|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część XIII
Cytat:
na nowe torebki musisz miejsce zrobić?
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() A ja mam i ane granatowa i jestem w niej zakochana i się z nią nie roztaje i flavie tez mam i kocham ją była to moja pierwsza torebka i jak ją zobaczyłam to musiałam ją mieć
|
|
#4144 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za rady dotyczące andi i alice
jednak kupię szarą andi i zastanawiam się jeszcze nad czarną emilką bo co bede dwa razy płacić za przesyłkę ?! w domu mnie chyba wyrzuca razem z torbami ![]() Poza tym, przeważnie nosze torebki na ramieniu więc to taki myk z emilką mogę zrobić --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1999 a wygodnie tak? nosicie w ten sposób torebkę?? A właśnie powiedzcie, jest nadzieja, że zamawiając dzisiaj torebkę jutro będzie już u mnie?? ![]() ------ Juz doczytałam i znalazłam odpowiedź
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2010-08-26 o 17:42 |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast moment rozpoczęcia pracy cały czas odwlekam
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro nie dojdzie, bo oni już nie pracują. Chyba, że jesteś z Krakowa i odbierzesz osobiście
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudziarko serdeczne gratulacje i brawa
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-08-26 o 17:49 |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę chodzić na wykłady itd.
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie największym problemem jest chyba to, że sama nie do końca wiem, czym bym się chciała zawodowo zajmować (bo raczej nie tym co studiuję :/ ), do tego przyznaję, że trochę się rozleniwiłam siedząc w domu
bo studia mi mało czasu już zajmują.najgorsze, że wiem, że czym dłużej nie będe mieć żadnego doświadczenia zawodowego, tym większy będę mieć problem w przyszłości
|
|
|
|
#4151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: a babka to jakaś złośliwa ale co tam nie ważne zdałaś i to się liczy ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczenia już mniej bo nie lubię być aktywna na zajęciach, udzielać się, czy mieć wystąpienia publiczne-to jest dla mnie najgorsze.ale naukę samą w sobie lubię. pewnie gdybym pracowała to bym nie lubiła bo zabierałaby mi wolny czas a co do egzaminów to chodzę na nie tylko gdy jestem dobrze przygotowana, jeśli nie czuję się na siłach to odwlekam termin (jesli jest taka możliwosć) dlatego je lubię, bo nie czuje stresu, że mi coś nie pójdzie ![]() licencjat mam z edukacji zdrowotnej z promocją zdrowia, a teraz jestem na uzupełniających -kultura fizyczna i edukacja zdrowotna ogólnie to studia są ok, ale niestety dają możliwość głównie pracy z dziećmi, a ja za nimi nie przepadam :/ |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli zamówienie mogę złożyć i spokojnie oczekiwać na dhla w poniedziałek... a raczej domownicy odbiorą przesyłkę bo na mnie praca czeka... echh... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce za to podoba mi się perspektywa kupowania torebek, bo nie będzie wyrzutów, że rodzice płacą a od października prawdopodobnie powitam krakow więc będę mieć do etorebki na piechotę :PCo do uczenia się, to jasne, że wykłady są najfajniejsze
|
|
#4154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
No to jak zamieszkasz w karkowie to przynajmniej zaoszczędzisz na przesyłce i będziesz mogła na żywo zobaczyć torebki
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() to dobrze, że masz ten stres już za sobą ![]() piękne te dwie torebki
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
po pracy i obiadku zawitałam do Was chcem sie pozalicjest mi strasznie smutno ze nikt mnie nie lubi i juz z 2 miesiace nie skorzystal z mojego kodu
|
#4157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn. przynajmniej mieć studia za sobą, być już na 5-6 roku A przede mną jeszcze tyle lat nauki, interesują mnie moje studia, bardzo bardzo je lubię, ale chciałabym już pracować
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż 1/2 etatuu mnie na uczelni należałam do nielicznej grupy osób niepracujących wielu pracodawców chętnie zatrudnia studentów.
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle jakieś mają profity z tego chyba Student=niewolnik:brzydal :
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja pracowałam w czasie studiów zaoczynych i chwilami było mi ciężo-pomimo tego że miałam i nadal mam pracę stałą, tylko w tygodniu w raczej stałych godzinach....może to dlatego że miałam zajęcia w każdy weekend....każdy....ehhhh ....ale ogólnie miło wspominam ten okres i cieszę się że tak mi się potoczyło.....;] Wiecie co...mam ochotę na zakupy........oj jak ja bym wparowała do centrum handlowego a tu trzeba oszczędzać
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-08-26 o 18:33 |
||
|
|
|
#4163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i pisząc, że chciałabym pracować, miałam na myśli pracę w zawodzie, chciałabym być już po studiach
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem duża kobieta i przy mnie simon wygląda na małą no jakoś mi nie pasuje no mała jest Cytat:
Lepiej np. pokazać w CV, że się układało produkty na półkach w supermarkecie niż wyłącznie sam dyplom (choćby z najlepszymi wynikami). Co nie znaczy, że chcę powiedzieć, że jak ktoś nie pracuje i poświęca się w 100% studiom to nie ma tych cech. Sama jestem od 8 lat na rynku pracy i pracuję zupełnie nie w swoim zawodzie, choć wbrew pozorom studia i tak mi się przydają w tym co robię aktualnie
|
|
#4165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt się nie doczepia do tego, jak wydajesz pieniądze, bo sama je zarabiasz Ja np. teraz nie pracuję od jakiegoś czasu i nie zanosi się na zmianę i mnie to boli. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czy niewolnik? To chyba jednak zależy od pracy, pracodawcy i studenta samego. Jak sie daje, tak ma. Ja pracowałam na takich zasadach ponad 4 lata i w każdej pracy było super.
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo, że dostaję na miesiąc 600zł a zmienniczka ponad 2tyś. a też robimy to samo
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Praca w czasie studiów chyba odpada, tzn. przynajmniej na początku Nie wiem jak będzie na 4,5,6 roku, ale podejrzewam, że tak samo ciężko, ale może się przyzwyczaję i dam radę trochę popracować Zresztą nie mówię, że na pewno nie będę pracować, może życie mnie zmusi do tego ![]() Zawód to prawda piękny Ale jeszcze kupa lat nauki przede mną Miło jest sobie pomarzyć, że się ma już przynajmniej połowę za sobą
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście, że to moze przeszkadzać, ale każdy ma wybór, może z takiej pracy zrezygnować. mnie chodziło tak bardziej ogólnie, że fajnie jeśli studenci bez większych problemów mogą znaleźc jakąś pracę i pogodzić ją z tokiem studiów. i zgadzam się z martini -studenci też mają korzyści, nie tylko pracodawcy
Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2010-08-26 o 18:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

na nowe torebki musisz miejsce zrobić?

)

)

Miałam jeszcze trochę drogi przed sobą, do końca mi się nogi trzęsły.
klask i: a babka to jakaś złośliwa ale co tam nie ważne zdałaś i to się liczy