA WIDZIEC CIE USMIECHNIETA !!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-08-25 o 22:04 |
|
|
|
|
#2097 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() WerciaCytat:
![]() Svinecka co ty babo pleciesz!!! jakie dwudaniowe obiadki? ja mojej nigdy dwóch nie gotuję jesteś super, odlotową mamuśką z jajami bardziej wyluzowanej od ciebie nie znam dajesz z siebie tyle ile chłopaki potrzebują czyli całe twoje serce dla kogoś jeśli w to wątpi ![]() Jeszcze chciałam zapytać Was o pieluszki z Rossmanna w czerwonym pudełku. Wiem, że Cass je polecała u nas jest promocja 39,99 zł za to pudło 80 szt, a u Was jaka cena? i czy faktycznie są fajne?
Edytowane przez megi b Czas edycji: 2010-08-25 o 22:22 |
||
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam i wypadam
Skierko widziałam pytanie, to tak na szybko delikatne brązy i popiele w wersji light. Z resztą jeśli wcale się nie malowałaś to puder,róż(wyszczupli optycznie buźkę) i maskara będzie wystarczający Kto ma czas pindrzyć się i chadzać w pełnym rynsztunku ? ![]() Wróciłam właśnie z makijażu.Mąż został i robi sesje. A my jutro z L jedziemy w odwiedziny do Zu ![]() aaaa Svi a ty nie masz ochoty ze mną rozmawiać...? zaczepiałam cię ostatnio a ty nic
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-08-25 o 22:19 |
|
|
|
#2099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... szkoda, ze u nas takich nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję, ze pomoze ![]() ja też tak uwazam ale jak doczytałam z jakiego powodu ten dołek to ![]() no nieeeee ... rozpływam się jak widze te kociaki Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski, ide spac, małż juz spi, jutro idziemy na szczepienie wiec WIELKIE MOCNE KCIUKU poproszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

, że dałam Maciejce jajecznicę i Go nie wysypało
, ale chcę pokazać skierce, że mam podobny rodzaj włosów, jak Ona, ale jestem fanatyczką prostownicy. Skierko próbowałaś kiedyś wyprostować sobie włoski?

)
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Można Ci jakoś pomóc?
Niezłe z Was specjalistki 

no ale cóż juz się przyzwyczaiłam.... ale jestem zmęczona, w ogóle strasznie w głowie mi sie kręci i boli mnie a i jakos do dooopki się czuje.....
poradzcie coś ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)