![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bylam, jestem, chce byc AU PAIR - nasze przygody. czesc VI
horse?
![]() windy- przestan sie zamartwiac na zapas. swietna dziewczyna jestes i takie wlasnie zrobisz na nich wrazenie! tee- dobrze,ze to juz za toba. swoja droga przejde sie do tej agencji- chce na wlasne oczy zobaczyc. moze nic mi pozniej nie zrobia ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- moja rodzinka sie nie logowala dzis na apw,ani nie odpisala na 4 ![]() moze ona rodzi teraz? ![]()
![]() |
#2072 |
Konto usunięte
|
Horse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
mama mnie pyta, czy pojde zaplacic za manekina, ktorego chce kupic z wystawy w sklepie
![]()
![]() |
#2074 |
Konto usunięte
|
A po co jej:O
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Ruciaku
![]() ![]() ![]() Po co ten manekin :O ![]() Szukasz innych rodzinek w międzyczasie ;> ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Konto usunięte
|
Ale nudy;/ wycieram jakies szklanki z nudy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
moja mama ma ceche, ktorej niestety mi brak.
jest tworcza, kreatywna. mam nawet drzewo w jednym pokoju ![]() no i zobaczyla manekina i niestety, manekin nie ma szans :rotfl; windy- zobaczylam jedna fajna. baaaardzo. wyslalam zgloszenie ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- no kurna, jak czytam, to ta rodzinka, ktora zobaczylam nowa jest genialna! cholera jasna. ![]() niech mi dadza negatywa, by uspokoic me nerwy
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Ruciak, serio się tam przejdziesz?
![]() Ja tam byłam rok temu, babka z agencji nawet miła była i nic nie wskazywało na to, że ma takie durne rodziny u siebie na stanie. Po prostu czarnuchy przyjezdzaja z nigerii, po paru latach jak się trochę bardziej języka poduczą to zgrywają panów i biorą białych niewolników do siebie, jako odkupienie za czasy kolonizmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
przejde sie tam, ale nie mow tak
![]() nie mozna. trafilas akurat na zlych ludzi. nie wszyscy ciemnoskorzy tacy sa. ja chce pojechac do ciemnoskorej rodzinki, ale zadna mnie nie chce. chcialabym wam pokazac,ze nie wszystkie rodziny takie sa, bo akurat w tym watku wiele z was trafilo zle. mama chce mnei zabrac do fryzjera, bo 1)mam siano na glowie 2) wygladam jak stara baba (babcia ![]() i mowi tak: pojde z toba, ale jak ubierzesz sie tak jak do dentysty, to nie pojde. ja mowie- jak to,zle wygladalam? okropnie,ze tez ty nie widzialas ![]() (nalozylam czarna bluzke brata, na ktorej jest krawat z malymi napisami paris) ![]() co zaaaaaa ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- ale co chcialam napisac : boje sie isc. w calym swoim zyciu tylko raz nie wyszlam z placzem od fryzjera. co robic ? ![]()
![]() |
#2080 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jednak na prawde bedzie to dobra decyzja, a jak nie to, tak jak mowisz... "swiat na mnie czeka" ;D ![]() A jak Twoje bilety na Boltona? ![]() Cytat:
Mi kolezanka mowila, ze oznacza to smierc w rodzinie. ![]()
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zaczynam nadrabiać wątek :|
Moze zrobicie mi jakiś skrócik?;D ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Nie dam rady! Poddaje się !
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Ines nie wkręcaj się ,ja też jakiś czas temu miałam taki sen z wypadającymi zębiami,powtórzył mi się parę razy,potem słyszałam ujadanie psów ciągle(wmawiałam sobie,bo przeczytałam że to na nieszczęście w rodzinie) ale nic złego się nie stało.Jedyne co tłumaczy taki sen to może własnie jakiś problem,teraz miałas trudną decyzję do podjęcia,to może być wpływ tego.
Panienko co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Konto usunięte
|
Ej rucia chchesz half ciemnoskora rodzinke to do mojej chodz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
Ines-
![]() bilety? moze kacha mi kupi, a oddam jej pieniadze, ale zobaczymy wieczorem. jestem tak smutna- to moje marzenie od 2 lat, by zobaczyc go ponownie. na jego koncercie 2 lata temu czulam sie tak szczesliwa, prawdziwie szczesliwa bez zadnych ale. nawet rozplakalam sie. a jak juz mam pieniadze, to i tak cos na przeszkodzie stanie. noti! no w koncu sie odezwalas ![]() ![]() juz ci pisze skrot - ja mam na oku rodzinke, ale przed dwiema godzinami zobaczylam rodzine idealna na apw i modle sie o negatywa. - roux przeczytala jeszcze raz maila od hostki i wyszlo,ze tylko jedno dziecko idzie do przedszkola, wiec moze bedzie zajmowac sie drugim caly dzien- oby nie! - windy wyjechala do dublina. jest na miejscu. jutro idzie spotkac sie z rodzinka i pokazac jaka jest wspaniala ![]() - marty byc moze pojedzie do hostki kasienki666 - kacha pracuje i dostala 200 funtow za 3 dni pracy, po czym dla ruciaka odechcialo sie au pairowac - iza szuka pracy na miejscu w londku. i mam ogromna nadzieje,ze jej sie uda -indy kupila chyba dzis iphone ![]() - ines wraca do polski i idzie na studia ![]() - marty wygrala na pudelku bilety na bydgoszcz hit festival i teraz wiecej mi do glowy nie przychodzi. jakby co, to dopisze ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- kacha- ![]() ![]() i 60 to za malo dla mnie ![]() ale do T. bym mogla spokojnie jechac. starczy mi czekoladowy bejbik na poczatek ![]() ale meza brak ![]()
![]() |
#2085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O pracy Kachy to wiem i o biletach Marty z fb . Ja doslownie pierwszy raz od tygodnia mam chwile dla siebie, lot mi minął super nie ma sie czego bać dzioewczyny. Wogole szampanik przeszedl bez problemu ![]() Tesknie za moimi potworkami i za moja kochaną ciepłą,bez deszczową i bez komarową Francją!
![]() |
#2086 |
Rozeznanie
|
windy, ja tez slysze wycie psow, ale przyzywczailam sie do tego.
![]() a i jutro bedzie dobrze, nie stresuj sie, a jak beda za szybko mowic, to pamietaj, zeby powiedziec im, zeby mowili wolniej, badz powtorzyli ![]()
#2087 |
Zakorzenienie
|
z zebami ruciaka w porzadku!
wszystkie zdrowe ![]() teraz namawiam mame na wybielanie ![]() ![]() wszyscy sie za toba stesknili na pewno! ale odpocznij sobie. piszesz,ze dopiero masz chwile dla siebie. pogadaj z nami dlugo i spac ![]() oo. ale bym wypila szampana dla dzieci. tego, co smakuje jak oranzada. jak sprobowalam prawdziwego, to w glowie mialam tylko: gdzie jest sok? gdzie jest sok? ![]()
![]() |
#2088 |
Rozeznanie
|
Rucia, a sa jeszcze miejsca? Mam nadzieje, ze znow bedziesz mogla go zobaczyc. I tym razem z mama
![]()
#2089 |
Zakorzenienie
|
sa
![]() jest jeden rzad -9 miejsc dosc blisko. i jesli zrobilby tak, jak na moim koncercie- czyli wszedl przez srodek sali, znaczy tak z boku, to mialabym okazje go dotknac, jak bedzie przechodzil ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- mama bedzie do mnie gadac caly koncert. tak samo filmu nie mozna z nia obejrzec ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Konto usunięte
|
Ja czekam na dinner w pracy lol no zobacze w domu jak wroce co z tymi ticketami
Musze lotnicze kupic tez bo 80-90Ł kosztuja juz na ta date co chce!:O Leb tak mi nawala dzis ![]() Rucia 60 placa no niestety ale chociaz bilety lotnicze I zarcie co chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie po malu zaczynam denerwowac wyjazdem. Mysle nad zaczeciem pakowania sie ale czy to nie za wczesnie? Zawsze torba byla wyciagnieta juz 2 tyg przed planowanym wyjazdem hhahah ![]() Dzisiaj zakupilam torbe na laptopa, tak wiec brakuje mi tylko klodki i mam komplet. Pakowac sie?
![]() |
#2092 |
Zadomowienie
|
dziewczyny co to znaczy apw ? to jakiś portal?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Konto usunięte
|
Miss aupair-world net
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Noti ![]() ja też nie nadrobię - 2 dni w delegacji i koniec ![]() Rucina - idź do fryzjera, ale przedtem zastanów się co chcesz zrobić, żeby Ci własnej wizji artystycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Konto usunięte
|
Rucia do fryzjera tez sie boje ale jak juz sie ryzykuje to warto czasem nawet sie nie spodziewasz a fajnie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
kurde, muszę znaleźć normalną robotę, 8 godzin dziennie, potem wracam do domu i mam wszystko w d***
![]() mi ostatnio fryzjerka polska w Londku tak zrąbała włosy, że potem sobie sama poprawiałam.. a 35funtów poszło się.. ten tegować Edytowane przez TeeMaya Czas edycji: 2010-08-27 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Ruciaku dziękuje za uwzględnienie mnie w skrócie wątku,czuję się zaszczycona
![]() ![]() ![]() ![]() Ines w sumie to ja się bardziej boję nawet tego,że nie będę umiała się wysłowić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Konto usunięte
|
Teemaya to nie pracujesz terazz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Wtajemniczenie
|
![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.