Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 18:31   #2071
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
niech Svi tu przyjdzie w końcu - Ona ma fajne wyczucie stylu na pewno coś fajnego doradzi
eeee no ale mi pochlebiasz
Cytat:
Svi, nie świruj tylko wpadaj do nas i się odzywaj
no bo ja tak jakos nastroju na nic ostatnio nie mam
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:38   #2072
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Miałam Wam napisać i ciągle zapominam , że dałam Maciejce jajecznicę i Go nie wysypało

Wklejam zdjęcie moich włosów (i nowej grzywki) robione komórką, więc sorki za jakość i minę , ale chcę pokazać skierce, że mam podobny rodzaj włosów, jak Ona, ale jestem fanatyczką prostownicy. Skierko próbowałaś kiedyś wyprostować sobie włoski?

Marico

Ślicznie wyglądasz

Svi to poczekaj z wysyłką z botkami wyślesz

Skierko dziewczyny dobrze radzą Ciekawa jestem jak będzie po małych zmianach.
Mieszkanko super

Mari super
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 18:40   #2073
skierka1981
BAN stały

dzieki dziewczyny na pewno skorzystam z rad i pochwale sie efektem po fryzjerze (jak bedzie czym )

dzis sie zegnam, maz jest to planujemy sspokojny romantyczny wieczor - mam nadzieje ze Amelka szybko zasnie

Kasiu w wolnej chwili spojrzyj laskawym okiem na moj pyszczek i podpowiedz jeszcze ty jaki dla mnie makijaz

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2010-08-25 o 18:57
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:01   #2074
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

czesc dziewczyny, ale mnie dawno nie bylo ale czasu brak a jak juz sie wybije tak tyle
Zuza okropnie marudna (ach te zeby), ciagle tylko chodzi za mna i mama mama, nie moge nic zrobic :/

Skierko widziałam twoje fotki i uwaqzam ze dziewczyny świetnie ci doradziły (jakbys miała jakies wawtpliwosci), golf zdecydowanie na nie, koniecznie zrób cos z ta grzywka i zaprzyjaznij sie z prostownica (ja sobie życia bez niej nie wyobrazam )

magi świetne włoski, sliczne oczy i wogóle suuuuuuuuuuuper
ja własnie myslalam czy sobie nie skrócic tak jak ty masz, bede musiała sie was poradzic ale to jak wiecej czasu bede miec

a teraz mykam do kuchni bo małz na spacer poszedł ze zlosnica a ja nic jeszcze nie zrobiłam :/

Stary 2010-08-25, 19:23   #2075
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
tak uważam

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:29   #2076
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
...

Ślicznie wyglądasz

...

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
...magi świetne włoski, sliczne oczy i wogóle suuuuuuuuuuuper
ja własnie myslalam czy sobie nie skrócic tak jak ty masz, bede musiała sie was poradzic ale to jak wiecej czasu bede miec

a teraz mykam do kuchni bo małz na spacer poszedł ze zlosnica a ja nic jeszcze nie zrobiłam :/

Dziękować , a ja właśnie zapuszczam na takie jak Twoje

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:33   #2077
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
tak uważam
to milo

ehh dziewczyny czuje sie tak
Stary 2010-08-25, 19:48   #2078
morska
Zadomowienie

Cytat:
To co Wy robiliście
No ja nadłamałam uchwyt podnóżka, bo nie wcisnęłam dokładnie przycisku i pociągnęłam chcąc zmienić jego pozycję, a Tymek uwielbia siedzieć i w ten podnóżek na spacerach kopać, no i dokopał - z jednej strony jest urwany.
Co prawda Tymek ostatnio rozochocił się chodzeniem, ale wózek chyba jeszcze jest potrzebny Do jakiego wieku w ogóle dzieci potrzebują wózka? Do 3-4 lat?

Cytat:
wczoraj uslyszalam od Werci slowko "mleko" i pokazala na drzwi ze mam isc zrobic
Hehe

Cytat:
znow kiepski dzien
zaczal sie od placzu ehh

nie kupuj tego wozka!!
za ta cene to szajs teraz uwazam - ten pstryczek przy mechanizmie paskoego opuszczania oparcia juz sie popsul, wozek sie poprul w dwoch miejscach, ze stelaza wypadla jedna sruba mocujaca i w ogole uwazam, ze ten wozek to tandeta na przestrzeni czasu - kosztowal nie malo jak na spacerowke a za ta cene to uwazam, ze mozna kupic duzo lepsza
aha i podnozek jest za krotki, malemu wystaja juz nogi poza

jezeli zalezy Ci na duzych kolach to poczytaj opinie i spojrz w sklepie na ten, moja kumpela chce go kupic, wyglada dosc fajnie
http://allegro.pl/q-babyactive-2010-...187706378.html
No to może zakończy się śmiechem?

O kurka, dobrze, że zapytałam.
Właśnie nie bardzo wiem jaki kupić, chcę duże koła, absolutnie nie małe podwójne. Dzięki też za link, przyjrzę się

.
Stary 2010-08-25, 19:49   #2079
aannuullaa
Wtajemniczenie

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 19:52   #2080
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
to milo

O Svi , widzę, że bardzo cierpisz Można Ci jakoś pomóc?

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2010-08-25, 20:02   #2081
morska
Zadomowienie

Magi - suuuper wyglądasz

A w ogóle, Dziewczyny, ale fajnie się zajęłyście Skierką Niezłe z Was specjalistki Może i ja bym się poddała takiej analizie? Ależ ciekawie byłoby usłyszeć to i owo o sobie od fachowców

Aaaa, Skierko, strasznie chciałabym zobaczyć komu Dziewczyny takie rady dawały, bo nie mamy się w kontaktach Wyślę zaproszenie i zdecyduj czy przyjmiesz, czy nie
Stary 2010-08-25, 20:20   #2082
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość

No ja nadłamałam uchwyt podnóżka, bo nie wcisnęłam dokładnie przycisku i pociągnęłam chcąc zmienić jego pozycję, a Tymek uwielbia siedzieć i w ten podnóżek na spacerach kopać, no i dokopał - z jednej strony jest urwany.
Co prawda Tymek ostatnio rozochocił się chodzeniem, ale wózek chyba jeszcze jest potrzebny Do jakiego wieku w ogóle dzieci potrzebują wózka? Do 3-4 lat?

Hehe

No to może zakończy się śmiechem?

O kurka, dobrze, że zapytałam.
Właśnie nie bardzo wiem jaki kupić, chcę duże koła, absolutnie nie małe podwójne. Dzięki też za link, przyjrzę się

.
nie no 4 lata to juz lekko za duzo - aczkolwiek widzialam takie duze dzieci w wozkach ale uwazam, ze wyglada to conajmniej komicznie

ja pamietam, ze jak Eryk mial z 2,5 roku do 3 to juz mialam taka zwykla parasolke tylko i jak po prostu byly dluzsze wycieczki to bralam o wiedzialam, ze sie zmeczy, albo na jakies wyjazdy gdzie chodzilismy zwiedzac, bo wiadomo, ze dziecko duzo niepochodzi

jak chcesz duze kola to pocztaj o tym wozku co wkleilam wczesniej, ja nie czytalam opini ale wyglada na fajny
Cytat:
O Svi , widzę, że bardzo cierpisz Można Ci jakoś pomóc?
dzieki ale nie ma takiej mozliwosci

musi przejsc
albo cos sie zmienic w koncu
Stary 2010-08-25, 20:23   #2083
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:
Miałam Wam napisać i ciągle zapominam , że dałam Maciejce jajecznicę i Go nie wysypało

Wklejam zdjęcie moich włosów (i nowej grzywki) robione komórką, więc sorki za jakość i minę , ale chcę pokazać skierce, że mam podobny rodzaj włosów, jak Ona, ale jestem fanatyczką prostownicy. Skierko próbowałaś kiedyś wyprostować sobie włoski?

Marico
Jaka Ty sliczna!

Maya hello

Skierko dzieki za zaprzyjaznienie. Nic wiecej nie potrafie dodac do tego, co juz dziewczyny napisaly- moze jedynie, ze chyba bedziemy razem kurs makijazu przechodzily, bo ja tez w tym zielona jak ogorek

Svi jak Ci pomoc kochana?

Marica uff

Wiecej nie pamietam, lece sie kapac, jutro przyjezdza moja mama!!!! Dobrej nocy!
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 20:27   #2084
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Dziękować , a ja właśnie zapuszczam na takie jak Twoje
hehe
a kolorek? zostawiasz? ja bym chciała czarne ale niezbyt korzystnie wygladam (miałam raz prawie czarne) wiec pewnie przy czerwonym zostane, ale rudy tez mnie kusi
Cytat:

A w ogóle, Dziewczyny, ale fajnie się zajęłyście Skierką Niezłe z Was specjalistki Może i ja bym się poddała takiej analizie? Ależ ciekawie byłoby usłyszeć to i owo o sobie od fachowców
o tym samym pomyslalam
Stary 2010-08-25, 20:28   #2085
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

moja panna juz spi miala dzisiaj 2 drzemki po 10min. wiec sie nie dziwie ze byla zmeczona, chodzila za mna i chciala nyny wiec musialam ja szybciek wykapac
sama jestem w domu......mam w planie cwiczonka, potem kapiel i moze film jak malz wroci , brzuch mnie cos pobolewa chyba@ sie zbliza

a wogole to moja przyjaciolka dzwonila mi dzis z nowina ze jest w ciazy maja juz coreczke 3,5 letnia , wprowadzili sie do nowego domku to pomysleli o nastepnym dzieckui w sumie starali sie pol roku i sie udalo, termin ma na kwiecien
tak po cichu powiem ze jakos mi żal sie zrobilo przez chwile ze tez chce byc w ciazy.........ale po dlugim namysle jednak za szybko

Cytat:
czesc dziewczyny, ale mnie dawno nie bylo ale czasu brak a jak juz sie wybije tak tyle
Zuza okropnie marudna (ach te zeby), ciagle tylko chodzi za mna i mama mama, nie moge nic zrobic :/
wspolczuje bo u nas bylo tak samo, zreszta nadal jest tylko troche mniej marudzi juz
Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
a to co? brak weny?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 20:38   #2086
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Magi - suuuper wyglądasz

Aaaa, Skierko, strasznie chciałabym zobaczyć komu Dziewczyny takie rady dawały, bo nie mamy się w kontaktach Wyślę zaproszenie i zdecyduj czy przyjmiesz, czy nie

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Jaka Ty sliczna!
...
Śliczna to za duże słowo

Cytat:
hehe
a kolorek? zostawiasz? ja bym chciała czarne ale niezbyt korzystnie wygladam (miałam raz prawie czarne) wiec pewnie przy czerwonym zostane, ale rudy tez mnie kusi
...
Zostawiam, najlepiej mi w ciemnych kolorach. Twój rudo-czerwony jest zaj..., bardzo mi się podoba, ale wiem że kiepsko byłoby mi w takim kolorze. A jakie masz teraz czerwone, na wcześniejszych zdjęciach w albumie wyglądają na rude?

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2010-08-25, 20:40   #2087
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Tulip nie da sie

troche slodkosci Wam wrzuce
Stary 2010-08-25, 20:43   #2088
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
...troche slodkosci Wam wrzuce
Jaaa
A kiedy będzie Twój?

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
Stary 2010-08-25, 20:44   #2089
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Svi wyczuwam ze malz musial cie mocno zranic /rani skoro nawet nie chcesz o tym pisac............pamietaj jednak ze zawsze mozesz sie nam wyzalic, moze cos doradzimy , jakos psychicznie bedzie ci lzej
przytulam

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-08-25, 21:04   #2090
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

Co dobrego?

Cytat:
Tulip nie da sie

Svi wierzę, że szybko wyjdzie znów słońce dla Ciebie

Piękny

Zmykam pod prysznic i do małża
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 21:06   #2091
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Jaaa
A kiedy będzie Twój?
we wrzesniu
Cytat:
Svi wyczuwam ze malz musial cie mocno zranic /rani skoro nawet nie chcesz o tym pisac............pamietaj jednak ze zawsze mozesz sie nam wyzalic, moze cos doradzimy , jakos psychicznie bedzie ci lzej
przytulam
wiem kochana wiem
ale nawet nie chce mi sie pisac, nie mam mocy ehh

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:

Svi wierzę, że szybko wyjdzie znów słońce dla Ciebie

Piękny

a ja dzis sama
zreszta co za roznica
Stary 2010-08-25, 21:21   #2092
marica5
Rozeznanie

GG do marica5

wróciłam, wykapałam małą, nakarmiłam i teraz juz śpi słodziutki a ja mam wkońcu czas dla siebie bo znów sama, miał dziś wrócić żebyśmy razem poj do babci to musiał jechać no ale cóż juz się przyzwyczaiłam.... ale jestem zmęczona, w ogóle strasznie w głowie mi sie kręci i boli mnie a i jakos do dooopki się czuje.....

Cytat:
Tulip nie da sie

ale słodziak slicznosci

Cytat:
we wrzesniu

wiem kochana wiem
ale nawet nie chce mi sie pisac, nie mam mocy ehh

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

a ja dzis sama
zreszta co za roznica
żal się to ci pomoże mi zawsze pomaga, my potrzymamy kciuki żeby wam się zaczęło układać i od jutra bedzie juz oki, tak jak z moją @ wczoraj trzymałyście kciuki i już z rana sie pojawiła .

A nocke to razem samotnie spędzamy....hmmmm to może wpadniesz do Nas i obie obie ponarzekamy na tych gnomów
Stary 2010-08-25, 21:30   #2093
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
to milo

o matko, a kto to Cię tak sztura patykiem - TZ? jeśli tak to

będzie lepiej, niedługo wrzesień i będziesz miała swojego kotka

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 21:42   #2094
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
ale słodziak slicznosci

żal się to ci pomoże mi zawsze pomaga, my potrzymamy kciuki żeby wam się zaczęło układać i od jutra bedzie juz oki, tak jak z moją @ wczoraj trzymałyście kciuki i już z rana sie pojawiła .

A nocke to razem samotnie spędzamy....hmmmm to może wpadniesz do Nas i obie obie ponarzekamy na tych gnomów

chetnie ale nie mam mocy
moze Ty do mnie wpadniesz?
Cytat:
o matko, a kto to Cię tak sztura patykiem - TZ? jeśli tak to

będzie lepiej, niedługo wrzesień i będziesz miała swojego kotka
ahhh wszyscy wiesz
TZ, dzieci....wszystko mnie wykancza ostatnio
a z TZ to chyba juz by nam sie przydal taki samotny wyjazd, 2-3 dni razem z dala od problemow, pracy i tego wszystkiego co sie dzieje dookola, zawsze nam pomagalo takie cos
ale teraz......hmmm chyba nic nie pomoze
ogolnie jestem zla matka, nie umiem wychowywac dzieci, jednego zle wychowalam i wyrosnie na nieroba i drugiego tez tak chce wychowac i ogolnie jestem do dupy....obiadkow dwudaniowych codziennie malemu nie gotuje wyrodna matka, a przeciez PO TO zostalam w domu a nie pracuje zeby robic wszystko nie?
Stary 2010-08-25, 21:54   #2095
Ania0104
Zakorzenienie

dobry wieczór

jestem z Wami cały dzień, a jednak mnie nie ma
No nie mam czasu nawet odpisać ...

Cytat:
Czarna, ale z jakimiś fajnymi, rozjaśniającymi dodatkami .

no właśnie ... te dodatki poradzcie coś ja jeste zielona w sprawach modowych
Cytat:
O jaaa, Ania, Ty chyba masz cos ze wzrokiem, ja tu widze tylko piekna kobitke Wygladasz slicznie w obu, nie moge sie zdecydowac...

Cytat:
a ja uważam, ze na wesele lepiej czerwona i lepiej biust modeluje
hehe też tak uważam - czerwona ma fiszbiny a czarna nie ...
ale ten fason jest ok?
Cytat:
Dla mnie czarna Nadaje się jak najbardziej i nie musisz jej skracać.

Cytat:
Bardziej podobasz mi się w czarnej, tylko na tym ostatnim zdjęciu, w wersji skróconej Dobierz jakieś fajne dodatki i nie musisz kupować nowej kiecki

to skracać czy nie skracac?
Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
mi sie podobasz we wszystkich a w czerwonej najbardziej - kolejna laseczka

Cytat:
chociaz z moim ryjem to raczej powinnam w domu siedziec glupia zamiast isc do dermatologa to sama dedukuje i stwierdzilam ze to mam ta dermatoze-kupilam wczoraj hascovir i posmarowalam na noc a dzis skora czerwona i suchy wior-szczypie niesamowicie-posmarowalam kremem emolium normalnie nie mam kiedy isc do lekarza, dentysta sie klania, ginekolog a teraz dermatolog

wczoraj uslyszalam od Werci slowko "mleko" i pokazala na drzwi ze mam isc zrobic
ojjjjj
lepiej odwiedz tego dermatologa ... chociaż wiem, ze to nie tak łatwo bo z wizytami jestem w tyle tak jak Ty

wow
Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Aniu mi sie podobasz w obu sukienkach, chciaz tak jak pisała p4w lepiej modeluje górę czerwona

Cytat:
wczoraj oglądałam program jak się nie ubierać z dziewczyną bardzo podobną do Ciebie (tzn. typ urody) i zmienili ją fantastycznie, więc nie mów, ze nie da rady poprawić - wszystko da radę

ja jesteś w domu umaluj się delikatnie - jak angy radziła i chodź po domu zerkaj na siebie, po kilku godzinach popatrz w lustro i gwarantuje, ze będzie naturalnie i jak zmyjesz to będzie goło

oprócz czerni są też inne kolory - Ty jesteś typem lato, więc wybieraj zawsze wszystko co z szarością, przydymione kolory (kolorowe kosmetyki też - tusz, kredka z szarością zawsze), a w farbach zawsze z opisem "popielaty", "chłodny"..
a brwi bardzo zmieniają wyraz twarzy i polecam spróbować najpierw kredką czy cieniem, a potem ew henna
też bym chciała dostac takie porady
Cytat:
Napisane przez muszka66 Pokaż wiadomość
Ania0104 dla mnie czerwona super!! choc w obu wygladasz super
u nas dzis piekna pogoda, choc wiatr wieje. jedziemy dzis do chirurga, bo mala ma jakis guzek na plecach
wiecie ze za tydzien bedzie 1 szy dzien w zlobku??? ryczec mi sie chce jak mysle o tym

o kurcze ... pewnie doczytam dalej co z tym guzkiem oby nic groźnego!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 21:59   #2096
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

chetnie ale nie mam mocy

ahhh wszyscy wiesz
a z TZ to chyba juz by nam sie przydal taki samotny wyjazd, 2-3 dni razem z dala od problemow, pracy i tego wszystkiego co sie dzieje dookola, zawsze nam pomagalo takie cos
ogolnie jestem zla matka, nie umiem wychowywac dzieci, jednego zle wychowalam i wyrosnie na nieroba i drugiego tez tak chce wychowac i ogolnie jestem do dupy....obiadkow dwudaniowych codziennie malemu nie gotuje wyrodna matka, a przeciez PO TO zostalam w domu a nie pracuje zeby robic wszystko nie?
twoj malz tak mysli? ze ty zla matka?

bo chyba sama tak nie myslisz!!! przeciez jestes dla synkow najwspanialsza mamusia na swiecie i tylko to sie liczy!! kto ci powiedzial ze zle wychowalas Eryka? malz?? a to ze nie ma obiadu z dwoch dan to swiadczy o tym matka jest dobra czy zla?? co to ma byc wyznacznik?
jesli twoj malz tak mysli to przegina na calej lini i nie dziwie ci sie ze nie masz ochoty na pogodzenie sie
mam jednak mala nadzieje ze malz zrozumie i jakos sie pogodzicie -jesli ty chcesz oczywiscie
pamietaj ze JESTES NAJLEPSZA I JEDYNA MAMA DLA SYNKOW!!!!!!!
A CHLOPCY NAPEWNO CHCA WIDZIEC CIE USMIECHNIETA !!

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2010-08-25 o 22:04
Stary 2010-08-25, 22:17   #2097
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
bylam na zakupach kupic dla malej rajstopki i kupilam jej fajne skarpetki z taka gumowa podeszwa

mala zajarzyla w koncu jak pic z niekapka
Też muszę mojej nakupić bo wyrosła ze wszystkich

Wercia

Cytat:
Wiecej nie pamietam, lece sie kapac, jutro przyjezdza moja mama!!!! Dobrej nocy!
Na długo mamcia zagości? Moja wraca w poniedziałek, trzy miesiące prawie się nie widziałyśmy

Svinecka co ty babo pleciesz!!! jakie dwudaniowe obiadki? ja mojej nigdy dwóch nie gotuję jesteś super, odlotową mamuśką z jajami bardziej wyluzowanej od ciebie nie znam dajesz z siebie tyle ile chłopaki potrzebują czyli całe twoje serce dla kogoś jeśli w to wątpi

Jeszcze chciałam zapytać Was o pieluszki z Rossmanna w czerwonym pudełku. Wiem, że Cass je polecała u nas jest promocja 39,99 zł za to pudło 80 szt, a u Was jaka cena? i czy faktycznie są fajne?

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

Edytowane przez megi b
Czas edycji: 2010-08-25 o 22:22
megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:18   #2098
katarzynka00
Zakorzenienie

wpadam i wypadam
Skierko widziałam pytanie, to tak na szybko delikatne brązy i popiele w wersji light. Z resztą jeśli wcale się nie malowałaś to puder,róż(wyszczupli optycznie buźkę) i maskara będzie wystarczający
Kto ma czas pindrzyć się i chadzać w pełnym rynsztunku ?

Wróciłam właśnie z makijażu.Mąż został i robi sesje.
A my jutro z L jedziemy w odwiedziny do Zu

aaaa Svi a ty nie masz ochoty ze mną rozmawiać...? zaczepiałam cię ostatnio a ty nic
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

Edytowane przez katarzynka00
Czas edycji: 2010-08-25 o 22:19
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:29   #2099
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj bylysmy z Ania na specjalnych cwiczeniach dla malych krasnali. Tutaj mozna zobaczyc film, jak takie cwiczenia wygladaja:

http://www.thelittlegym.com/Pages/parent-child.aspx

Bylo rewelacyjnie! Grupa mala, 6 dzieci, wszystkie szalaly po calej sali. Myslalam, ze Ania bedzie niesmiala na pierwszej lekcji- gdzie tam, tuptala wszedzie, klaskala, tanczyla do muzyki, gryzla z zapamietaniem pilke Ja sie nabiegalam za Nia, w sumie to gimnastyka tez dla mnie Fajna lekcja, chyba sie zdecyduje na caly semestr.

A teraz pieke malej kabaczka. A mala chrapie...
ale super te ćwiczenia ... szkoda, ze u nas takich nie ma
Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
dziekuję dziewczynki jesteście kochane, wpadłam dopiero z pracy i pierwsze kompa odpaliłam żeby wam powiedzieć że jest @ ale się cieszę dobra teraz na spokojnie ide zjeść obiad i do babci na im. wasze kciuki to jednak cuda działają nie wiem jak wam dziękować
no i super, ze jest tak jak chiałaś
Cytat:

extra!
Cytat:
mala zajarzyla w koncu jak pic z niekapka(ostatnia proba byla 2 mce temu nieudana) a tylko raz jej pokazalam wiec widac teraz dorosla do tego , tylko ze sie zakrztusila bo mocniej leci niz z butelki ale bede jej podawac zeby sie nauczula robic male lyczki

a bo wygladam jak
podpytalam w aptece dzis i babka kazala smarowac clotrimazolem-sprobuje moze akurat pomoze a nawilzac mascia z wit.A

mam nadzieję, ze pomoze
Cytat:
ja też tak uwazam i miałam nadzieję, ze się wypowiesz na temat moich sukeinek ale jak doczytałam z jakiego powodu ten dołek to ... dla tż
Cytat:
no nieeeee ... rozpływam się jak widze te kociaki
Cytat:

chetnie ale nie mam mocy

ahhh wszyscy wiesz

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z makijażu.Mąż został i robi sesje.
A my jutro z L jedziemy w odwiedziny do Zu
ale super

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:36   #2100
Wojtusia
Zakorzenienie

czesc laski, ide spac, małż juz spi, jutro idziemy na szczepienie wiec WIELKIE MOCNE KCIUKU poproszę
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości