|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Aivilo moje gratulacje
![]() U nas bez zmian...Tż jutro znowu jedzie na delegacje...malo sie spotykamy...bardzo... |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Raczkowanie
|
anulciak, ja Cię z góry przepraszam, bo znowu wyjdę na czepialską, ale powiedz mi, jak ma się Twój podpis do rzeczywistości?
#2433 |
Raczkowanie
|
Witam chciała bym się przyłączyć do wątku.
Poznałam go 3 miesiące temu i jest ode mnie starszy i czasem się zastanawiam co on może do mnie czuć. Czasem okazuje mi to że tęskni za mną, nawet chyba był z raz zazdrosny. Mówi, że nie chce mówić teraz "mocnych" słów bo chce być ostrożny. Okazuje mi też czułość, bliskość. Mam wrażenie, że mi czasem bardziej zależy. Troszkę boję się tego uczucia bo nie chce mu mówić tak szybko, że kocham bo chce poznać dokładniej go. |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ja korzystam z okazji, że lewki odsypiają wczorajszy dzień zaglądam do was ![]() ![]() Morire- normalnie kobieta skała ze mnie ![]() ![]() Anulciak- słońce na prawdę wyluzuj. Obiecywałaś nam cieszyć się z tego co masz. To jak będzie? ![]() Maga- super, że wypad się wam udał ![]() ![]() Behind- zrobiłaś już coś z zębem? Mygda- to początek znajomości, więc daj facetowi szansę na to, żeby się rozkręcił. Starsi faceci są o wiele ostrożniejsi w kwestii uczuć. Tak, więc na deklaracje i jakieś jasne sygnały możesz trochę poczekać. Jak na razie wszystko jest na najlepszej drodze. Morenica - co u Ciebie? Aivilo- czyli jednym słowem będziesz w swoim żywiole. Wiadome kochana, że będziesz miała mało czasu, ale na pewno TŻ Ci w wielu sprawach pomoże. Tak więc teraz ciesz się tylko tym co masz ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
Kochane, juz usprawideliwiam swoja nieobecnosc-bylam na wsi i nie mialam tam dostepu do Internetu, pozniej przyjechalam do domu, jezdzilam do Krk w poszukiwaniu mieszkania, przyjechalam i pojechalam na 3 dni nad jezioro ze znajomymi . Rodzicow nie widzialam kuuupe czasu, musze ogarnac dom i bede Was czytac.
Teksniłam ![]()
#2436 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zdjęcia będą jak Młodzi dostaną foty od fotografki. Podobno jestem na wielu
![]() ![]() Asiaczku jak po weselu? Behind a pytania K. o ciąże były radosne? Czy pytał z lękiem? ![]() Besio jeszcze dużo przed nami... Najgorsze, że ja mam straszne nastroje ostatnio, potrafię płakać z byle powodu, albo i bez powodu. M. bardzo źle na to reaguje, boi się, bo ex wiecznie go szantażowała płaczem. A ja nie potrafię nad sobą zapanować... Cieszy mnie wiadomość, że z lewkiem tak dobrze idzie ![]() mag_a i Morire teraz musimy tak poszaleć wszystkie razem! Ja będąc w sobotę w Krakowie tak sobie pomyślałam, że może choć z Aivilo udałoby się spotkać, poznać, ale w obecnej sytuacji zdaję sobie z tego sprawe, że nie ma do tego głowy... Szczęściara! Twój Misio to skarb największy, nic tylko zazdrościć! Aż mi się włączają macierzyńskie marzenia... Faaaajnie by było ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Nataluś nie znikaj na tak długo! I pisz jak tam sprawy sercowe u Ciebie? Sprawy z ex postępują czy stoją w miejscu? Jak dzieci? Buziaczki
![]() |
#2437 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilkę
![]() ![]() ![]() Niestety muszę Was uprzedzić, że będę dużo rzadziej odwiedzać wątek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Raczkowanie
|
Widzę,że już na inny temat tu gadacie niż w tytule
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Asiaczek- Będziemy tęsknić, pisz w miarę możliwości
![]() Patryskaa91- 6 lat to bardzo dobra różnica wieku, taka w sam raz. Więc nie masz co się zastanawiać ![]() A ja dziewczynki uciekam do łóżka, bo jutro pobudka o 4 ![]() ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe duszyczki
![]() ![]() ![]() asiu - wpadaj do nas jak tylko będziesz miała okazję ![]() besio - czyli znajomość kwitnie na całego ![]() ![]() ![]() Serpentine - no widziałam fotki tu i ty,ale jak będziesz miała inne to się nimi pochwal koniecznie ![]() ![]() To widzę,że kolejne e-ciocie się szykują jak się dobrze postarasz ![]() Patryskaa91 - 6 lat to niewiele, także głowa do góry ![]() natala - nam też tu Ciebie brakowało, strzel jakieś wypracowanko co tam u Ciebie ![]() ![]() anulciak - a na długo wyjeżdza? ![]() Aivilo - teraz zero stresików i pełen relaksik ![]() ![]() Morire i maga - widzę,że miałyscie udane balowanie ![]() ![]() ![]() foremka, gdzie wakacjujesz że Cię tu nie ma? ![]() Suger - dalej zapatrzona w M.? ![]() malgosiu - po operacji już wszystko ok? eksio nadal Cię zadręcza? A teraz co u mnie.. Wczoraj był u mnie K. i kolejny wieczór filmowy za nami. Jutro powtórka z rozrywki ![]() Byłam dziś w Pzn żeby się tymczasowo zameldować, także od dziś jestem oficjalnie już - poznaniarą ![]() W śr . rejestracja w UP i niedługo zaczynam pracę ![]() Co do ząbka..Od 3 dni chodzę jak naćpana,bo od tabl.do tabl. Bez nich się nie da..Do tego domowe sposoby na ból i ledwo zyję. Dziś pojechałam prywatnie wyrwać to nieszczęście..jak lekarz zobaczył z jakim jest stanie, całe zaropiałe..to dostalam antybiotyk. Bez niego znieczulenie nic by nie działalo i na fotelu bym umierała ![]() ![]() ![]() A co oprócz tego.. Niedługo czeka mnie poszukiwanie kawalerki w Pzn. Jak się uda to za tydz. w poniedziałek wyskoczymy nad morze. K. już planuje jakieś ciepłe kraje po nowym roku. A w ogóle,to jego kumpel teraz pracuje we Francji. I może jego kiedyś odwiedzimy..jakiś Paryż np. mmm ![]()
#2441 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wciąż nie powiedziałam rodzinie, ale spoko, mam czas ![]() I jak na złośc - fajek palić już nie mogę, a potwornie mi się chce, juz dawno mi się tak nie chciało, brrrr... to irytujące, jak mogę, to mi się nawet nie bardzo chce ; / a teraz masakra...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie dziewczyny
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Zakorzenienie
|
Witajcie juz doszlam do siebie poprostu zbyt wiele rzeczy naraz bylo nie tak...Tż pojechal na delegacje i nieiweim na ile.Ale mam teraz do niego blizej niz poprzednio wiec moze w ktorys weekend go odwiedze
![]() Pozatym lata po dyzurach u siebie w szpitalu do drugiego szpitala do babci, pozatym mialam remont w domu. Tż byl ze swoim synem u mojego syna na urodzinach i mimo ze bylo sietnie nie pozwolil mojemu synowi mowic do Tż wujek bo sam mowi do mnie pani...Rozmawialam z nim i powiedzial ze bedziemowil ciocia al za to ojcu powiedzial ze on chyab bardziej kocha mojego syna a nie jego bo mojego syna wziął na kolana jego nie...I czuje ze może być problem... Ciesze sie ze u Was w porzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te! Matka! Ja Ci dam popalać! Tym się nie martw, może niedługo Ci przejdzie - mnie rzucało od fajek i alkoholu, dopiero ok. 8 miesiąca byłam w stanie przełamać się i łyknąć szampana, ale całego kieliszka i tak nie dopiłam ![]() Cytat:
![]() A teraz poważnie, jaka jest różnica wieku między Waszymi dziećmi?
![]() |
#2445 |
Rozeznanie
|
Aivilo gratuluje
![]() ![]() Dziewczyny, ja staram sie jak najmniej przebywac w domu, jakos leci czas, ale niestety nigdzie nie wypoczywam jakos specjalnie ![]() Za tydz bede bawic sie na weselu nad morzem ![]() Nie mam jeszcze biletu. musze jeszcze troszke poczekac. Tz jeszcze ma powiedzmy okres probny w pracy wiec jak narazie nie moze wynajac mieszkania dla nas, bo najczesciej trzeba podpisac umowe wynajmu na min rok wiec musi miec stala prace. Mysle, ze na poczatku pazdziernika juz bede u niego ![]()
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moj maz jest ode mnie 14 lat starszy ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
co mysliscie o zwiazkach na odleglosc?
#2448 |
Zakorzenienie
|
Zależy jaka odległość i czego oczekujesz po takim związku.
Mnie i L. dzieliło prawie 200 km, i tak przez ro tydzień w tydzień się widzieliśmy. Od ponad dwóch lat mieszkamy razem, 16 października ślub. ![]() Da się, chociaż bywało ciężko. Smutek, tęsknota. Ale czas leciał jak szalony, od weekendu do weekendu. Nie żałuję ani jednego przejazdu pociągiem, żadnej podróży samochodem.
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze jesli jest to prawdziwa milosc z obu stron to zwiazek ma ogromne szanse. Sama prowadzilam przez 3 lata zwiazek na 800 km .... Maz w Niemczech ja w Polsce. Od ponad roku mieszkamy razem, od niedawna jestesmy malzenstwem... Bywalo roznie, wiadomo jak czlowiek sie malo widzi to szkoda czasu na klotnie, dlatego jak zamieszkalismy juz razem musielismy sie dotrzec- czyli tych klotni bylo troche i o najglupsze bzdurki nawet, ale powiem Wam ze bylo warto! Z mezem dogadujemy sie super, juz sie dotarlismy jak tylko moglismy i mysle ze warto bylo czekac tyle lat, tesknic i plakac po nocach, warto bylo zaufac i przetrwac
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
nas dzieli 180 km... wlasnie jestesmy po wielkiej klotni z tego powodu ...
![]() chyba do niczego dobrego to nie zaprowadzi.
#2451 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe osoby
![]() Co do odległości..nas teraz dzieli 15km i jest ok ![]() ![]() Moja przyjaciółka jest w Lbn, jej facet w Wwie..widują się tylko w weekendy, od roku albo dwóch..i nadal są razem, szczęśliwi ![]() ![]() foremko - ale Ci fajnie z tym weselichem ![]() ![]() ![]() Byłam dziś znów w Pzn i oficjalnie jestem bezrobotna ![]() Jutro nareszcie pozbywam się mojego zęba ![]() 1 dzień bez K. i już mi się tęskni ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-25 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zadomowienie
|
no te klotnie to glownie wlasnie z powodu tych km...
i przez ten wiek chyba tez eh... ![]()
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A km to co innego..ale jak się chce to wszystko można, chyba ![]()
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie czas rozlaki byl czyms magicznym wrecz, za kazdym razem jak sie spotykalismy byly motylki, nawet po tych 3 latach ![]() Mysle ze nie warto sie klocic z tego powodu, niepotrzebnie rozmyslac czy cos ma sens, a po prostu dzialac. Jak chcecie byc ze soba to i milion km tego nie zburzy, jesli nie chcecie i macie watpliwosci to chocbyscie w jednym bloku mieszkali i tak nie wyjdzie.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zadomowienie
|
no wiem wiem rozmawialismy i jest lepiej... CHYBA .
![]()
#2457 |
Zadomowienie
|
moj R sobie wymyslil ze nie przyjedzie do mnie tylko ja mam do niego jechac bo :
Nie ma gdzie spac u mnie w miescie to nic ze ma rodzine w 3 oddzielnych domach ( do nich nie pojade bo jak jedna sie dowie to wszystkich bede musial odwiedzic , straszny problem nie ma co ;| ) spoko.
#2458 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u mnie pogoda pod psem :P pada i pada i pada ![]() Tż w końcu sprzedaje mieszkanie. Ale coś czuję, że jeszcze czeka Nas długa przeprawa. I mam nadzieję, że się dogadają i obędzie się bez sądowego podziału majątku. A ja mam za zadanie szukać dla Nas mieszkania ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | ||
Zakorzenienie
|
U mnie to samo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wierzę do końca
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a słuchałyście Czesława Mozile ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.