Nietrafione, głupie, badziewne prezenty - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-14, 10:18   #451
frywolna franka
Zakorzenienie

Dot.: Nietrafione, głupie, badziewne prezenty

Pewnie tak, ale tak czy owak liczy się gest
Stary 2010-07-14, 14:34   #452
principessina
Zakorzenienie

Nie no jasne, ze liczy sie gest, nie to mialam na mysli, tylko tak jakos dziwnie ja akurat nie dalabym w prezencie kubkow bazarowych do herbaty
Stary 2010-07-14, 15:30   #453
kleopatre
Zadomowienie

GG do kleopatre

świetny wątek

Ja cieszę się z kazdego drobiazgu o ile nie jest kupiony jak pierwsze lepsze co mi się nawinęło pod rękę w sklepie i było tanie :/.
Jak byłam mała to od pewnej cioci i wujka zawsze dostawałam jakąś piżame albo sweter.. a wiadomo jak to dziecko, chciałam zabawkę . Od tej właśnie cioci pare lat temu dostałam podróby perfum... a jakiś rok temu czy dwa (mam 21 lat) kubek z bałwankiem i do tego maskotka - bałwanek ....Lubię kubki ale ten "zestawik" wyglądał jak z przeceny z 4 zł. Chociaż za maskotkami nie przepadam to gdyby to był jakiś fajny miś napewno bym się cieszyła, ale ten bałwanek był makabryczny .

Od mojej kuzynki (starszej ode mnie, niecałe 30 lat jakos) dostałam kiedyś na gwiazdkę za małe stringi (jestem szczupła ale to był chyba rozmiar super małe XS), farbę do włosów w kolorze fioletowo-bordowym (jak można kupić komuś farbę do włosów! tym bardziej jak z kimś widuje kilka razy w roku), dodam, że włosy mam zawsze ciemny-brąz lub czarne.
I dostałam jeszcze od niej okropny, naprawdę paskudny pasek, w którym w życiu bym nie wyszła (coś a la rycerski pas hand made, wiązany na rzemienie, taki zamszowy), podsumowała go zdaniem "taki w twoim stylu". Byłam troszkę zdziwiona bo nie ubieram się w rzeczy choć minimalnie podobne do tego paska, to był raczej "antymójstyl" i kazdy by to wiedział gdyby choc raz widział w co się ubieram.
Mojej siostrze dała kalkulator - taki prawie zabawkowy. Może nie koszmar, ale mało fajny prezent.

Ale najlepszy prezent dostała moja babcia od sąsiadki : koszyk dla kota (taka wiklinowa budka typowo dla kotów, nie dla psów) a moja babcia kota nie miała...
Stary 2010-07-26, 15:45   #454
gitka1
Raczkowanie

GG do gitka1

Kilka dni temu obchodziłam urodziny i od mojej koleżanki dostałam pluszową poduszkę z wielkim męskim członkiem. Jeszcze w życiu nie dostałam takiego głupiego i obraźliwego prezentu. Właśnie skończyłam 49 lat i jestem mężatką (mało tego,jestem już babcią). Dodam,że na życie erotyczne też nie narzekam.
Nie wiem co kierowało moją koleżanką przy wyborze prezentu!Może miał być śmieszny? Mnie bynajmniej nie rozśmieszył.Mojemu mężowi też nie było za wesoło.
I co z tym fantem zrobić? Przecież nie będę tego badziewia na kanapie eksponować jak przyjdą moje dzieci z wnuczką albo inni znajomi!!!!!! Okropność!
Ode mnie w zeszłym roku dostała srebrną bransoletę a w tym roku kuferek na biżuterię .
gitka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-26, 17:27   #455
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

W szóstej klasie podstawówki dostałam na mikołajki porcelowanego słonika- tyle, ze miał na czubku trąby ukruszoną farbę. Później jej siostra mówiła, że zwędziła jej z pokoju
Laetitia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-27, 16:16   #456
principessina
Zakorzenienie

gitka1 mysle, ze kolezanka zakupilam poduszke w sklepie ze smiesznymi rzeczami, bo chciala zrobic wlasnie jakis smieszny prezent, ale moim zdaniem beznadzieja, taki to na 18tke zarcik mozna dac...
Stary 2010-07-27, 19:10   #457
Lidia Paulina
Rozeznanie

Dot.: Najgorszy, najbardziej nie trafiony prazent jaki dostałyście?

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dla mnie głupim prezentem jest też kubek np. ze swoim zdjeciem. Mam kolezanke, ktora notorycznie poleca mi takie coś na rozne okazje dla teżeta. Sama dala wczoraj taki swojemu facetowi. Dla mnie bubel tak jak i poduszka ze zdjeciem dającego.

Hmm... Nie zgodzę się Kiedyś myślałam tak samo, że tandeta i tylko modliłam się, żeby nikt mi czegoś takiego nie dał. Ale... Poznałam kogoś cudownego, kogo naprawdę bardzo kocham, kocham pierwszy raz w życiu, i dostałam od Niego na urodziny kubek z naszym zdjęciem, taki kubek, na którym obrazek pokazuje się dopiero po wypełnieniu wrzątkiem. I wiecie co? To najpiękniejszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałam, aż popłakałam się ze szczęścia.

A co do nietrafionych prezentów... Moi dziadkowie bardzo rzadko dają mi jakiś prezent, no ale rok temu byłą osiemnastka, rodzinna kolacja... No i oni chcąc być trendy kupili mi takie miniradio ze słuchawkami... Oczywiście pokazywałam, że strasznie się cieszę Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że wtedy bardzo często przychodziłam do nich mając na uszach słuchawki a w kieszeni odtwarzacz mp3 lub telefon z odtwarzaczem... :P
Poza tym, moja siostra pracuje w hurtowni kosmetycznej i wiadomo, wszystko ma tanio, część za darmo, większość kosmetyków w naszym domu to testery :P Ale kiedy po raz kolejny dostaję tester (perfum, cieni etc etc, oczywiście wszystko nowe) na gwiazdkę, urodziny, imieniny i każde inne święto... To już krew zalewa :P
No i kiedyś od mojego Taty, mając lat chyba 13 i ucząc się angielskiego od 4 roku życia, dostałam taki wielki kolorowy słownik polsko-angielski dla dzieci. Pamiętam, że nie bardzo się cieszyłam, bo wszystko już stamtąd umiałam i wydawało mi się, że on po prostu nie wie, co ja robię i czego się uczę :P Ale ta książka jest taka sympatyczna i patrzę na nią do dziś, mam ją na półce i wspominam nieżyjącego już Tatę. Moje dzieci będą miały kiedyś
Ach, i wyobraźcie sobie ogrom nietrafionych prezentów na mikołajkach w liceum, kiedy to... Każdy miał własnoręcznie zrobić prezent wylosowanej osobie ;D
Stary 2010-07-30, 21:51   #458
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidia Paulina Pokaż wiadomość
Hmm... Nie zgodzę się Kiedyś myślałam tak samo, że tandeta i tylko modliłam się, żeby nikt mi czegoś takiego nie dał. Ale... Poznałam kogoś cudownego, kogo naprawdę bardzo kocham, kocham pierwszy raz w życiu, i dostałam od Niego na urodziny kubek z naszym zdjęciem, taki kubek, na którym obrazek pokazuje się dopiero po wypełnieniu wrzątkiem. I wiecie co? To najpiękniejszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałam, aż popłakałam się ze szczęścia.
Wg mnie to tylko śmieszne graty, których faceci wstydzą się przed kumplami. Może i dla dziewczyny prezent ok, bo są bardziej sentymentalne (jak w Twoim przypadku ) ale swojemu chłopakowi nie kupiłabym czegoś, co z pewnością chowałby do szafy przed przybyciem paczki kolegów Ramka ze zdjęciem tak; puzzle z nami na głównym planie w antyramie - NIE!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 11:30   #459
LaylaDamment
BAN stały

Moja jakaś dalsza ciocia z Niemiec,ostatnio podarowała mi pióro kulkowe,dziecięce,zdobion e kolorowymi,uśmiechniętymi wikingami z rogami na hełmach(!),mówiąc,ze przyda mi się w liceum

Nigdy tego nie zrozumiem,jak można kupować komuś coś tak okropnego i jeszcze uważać to za super rzecz
LaylaDamment jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-03, 19:50   #460
platypus
Raczkowanie

a ja raz dostałam stanik. porażka.

you told me about nowhere - it sounds like someplace I'd like to go!

-4kg!
platypus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 12:54   #461
Adiii
Przyczajenie

W trzeciej klasie podstawówki dostałam na urodziny od kolegi czarne koronkowe stringi.. wszystkie dzieciaki się ze mnie śmiały, ale dziś mam niezły ubaw
Adiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-04, 17:20   #462
martynatka
Raczkowanie

pióro z wikingami w moim bylym liceum byloby hitem ;d trzeba miec dystans ! stety czy niestety ale liceum to wcale nie są jeszcze dorosli ludzie :P
martynatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 13:28   #463
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Ja od swojej teściowej (dośc wyluzowanej) dostałam skórzane spodnie i koronkowy gorset. Moja niezręczna głupia mina, zrobilam się czerwona a ona na to: K. (mój TZ) na pewno się spodoba
Wikttoria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-25, 20:24   #464
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Ja w ramach dennych mikołajek klasowych dostałam... skarbonkę plastikową w kształcie pudla... taki koszmarek :| a do tego rogi diabła z lampkami :|

To i tak nic, w porównaniu z prezentem, również mikołajkowym, który otrzymał mój kolega - mydełko w kształcie penisa

Te "cudowne" prezenty kupował ten sam osobnik...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-25, 22:50   #465
Lidia Paulina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Wg mnie to tylko śmieszne graty, których faceci wstydzą się przed kumplami. Może i dla dziewczyny prezent ok, bo są bardziej sentymentalne (jak w Twoim przypadku ) ale swojemu chłopakowi nie kupiłabym czegoś, co z pewnością chowałby do szafy przed przybyciem paczki kolegów Ramka ze zdjęciem tak; puzzle z nami na głównym planie w antyramie - NIE!

Ale ja widzę wielką różnicę między kubkiem ze zdjęciem a "puzzlami z nami na głównym planie w antyramie" (bo to rzeczywiście zalatuje tandetą). I zaręczam, że mój facet nie wstydziłby się takowego kubka przed kolegami, tak jak zresztą żaden inny facet nie powinien się takiego prezentu wstydzić (chyba że jest takim pseudokoksikiem, co chce przed kolegami zaszpanować :P). Kumple zresztą zwykle piwko razem piją, a nie herbatkę ;D

Cytat:
Napisane przez Wikttoria
Ja od swojej teściowej (dośc wyluzowanej) dostałam skórzane spodnie i koronkowy gorset. Moja niezręczna głupia mina, zrobilam się czerwona a ona na to: K. (mój TZ) na pewno się spodoba
Hahahaha Zabawny gest ze strony teściowej, ale sytuacja z pewnością musiała być lekko żenująca :P

Edytowane przez Lidia Paulina
Czas edycji: 2010-08-25 o 22:53
Lidia Paulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 14:56   #466
Annie1441
Wtajemniczenie

nie wiem czy pisałam ale moj najgorszy prezent to pocięty stary film do aparatu jako zakładka do książki by babcia
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 15:40   #467
marigold100
Przyczajenie

Najgorszy prezent jaki dostałam to puzzle.
Ale najgorsze jest to, że dostawałam je co roku pod choinkę
marigold100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 17:25   #468
principessina
Zakorzenienie

ja tam z puzzli bym sie cieszyla, lubie je ukladac
Stary 2010-08-27, 20:04   #469
Hultaju
Przyczajenie

Na podstawie własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nic nigdy tak bardzo mnie nie rozczarowywało ani nie wkurzało jak "dziecięce" prezenty. Takie, na które byłam za stara. Kiedyś dostałam od cioci pod choinkę wierszowaną książkę z obrazkami. Miałam wtedy 15 lat. Większą przyjemność sprawimy dzieciom i młodzieży, kupując im raczej prezenty "na wyrost".
Poza tym, według mnie najbardziej "nietrafionym, głupim i badziewnym prezentem" jest kasa. Nie raz ją dostawałam w mniejszej lub większej ilości i czułam się wtedy okropnie. Nikt nie oczekuje niespodzianki, ale dawanie koperty z paroma banknotami córce chrzestnej na urodziny świadczy o maksymalnym olewaniu osoby obdarowanej. Bo zawsze oznacza "kup sobie COŚ sam/a". Poza tym, nigdy mnie samej nie udało się takiego "prezentu" wydać na nic sensownego. Może jestem za mało pazerna, ale nigdy nie miałam pomysłu na kupno czegokolwiek za te pieniądze, więc taka kasa najczęściej szła na codzienną kawę i muffinkę w kawiarni przez, powiedzmy 2 tygodnie.
Pozdrawiam!
Hultaju jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 09:01   #470
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Hultaju Pokaż wiadomość
Na podstawie własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że nic nigdy tak bardzo mnie nie rozczarowywało ani nie wkurzało jak "dziecięce" prezenty. Takie, na które byłam za stara. Kiedyś dostałam od cioci pod choinkę wierszowaną książkę z obrazkami. Miałam wtedy 15 lat. Większą przyjemność sprawimy dzieciom i młodzieży, kupując im raczej prezenty "na wyrost".
Poza tym, według mnie najbardziej "nietrafionym, głupim i badziewnym prezentem" jest kasa. Nie raz ją dostawałam w mniejszej lub większej ilości i czułam się wtedy okropnie. Nikt nie oczekuje niespodzianki, ale dawanie koperty z paroma banknotami córce chrzestnej na urodziny świadczy o maksymalnym olewaniu osoby obdarowanej. Bo zawsze oznacza "kup sobie COŚ sam/a". Poza tym, nigdy mnie samej nie udało się takiego "prezentu" wydać na nic sensownego. Może jestem za mało pazerna, ale nigdy nie miałam pomysłu na kupno czegokolwiek za te pieniądze, więc taka kasa najczęściej szła na codzienną kawę i muffinkę w kawiarni przez, powiedzmy 2 tygodnie.
Pozdrawiam!
a dla mnie to jest najlepszy prezent, wszyscy u mnie w rodzinie wiedzą że ja nie chce prezentów tylko właśnie pieniądze- bo mogę wtedy wydać je na to co mi się naprawdę podoba... po co ktoś ma mi kupować prezent (zazwyczej nietrafiony ) skoro może dać kasę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 11:03   #471
preetamsingh
Zadomowienie

Najgorsze prezenty? Proszę bardzo:
- od mamy- jej własne perfumy, ciężkie i słodkie, totalnie nie mój zapach, ale mamie się znudziły...
-od TŻ- płyta CD której zawartość nie odpowiadała temu co na okładce (pewnie błąd fabryczny, ale TŻ mógł przecież w sklepie przesłuchać i sprawdzić czy wszystko ok)
-na pierwszą rocznicę od TŻ- nic. Na pytanie czy ma coś dla mnie- "myślałem, że moja obecność jest największym prezentem" (a ja dla niego miałam fajny, własnoręcznie przygotowany upominek).
-zwiędłe kwiaty od tż ("były przecenione-bukiet za 3 zł, bo nie za świeże, fajnie, no nie?")
Ogólnie to tż jest słodki i dałby się pociąć za mnie ale jeśli chodzi o prezenty to kiepsko z tym u niego.

Edytowane przez preetamsingh
Czas edycji: 2010-08-30 o 11:04 Powód: blad ort
preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 12:57   #472
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez preetamsingh Pokaż wiadomość
Najgorsze prezenty? Proszę bardzo:
- od mamy- jej własne perfumy, ciężkie i słodkie, totalnie nie mój zapach, ale mamie się znudziły...
-od TŻ- płyta CD której zawartość nie odpowiadała temu co na okładce (pewnie błąd fabryczny, ale TŻ mógł przecież w sklepie przesłuchać i sprawdzić czy wszystko ok)
-na pierwszą rocznicę od TŻ- nic. Na pytanie czy ma coś dla mnie- "myślałem, że moja obecność jest największym prezentem" (a ja dla niego miałam fajny, własnoręcznie przygotowany upominek).
-zwiędłe kwiaty od tż ("były przecenione-bukiet za 3 zł, bo nie za świeże, fajnie, no nie?")
Ogólnie to tż jest słodki i dałby się pociąć za mnie ale jeśli chodzi o prezenty to kiepsko z tym u niego.

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 22:34   #473
principessina
Zakorzenienie

hehe dobre z tymi kwiatami
Stary 2010-09-08, 23:15   #474
evunia_
Przyczajenie

ja od mojego eks na wszystkie okazje dostawałam jedną róze z ogródka taką jakąś chorowitą,a jeśli nie był to akuratnie sezon na kwiatki z ogródka to mi taką najtańszą różę kupował,raz przed walentynkami dał mi 14 zł (bo szłam na zakupy a on miał tyle akurat przy sobie )i powiedział żebym sobie coś kupiła sama no porażkado dziś to pamietam.moja niedoszła teściowa podarowała mi natomiast koszmarną bluzke z targu za 2zł,krótką,szeroką strasznie z okropnego materiału nawet sie na ścierkę nie nadawała.
Babcia natomiast zawsze daje mi czekoladę z ceną.
ja natomiast jak miałam 10 lat,pod choinkę dałam wójkowi papierosy które pięć minut wsześniej wyjełam mu z bluzy,zdążyłam je jeszcze zapakować,więc się zdziwił jak otworzył prezent.
jak byłam mała marzyłam o takiej lalce co wygląda jak bobas,strasznie chciałam ją dostac,więc gdy przyszła paczka od dziadka i babci próbowałam dogrzebac się w niej mojego bobasa,wielce się ucieszyłam gdy namacałam reką głowę lalki która okazała się ...pomarańczą, oczywiście w paczce oprócz pomarańczy były inne rzeczy,ale ja byłam tak zawiedziona ze nic mnie już nie cieszyło.
a w tym roku od chłopaka dostałam kasę na auto,oczywiście nie wysilił się żeby ją w coś zapakować normalnego wiec jak mi wreczył pudełko z zestawem do nauki jazdy to nie wiedziałam o co mu chodzi bo zdałam jakiś czas wcześniej no ale on tam kasę włożył po prostu.teraz muszę poinformować wszystkich że prezenty przyjmuję w benzynie
evunia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 10:09   #475
Natalyah
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olila9 Pokaż wiadomość
Ja naleze do osob z duzym poczuciem humoru i nawet lubie tego typu prezenty, wlasnie ze wzgledu na ten ubaw. A dostalam miedzy innymi *kubek z nie moim imieniem, bo z moim nie robia ( takie bylo wyjasnienie przypiete do kubka) * kilka prezentow z jajek niespodzianek Kindera - ale tu sie ktos napracowal, bo w USA tych jajek nie ma - chociaz wolalabym cale jajko dostac, no, ale... * ksiazka `jak przetrwac w wiezieniu` - do dzis nie wiem, kto wpadl na ten pomysl
Istna masakra Współczuję.
Stary 2010-09-09, 12:26   #476
mysia82
Zakorzenienie

na 20 urodziny dostalam od kolezanek ...plastikowy łuk.nie wiem czemu-nie byla to zadna aluzja do naszych rozmow, zartow, sytuacji....i nie byl to dodatek do "normalnego" prezentu- to byla jego glowna i jedyna czesc-2 dorosle (22-letnie)kobiety zlozyly sie na plastikowy łuk
kiedys dostalam tez na urodziny piwo (ktore darczyncy wypili sami) i mala swieczuszke w malenkim waidereczku z malusienka obdrapana biedronka
nie wspomne o calych stosach megatandetnych ramek do zdjec, swiecznikow i tzw durnostojek czyli figurek typu slonik, leleczka z porcelany
od najlepszej kolezanki dostalam kiedys kubek z zaparzaczem (niezwykle brzydki) z okazji roku myszy (z tym ze ani nie byl wtedy rok myszy ani ja nie jestem z roku myszy)
inny przyklad?
-wazon od ex-mialam nadzieje na cos bardziej romantycznego-chocby serduszko z czekolady
-nic na 1 rocznice slubunawet kwiatka
-toster na 2 rocznice i urodziny razem wziete

pewnie ze mozna z prezentem nie trafic mimo ze sie czlowiek bardzo stara, ale nic mnie tak nie wkurza jak kupowanie prezentu na "odczep sie". chyba jednak wole kwiatka w doniczce niz prezent swiadczacy o lekcewazniu zwlaszcza od osoby ktora lubie i dla ktorej prezentu sama starannie szukalam
mysia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 15:34   #477
Jego Czarna Dziewczyna
Przyczajenie

Ja na ostatnie urodziny dostałam od przyjaciółki "kolczyki" - dziwne włochate pomarańczowe kulki w woreczku jednorazowym. Ponadto jestem alergikiem i mogę nosić tylko srebro bądź złoto, więc nie mogłabym ich nawet ubrać bo by mnie uczuliły, o czym ona oczywiście wie. Ostatnio spacerując po sklepach znalazłam takie za całe 0.99 groszy Zwykłe Wszystkiego najlepszego w zupełności by wystarczyło
Jego Czarna Dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 17:37   #478
triolka
Zadomowienie

Jak byłam w LO, moja koleżanka która kupowała dla mnie prezent z uzbieranych pieniędzy w klasie, wręczyła mi prezent mówiąc "Mam nadzieję żę Ci się spodoba". Ja na to "Mi się wszystko podoba oprócz kubków"...otwieram prezent a tam.......wielki kubek!!
Koleżance się głupio zrobiło, potem musiałam to odkręcać i mówić zę wcale nei jest taki zły<lol>
Na drugi rok od tej samej kumpeli dostałam szalik...tylko że w kompletnie nie w moim stylu, bo taki coś alla harcerski(nie wiem jak się to nazywa), a ja raczej ubieram się dość klasycznie i to ni w pięc ni w dziesięć.
Jestem przeciwna wszelkim kubkom, i właśnie kurzozbieraczom. Nie znoszę takich prezentów
triolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 20:37   #479
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaju Pokaż wiadomość
Większą przyjemność sprawimy dzieciom i młodzieży, kupując im raczej prezenty "na wyrost".
Wibrator? Kołpaki do samochodu? Alkohol? Piersiówkę?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-09, 22:51   #480
mala_wrona
Przyczajenie

Najgorsze prezenty, które dostałam: rażąco różowe, puszyste kapcie, płyta Disco polo (to nie był żart, tylko poważny prezent - płyta muzyką rozrywkową) no i jeszcze moje ukochane durnostojki. Mam tego masę, stoją i się kurzą, a niektóre są do niczego nie podobne

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości