Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 00:39   #1531
Moniaszka
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

A ja jeszcze nie śpię, a miałam zmykać Moczę własnie stópki i mam lap topa na kolanach i zajrzałam. Tak jak mówiłam maseczka zrobiona, teraz stópki, mycie, potem balsamowanie i spać
Moniaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 01:46   #1532
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trutututu Pokaż wiadomość
a co używasz do buzi? w sensie jak pielęgnujesz?
żel antybakteryjny, tonik, krem nawilżający, żel na krosty, sudocrem, ciągle czegoś nowego próbuję. Jak myłam szarym mydłem buzię to miałam masakrę już nie wiem co mam robić??

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
mi się wydaje że te wysypy ciągłe mogą byc spowodowane od narmiernej pielegnacji twarzy, też kiedyś tak miałam ale ograniczyłam i juz nie ma. Nawet kiedyś gdzies czytałam że czym mniej tym lepiej bo można sobie zaszkodzić ..
jak mniej pielęgnuję to mam gorzej
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:06   #1533
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczynki, śpicie jeszcze? Chyba z 2 godziny was nadrabiłam, tak się postarałyście

Witam nowe dziewczyny

Przyjęłam zaproszonka i jak pobuszowałam w waszych albumach, to włączyła mi się lampka kompleksów Też chce tak pięknie wyglądać Jak wy to robicie

Wczoraj byłam na depilacji nóg i zrobiłam pazurki nie mogę się nimi nacieszyć, są takie ładne

A dzisiaj jade do Egiptu

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:20   #1534
ramoncia217
Wtajemniczenie

witajcie ja kawkuje przy wizażu. zaraz ide włoski umyć , posiedze z odżywką i je wymodeluje..

angelwithoutsoul miłych wakacji życzę
Stary 2010-08-27, 08:21   #1535
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moniaszka Pokaż wiadomość
Hmmm brzmi jak terapia No oczywiście brakuje mi systematyczności i zawzięcia, jak wielu kobitkom
Ogólnie na czym mi zależy?
Ćwiczenia i uwaga nie na zbicie wagi
Mam 165 i ważę 47, więc moje BMI grzmi niedowaga :P Jednak to przez moje lekkie i słabe kości Szczupła jestem, ale trochę tłuszczyku na brzuszku mam, a marzy mi się taki lekko umięśniony, dlatego ćwiczenia. (Hula hop dobre jest na wałeczki?). No i ćwiczenia na mój kręgosłup, bo mam skoliozę, wiem, że muszę ćwiczyć, ale wiadomo, zapominam jak o wszystkim. A że na wizaż zaglądam codziennie, to może to pomoże

Blada jestem jak trup, wróciłam z nad morza wczoraj ze spalonymi ramionami i opaloną lekko lewą nogą Tak prawa nic :P Więc czekam aż wyblaknę i chciałabym się troszkę brązującymi posmarować. Przez ten czas chcę się nawilżyć normalnymi balsamami, bo mam suchą skórę.

I jak już tak wyżalam się na całej linii, to mam jeszcze problem z włoskami
Paszki jadę depilatorem, ale ostatnio chyba włoski tam osłabły i się urywają, przez co są szybko i mam tam podrażnioną skórę Nogi zrobiłam może 2 razy depilatorem- umierałam Niedawno pastą cukrową- jakoś przeżyłam, ale głównie przód łydki, reszta bolała że hoho :P Ostatnio miał u mnie debiut wosk, bo ręce i bikini wcześniej robiłam pastą. Łydki zrobiłam prawie całe woskiem i ręce tak po łebkach, jednak dlaczego ten wosk zostaje na skórze i jeszcze nie chce się zmyć? Eh dawajcie każdą radę i co do depilacji całego ciała(wrastaniu włosków też), i co do nawilżania skóry ciała i twarzy i worki pod oczami :P

O włosach na głowię napisze innym razem, bo już czuję się goła wywalając wszystko o sobie, a Was jeszcze nie znając

Dodatkowo mam dni, gdzie czuję się totalnie brzydka Dzisiejszy taki nie jest akurat, ale tak mam co jakiś czas. Jak się tak nie czuć, jak mam skoliozę, jestem blada jak trup, mam problem z owłosieniem, a jak je usunę, to się wrasta, a włosy na głowie rodzaj falowanych i cholernie łamliwych. Ale byle do przodu

Wątek muszę poczytać trochę wstecz i będę etapami przeglądała, bo mam spore zaległości zapewne Ufff skończyłam, nie bijcie tylko
Witaj ;*** A co do bladości to ja ją uwielbiam i próbuję doprowadzić moją cerę do takiej porcelanowej .

Mi ta pasta cynkowa chyba nic nie daje. Może troszkę zapobiega rozwijaniu się powstałej krostki, ale na pewno nie likwiduje. Może zbyt wielkich efektów oczekuję.
A tak w ogóle to przestaję używać maseczek do twarzy, bo tylko wydaję na nie kasę ,a i tak nic z moją cerą nie robią. Powoli cera wraca do swojego dobrego stanu .
Tak się zastanawiam nad rozjaśnianiem włosów. Zawsze marzył mi się taki brąz jakby kasztanowy, ja używam brązu ale i tak wychodzi czarny, a do moich brązowych oczu bardziej pasowałby właśnie taki brąz: http://www.fryzury.net.pl/dlugie-krecone/ . Tylko ja kompletnie nie mam pojęcia na czym polegają te rozjaśniania
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:39   #1536
samaraNW
Zakorzenienie

witam.
ale pogoda,u mnie cały czas pada
angelwithoutsoul zazdroszczę wakacji i tego,że latem nacieszysz się słońcem dłużej niż my udanego wyjazdu

ja się chyba dzisiaj porządnie wyspamuje,ale nie mam pomysłu, co dokładniej zrobię nakładałyście kiedyś na włosy maseczkę,a po niej jeszcze odżywkę? znalazłam w domu jakąś maskę,niby regenerująca,ale po niej w czasie wilgoci robi mi się siano... dlatego odżywka jest niezbędna. tylko,czy nie będzie tego za dużo na raz?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:51   #1537
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam.
ale pogoda,u mnie cały czas pada
angelwithoutsoul zazdroszczę wakacji i tego,że latem nacieszysz się słońcem dłużej niż my udanego wyjazdu

ja się chyba dzisiaj porządnie wyspamuje,ale nie mam pomysłu, co dokładniej zrobię nakładałyście kiedyś na włosy maseczkę,a po niej jeszcze odżywkę? znalazłam w domu jakąś maskę,niby regenerująca,ale po niej w czasie wilgoci robi mi się siano... dlatego odżywka jest niezbędna. tylko,czy nie będzie tego za dużo na raz?
ja często robię tak ,że nakładam maseczkę na godzinkę, potem myję włosy szamponem, a później odżywka
Stary 2010-08-27, 08:52   #1538
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry moje kochanie, jestem dziś tak szczęśliwa a zarazem troszkę zestresowana bo dzisiaj robię imprezę dla rodzinki z okazji moich osiemnastych urodzin przepraszam, że tak się chwalę ale po poprostu czekałam na ten dzień 18 lat Aż mi się chcę płakać ze szczęścia, no kurcze ja to taka głupia jestem i na każdym kroku wyję ze wzruszenia Tzn urodziny mam w niedzielę, ale już dzisiaj wyprawiam. Boże muszę się na maksa odstrzelić, przecież muszę być najpiękniejsza na moich urodzinach Dlatego dzisiaj od rana tylko SPAmowanie, no może nie tak od samego rana, bo zaraz będę jechała po mojego torcika, mam nadzieję że ładnego mi zrobili
Przepraszam za ten off top, ale musiałam
I tak w ogóle to pamiętam, że dzisiaj Kalpana ma urodzinki, więc kochana wszystkiego naj naj naj naj lepszego

Huraaaa właśnie przyszło do mnie encanto no dzisiaj już nie mam czasu na to, ale może w niedzielę lub poniedziałek sobie zrobię

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, śpicie jeszcze? Chyba z 2 godziny was nadrabiłam, tak się postarałyście

Witam nowe dziewczyny

Przyjęłam zaproszonka i jak pobuszowałam w waszych albumach, to włączyła mi się lampka kompleksów Też chce tak pięknie wyglądać Jak wy to robicie

Wczoraj byłam na depilacji nóg i zrobiłam pazurki nie mogę się nimi nacieszyć, są takie ładne

A dzisiaj jade do Egiptu
Aleee Ci zazdroszczę udanego wyjazdu Ci życzę

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2010-08-27 o 08:57
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:01   #1539
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam nad rozjaśnianiem włosów. Zawsze marzył mi się taki brąz jakby kasztanowy, ja używam brązu ale i tak wychodzi czarny, a do moich brązowych oczu bardziej pasowałby właśnie taki brąz: http://www.fryzury.net.pl/dlugie-krecone/ . Tylko ja kompletnie nie mam pojęcia na czym polegają te rozjaśniania
aaaa boski kolor!!!! dokładnie nad identycznym się zastanawiam! nawet ide dzisiaj do fryzjera na konsultację! Polecam Ci touch welli - bez amoniaku, daje genialny połysk i można nim rozjaśnić włoski o 1-2 tony.. I własnie tak planuje zrobić

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje kochanie, jestem dziś tak szczęśliwa a zarazem troszkę zestresowana bo dzisiaj robię imprezę dla rodzinki z okazji moich osiemnastych urodzin przepraszam, że tak się chwalę ale po poprostu czekałam na ten dzień 18 lat Aż mi się chcę płakać ze szczęścia, no kurcze ja to taka głupia jestem i na każdym kroku wyję ze wzruszenia Tzn urodziny mam w niedzielę, ale już dzisiaj wyprawiam. Boże muszę się na maksa odstrzelić, przecież muszę być najpiękniejsza na moich urodzinach Dlatego dzisiaj od rana tylko SPAmowanie, no może nie tak od samego rana, bo zaraz będę jechała po mojego torcika, mam nadzieję że ładnego mi zrobili
aaaale super!! cieszę się razem z Tobą impreza napewno się uda świetnie jaki torcik zamówiłaś? (łasuch ze mnie straszny hehehe)

a co to encanto??

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
żel antybakteryjny, tonik, krem nawilżający, żel na krosty, sudocrem, ciągle czegoś nowego próbuję. Jak myłam szarym mydłem buzię to miałam masakrę już nie wiem co mam robić??

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

jak mniej pielęgnuję to mam gorzej
to jak będziesz miała życzenie, to daj znać - napiszę jak ja się wyleczyłam problemów z buzią, bo tak to się nie chcę rozpisywać bez sensu - niektórzy nie lubią jak im się coś radzi, mimo, że nie prosili
Stary 2010-08-27, 09:03   #1540
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaale super!! cieszę się razem z Tobą impreza napewno się uda świetnie jaki torcik zamówiłaś? (łasuch ze mnie straszny hehehe)

a co to encanto??
Tort zamówiłam jakiś z kremem cappuccino, bo nie lubię owocowych jak tort będzie ładny to zrobię mu zdjęcie i Wam pokażę
a encanto jest to keratynowe prostowanie włosów
w instrukcji dołączonej do zestawu jest napisane, że można używać mgiełkę CHI keratin mist, z czego się cieszę bo miałam chrapkę na ten kosmetyk

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2010-08-27 o 09:06
Stary 2010-08-27, 09:04   #1541
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

a tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki

"Nie ma kobiet brzydkich, są tylko kobiety zaniedbane" Coco Chanel

i na szczęście należymy do grona tych pięknych, bo zadbanych!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-27, 09:05   #1542
Coldplay
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam za ten off top, ale musiałam
10000 lat !!

A moja osiemnastka za pół roku dopiero
Coldplay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:07   #1543
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coldplay Pokaż wiadomość
10000 lat !!

A moja osiemnastka za pół roku dopiero
dziękuje bardzo
nie martw się, szybko zleci

Stary 2010-08-27, 09:08   #1544
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Tort zamówiłam jakiś z kremem cappuccino, bo nie lubię owocowych jak tort będzie ładny to zrobię mu zdjęcie i Wam pokażę

o pychotka ja mam w lodówce cały czas kawałek przepysznego czekoladowego, ale będę twarda
Stary 2010-08-27, 09:10   #1545
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
w instrukcji dołączonej do zestawu jest napisane, że można używać mgiełkę CHI keratin mist, z czego się cieszę bo miałam chrapkę na ten kosmetyk
udanej zabawy i żeby to była najlepsza impreza w Twoim życiu
a na tą mgiełkę,to ja mam chrapkę już od bardzo dawna
Stary 2010-08-27, 09:17   #1546
magne
Zadomowienie

Cytat:
aaaa boski kolor!!!! dokładnie nad identycznym się zastanawiam! nawet ide dzisiaj do fryzjera na konsultację! Polecam Ci touch welli - bez amoniaku, daje genialny połysk i można nim rozjaśnić włoski o 1-2 tony.. I własnie tak planuje zrobić

to jak będziesz miała życzenie, to daj znać - napiszę jak ja się wyleczyłam problemów z buzią, bo tak to się nie chcę rozpisywać bez sensu - niektórzy nie lubią jak im się coś radzi, mimo, że nie prosili
No to może razem rozjaśnimy, ale ja się boje ,ze sobie włosy zniszczę, albo ,że brzydko będę wyglądać. A do fryzjera nie pójdę, bo moja mama zaraz zacznie mi gadać ,że mam ładne włosy bla bla bla.. boże chcę być pełnoletnia.
wiem ,że to nie do mnie ,ale z chęcią dowiem się jak wyleczyłaś buźkę, może mi coś podpasuje

Czekoladowa1
- Naaaaaajlepszego ******
Stary 2010-08-27, 09:22   #1547
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
udanej zabawy i żeby to była najlepsza impreza w Twoim życiu
a na tą mgiełkę,to ja mam chrapkę już od bardzo dawna
Cytat:
Czekoladowa1- Naaaaaajlepszego ******
dziękuje kochane

Stary 2010-08-27, 09:28   #1548
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Czekoladowa1 - udanej imprezy i wszytkiego naj

U mnie pada
i nie wyspałam się, mam podkrążone oczy.
Stary 2010-08-27, 09:40   #1549
samaraNW
Zakorzenienie

ja już siedzę z maseczką na włosach plus skinoren na dwa pryszcze, krem pod oczy i na przebarwienia
Stary 2010-08-27, 09:43   #1550
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
No to może razem rozjaśnimy, ale ja się boje ,ze sobie włosy zniszczę, albo ,że brzydko będę wyglądać. A do fryzjera nie pójdę, bo moja mama zaraz zacznie mi gadać ,że mam ładne włosy bla bla bla.. boże chcę być pełnoletnia.
wiem ,że to nie do mnie ,ale z chęcią dowiem się jak wyleczyłaś buźkę, może mi coś podpasuje
Magne, jeśli chodzi o rozjaśnianie, to ja bym jednak nie robiła tego sama.. łatwo sobie zrobić krzywdę niestety chociaz różnie bywa - kiedyś poszłam do wiejskiej fryzjerki bo chciałam jasny brąz i wyobraź sobie wyszedł.. jasny blond z rudym połyskiem.. ile ja się napłakałam wtedy o mamo ale to było jakieś 7 lat temu

Jeśli chodzi o touch, to nie niszczy włosów. Poza tym zmywa sie po jakimś miesiącu - zależy jak często myjesz włosy, więc może warto spróbować? zobaczę co mi dzisiaj powie fryzjerka

W kwestii walki z niedoskonałościami cery - próbowałam różnych specyfików, kremów, visaxinum itp., ale najlepsze efekty przyniósł powrót do naturalnych kosmetyków+odpowiednia dieta..

Zacznijmy od tego, że z perspektywy czasu stwierdzam, iż moje problemy z cerą wynikały, w dużej mierze, z przesuszenia skóry i pozbawiania jej warstwy ochronnej (dlatego właśnie nadmierna pielęgnacja, może skórze zaszkodzić).. mam strasznie tłustą cerę, więc chcąc, żeby przestała się świecić, dodatkowo ją wysuszałam, a to zamknięte koło, bo taka przesuszona wydzieła więcej sebum i wszystko się zapycha.. Postaram się zebrać to co chcę Wam powiedzieć w punktach:

1. Buzię, jak już wcześniej pisałam, myję nawilżającym mydłem dove - szare mydła itp. nic nie pomagały

2. raz na kilka dni polecam OCM - baardzo mi pomogło na przetłuszczającą się buzię - już po pierwszym użyciu, następnego dnia prawie przestałam się świecić -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437723

3. używam hydrolatów zamiast toniku - działają antybakteryjnie, przeciwzapalnie, a przy okazji nawilżają - to jest mój hit w ogóle i przyniósł naprawdę super efekty

4. a kwas hialuronowy jest drugim hitem cudnie nawilża, powoduje, że specyfiki, które się nakłada mniej zapychają pory i pomaga substancjom aktywnym przedostać się wgłąb skóry

5. Dieta - dziewczyny, spróbujcie ograniczyć picie mleka.. u mnie odkąd przestałam pić codziennie 2 latte, zaczęło wyskakiwać zdecydowanie mniej krostek.. no i 1,5 litra wody dziennie czyni cuda.. toksyny są wypłukiwane z organizmu, zamiast wychodzić twarzą oczywiście żadnych fastfoodów, tłuszczów trans i słodycze w rozsądnych ilościach..

6. ostatnia rada, niby oczywista, ale jak często o tym zapominamy - nie dotykać buzi w ciągu dnia!

i pamiętajcie, że na efekty trzeba poczekać.. u mnie trwało to jakieś 3 tygodnie zanim moja skóra osiągnęła względną równowagę

polecam Wam wypróbować powyższe sposoby, bo tak naprawdę to są grosze - chyba nie ma sensu ładować kasy w jakieś drogie specyfiki, skoro można sprawdzić bardziej naturalne metody

mamo, ale się rozpisałam, mam nadzieję, że któraś z Was dotrwała do końca tego wywodu

Edytowane przez trutututu
Czas edycji: 2010-08-27 o 09:46
trutututu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:56   #1551
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Magne, jeśli chodzi o rozjaśnianie, to ja bym jednak nie robiła tego sama.. łatwo sobie zrobić krzywdę niestety chociaz różnie bywa - kiedyś poszłam do wiejskiej fryzjerki bo chciałam jasny brąz i wyobraź sobie wyszedł.. jasny blond z rudym połyskiem.. ile ja się napłakałam wtedy o mamo ale to było jakieś 7 lat temu

Jeśli chodzi o touch, to nie niszczy włosów. Poza tym zmywa sie po jakimś miesiącu - zależy jak często myjesz włosy, więc może warto spróbować? zobaczę co mi dzisiaj powie fryzjerka

W kwestii walki z niedoskonałościami cery - próbowałam różnych specyfików, kremów, visaxinum itp., ale najlepsze efekty przyniósł powrót do naturalnych kosmetyków+odpowiednia dieta..

Zacznijmy od tego, że z perspektywy czasu stwierdzam, iż moje problemy z cerą wynikały, w dużej mierze, z przesuszenia skóry i pozbawiania jej warstwy ochronnej (dlatego właśnie nadmierna pielęgnacja, może skórze zaszkodzić).. mam strasznie tłustą cerę, więc chcąc, żeby przestała się świecić, dodatkowo ją wysuszałam, a to zamknięte koło, bo taka przesuszona wydzieła więcej sebum i wszystko się zapycha.. Postaram się zebrać to co chcę Wam powiedzieć w punktach:

1. Buzię, jak już wcześniej pisałam, myję nawilżającym mydłem dove - szare mydła itp. nic nie pomagały

2. raz na kilka dni polecam OCM - baardzo mi pomogło na przetłuszczającą się buzię - już po pierwszym użyciu, następnego dnia prawie przestałam się świecić -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437723

3. używam hydrolatów zamiast toniku - działają antybakteryjnie, przeciwzapalnie, a przy okazji nawilżają - to jest mój hit w ogóle i przyniósł naprawdę super efekty

4. a kwas hialuronowy jest drugim hitem cudnie nawilża, powoduje, że specyfiki, które się nakłada mniej zapychają pory i pomaga substancjom aktywnym przedostać się wgłąb skóry

5. Dieta - dziewczyny, spróbujcie ograniczyć picie mleka.. u mnie odkąd przestałam pić codziennie 2 latte, zaczęło wyskakiwać zdecydowanie mniej krostek.. no i 1,5 litra wody dziennie czyni cuda.. toksyny są wypłukiwane z organizmu, zamiast wychodzić twarzą oczywiście żadnych fastfoodów, tłuszczów trans i słodycze w rozsądnych ilościach..

6. ostatnia rada, niby oczywista, ale jak często o tym zapominamy - nie dotykać buzi w ciągu dnia!

i pamiętajcie, że na efekty trzeba poczekać.. u mnie trwało to jakieś 3 tygodnie zanim moja skóra osiągnęła względną równowagę

polecam Wam wypróbować powyższe sposoby, bo tak naprawdę to są grosze - chyba nie ma sensu ładować kasy w jakieś drogie specyfiki, skoro można sprawdzić bardziej naturalne metody

mamo, ale się rozpisałam, mam nadzieję, że któraś z Was dotrwała do końca tego wywodu

ja dotrwałam miałaś duże problemy z cerą, czy sporadyczne wypryski? teraz nawet przed @ Ci nic nie wyskakuje?
Stary 2010-08-27, 10:06   #1552
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje bardzo
nie martw się, szybko zleci
Udanej imprezy i spełnienia marzeń.

Ja na noc dałam maseczkę z Nivei na stopy i na usta. Teraz te moje stopy mnie trochę drażnią są takie trochę tłuste przez to.

A mam pytanie, gdzie kupujecie olejek kokosowy? Ostatnio chciałam się na niego skusić, ale nie wiem gdzie go znaleźć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:10   #1553
Soph
Zakorzenienie

hej
właśnie próbuję się dobudzić i nadrobić wizaż

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

A mam pytanie, gdzie kupujecie olejek kokosowy? Ostatnio chciałam się na niego skusić, ale nie wiem gdzie go znaleźć.
w internecie dużo osób kupuje

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:15   #1554
SailorMoon
Zadomowienie

Cytat:
A dzisiaj jade do Egiptu
Ojej, ale Ci zazdroszczę
Baw się dobrze, wypoczywaj u ważaj, żeby Cię jakiś Egipcjanin nei porwał jak zobaczy taką laskę w dodatku ze ślicznymi pazurkami

Cytat:
Ja też szybko się wzruszam ;d to chyba nic złego
Baw się dobrze, na pewno będziesz wygladała najpiękniej ze wszystkich

Cytat:

Dotrwałam
Masz rację z wodą i odpowiednią dietą, jak byłam na redukcji pozbyłam si trądziku, który mnie męczył z 8 lat. Całe szczęście już nie wrócił A resztę sposobów będę musiała dopiero wypróbować. W jakiej postaci używasz kwasu hialuronowego ?
Stary 2010-08-27, 10:25   #1555
judus
Rozeznanie

GG do judus

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny,
tak sobie myślę że uwielbiam tu zaglądać, jesteście wspaniałe
ja też, czasami aż boję się o uzależnienie od Was

angelwithoutsoul zazdroszczę Ci , rób ładne zdjęcia z chęcią sobie popatrzymy na Ciebie i udanego odpoczynku życzę

kalpananajlepszego! i cudownego wyglądu na codzień
Czekoladowaimprzeka się uda zobaczysz
Cytat:
Udanej imprezy i spełnienia marzeń.

Ja na noc dałam maseczkę z Nivei na stopy i na usta. Teraz te moje stopy mnie trochę drażnią są takie trochę tłuste przez to.

ja olejek kupiłam na all dałam niecałe 10 albo 12 zł z przesyłką i musze powiedzieć że jest dość wydajny ale możesz go dostać również w sklepach ze zdrową żywnością.
I dobrego dnia życzę z pielęgnacji, narazie tylko olejki na włosach, ale planuję zaraz się wygrzać w wannie bo strasznie niefajna pogoda
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:31   #1556
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
ja dotrwałam miałaś duże problemy z cerą, czy sporadyczne wypryski? teraz nawet przed @ Ci nic nie wyskakuje?
największe problemy miałam z zaskórnikami, po prostu jeden na drugim krostek nie było jakos strasznie dużo - takie drobne, najczęściej z białym czubkiem , które bardzo wolno sie goiły i jesli były wyciśnięte, to zostawały mi czerwone ślady i nie chciały zniknąć.
A przed okresem nie wyskakują, bo jak już pisałam, od 3 miechów @ nie miałam , a buzia poprawiła mi się stosunkowo niedawno..

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
ja kupuje na mazidlach -> http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27
8,68zł za 100g, a mogę potwierdzić, że jakość super
Stary 2010-08-27, 10:34   #1557
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny.
Przejdę się dziś, albo jutro do sklepu ze zdrową żywnością, a jak nie to zostaje mi internet. :P Choć tak szczerze to wolę kupować w sklepie.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:35   #1558
trutututu
Raczkowanie

GG do trutututu

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Dotrwałam
Masz rację z wodą i odpowiednią dietą, jak byłam na redukcji pozbyłam si trądziku, który mnie męczył z 8 lat. Całe szczęście już nie wrócił A resztę sposobów będę musiała dopiero wypróbować. W jakiej postaci używasz kwasu hialuronowego ?
Wielkocząsteczkowy - 1% roztwór, używam zaraz po hydrolacie (jak skóra jest jeszcze lekko wilgotna), albo 20min po kremie

http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27
Stary 2010-08-27, 10:40   #1559
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
największe problemy miałam z zaskórnikami, po prostu jeden na drugim krostek nie było jakos strasznie dużo - takie drobne, najczęściej z białym czubkiem , które bardzo wolno sie goiły i jesli były wyciśnięte, to zostawały mi czerwone ślady i nie chciały zniknąć.
A przed okresem nie wyskakują, bo jak już pisałam, od 3 miechów @ nie miałam , a buzia poprawiła mi się stosunkowo niedawno..
ja mam sporadyczne wypryski,ale po nich zostają mi plamy. nie wyciskam,a plamy są i schodzą miesiącami, przez te miesiące pojawiają się nowe

o ile pamiętam,to pisałaś,że schudłaś 4kg i szybko Ci wróciły, czyli schudłaś zapewne przez rygorystyczną dietę, mam rację? po takiej diecie nie ma @ przez niedobór tłuszczy. lepiej idź do ginekologa,bo 3 miesiące to już 1/4 roku,czyli dużo czasu.
Stary 2010-08-27, 10:42   #1560
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc dziewczyny dopiero co wstałam- boże jak dwano tyle nie spałam potrzebowałam snu

Cytat:

Witam nowe dziewczyny

A dzisiaj jade do Egiptu
życzę udanego wyjazdu

Cytat:
Witaj ;*** A co do bladości to ja ją uwielbiam i próbuję doprowadzić moją cerę do takiej porcelanowej .

Mi ta pasta cynkowa chyba nic nie daje. Może troszkę zapobiega rozwijaniu się powstałej krostki, ale na pewno nie likwiduje. Może zbyt wielkich efektów oczekuję.
A tak w ogóle to przestaję używać maseczek do twarzy, bo tylko wydaję na nie kasę ,a i tak nic z moją cerą nie robią. Powoli cera wraca do swojego dobrego stanu .
kochana lepiej isc do fryzjera farbować włosy, samemu sie za to nie brać no ale-nawet u fryzjera nie wychodzi taki kolor jak sie chce, coś o tym wiem

Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości