|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Wiesz co Anetko w czerwcu miałam operację na torbiel. I po zasklepieniu się rany miałam zgłosić się do lekarza, pewnie bede musiała brać jakieś hormony albo coś strasznie boje się tycia
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno będzie wszystko w porządku, trzymam kciuki, nie ma co się martwić na zapas
|
|
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymamy kciuczki
![]() kochane a ja dZis nie pobiegam bo leje deszcz łeeee
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw się pogadaj z nim i powiedz czy tabletki, które przepisze nie będą powodowały, że będziesz tyła. To też człowiek, napewno zrozumie![]() Ja kobiety się dzisiaj zabawię w krawcową Mam taką kurteczkę jest na mnie za duża, ale stwierdziłam, że poprzeszywam tylko guziki i tyle, co będę wydawać niepotrzebnie kasę na nowe co nie? Przeszyje se tak, żeby mieć motywację, żeby schudnąć :P
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:26 |
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
my przygarniamy każdego
![]() Cytat:
zabieram je ze soba na ognicho. dziś zjadłam dwa... dziewczynki poradzcie coś:bo tak: moja mama gotuje obiad będą ziemniaki z jajkiem sadzonym a mama TZ tez mi ich obiadu nie przepusci;( co robić?? ![]() Cytat:
dokładnie Sysia będzie ok
|
||
|
|
|
#966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko będzie na pewno dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale masz pyszne jedzonko dziś ![]() a studiowałam w Poznaniu... ehh studia... piękne czasy...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
a iwecie co?? zakupiłam wczoraj gąbke syrenke ;D jest świetna!!! i po moich cwiczeniach i masażach moj cellulit jest coraz MNIEJSZY!! jupiiii
![]() co robicie dziewczynki?? ja slucham mojej muzy i popijam czerwona herbatke ;D
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
myśle, co zrobić z moim fantem...jeju tak sie boje, że przytyje przez ten pieprzony week...
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
jeju super tylko pozazdrościć kg w dół ja studiuje fizjoterapie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za przywitanie
To może opisze w czym rzecz. Zawsze ważyłam 53-56kg i było ok. Jadłam co tylko chciałam i kiedy tylko chciałam. Z wiekiem mi się pozmieniało. Z tym że nigdy nie przepadałam za słodyczami. Jak pracowałam to miałam fajnie wszystko rozplanowane, rano śniadanie, w tramwaju 0,5l wody, kolo 12 zupka, kolo 14-15 drugie danie, kolacja koło 19. Wszystko to było zależne od mojej pracy (zajmowałam się dzieckiem). Więc jadłam często i małe ilości. Czułam się świetnie w swojej skórze. No ale los chciał że się przeprowadziłam. Nie mam pracy od kwietnia, strasznie się zaniedbałam pod każdym względem, włosy, skóra, nie mówiąc o moim ciele ![]() Wakacje wakacjami, więc co 2 dzień albo nawet codziennie wieczorem filmik z TŻ oczywiście do tego chipsy i piwko;/ Wiele razy sobie mówiłam to już ostatni raz itd, chyba przez całe życie nie zjadłam tyle chipsów i nie wypiłam tyle piwa co przez ostatnie 4 miesiące. Sama nie wiem czemu tak Właśnie wróciłam z wakacji i powiedziałam sobie dość. Trzeba znów o siebie zadbać. Przytyłam, ważę 60kg, najgorsze jest to że mi zawsze wszystko idzie w uda!!!! po piwie pojawił się też brzuszek, którego nigdy w życiu (mimo żadnych ćwiczeń) nie miałam. Czuję się okropnie ![]() Ostatni raz ważyłam się z 2-3 tyg temu, może teraz ważę więcej, w sumie bym się nie zdziwiła tydzień wakacjowania robi swoje. Tu gdzie teraz mieszkam, nie mam wagi (jedynie cm-ale aż boję się mierzyć), z jedzeniem też kiepsko bo mieszkam u rodziny TŻ a oni jedzą tylko ziemniaki ziemniaki ziemniaki (aż rzygać się chce), więc za bardzo nie mam możliwości jedzenia czegoś innego, mogę jedynie ograniczyć ilość. Nie chce liczyć kalorii, wiem że można schudnąć jedząc normalnie ale w mniejszych ilościach (pracowałam u babki która była lekarzem i dużo mi opowiadała na ten temat). Więc żadna drastyczna dieta nie wchodzi w grę. Co do słodyczy to jak zawsze byłam w sklepie nigdy mnie nie kusiło nic, tym samym nic nie było w domu. A teraz tu tego aż za dużo, jeszcze mi co chwile pod nos podstawiają Więc co chwile coś przegryzę.Chciałabym też zadbać o włosy i całe ciało. Dlatego chce sobie ułożyć jakiś plan dbania o ciało, ćwiczenia i jedzenia. Tylko, że pewnie na planie się skończy albo na 3 dniach ćwiczeń. Potrzeba mi trochę rad odnośnie jedzenie, a przede wszystkim bata żeby być systematycznym. Posiedzę nad planem jak coś wymyśle to napisze. Pomożecie? |
|
|
|
#971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale słuchaj nie ma co sie zamartwiac: jedz po prostu bardzo małe ilosci ale wszytskiego po trochu zeby nikt ci nie zarzucał ze sie odchudzasz, bo i po co! a jak wrócisz to zrób sobie detoks dostałas moja wiad na priv dot. cm mniej w udach??
Edytowane przez yessabell Czas edycji: 2010-08-27 o 11:30 |
|
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh pocwiczyłam- 110 brzuszków, codziennie będę zwiększac o 10, zobaczymy ile wytrzymam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ułóż sobie plan, żeby nie było, że my coś Ci narzucamy, co masz jeść, a my powiemy co masz wyelminować, albo dodać albo jeszcze cuś A co do ćwiczeń to kochanaa do robotyyyy! jeśli skarbeńki nie chcesz by wiedzieli, że się odchudzasz to poprostu ćwicz jak nikogo nie ma
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sama wielokrotnie sobie obiecywałam ze TYM RAZEM bede sie na serio do planu stosowac. dopiero teraz jestem wytrwała, a dlaczego tak? a no bo mam anemie, za wysoki cholesterol i w ciagu 3 miesiecy przytyłam jakies 8 kg.. za dużo ;/ wiec kiedy o zdrowie chodzi to mozna walczyc do upadłego po 1: 5 posiłków. po 2: co najmniej pół godz ćwiczeń po 3: masaż na ciałko po 4: peeling z kawy po 5: pozytywne myślenie pytaj nas o wszystko, my juz jestesmy ekspertkami normalnie w temacie diety mż, ruchu, cwiczen i cellulitu, rozstepów join us
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Malenka321 też mam taki problem jadę na weekend do swojego TZ i tam na imprezę na otwarcie baru jego wujków
już wyobrazam sobie te przybrane kg
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz słonko ona jest taka, że od razu jej przykro bo myśli, że komuś nie smakuj czy coś. A ja jak mnie poznała ważyłam 69 i byłam pulpetem i teraz biedzi nade mną jak ja zmizerniałam a nie chce, żeby jej było przykro... Cytat:
nio to mamy to samo,... ale w takim razie jedzmy pół mniej niż inni
|
||
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witamy ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- sharpnowaja Ciebie też Kochana
|
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
a Maleńka i o cm mniej w talii
zanotuj sobie Kotku
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno nie przytyjesz, jesteś ruchliwa dzieczynka więc na pewno podołasz wszystkiemu, wszystko spalisz sharpnowaja jasne, że pomożemy! Na nas zawsze możesz liczyc! Heh.. u mnie w domu też zawsze było tak, że tylko ziemniory i ziemniory do obiadu... juz miałam momentami dosc;/ i się przerzuciałam na swoje ryże, kasze, warzywka włącz cwiczenia, jakieś smarowidła, masaże i będzie ok powodzenia Cytat:
|
||
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny słyszałam że na cellulit bardzo pomaga masaż bańką chińską, ja zakupiłam takie bańki i wczoraj spróbowałam za jakiś czas dam wam znac czy są jakies efekty
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski jeśli naprawdę macie ochotę na coś strasznie słodkiego to polecam nutelkę dukana
Te, które są, były na dukanie wiedzą napewno o czym mówie! Uwierzcie mi największego łasucha zaspokoi ta nutelka, a kaloryczna to ona zdecyowanie nie jest Jeśli któraś by chciała to podaje przepis:Składniki: 7 łyżek odtłuszczonego mleka w proszku 1 łyżka kakao 5-6 tabletek słodzika ( w zależności jak bardzo słodkie chcecie by było) odrobina mleka ( najlepiej 0,0 albo 0,5% wiem, że to z mleka ma niewiele, ale chodzi o węgle) To wszystko mieszamy i zajadamy aż się uszy trzęsą Ja robię jeszcze tak najczęściej, że biorę kawałek foli spozywczej i dużą łyżką formuje na niej dwa takie placko- ciastka i do zamrażalnika na 10 minut ( w zależności od tego jak gęsta wyszła nam masa, bo jeśli płynna bo za dużo mleka to lepiej nie wstawiać) po wyjęciu wyglądają one jak PIEGUSKI!! mój kolega jak spróbował, to kazał sobie robić codziennie to :P a do kawy, albo na deser rewelacja
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2010-08-27 o 11:50 |
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja się na ten temat wypowim dlatego, że mam zajęcia z masażu: owszem sa pomocne, ale jesli ktoś wie, jak tego używac, bo inaczej zamiast pomóć można sobie zrobić niezłą krzywde. Nie wskazane, kiedy się ma żylaki, kiedy pękają krwinki-łatwo sobie nabijasz siniaki. Ludzie to stosują a nie czytają najpierw przeciwskazan dlatego poczytaj. Bo sa skuteczne ale trzeba wiedziec jak tego używac, jak zaciskać i ,,odrywać" żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. |
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
__ bańki chińskie ile kosztowały i gdzie nabyłaś??
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety znam to z własnego doświadczenia... moja przyszła teściowa tez uważa, że za bardzo zmizerniałam i stara się mi tak dogadzac, że hohoho... zawsze jakieś czekoladki, sernik, szarlotka bankowo jest jak ja mam przyjechac
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo super przepis ja na słodkie nie mam ochoty tylko podzieliłyśmy się z koleżankami pieczeniem i jedna piekła marchewkowe ciasto jedna coś tam a ja cynamonowe ciastka bo przy diecie można:P:P
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Kochane a gdzie można dostać tą Syrenę? w drogeriach? marketach?
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
w rossmanie, naturze
może w jakiś też małych sklepach kosmetycznych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Przeszyje se tak, żeby mieć motywację, żeby schudnąć :P

a póki co idę sprzątać, a później do szczepienia 

Więc co chwile coś przegryzę.

niestety znam to z własnego doświadczenia... moja przyszła teściowa tez uważa, że za bardzo zmizerniałam i stara się mi tak dogadzac, że hohoho... zawsze jakieś czekoladki, sernik, szarlotka bankowo jest jak ja mam przyjechac