![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
nie szukaj sensu, bo już go dawno nie ma.
ten świat, Ci ludzie. to wszystko jest piekielnie nie do zrozumienia. ludzkie uczucia nie znają granic. potrafią wzbudzić największe zainteresowanie wśród całego świata... napisz mi krótki list, może być nawet telegram. tylko napisz, że kochasz zamknąć miłość w archiwum GG, najprostszy sposób na kłamstwa... wypadłeś mi z rąk, zburzyłeś mój świat, zniszczyłeś życie tylko Ty posiadasz umiejetność gładzenia niepokoju swoim przeraźliwie ostrym oddechem
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-26 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
♥
Powieki ciążyły jej jak nigdy, kurz osiadły na rzęsach nie pozwalał jej mrugać, czuła się jak zużyta, porcelanowa lalka, która tak po prostu znudziła się już dziecku i została wyniesiona na strych, gdzie teraz jej przyjaciółmi są tylko przelotne gołębie. Chciała ukryć się w ich podbite ciepłem skrzydła i już nigdy nie wrócić do miejsc, których tak bardzo się bała. Jak straszna mogła być noc, kiedy nie słyszało się nic, prócz szaleńczego bicia serca? Znów.. Znów mi do głowy przyjdziesz Ty. Chwilami była bardzo smutnym człowiekiem.. Diabli wiedzą gdzie podziała się prawdziwa miłość.. rozrzucone po podłodze niepoprawne myśli. Poukładaj mnie kawałek po kawałeczku. Poukładaj mnie, proszę.. ♥
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
3martyna3-bardzo mi miło słyszeć takie słowa
od takiego talentu jak Ty <3 dziękuję ;* Paralogiczna-to fajnie że się podoba ;* bierz co chcesz ;D poprostuAsiss-moje serduszko <3 happyend-ja Ciebie też ;D i dobrze że jednak nie odchodzisz ;* boundlessly- <3 caroline060, dresowa, nydee, Nensie, agrr, notcool, Guziki xD, parala, BananowaDelma, otojest, boundlessly, lula_ To Wy mnie dziś zaczarowałyście <33 ![]() 'Pozwól mi wprowadzić Cię do mojego świata,. Będę kierować tam każdym Twoim krokiem, nauczę się Twoich przebudzeń, wymyślę Twoje noce .. Będę przy Tobie.' 'Bo czasem nie marzyła o niczym innym, jak o jego dotyku na dzień dobry.' -Pobawimy się w Boba Budowniczego ? -Jak to ? -Spróbujmy wszystko naprawić. 'Docieramy do miłości, nie wtedy kiedy spotykamy osobę idealną, ale kiedy nauczymy się wierzyć, że osoba nieidealna, jest idealna.' Jakoś mi tak chu**wo smutno. Najpierw przeleć mój mózg, a dopiero potem resztę. Lubię wspominać. Zwłaszcza te chwilę, których nigdy nie przeżyłam. A kiedy go obejmowała zamykała oczy ze szczęścia. Czy można przestać kochać niebo tylko dlatego, że czasem jest burza ? Miałeś rację-znalazłam kogoś lepszego. 'Teoretycznie miała na niego wyj**ane, ale praktycznie to przegryzała wargi gdy ktoś wypowiedział jego imię.' ja pie**olę ale gów*o ![]() brak weny .
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-08-26 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Heee! zjedzcie się ;p
chwilowo wróciłam ;>. Za rękę na spacer po szczęście ! Poszukamy razem szczęścia w zwykłej rzeczywistości . Serce nie chce słów. Mu zależy na gestach . ` Szukała anioła na niebie. Nie zauważała go obok siebie. Jeszcze raz za ręke iść. Poczuć ten wiatr i żyć !
#245 |
Raczkowanie
|
`My Immortal <3
(Mój nieśmiertelny) Zniewalałeś mnie Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły Za wiele by czas mógł to wymazać ` Zdecyduj się wreszcie !
#246 |
Rozeznanie
|
'The promises we made were not enough.' Złożone przez nas obietnice nie wystarczyły. 'No matter how many times that you told me you wanted to leave.' Nie ważne ile razy powiedziałaś że chcesz odejść. 'Niebiański błękit jego oczu tak mocno kontrastował z czarnym charakterem .' 'uwielbiam ten nie dosyt i to coś .'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
![]() a w mojej głowie znów rodzi się ta pieprzona potrzeba bycia z kimś, bo samemu nie daję rady. nie. o, nie. nie jestem taką jaką sobie wyobrażasz. i każdy dzień uczy mnie, że tutaj nie ma uczuć. może tym razem zakochaj się we mnie na serio, co ? nie ma Cię i już nigdy nie będzie. nie okazuję nigdy, że jestem szczęśliwa. zła córka, zła dziewczyna, zła osoba z paskudnym charakterem. `
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
bo ludziom jak psu nie warto wierzyc...
bo wszystko pryska niczym banka mydlana... cos co potrafilo sie budowac przez ladnych pare lat, mozna rozwalic w sekunde.. przyjaciel to ktos kto wie dobrze jak ladnie obrobic ci dupe... troche takie...no...ale jaki humor takie opisy. ![]() ![]()
#249 |
Raczkowanie
|
Nensie was wielbi
![]() bajkowa - miło mi : * Jego aksamitny i niski tembr głosu rozbrzmiewał w jej głowie, powodując napływ niesamowitego optymizmu i wewnętrznego szczęścia. Jego delikatny uśmiech był dla niej czymś więcej niż tylko miłym gestem czy okazem sympatii. Sprawiał, że chciała te chwile zatrzymać na dłużej. Uwielbiała gdy mrużył oczy w czasie kiedy promienie słoneczne dotykały jego bladej cery. Każdy jego ruch dokładnie analizowała. W czasie rozmowy wsłuchiwała się w jego słowa, zupełnie jakby chciała zapisać je wszystkie w swojej głowie. Widziała w nim coś więcej niż cudownego chłopaka, widziała w nim anioła.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-08-26 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
istny_paradoks - dziękuję za docenienie, ale przede wszystkim za przeczytanie. to dużo dla mnie znaczy!
znalazłam w sobie siłę i żaden człowiek mi jej nie odbierze. ty masz raka, a ktoś inny jest pierdo.l.nięty. nie widzę różnicy. ja. ty. my. i twoje niebycie. rety. jak ja uwielbiam śnić. wieczorem, gdy wyglądam przez okno widzę księżyc. to jeszcze lepsze niż park z jego okien. -widziały gały co brały. - nie. co brały, a co mają to jest wielka różnica.
#251 |
Raczkowanie
|
` Ale na myśl o Tobie w sercu czuję ucisk, i rzuciłabym wszystko gdybyś chciał żebym wróciła...
Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej `. Twój uśmiech na jej widok, sprawia że boli mnie serce. - A Pani bardzo tego Pana kocha ? - A bardzo. - To ja Pani bardzo współczuję. Podobno miłość boli... cholernie boli. - Ty w ogóle masz serce?! -Nie. To po prostu kawał mięsa, który jest mi potrzebny do życia. Nie można już nazwać go sercem. Od dawna jest po prostu organem. Przyjdź do mnie. Zrobię Ci herbatę. Nadal pamiętam ile słodzisz i który kubek był Twoim ulubionym. A kiedy usiądziesz wyleję Ci to na łeb , krzycząc ; - wszystko spie.przyłeś ! I wtedy będziemy kwita. Wtedy będę mogła spróbować zapomnieć. Tylko gdy jestem pijana, i ledwo stoję na nogach, Tylko wtedy jestem w stanie powiedzieć ze nadal cie kocham.
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-08-26 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Witamm !.
Ohydna rzeczywistość zwana idealnym życiem. 'Schizofreniczny taniec.' Zaintrygowana zapachem odmienności. Zakażona szarością. ______________________ happysad !. <3 "I znowu..." |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam!
![]() ,, I tylko czekam aż nadejdzie ta chwila gdy powiesz mi jak bardzo żałujesz ,, ,,Jesteśmy tu za karę, za nasze marzenia i spełnienia , których i tak nikt nie docenia...,, ,,Bo tylko Ty nauczyłeś mnie tego pięknego uczucia , które teraz okazało się największym błędem mojego życia...!,, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Dziękuje ![]() .... Ludzie wierzą w prawdziwą miłość. Myślą, że jest to najpiękniejsze co może ich spotkać. Tak myślą ludzie, którzy nie przeżyli nigdy prawdziwej miłości. Na moim biurku nadal stoi róża od Ciebie. Minął miesiąc po Twoim odejściu, a ona nadal tam stoi. Czas ją ususzyć. Romans stulecia ? Nie. Zauroczenie XXI wieku. Ty + My = przyjaciele "forever" Ja mu nie odpuszczę i tak bd po mojemu. Kochają na dwa różne sposoby. Ona go sercem, a on ją dupą.
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-08-26 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ty czarujesz mnie co dzień. ♥ ''Może się mylę, może to Ty masz w sobie tę siłę i dajesz ją mi. Najważniejsze próbować gdy nie zmienia się nic. Z czary gorzkiego życia ciągle uczę się pić. Prawdy słowa kaleczą. Chciałabym się jeszcze powłóczyć z Tobą, póki żyjemy i mam Cię obok. Zjechać z Tobą w dół po poręczy, wspólnie się wyczołgać z nędzy. Chyba już nigdy nie będzie lepiej, nie będzie dobrze wiec się nie spieszę.''
#256 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tych wyżej nigdy już nie oddam, hy hy. ![]() Mimo, że czasu cofnąć się nie da, Edytowane przez WiecznieNiewyspana Czas edycji: 2010-08-26 o 13:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Guziki xD - ucieszyło mnie to! Okradam!
![]() Misiok - kradnij, po to jest ![]() Naughty - nie przeszkadza mi to ![]() Dziękuję jeszcze raz za wszystkie życzenia ![]() Moja miłość uniosła się na wyżyny pt. "bądź szczęśliwy mimo wszystko." W chwilach gdy głowa wybucha mi od myśli o tobie, gotuję wodę w staroświeckim czajniku, nie zdejmuję gwizdka, pozwalam by hałas rozdzierał mi uszy i zakłócał wspomnienia. po co mi facet skoro istnieje wieża eiffela?! Nie byłam wolna i wciąż go kochałam. Ale skończyłam to. I byłam szczęśliwa, że nic mnie już nie czeka - nieodebrane telefony, wieczory bez odpowiedzi, martini z oliwkami bo jego znów nie ma. - wyjaśnijcie to w końcu! - oszalałaś?! dobrze się dogadujemy bo żadne z nas nie wie, co czuje to drugie. no wiesz, ja bym się pewnie załamała, że mnie nie kocha, a on że kocham go ponad życie. nigdy już nie byłoby tak beztrosko. lepiej nic nie wyjaśniać. nigdy nie zrozumiesz my point of view. szkoda mi ich. może byli sobie pisani?
#258 |
Raczkowanie
|
Chciała miłości z mini ratką. Dostała. Teraz spłaca kredyt zalanymi łzami nocami, spuchniętymi oczyma, połamanymi obcasami, zepsutą od alkoholu wątrobą i czarnymi od papierosowego dymu płucami. Ja dziękuję za taką ratkę...
![]() inspiracja-BorowiczankaKocham, kiedy nazywasz mnie swoją gwiazdeczką i tak beztrosko wtulasz się w moje ramiona. Dzisiaj mówisz do mnie: kochajmy się. Halo, kochanie! Myślałam, że już się kochamy ![]() Purpurowo amarantowe niebo z tobą! tego mi było trzeba. żenada ;(
Leż obok mnie i wsłuchaj się we mnie będziemy tak leżeć aż lato odejdzie. grise <3 Edytowane przez ultrafioletowa Czas edycji: 2010-08-26 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
dziękuję <3
keeendy ![]() Tęsknota pozwala nam zrozumieć to, czego oko nie dostrzega. I co z tego, że u Ciebie jest 23:59 a u mnie 24:00 ? Jednego dnia mnie kochasz. Za minutę już nie. To bez znaczenia, że dla mnie zaczął się już nowy dzień, a Ty wciąż żyjesz przeszłością. Tak bez większego namysłu wkleiłam Cię w moje serce. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
ciiri Pierwsza i najtrwalsza miłość opisowa.
![]() bałabym się o nas, to dlatego nie dałam Ci szansy. spójrz na mnie. bez Ciebie jestem nikim.
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję♥ Silny , fizyczny ból serca |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
On już nie wróci, zostawił mnie samą, żebym umarła z tęsknoty do niego. Ta dziewczynka ma 171cm wzrostu,popielatoblond wlosy piegi i oczy o odmiennych kolorach, lewe niebieskie, prawę szare. Ostatnio widziano ją ze złamanym serduszkiem w dłoni, siedziała na ławce w parku i płakała. Znaki szczególne? Kocha bezgranicznie.
(przepraszam, że takie długie.Pewnie nikt nie przeczyta)
(o4.o9.o9 - 19.o6.11.) Było pięknie, będzie cudownie. Edytowane przez AnanaSek 07 Czas edycji: 2010-08-26 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ty czarujesz mnie codziennie ![]() ![]() Cytat:
![]() tylko tak utrafiam ![]() ![]() Cytat:
![]() jasne, dobrze bo i tak bym nie oddała te CUDA ![]() aaaż mi się milutko zrobiło ![]() ![]() oo naprawdę? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kreskowa - podkradłam jeden na podpis. ![]() __ parę nie potrzebnych łez i stracony czas, wpatrując się w ekran telefonu. mogłabym patrzeć na to jak cierpisz, tylko jeśli cierpiałbyś z braku miłości. rzeczywistość deptała mi po palcach. i mimo, że był tak blisko, nie mogłam go dotknąć. między nami pojawił się niewidzialny mur, nie pozwalający na pieszczoty. wciąż próbuję stopić lody, które mamy między sobą, twoja niska temperatura w sercu wcale mi tego nie ułatwia. świat dzieli się z nami bólem. ''spytaj ją co czuje gdy, szminkę zmywa kropla łzy.'' zdeptana, zrzucona ze ścieżki szczęścia. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
'Czarne chmury nad nami iskrzą błyskawicami, pora skończyć tę miłość.'
#265 |
BAN stały
|
Paralogiczna
nic się nie stało, i na zdrowie ![]() poprostuAsiss zabrałam sobie ten i za żadne skarby go nie oddam, o nie ! "potrafisz myśleć tylko o sobie,robisz mi wyrzuty o moje bariery, które tak trudno pokonać,może być tak ku*wa pomyślał, że boję się kolejnego do widzenia po niedokończonych jeszcze wspólnych oddechach?" 3martyna3 ten: "Znów..Znów mi do głowy przyjdziesz Ty." idealny jest po prostu ! ... i nie wiedzieć czemu, chodź dobrze wiedziała, że zapomnieć musi, ona wciąż jak na przekór coraz więcej sobie przypominała . może i żyje wspomnieniami, może i żyje tym, że kiedyś byłeś mój, może i nie potrafię Cię zapomnieć, ale przynajmniej mam tą pewność, której ty nie masz, mam tą pewność, że mam serce . nie jesteś już mile widziany w moim życiorysie, już za dużo w nim namieszałeś . wciskałeś mi kit za kitem, ściemę za ściemą, kłamałeś w żywe oczy, więc nie wmawiaj mi, że Ci zależy, i tak nie uwierzę ! ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-26 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
justsmilebaby - nie chcę się kłócić ale muszę powiedzieć, że się z tym
nie zgadzam. jesteś o niebo lepsza niż ja! <3 + okradam. ;3 parala , BananowaDelma , NieidealnaJa - okradam słonka. <3 dreams_x33 - myszko ; ( kocham Cię wiesz ? ; ( + chwilowy przypływ weny. ![]() __ z Tobą nie potrafię , bez Ciebie nie chcę. po całym dniu spędzonym z Nim na twarzy znów pojawia się uśmiech. <3 ' były facet jest jak frytki - niby wiesz, że Ci szkodzą ale czasami masz na nie ochotę .. ' ^^ ' życiowa kreatywność to podejmować wybór i nie patrzeć się wstecz ! ' nie staraj się, i tak skończysz marnie. ![]() poziom 'brania' zależy od rozmiaru biustu. nic już nie rób, bo ranisz. to ja już dorosłam, czy to oni są jeszcze dziećmi? ' - płaczesz ? - nie, sikam oczami. ' ![]() i to nieustanne czekanie 'napisze, nie napisze'. wchodzisz w Jego okno i myślisz 'nie, to on powinien' .
#267 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna - wróciłam! i co do ślubu to pospieszmy się.. chcę żeby to było wakacyjne wspomnienie ;d awww
+ dziękuje, za wszyyystkie miłe słowa
![]() Całe życie staramy się by było dobrze, by miec kogoś obok, przy sobie, by nie stracić bliskich, by zawsze móc na kogoś liczyć i by zawsze ten ktoś mógł liczyć na Ciebie.. A potem przychodzi taki moment w życiu, że mimo otacza Cię chmara ludzi, znajomych, przyjaciół to czujesz się tak jakbyś był sam, jakbyś stał pośrodku wielkiego tłumu ludzi, stał gdziekolwiek w Nowym Jorku przy Statule Wolności, w Paryżu pod wieżą Eiffela czy po prostu na sopockim molo. W każdym z tych miejsc otaczają Cię setki ludzi, a Ty czujesz się jakbyś był duchem. Nie ma nikogo, kto by Cię znał, nawet Ci bliscy mijają Cię jak zwykłego przechodnia na ulicy. Stoisz pośrodku nich niezauważony, czujesz się po prostu sam. Musisz poradzić sobie ze swoimi problemami, zamiast do przyjaciela zwracasz się do starego pluszowego misia i po raz kolejny wypłakujesz się w poduszkę. nic nie dzieje się po nic. wszystko dzieje się po coś. '-Dlaczego palisz tak cholernie szybko? - Wszyscy palicie dla przyjemności. Ja palę po to, aby umrzeć.' Nie potrzebuję kogoś. Potrzebuje by ktoś potrzebował mnie. wiesz co sądzę o wyznawaniu miłości po trzech piwach. miłość to to, co czuje serce, nie to co płynie w żyłach. każdy ma jakąś historię do opowiedzenia. spędziłam moje całe dzieciństwo, życząc sobie, żebym była starsza. teraz jestem starsza i cały ten syf jest do bani. klasyczne kłamstwa: nie jestem pijany; nie zranię cię; zostańmy przyjaciółmi; zgubiłem twój numer; ona to tylko przyjaciółka; potrzebuję trochę czasu dla siebie; od jutra zacznę dietę. pamiętasz jak kiedyś byliśmy pewni, że zawsze będziemy na tej ziemi?
#268 |
Raczkowanie
|
Kupie czerwone wino.
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Stwierdzono, że jej agresja spowodowana jest nadmiarem alkoholu. Ona uważa, że alkohol spowodowany jest brakiem Ciebie.
Umiem doskonale kłamać i perfekcyjnie znam wszystkie wulgaryzmy. Już prawie jestem taka jak Ty. Po drugiej stronie tęczy, gdzie papierosy rosną na drzewach w rzece płynie wódka a śnieg to czysta heroina. Tam mnie szukaj.
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
upajam się każdym twoim słowem
każdym twoim uśmiechem każdy ma swoją ulubioną, jedyną, wyjątkową, niepowtarzalną, zabawną, inteligentną osobę. Ja mam Ciebie. zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.