|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
A ja jeszcze nie śpię, a miałam zmykać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
żel antybakteryjny, tonik, krem nawilżający, żel na krosty, sudocrem, ciągle czegoś nowego próbuję. Jak myłam szarym mydłem buzię to miałam masakrę
![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- jak mniej pielęgnuję to mam gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, śpicie jeszcze?
![]() ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Przyjęłam zaproszonka i jak pobuszowałam w waszych albumach, to włączyła mi się lampka kompleksów ![]() ![]() Wczoraj byłam na depilacji nóg i zrobiłam pazurki ![]() ![]() A dzisiaj jade do Egiptu ![]()
![]() |
#1534 |
Wtajemniczenie
|
witajcie ja kawkuje przy wizażu. zaraz ide włoski umyć , posiedze z odżywką i je wymodeluje..
angelwithoutsoul miłych wakacji życzę ![]()
#1535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi ta pasta cynkowa chyba nic nie daje. Może troszkę zapobiega rozwijaniu się powstałej krostki, ale na pewno nie likwiduje. Może zbyt wielkich efektów oczekuję. A tak w ogóle to przestaję używać maseczek do twarzy, bo tylko wydaję na nie kasę ,a i tak nic z moją cerą nie robią. Powoli cera wraca do swojego dobrego stanu ![]() Tak się zastanawiam nad rozjaśnianiem włosów. Zawsze marzył mi się taki brąz jakby kasztanowy, ja używam brązu ale i tak wychodzi czarny, a do moich brązowych oczu bardziej pasowałby właśnie taki brąz: http://www.fryzury.net.pl/dlugie-krecone/ . Tylko ja kompletnie nie mam pojęcia na czym polegają te rozjaśniania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
witam.
ale pogoda,u mnie cały czas pada ![]() angelwithoutsoul zazdroszczę wakacji i tego,że latem nacieszysz się słońcem dłużej niż my ![]() ![]() ja się chyba dzisiaj porządnie wyspamuje,ale nie mam pomysłu, co dokładniej zrobię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry moje kochanie, jestem dziś tak szczęśliwa a zarazem troszkę zestresowana bo dzisiaj robię imprezę dla rodzinki z okazji moich osiemnastych urodzin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za ten off top, ale musiałam ![]() I tak w ogóle to pamiętam, że dzisiaj Kalpana ma urodzinki, więc kochana wszystkiego naj naj naj naj lepszego ![]() Huraaaa właśnie przyszło do mnie encanto ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-08-27 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() a co to encanto?? ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a encanto jest to keratynowe prostowanie włosów ![]() w instrukcji dołączonej do zestawu jest napisane, że można używać mgiełkę CHI keratin mist, z czego się cieszę bo miałam chrapkę na ten kosmetyk ![]()
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-08-27 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Raczkowanie
|
a tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki
![]() "Nie ma kobiet brzydkich, są tylko kobiety zaniedbane" Coco Chanel i na szczęście należymy do grona tych pięknych, bo zadbanych! ![]()
#1542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A moja osiemnastka za pół roku dopiero ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje bardzo
![]() nie martw się, szybko zleci ![]()
#1544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o pychotka ![]() ![]()
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na tą mgiełkę,to ja mam chrapkę już od bardzo dawna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem ,że to nie do mnie ,ale z chęcią dowiem się jak wyleczyłaś buźkę, może mi coś podpasuje ![]() Czekoladowa1- Naaaaaajlepszego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Czekoladowa1 - udanej imprezy i wszytkiego naj
![]() U mnie pada ![]() i nie wyspałam się, mam podkrążone oczy.
#1549 |
Zakorzenienie
|
ja już siedzę z maseczką na włosach plus skinoren na dwa pryszcze, krem pod oczy i na przebarwienia
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o touch, to nie niszczy włosów. Poza tym zmywa sie po jakimś miesiącu - zależy jak często myjesz włosy, więc może warto spróbować? ![]() ![]() W kwestii walki z niedoskonałościami cery - próbowałam różnych specyfików, kremów, visaxinum itp., ale najlepsze efekty przyniósł powrót do naturalnych kosmetyków+odpowiednia dieta.. Zacznijmy od tego, że z perspektywy czasu stwierdzam, iż moje problemy z cerą wynikały, w dużej mierze, z przesuszenia skóry i pozbawiania jej warstwy ochronnej (dlatego właśnie nadmierna pielęgnacja, może skórze zaszkodzić).. mam strasznie tłustą cerę, więc chcąc, żeby przestała się świecić, dodatkowo ją wysuszałam, a to zamknięte koło, bo taka przesuszona wydzieła więcej sebum i wszystko się zapycha.. Postaram się zebrać to co chcę Wam powiedzieć w punktach: 1. Buzię, jak już wcześniej pisałam, myję nawilżającym mydłem dove - szare mydła itp. nic nie pomagały 2. raz na kilka dni polecam OCM - baardzo mi pomogło na przetłuszczającą się buzię - już po pierwszym użyciu, następnego dnia prawie przestałam się świecić -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437723 3. używam hydrolatów zamiast toniku - działają antybakteryjnie, przeciwzapalnie, a przy okazji nawilżają - to jest mój hit w ogóle i przyniósł naprawdę super efekty ![]() 4. a kwas hialuronowy jest drugim hitem ![]() 5. Dieta - dziewczyny, spróbujcie ograniczyć picie mleka.. u mnie odkąd przestałam pić codziennie 2 latte, zaczęło wyskakiwać zdecydowanie mniej krostek.. no i 1,5 litra wody dziennie czyni cuda.. toksyny są wypłukiwane z organizmu, zamiast wychodzić twarzą ![]() 6. ostatnia rada, niby oczywista, ale jak często o tym zapominamy - nie dotykać buzi w ciągu dnia! i pamiętajcie, że na efekty trzeba poczekać.. u mnie trwało to jakieś 3 tygodnie zanim moja skóra osiągnęła względną równowagę ![]() polecam Wam wypróbować powyższe sposoby, bo tak naprawdę to są grosze - chyba nie ma sensu ładować kasy w jakieś drogie specyfiki, skoro można sprawdzić bardziej naturalne metody ![]() mamo, ale się rozpisałam, mam nadzieję, że któraś z Was dotrwała do końca tego wywodu ![]() ![]()
Hope springs eternal.. Edytowane przez trutututu Czas edycji: 2010-08-27 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Udanej imprezy i spełnienia marzeń.
![]() Ja na noc dałam maseczkę z Nivei na stopy i na usta. Teraz te moje stopy mnie trochę drażnią są takie trochę tłuste przez to. ![]() A mam pytanie, gdzie kupujecie olejek kokosowy? ![]()
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie próbuję się dobudzić i nadrobić wizaż ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze, wypoczywaj u ważaj, żeby Cię jakiś Egipcjanin nei porwał jak zobaczy taką laskę w dodatku ze ślicznymi pazurkami ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze, na pewno będziesz wygladała najpiękniej ze wszystkich ![]() Cytat:
![]() Masz rację z wodą i odpowiednią dietą, jak byłam na redukcji pozbyłam si trądziku, który mnie męczył z 8 lat. Całe szczęście już nie wrócił ![]()
![]() |
#1555 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() angelwithoutsoul zazdroszczę Ci ![]() ![]() kalpananajlepszego! ![]() ![]() Czekoladowaimprzeka się uda zobaczysz ![]() ![]() Cytat:
I dobrego dnia życzę ![]() ![]()
![]() |
#1556 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A przed okresem nie wyskakują, bo jak już pisałam, od 3 miechów @ nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
8,68zł za 100g, a mogę potwierdzić, że jakość super
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny.
![]() Przejdę się dziś, albo jutro do sklepu ze zdrową żywnością, a jak nie to zostaje mi internet. :P Choć tak szczerze to wolę kupować w sklepie.
![]() |
#1558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile pamiętam,to pisałaś,że schudłaś 4kg i szybko Ci wróciły, czyli schudłaś zapewne przez rygorystyczną dietę, mam rację? po takiej diecie nie ma @ przez niedobór tłuszczy. lepiej idź do ginekologa,bo 3 miesiące to już 1/4 roku,czyli dużo czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.