|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Swoją drogą, jakby tak z 20 chociaż osób wysłało im maile o różnej treści, ale o tym samym przesłaniu: prośby o powrót keczupowych i warzywnych (
) chipsów, ciekawe jakby zareagowali.. Bo reakcji na jednego maila nawet bym sie nie spodziewała Jakby te chipsy wróciły, to uszczęśliwiliby dużą grupę klientów, opłacalny biznes
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę napisać maila, potrzeba jeszcze parę chętnych, które też NA PEWNO wyślą maila w tej sprawie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
też chętnie spróbuję!
|
|
|
|
#4806 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze miałam spytać - mleczko do czyszczenia muszę kupić - jest w Biedrze godne polecenia?
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Brokuły to nie ściema, zdążyłam już je nawet zapiec i zupę przecierową zrobić, a nawet to zjeść zdążyłam
kosztują 1,79.Ale grycan dziewczyny drogi jak nieszczęście, zostaję przy lodach z lidla. |
|
|
|
#4808 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to znaczy, że ich nie ma, czy trudno dostępne? Takiego smaka mi narobiłyście obiecałam sobie, że nie pokaże się w Biedronie przez jakiś czas, bo tyle tam ostatnio kasy wydaję ale cosik mi się wydaje, że nic z tego. Jutro lecę na przeszpiegi ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Może jutro chociaż załapię się na nektarynkiTak, Grycan drogi, ale cholirka doooooobry
|
||
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, brak terminali jest mocno uciążliwy. Są już biedrony z bankomatami, ale co z tego... nie lubię wyciągać kasy i tyle :|
|
|
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Przedstawiciele Biedronki niejednokrotnie sie juz wypowiadali, że w biedronkach nie można i nie będzie mozna płacić kartą, bo wtedy musieli by podnieśc ceny, a na to nie mogą sobie pozwolić.
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
I ja jestem częstym gościem Biedronki ( miny pracujących tam Pań czasami zmuszają mnie do myślenia czy nie za częstym ) Do wielu produktów jestem już przywiązana, ale chętnie śledzę nowości.Dziś dopadł mnie PMS więc wymiatałam co popadło I tak wieczorny maraton Sexu w wielkim mieście rozpoczęłam od Pizzy na kruchym spodzie z pomidorami i mozzarellą i byłam pozytywnie zaskoczona , bo cudów się nie spodziewałam a tu całkiem całkiem Pomknęłam zaraz sporą częśc Darka czekoladowego , ale to tylko wina łakomstwa - zjadliwy, ale w mojej lodówce ostatni raz. Przegryzłam chipsiorami o smaku pesto - yami yami i dopycham się bułą z serkiem Delicate (czy coś takiego) z przyprawami - no i to to już dla mnie mistrzostwo świata Pozdrawiam ![]() aaaaaaaaa, zapomniałabym - ktoś pytał o słowniki....ja mam polsko-włoski z ubiegłorocznej edycji, na bank ten sam , ma identyczną okładkę No i bez szaleństw , to trzeba przyznać, ale za piątaka to przyzwoite i wydanie i zawartość mam wrażenie
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ceny całkiem konkurencyjne do biedroneczki..
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam termometr na podczerwień.
Pomiar jest w miarę dokładny. Waha się o 0,2 stopnia przy kilku mierzeniach. Chciałam mierzyć też kotom, jeśli zajdzie taka potrzeba, ale jednak przez futro nie da się, trzeba mierzyć w uchu. O dziwo nie protestują bardzo
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
A jest u Was gazetka z hiszpańskich winnic ???
Bo na stronie Biedronki jej nie widzę, a w domu mam ![]() W większości wina oczywiście ![]() Ale np. pizza z mozarella i pomidorami jest reklamowana w tej właśnie gazetce
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam właśnie z zakupów z Biedroneczki i kupiłam:
kawę mrożoną macchiato rogala toffi proszek Ariel color płyn do płukania Milan aloe vera pierniki lukrowane chipsy serowo-cebulowe nektarynki napój Vivat orange lody Iwona słownik włosko-polski (jak na 5 zł to może być) oglądałam te miski, ale nie kupiłam bo faktycznie są trochę małe, żeby wymoczyć w nich stópki :/ z ciekawości przejrzałam repetytoria maturalne- każdy temat jest oddzielnie, więc w miarę przejrzyście (szkoda, że fotografie są szare a nie kolorowe )i ktoś pytał o te kolorowe szklanki - dno jest dość grube a ścianki na moje oko ze 3 mm mają
Jedni mówią, że świat zniszczy ogień. Inni, że lód. Iż poznałam pożądania srogie, jestem z tymi, którzy mówią: ogień. Gdyby świat zaś dwakroć ginąć mógł, myślę, że wiem o nienawiści dość, by rzec: równie dobry lód jest, by niszczyć, i jest go w bród… |
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
Ja też właśnie wróciłam z Biedronki
![]() Kupiłam: - mrożoną rybę Miętusa 11,99 - roślinkę (nie wiem jak się nazywa, ale ma fajne nakrapiane listki i w dodatku była w ładnej zielonej doniczce ) 4,99- oliwki czarne 3,35 - świeży koperek 1,15 - pastę z tuńczyka 1,64 - nożyczki 3,49 - drożdże 0,79 - 2 książki: "Zaginiona" H. Cobena 29,99 "Włoska wyprawa Jamiego" J. Oliver 29,99 - wino czerwone wytrawne Camparóne 14,99 Poszalałam, ale jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A te od dzisiaj mają mieć 39cm - to już po wymiarach wydaje mi się zacna micha - taka właśnie na stópki w sam raz - i z takim zamiarem idę dziś po nią do Biedry. Mówisz, że stópki nie wejdą?
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugą biedronę zwiedziłam i nie znalazłam brokułów! ani gorgonzoli ![]() Zaliczę trzecią, ale jak nie znajdę, to....... ![]() |
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie u mnie w Biedronce terminali, zwłaszcza, że i bez nich są ogromne kolejki.
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#4825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno?dokładnie, za kazdym razem mam stresa, ze mi nie wystarczy kasy ![]() u mnie gorgonzola jest - niedobra, blee |
|||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Jest TIM. Taki cifowaty tylko bardziej rzadki
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
a orientujecie się jak biedronka stoi z oliwą z oliwek ;> ?
|
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w miescie sa 2 biedry i w jednej cos widzialam a okolicy alkoholów :P
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
bardziej chodzi mi o to czy ta oliwa nadaje się do czegokolwiek bo zależy mi na dobrej i w miare w cenie.
|
|
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
Juz do brau oplaty karta chyba sie czesc przyzwyczaila.
zawsze mysle zeby do dronki napisac zeby zrobili jakies punkty karty bonusy-bardzo czesto robimy zakupy w dronce i moglibysmy cos na tym zyskac |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

kosztują 1,79.

A to znaczy, że ich nie ma, czy trudno dostępne? Takiego smaka mi narobiłyście
ale cosik mi się wydaje, że nic z tego. Jutro lecę na przeszpiegi
Może jutro chociaż załapię się na nektarynki

Chipsy o smaku grillowanych warzyw były po prostu